z Avukatlara Özel Hediyeler | En iyi Hediye Fikirleri

Avukata özel hediyeler
Avukatlara özel oluşturduğumuz hediye fikirleri ile "Bir Avukata Ne Hediye Alınır?" sorusuna cevap olabilecek adam akıllı hediye önerileri sunmayı hedefliyoruz. Neden adam akıllı tabirini kullandığımıza gelince; Çünkü çok iyi biliyoruz ki, avukatlara alınabilecek hediyeler konusunda, hediye siteleri içerisinde bile, hatırı sayılır hediyelik ürünler bulmak gerçekten de zor. Biz de bu gerçeği göz önünde bulundurarak, sitemizi takip eden Sevgili Dostlarımıza, bir yararımız dokunabilir diye, Avukatlara alınabilecek hediyeler başlıklı bir yayın kaleme almaya karar verdik! Bu şekilde hem güzel ve Avukatlarla alakalı hediyeler seçin istedik, hem de yüzlerce ilgisiz hediyelik ürünler içerisinde kafa karışıklığı yaşamayın istedik. Gerçekten de çoğu zaman çok iyi tanıdığımız dostlarımıza bile hediye seçmekte zorlanabiliyorken, bir de nelerden hoşlandığını tam olarak bilmediğimiz avukatımıza acaba ne hediye alabiliriz? İşte bu yazımızı yayına sokma nedenimiz de bu! Sizlere avukatlık mesleği ile yakından ilgili, adalet-hukuk teması taşıyan çok güzel hediye fikirleri oluşturduk! Mesela bu yazımızda avukatlarla ilgili ne gibi hediyelik ürünler bulabileceğinizi de hemen söyleyelim; Avukata doğum günü hediyeleri, avukata teşekkür-tebrik hediyeleri bulabileceksiniz. Daha ayrıntılı ifade etmek gerekirse; Saat gecenin kaçı olursa olsun, her zaman hukuki konularda hiç çekinmeden fikrine ve bilgisine danıştığımız, tüm yasal problemlerde haklarımızı cesurca savunan sevgili avukatınıza alabileceğiniz en anlamlı hediyelere yine bu yazımızda yer vermeye çalıştık! Sizi yakından ilgilendiren herhangi bir hukuki davada üstün bir performans sergileyen avukatınıza, hem takdir ve hem de teşekkürlerinizi sunabileceğiniz Avukatlara özel hediyeler seçmeye çalıştık! İnanıyoruz ki sizin de çok beğeneceğiniz ve her biri birbirinden güzel, etkileyici, sürprizlerle dolu ilginç hediyeler ile, avukatınıza harika bir hediye sürprizi yapacaksınız...

Erkek ve Bayan Avukatlara Özel Hediyeler


Avukata ne hediye alınır

Avukata Ne Hediye Alınır & Kişiye Özel Kupa


Avukatlık mesleğini yakından ilgilendiren hakim tokmağı, adalet terazisi, hukuk kitapları ve artık yerini bilgisayarların aldığı daktilolar, bu özel kupa bardağa harika bir sekor katmışlar. Kişiye özel olarak hazırlanan Avukatlar İçin Resimli Kupa Bardak, sevgili avukatınıza büro hediyesi olarak verebileceğiniz harikulade hediyelerden biridir. Bir önceki "Doktorlara Özel Hediyeler" başlıklı yayınımızda, doktorlar için önerdiğimiz kişiye özel kalem, aynı zamanda avukatlar için de düşünülebilecek en güzel hediye seçeneklerinden biri! Kişiye özel olarak hazırlanan kalem ve ahşap kalem kutusu üzerinde dilerseniz ayrı ayrı yazılar yazabiliyorsunuz. 

Kişiye Özel Masa Üstü İsimlik

Avukatlara Hediye & Kişiye Özel İsimlik


Avukat unvanı veya etiketi almak gerçekten de çok zor. Çünkü dile kolay! Önce hukuk fakültesine girmek için iyi bir puanla zorlu bir üniversite sınavından geçmen lazım. Sonrasında ise her biri tuğla genişliğinde onlarca hukuk kitabını okuyacak ve bu kitaplardan sınavlara gireceksin. Bununla da bitmiyor.. Yüzlerce zorlu aşama sonunda üniversiteden mezun ol ama sonrasında ise staj başlıyor! Kısacası ünivesite, sınavlar ve Stajyer Avukat derken hepsini geçtikten sonra AVUKAT olabiliyorsun:) Eğer sevdiğiniz bir arkadaşınız, kardeşiniz veya sevgiliniz avukat olduysa, masasının üzerinde gururla sergileyebileceği Kişiye Özel Masaüstü İsimlik Hediye edebilirsiniz.

