z 365 Adet Aşk Dolu Kavanoz | En iyi Hediye Fikirleri

Her Güne 365 Adet Aşk Mesajı Kavanozu

Aşkı, hareketler, davranışlar ya da jestler olmaksızın yalnızca kelimelere sıkıştırmak veya sözcüklerle anlatmaya kalkışmak oldukça zor bir şey! Ancak, siz yine de aşkınızı romantik sözlerle sevgilinize göstermek istiyorsanız, işte karşınızda yılın 365 günü boyunca sevgilinize dolu dolu aşk yaşatacak olan Aşk Dolu Kavanoz! Yılın 365 günü için her güne farklı bir aşk mesajı taşıyan Aşk Kavanozu ile sevgilinize yapamayacağınız sürpriz yok gibi! İçerisinde kalp kartlar üzerine yazılmış 365 adet sevgi dolu cümleler ile sevgilinize en güzel mutluluklardan birini yaşatabilirsiniz. Aşk Dolu Kavanoz, doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı veya yıl dönümü gibi, erkek-bayan sevgililerin romantik hediyeler aradığı özel günlerinde en büyük kurtarıcı hediyelerinden biri. 

Nasıl ki, sinema filmleri ya da kitaplar için "Best Seller/En Çok Satanlar" tarzında, o yılın en çok okunan kitapları ya da en fazla izlenen filmleri listesi yapılıyorsa; hediyeler için de benzer bir durum aslında geçerli olabilir. Şöyle ki; son dönemlerin en iddialı ve de en romantik hediyelerinden biri olan aşk dolu kavanoz, sevgiliye alınabilecek TOP-10 hediyeler içerisinde ilk sıralarda gelmektedir. Bize göre bunun basit bir açıklaması var; Elbette ki sevgililer daha çok romantik şeylerden hoşlanıyor. Aşk Dolu Kavanozun sevgililer arasında bu kadar çok tercih edilmesi ve başarısının ardındaki gerçek de bu olsa gerek!

Her Gün İçin Farklı 365 Adet Aşk Dolu Kavanoz


Aşk Dolu Kavanoz
fiyatını öğren

İçerisinde kalpli kartlar üzerine yazılı ve tam 365 adet aşk mesajından  oluşan Aşk Dolu Kavanozu sevgilinize hediye ettiğinizde ne olur? Ya da neden sevgilinize Her Gün İçin 365 Adet Aşk Mesajı Kavanozu hediye etmelisiniz; İşte Nedenleri
  • Sevgilinize olan aşkınızı en güzel ve olabilecek en romantik şekilde Aşk Dolu Kavanoz ile gösterebilirsiniz. 
  • Çünkü aşk kavanozu içerisinde o kadar etkileyici aşk mesajları yazılı ki, hiçbir kadın buı sözlerin karşısında etkilenmeden duramaz.
  • Aşk Dolu Kavanoz, sevgilinize yalnızca bir günlük değil bir yıl süresince geçerli olabilecek bir hediye. Çünkü bu hediyenin çıkış teması da bu; "Sevgiliye 365 günden oluşan bir yılın her günü için ayrı bir aşk mesajı" 
  • Düşünebiliyor musunuz; Mesela sevgiliniz her sabah uyandığında içerisinde 365 Adet aşk mesajı bulunan Aşk Dolu Kavanoz içerisinde bir mesaj çekip okuyacak ve O an sevginizi tüm kalbiyle, sizi ise tüm varlığınızla yanında hissetmiş olacak. Bundan daha büyük bir mutluluk olabilir mi? Aşk dolu kavanozu, hem sevgilinize etkileyici ve romantik günaydın mesajları yerine, hem de romantik iyi geceler mesajı vermeniz açısından da mükemmel bir ürün. 
  • Göz kamaştırıcı hediye kutusu, kırmızı tüllerle cezbedici süslemesi ve içerisinde aşk dolu romantik sözlerle 365 Adet Aşk Mesajı Kavanozu tam anlamlıyla romantik bir sanat eseri.
  • 365 Adet Aşk Dolu Kavanozu tüm özel günler için sevgilinize hediye edebilirsiniz. Mesela kız arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak bu göz alıcı romantik kavanozu hediye edebilirsiniz. Bu şekilde doğum gününde O'na ne kadar sevildiğini de en harika şekilde hissettirmiş olursunız. Belki de 365 Adet Aşk Dolu Kavanoz en iyi sevgililer günü hediyesi olarak sevgilinize verebileceğiniz bir armağan! Çünkü madem ki, sevgililer günü sevgililer açısından aşkın yüceltildiği, duyguların ön plana çıktığı bir gün, o halde 365 Adet Aşk Dolu Kavanoz bu özel güne gidebilecek en iyi hediye seçeneği. Tabi ki aşkınızın yıl dönümünde, evlilik yıldönümünde de olabilecek en romantik hediye!

aşk kavanozu içinde kalpli kartlar

Aşk Dolu Kavanoz İçerisindeki Sözlerden Bazıları

  • Şimdi daha iyi anlıyorum ki, nefes almak değilmiş yaşamak, ateşlerde yanmak gibi bir şey seni severken sensiz kalmak.
  • Yalnız seninle olduğum zaman değil, senden ayrı kaldığım zaman da seninleyim Aşkım
  • Yalansız dolansız bir aşktır benimkisi, kimse bilmez içimdeki seni, derdimin dermanısın, sevgin içimde ebedi, kimse durduramaz içimdeki sevgini. Seni Hep Seveceğim...
  • Sen bir pınarsın içilen ama kanılmayan, seni seveni yanıltmayan, varlığına asla doyulmayan, yokluğuna dayanılamayan.
  • Renklerden maviyi, çiçeklerden gülü, mevsimlerden baharı, ama her şeyden çok da SENİ SEVİYORUM...
  • İstemem sevilmeyi, sevilmek sensizlikse kalsın!
  • Güzelsin, şirinsin, çektiğim çileme tek bahanesin. 
  • Gölgeler düşse de yüreğinin üstüne, güneşini sakın söndürme! Umut yoksa yaşam çok uzak kalır insana. Unutma senden bir tane daha yok bu dünyada!
  • Sana bir fu gibi berrak, bir çiçek gibi sevgi yüklü, gökyüzü gibi yalın, okyanuslar kadar derin, kelimelere sığmayacak kadar büyük bir sevgim olduğunu asla unutma!
  • Bu hayatta ihtiyacım olan tek şey SENSİN!
  • Hani gözler var ya, sözleri anlatır; Hani sözler var ya gözleri ağlatır; Hani anlar var ya değeri çok geç anlaşılır, bir de aşk var, o da seni bana anlatır.

Doğum günü hediyesi

Yorum Gönder

 
Top