z Ucuz Sevgililer Günü Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgililer Günü Hediyeleri
Siz Değerli Okurlarımıza, Ucuz Sevgililer Günü hediyeleri önermeden önce konumuza düşündürücü bir soru sorarak giriş yapmak istiyoruz. "Acaba Sevgililer Gününde sevgilimize niçin hediye vermek isteriz?" Mesela maksat şu olabilir mi? Erkek arkadaşımıza ya da bayan sevgilimize romantik bir şekilde "Seni Seviyorum" sözleri eşliğinde duygularımızı en iyi şekilde ifade edecek hediyeler seçmek. Onun ellerini tutmak, beline sarılmak, kafamızı omzuna yaslamak, saçlarını okşamak, mutlulukla gülümsemek ve gözlerinin içine bakıp "Seni Seviyorum ve hep seveceğim Aşkım" demek! Erkeğe ya da bayana sevgililer günü hediyesi olarak verilebilecek en güzel ve en değerli hediye bu olsa gerek; "Sevgi ve Aşk" Bundan sonrası tabirimizi hoş görün ama gösterişten öte hiçbir şey değil! Eğer siz de benim gibi düşünüyorsanız, 14 Şubat Sevgililer Günü için sevgilimize beğeneceğimiz hediyenin ne olduğunun ya da nasıl bir şey olacağının, etiket fiyatının yüksek-ucuz olmasının bir önemi kalmıyor. Çünkü hediye dediğimiz şey, duygularımızı yansıttığı oranda ya da gelecekte hatırası olabildiği ölçüde etkileyici bir hediyeye dönüşebilir.

Ucuz ve Romantik Sevgililer Günü Hediyeleri


Canım Sevgilim Kişiye Özel Yastık

Canım Sevgilim Kişiye Özel Yastık & Fiyat 24,90 TL


Bir diğer taraftan nedense şu günlerde bir çok kimse sevgililer günü için sadece pahalı ve fiyakalı hediyelere kilitlenmiş durumda. Sanki bir hediye aynı zamanda hem güzel, hem duygu yüklü, hem de ucuz bir fiyata olamazmış gibi farz ediliyor. Oysaki ki kalplerde bir hediyenin başarısı veya etkileyiciliği fiyatıyla değil; samimiyeti ve coşkusuyla ölçülür. İşte karşınızda hem sevgililer gününe özel olarak hazırlanmış şık tasarımlı romantik bir yastık, hem de fiyatıyla da oldukça hesaplı bir armağan! Kişiye özel olarak hazırlanan Sevgililer Günü yastık üzerine en güzel 14 Şubat Mesajınızı yazın ve sevgilinizi mutlu edin.  

Ucuz Sevgililer günü hediyesi ne alınır

Kişiye Özel Aşkım ve Sen Masa Saati - 24,90 TL


Örneğin kendi ellerinizle sevgiliniz için toplayacağınız bir buket çiçek kadar değerli hiçbir şey yok! Mesela yine kendi el yazınızla yazacağınız güzel bir aşk şiirinin yerini parayla pulla alabileceğiniz hiçbir şey tutamaz! Örnekleri daha fazla arttırmak mümkün! Mesela sevgiliniz için zaman ayırıp, yoğun bir şekilde uğraşarak el emeğinizle hazırlayacağınız ahşap bir gemi maketinin gelecekte nasıl muhteşem bir hatıra bırakabileceğini düşünebiliyor musunuz? Bunun dışında hem romantik, hem de ucuz sevgililer günü hediyesi ne olabilir derseniz, işte şık tasarımıyla bir hayli beğenileceğini düşündüğümüz fotoğraf baskılı masa saati karşınızda. 