Avukatlara Özel Mousepad

Avukatlar İçin Hediye Seçenekleri & Hukukçu Mousepad


Hukuk fakültesinden mezun olmuş ve artık kendi hukuk bürosunu açmış olan avukat arkadaşlarınıza güzel bir hediye önerisi ister misiniz? Elbette ki evet çünkü bu yazımızın konusu bu:) İşte karşınızda Sizi eli boş bir şekilde hukuk bürosuna götürmeyecek olan son derece güzel bir mousepad! Hukukçulara özel olarak tasarlanmış olan bu mousepad üzerine hukuk bürosunun ve avukat sevdiklerinizin ismini yazdırabiliyorsunuz! Tüm meslek dallarında olduğu gibi avukatlıkta da bilgisayarlar artık yoğun şekilde kullanılıyor. Avukat sevdiklerinize hediye edeceğiniz bu özel mousepad, hem çok kullanışlı, hem de oldukça uygun fiyata satılıyor.

Nostaljik Daktilo Müzik Kutusu

Avukatlara Hediye Fikirleri & Nostaljik Daktilo


Bir avukata alınabilecek belki de en güzel hediyelerden biri, masasında her zaman görmek isteyeceği dekoratif bir daktilo armağan etmek olacaktır. Ancak önemle vurgulamam gerekiyor ki, bu gerçek bir daktilo olmayıp, masa üzerinde süs eşyası olarak kullanılan dekoratif bir üründür. Aynı zamanda müzik kutusu özelliği de bulunan Nostaljik Daktilo kutusu avukat sevdiklerinizin masasına renk katacak. Gramofon müzik kutusu, ahşap radyo, nostaljik dekoratif oyuncak arabalar, atlı karınca gibi keyifli dekoratif ürünler, hem bayan, hem de erkek avukatlar için en orijinal hediye seçeneklerinden.


Adalet - Hakim Tokmağı

Avukatlara Hediye & Dekoratif Adalet Tokmağı


Tak tak tak.. Yaz Kızım... Bu ritüeli hepimiz biliyoruz. Genellikle karar anı veya duruşma salonundaki kalabalığı sessiz olmaya davet etmek için hakiminb kullandığı ahşap tokmaktan çıkan ses:) Orijinal ve etkileyici hediyelerden bir diğeri de, mahkeme salonlarında hala geleneklere uygun olarak kullanılan hakim tokmağıdır. Savcı, avukat, hakim gibi tanıdıklarınıza hediye edebileceğiniz hakim tokmağı, ofis masası üzerine renk katacak harika hediyelerden biri. Üstelik adalet tokmağı oldukça da cazip bir fiyata satışa sunuluyor.    


Avukatlara Özel Resimli Çakmak

Avukatlara Özel Hediyeler & Resimli Çakmak


Şimdi de sigara kullanan özellikle erkek avukatlar için harika bir çakmak modeli var karşınızda. Bir yüzüne avukatınızın resminin basılacağı; diğer yüzüne de isminin yazılı olacağı bu özel çakmak, tamamen adalet - hukuk teması ile süslü. Başta WEB siteleri olmak üzere piyasada yüzlerce çakmak modeli kolaylıkla bulabilirsiniz. Ama bu çakmak modeli yalnızca avukatlar için tasarlanmış son derece hoş bir tasarıma sahip. 

avukatlara hediye

Avukata Ne Hediye Alınır & Kişiye Özel Kalem


Ahşap kutu üzerine hukuk bürosunun ismini, kalem üzerine de avukatınızın ismini yazdırabiliyorsunuz. Gerçekten de bir avukata kalem hediye etmek, hele hele üzerinde isminin yazılı olacağı bir kalem hediye etmek, hediyelerin en anlamlısıdır. Neden derseniz, avukatlık mesleğini hakkıyla yerine getirebilmek için yıllarını hukuk okumaya adamış, bu uğurda dirsek çürütmüş, devasa hukuk kitaplarını değim yerindeyse yalayıp yutmuş, hayatını okumakla ve yazmakla kazanan biri olduğu için! Siz de avukat, ya da avukat adaylarına son derece prestijli bir armağan vermek isterseniz kişiye özel ahşap kutulu kalem ilginizi mutlaka çekecektir.