ucuz sevgililer günü hediyesi

Love Yazılı Romantik Masa Üstü Süsü


Ya da sevgilinizin size sevgililer gününde şu sürprizi yaptığını hayal edin; O, hiç üşenmeden, kendi yeteneği ölçüsünde sizin yağlı boya ya da kara kalem resmini çizmiş! Nasıl büyük bir mutluluk duyarsınız öyle değil mi? Bir kaç tane daha örnek ister misiniz? Örneğin sevgiliniz hiç üşenmeden sizin için kendi elleri ile deniz taşları, deniz kabukları toplamış, bunları bir kavanoz içerisine koyup içerisine de kendi el yazısıyla aşk mesajları yazılı notlarla süslemiş! Kız arkadaşınızın size el emeği ile bir künye yaptığını bir düşünün! Ne kadar çok etkilenirsiniz öyle değil mi? 

sevgililer günü için ucuz hediyeler

Kişiye Özel Emoji Yastık & Fiyat 24.90 TL


El emeğiyle hazırlanmış hediyelerden daha etkili sevgililer günü hediyesi olabilir mi? Ama eminiz ki siz de sevgilisi olan milyonlarca aşık gibi, anlamlı olabilecek hediyelerin ancak pahalı hediyelikler içerisinden seçilebileceğini düşünüyorsunuz! Ama bu büyük bir yanılgı aslında. Çünkü, 14 Şubat Sevgililer Gününde O'na olan aşkınızı göstermek için illa ki şatafatlı, uçuk kaçık ya da pahalı hediyeler almak kesinlikle şart değil! Gerçekten de el yapımı hediyeler, Sevgililer günü için son derece anlamlı ve elbette ki maliyet açısından da Size oldukça ucuza gelecek hediyelerden. Sevgililer günü için EL Yapımı Hediye fikirler, için bu yazımızı inceleyebilirsiniz. Lütfen TIKLAYIN

Sevgililer günü için ucuz hediyeler

Sevgililer Günü için Ucuz Hediyeler & Aşk Defteri 19,90 TL


Sevgilinize aşkınızı anlatan özel bir defteriniz olsun ister misiniz? İçerisine en güzel hatıralarınızı yazıp saklayabileceğiniz bu romantik defteri Sevgililer Gününde Ona hediye edin. Neden derseniz, biraz sonra tüm teferruatları ile göreceğiniz üzere, hem hesaplı, hem romantik, hem de ucuz sevgililer günü hediyeleri alabilmek de pekala mümkün! Sizin için internet dünyasında online hediye satışı yapan, güvenilir hediye siteleri içerisinden esaslı bir araştırma yaptık! Sevgililer günü için erkeğe ve bayana alınabilecek güzel, romantik, ilginç ve en önemlisi de ucuz hediyeler oluşturduk!

Güzel ve ucuz sevgililer günü hediyesi

Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Hediye Sepeti


14 Şubat Sevgililer gününde aşka dair tüm duyuları harekete geçirecek anlamlı bir hediye sepeti karşınızda. Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Hediye Sepeti ile 14 Şubat'ta kız arkadaşınıza yalnızca romantik bir hediye vermiş olmakla kalmayacak, aynı zamanda da unutulmaz bir armağan da verebileceksiniz. Üzeri kırmızı tüller ve kurdeleler ile süslenmiş kalp şeklindeki kutusu çerisinde sevgi dolu hediyelikler var. Şöyle ki; 1 adet istiridye kabuğu içerisinde gerçek inci tanesi ve kolyesi, 10 adet fotoğrafınıza özel hazırlanacak nefis kişiye özel çikolatalar, 100 adet kalpli kartlar üzerine yazılı "Seni Seviyorum Çünkü" başlayan romantik sözler. İşte tüm bu hediyeler Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Hediye Sepeti içerisinde bir arada!

Erkeğe ucuz sevgililer günü hediyesi

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak


25 -30 TL arasında güzel ve ucuz erkek sevgiliye alınabilecek sevgililer günü hediyesi ne olabilir? Sevgililer günü için erkeğe alınabilecek en hesaplı hediyeliklerden biri kişiye özel olarak hazırlanan bu özel çakmak! Üzerinde erkek arkadaşınızla birlikte çektirmiş olduğunuz dijital bir fotoğrafın baskısının yer alacağı Kişiye özel metal bir çakmak, erkek arkadaşınıza sevgililer günü için alınabilecek küçük, ancak en güzel hediyelerden biri. Daha fazla hediye seçeneği için şu adrese bakabilirsiniz; TIKLAYIN: Sevgililer Günü Hediyesi

erkeğe ucuz sevgililer günü hediyeleri

İsme Özel Ayıcıklı 2'li Kupa Bardak Seti


Erkeğe alınabilecek ucuz ve hesaplı sevgililer günü hediyelerinden bir diğeri bu şirin kupa bardaklar! Tıpkı aşkınız kadar sevgi dolu ve romantik bu kupa bardaklar, sevgililer gününde erkek arkadaşınıza yaşatabileceğiniz hem sürpriz hem de en güzel hediyelerden biri. 2'li set olarak satılan kupa bardaklardan birinin üzerine kendi isminizi, diğerine ise sevgilinizin ismini yazdırarak O'na aşk dolu güzel bir hediye verebilirsiniz.  

Ucuz sevgililer günü hediyeleri

Kişiye Özel İki Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak


Sürpriz içeriği ve kişiye özel özelliği ile büyük beğeni toplayan sihirli kupalar, sevgililer günü için de düşünülebilecek en güzel hediye seçeneklerinden biri. Hem erkeğe, hem de bayana alınabilecek Sihirli Kupa Bardaklar çay saatlerine mutluluk katıyor. "Sihirli Kupa nedir?" diye merak edenler ve bilmeyenler için belirtmekte yarar görüyoruz; Sihirli kupa bardak, soğuk haldeyken simsiyah görünümünde olup, içerisine sıcak içecek döküldüğünde ısınmaya başlar ve üzerinde yer alan size özel gizli resmi, mesajı ortaya çıkartır. Yani sözün özü, bu ilginç kupa bardakla sevgililer gününde sevgilinize harika sürprizler yapabilirsiniz. 24,90 TL fiyatı ile Kişiye Özel İki Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak, hem ucuz, hem de kullanışlı hediye seçeneklerinden biri. 

ucuz sevgililer günü hediyesi

Ucuz Sevgililer Günü Hediyesi & Sihirli Yumurta


Sevgililer günü için hiçbir hediye kalbinizi sarmadı ve bunun için siz iyisi mi kendi hediyemi kendim hazırlayayım dediniz ve erkek arkadaşınıza el yapımı güzel bir hediye sepeti hazırladınız! Mesela O'na, içerisinde fotoğraflarınızdan oluşan Foto Albüm yaptınız! İşte bu gibi durumlarda hediyenize daha fazla anlam yüklemek ve etkileyici kılmak için harika bir ürün var; Yapraklarında "Seni Seviyorum" yazısı beliren Sihirli Yumurta! Bu ilginç yumurta, hem el yapımı hediyelerinizi süslemek ve onlara anlam katmak, hem de başlı başına sevgilinize verebileceğiniz en şirin hediyeliklerden biri. Bu arada hemen belirtelim Sihirli Yumurta 4,90 TL'ye satışa sunuluyor. 

Erkeğe alınabilecek ucuz sevgililer günü hediyeleri

Kişiye Özel Fotoğraflı Aşk Kupa Bardak


Bir yandan kahvenizi yudumlarken, diğer yandan da kupa bardak üzerinde yer alan sevgilinizin şirin mi şirin bakışlarını izlemek büyük bir keyif olacak! İşte üzeri aşk dolu kelimelerle süslenmiş olan, ve ortasında da fotoğrafınızın baskısının olacağı Kişiye Özel Fotoğraflı Aşk Kupa Bardak! Bu özel kupa hem oldukça ucuz, hem de bir erkeğe alınabilecek en güzel sevgililer günü hediyelerinden! 