Avukata ne hediye alınır

Avukatıma Hediye & Avukatlara Özel Kupa Bardak


Suç varsa, haliyle bir de bu suça maruz kalan, menfaati zedelenen ve mağdur olan insanlar da oluyor. İşte Avukatlar herhangi bir nedenden dolayı hukuksuzluğa-haksızlığa uğrayan müvekkillerini canla başla savunmakta ve adalet terazisinin dengeye gelmesine yardımcı olmaktadırlar. Avukatlara Özel Kupa Bardak, adaletin yerini bulması için can siperane çalışan sevgili avukatınız için son derece anlamlı bir hediye. Mavi ve bordo renk seçeneklerinden istediğinizi seçebileceğiniz porselen kupa bardak ile, Sevgili avukatınıza anlamlı ve aynı zamanda kullanışlı bir armağan verebilirsiniz. Üzerine ister hukuk bürosunun ismini, ister avukatınızın ismini, isterseniz de henüz yeni avukat olacak, avukat adayı sevgili dostlarınızın ismini yazdırabilirsiniz.

avukata hediye

Avukata Özel Hediyeler & Atatürk Resimli Kupa Bardak


Mahkemelerde sizi layıkıyla savunan avukatınıza, ya da avukat dostlarınıza sevginizi ifade etmenin şirin bir yolunu araştırıyorsanız, bu kupa bardak tam size göre! Sıkıcı ve upuzun kanun metinleri, davalar, duruşmalar derken hem sinirler çok gerilir, hem de moraller fazlasıyla bozulur. İşte böyle anlarda yapılabilecek en olumlu şey, elinize sıcak bir bardak çay ya da kahve almaktır! Atatürk Resimli Kupa, sevgili avukatınızın yüzünde mutlu bir tebessüm oluşturmak için geliyor. Üzerinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk resmi bulunan ve 2 modele sahip Kupa bardakla O'na hem kullanışlı, hem de sizi hatırlatacak güzel bir armağan verebilirsiniz. Bürosunda çay içmek ya da içerisine kalemlerini koymak için çalışma masasında kullanabileceği keyifli ve anlamlı bir hediye..

Avukatlar için hediye

Kaliteli Cüzdan ve Kemer Hediye Seti


Erkek Avukata ne hediye alınır? Şayet iyi ve donanımlı bir Avukatımız varsa, hem kendimizi çok daha iyi, hem de çok daha güvende hissederiz. Bu nedenle avukatımıza ne kadar teşekkür etsek az. İşte böyle durumlarda hem avukatımıza küçük de olsa bir teşekkür etmek, hem de şık ve anlamlı bir hediye vermek için Kaliteli deri aksesuar ürünlerinin yer aldığı Bu özel Setle çok güzel bir jest olacaktır. Avukatlara Özel Deri ve Kemer Hediye Seti hem yıllarca anlamını kaybetmeyecek kadar değerli; hem de oldukça şık bir hediye alternatifidir. Kişiye özel olarak da düzenlenen modeliyle bu özel set, avukatınızın üzerinde keyifle taşıyacağı, kıyafetine şıklık katacak oldukça kullanışlı bir ürün olacaktır.

avukata ne hediye alınır

Avukatlara Özel Hediye & Avukatlara Özel Takvim


Avukatlara Özel Takviml, adaletin  yeniden tesis etmesi ve uğradığımız haksızlığın giderilmesi için hukuki haklarımızı sonuna kadar savunan sevgili avukatımıza son derece anlamlı bir armağan. Bu anlamlı hediye üzerine avukatınızın ismini ile birlikte, çalıştığı ya da sahip olduğu hukuk bürosunun da ismini de yazdırabiliyorsunuz. Herhangi bir hukuksuzluktan dolayı, sizi layıkıyla savunan sevgili avukatınıza teşekkür mahiyetinde anlamlı bir hediye arıyorsanız Avukatlara Özel Takvim tam size göre. 2 farklı modeli bulunan Avukatlara Özel Takvim ile avukatınıza hem çok özel ve hem de dekoratif bir hediye verebilirsiniz. Bu hayatta bazen gerçekten de öyle çetrefilli durumlarla karşılaşabiliyoruz ki, içinden çıkılamaz diye düşünülen böyle anlarda, sevgili avukatımızın bize gösterdiği yol yordam ile başımızı dertlerden kurtarabiliyoruz.

Avukata hediye

Avukata Hediye & Kişiye Özel Yılın En İyi Avukatı Plaketi


Kıymetli avukatınızı bu plaket ile onurlandırın! Sizi, belki özgürlüğünüzü kısıtlayacak bir problemden ya da belki de son derece büyük bir maddi külfetten kurtaran avukatınıza, mahkemede gösterdiği olağanüstü performansı için anlamlı bir teşekkür etmek isterseniz, O'na Kişiye Özel Yılın En İyi Avukatı Ödülü armağan edebilirsiniz! Herkes gibi, avukatlar da, tüm çabaları ve emekleri karşılığında takdir görmek isterler. Sizin için adaletin yerini bulmasında canla başla çalışan değerli avukatınıza, sözlerle teşekkür etmek yerine, kalıcı ve anlamlı bir armağan ile teşekkür etmeyi düşünüyorsanız, Kişiye Özel Yılın En İyi Avukatı Ödülü tam size göre.

Avukatlar için hediye

Erkek Avukata Hediye & Kişiye Özel İsim Yazılı Cüzdan


Üzerinde avukatınızın ismi ve isminin baş harfinin taşıyacak olan bu kaliteli deri cüzdan, "Avukatıma ne hediye alabilirim? telaşında olan kişilerin adeta imdadına yetişiyor. Normalde cüzdan, her erkeğin ihtiyacı olan en temel aksesuarlardan biri. Hele hele bir de kişiye özel hazırlanıyorsa, değeri de kullanılabilirliği de daha yüksek olur! Eğer siz de avukatınıza ne hediye alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız, hediye arayışınıza bir son verecek Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan ile tanışın! %100 hakiki deriden yapılmış olan ve üzerinde sahibinin ismini taşıyacak olan bu özel cüzdan ile, erkek avukatınıza yıllarca rahatlıkla kullanabileceği özel bir armağan verebilirsiniz! Erkeğe alınabilecek diğer hediyelere göz atmak isterseniz lütfen şu linke TIKLAYINIZ: Erkeğe Hediye

Avukata ne hediye alınabilir

Avukatlara Özel İsim Yazılı Mousepad


Bilgisayar kullanmayan bir avukat düşünülemez bile! Dava dosyaları, kanun maddeleri günümüzde artık bilgisayarlardan ve internetten takip ediliyor. Avukatlara Özel Ünvan İşlemeli Mousepad, sevgili avukatınızın çok beğeneceğini düşündüğümüz güzel armağanlardan biri! Mouse altlığı olarak kullanacağı Avukatlara Özel Ünvan İşlemeli Mousepad üzerine avukatınızın ismini yazdırabilir, O'na olan sevgi ve şükranlarınızı bu prestijli armağan ile gösterebilirsiniz! Kişiye Özel Unvan İşlemeli Mousepad üzerine avukatınızın ismini yazdırarak, O'na son derece kullanışlı bir armağan vermeniz mümkün!

avukatlar için hediye

Hukuk Bürosu için Hediye & Avukatlara Özel Duvar Saati


Hukuk bürosunun logosu veya adalet terazisi resmiyle hazırlatabileceğiniz şık bir duvar saatine ne dersiniz? Erkek ve bayan avukatlara hediye edilebilecek oldukça şık ve kullanışlı bir hediye. Adalet herkese lazım! Söz konusu avukatlık, adalet, hak, hukuk olunca, bu mesleği temsil eden en önemli figür; Adalet Terazisidir. Üzerinde adaletin hassas terazisinin yer aldığı Avukatlara Özel Duvar Saati üzerine ister sevgili Avukatınızın ismini, ister her fırsatta çekinmeden girip çıktığınız ve değim yerindeyse artık yollarını aşındırdığınız hukuk bürosunun ismini yazdırabiliyorsunuz! Gerçekten de tıpkı doktorluk mesleği gibi, avukatların da öyle kolay görev icra ettikleri söylenemez. Çünkü dünya'da her geçen saniye onlarca suç işlenmektedir.

Avukatlara özel hediyeler

Hukuk Öğrencisine Hediye & Avukata Özel Oscar Ödülü


Ülkemizde her yıl, çeşitli üniversitelerin hukuk fakültelerinden çiçeği burnunda avukat adayları mezun oluyor. Adaletin o hassas terazisini dengede tutmak adına, bu kutsal göreve soyunuyorlar! Kabul etmek gerekir ki, bir elin beş parmağı da bir değil! Sözümüz meclisten dışarı, bazıları para hırsı yüzünden, şeytanın avukatlığını da yapmıyor değil tabi:) Neyse, konumuza geri dönecek olursak, Hukuk Fakültesi öğrencisi olan, avukat adayı dost ve arkadaşlarınıza, ucuz olduğu kadar anlamlı bir armağan vermek isterseniz üzerine "Yılın En İyi Avukatı" ya da "Türkiye'nin en Mükemmel Avukatı" tarzında mesajlarınızı yazdırabileceğiniz Kişiye Özel En İyi Avukat Oscar Ödülünü hediye etmeyi düşünebilirsiniz.

Avukatlara özel hediyelerAvukatlara özel hediyelerAvukata hediye
Avukata anlamlı hediyeAvukatlara özel hediyelerAvukata hediye
avukata hediye fikirleriAvukatlara Özel Kupa BardakKişiye Özel Siyah Ahşap Kalem

kişiye özel hediyeler

Yorum Gönder

 
Top