bayana ucuz sevgililer günü hediyeleri

Seni Seviyorum Yazısı Açan Sihirli Çiçek


Kız arkadaşınıza hem sürpriz içerikli, hem de romantik bir sevgililer günü hediyesi bakıyorsanız, saksı içerisinde yapraklarında "Aşk Filizlenen" bu sihirli bitkiyi kesinlikle düşünmelisiniz. Bir kaç gün suladıktan sonra topraktan üzerinde "I LOVE YOU" yazılı Fasulye açıyor. Bayana sevgililer günü hediyesi ne alınabilir sorusuna en güzel örneklerden biri olan Seni Seviyorum Yazısı Açan Sihirli Çiçek, hediyemen.com web sitesinde satılıyor... 

Sevgililer günü hediyeleri

Her Güne 365 Adet Aşk Mesajı Kutusu


Bayan arkadaşınıza, bu sevgililer gününü unutulmaz kılacak özel bir hediye sepetine ne dersiniz? Kalp kutu içerisinde 365 adet aşk dolu mesaj bulunan bu hediye seti ile, kalbini bir kez daha kazanmakla kalmayacak, O'na olan sevginizin de ne kadar büyük olduğunu en güzel biçimde göstermiş olacaksınız! Kırmızı tüllerle süslenerek hazırlanan ve kalp kutu içerisinde satışa sunulan 365 Adet Aşk Mesajı Kutusu, bir bayana alınabilecek en güzel sevgililer günü hediyelerinden biri olmaya aday! 

Sevgiliye alınabilecek ucuz sevgililer günü hediyesi

Kişiye Özel Film Şeridi Yastık


Siz bu sevgililer gününde de sevgilinize klasik ve geleneksel hale gelmiş hediyeler vermeyi düşünüyorsanız başka! Ancak yok eğer daha farklı, sevgilinizin belki de daha önce hiç rastlamadığı farklı bir hediye almak niyetindeyseniz, işte size harika bir hediye seçeneği daha! Fiyatı ile ucuz, etkileyiciliği ile zirvede olan bir diğer sevgililer günü hediyesi, Kişiye Özel Film Şeridi Yastık! Üzerine 3 adet fotoğrafınızı taşıyabileceğiniz ve isimlerinize özel olarak hazırlanacak kişiye özel bu yastık ile, kız arkadaşınız eminim ki çok mutlu olacak!  

Kız arkadaşa sevgililer günü hediyesi

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye


Gerçek bir inci tanesi ile hazırlanmış bu özel kolye; elini tuttuğunuzda aşk ateşi ile yanıp tutuştuğunuz ve aynı anda kalbinizi ılık bir meltem rüzgarı gibi saran o özel kişiye armağan olsun! Bayan sevgilinize anlamlı bir sevgililer günü hediyesi mi düşünüyorsunuz? İşte karşınızda denizlerden gelen ve ancak sultanlara yakışır gerçek bir zarafet! İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye için güneş gibi ışıl ışıl, bir melek gibi masum tabiri eksik kalır:) Son dönemlerin en etkili ve sevgililer tarafından en çok tercih edilen hediyelerinden biri İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye işte karşınızda. 

sevgililer günü hediyesi

365 Adet Romantik Mesajlarla Dolu Aşk Kavanozu


Kız arkadaşa Sevgililer Günü hediyesi ne alınır? İşte kendinize bu soruyu sorarak köşe bucak sevgiliniz için hem oldukça romantik; hem de bütçenizi sarsmayacak derecede ucuz bir sevgililer günü hediyesi aradınız ama yok! Bulamadınız öyle mi? Şimdi buraya kadar mı? Elbette ki hayır! O halde karşınızda, 14 Şubat Sevgililer Günü için aşkınızı o kadar güzel yansıtacak bir hediye seçeneği var ki, kelimeler anlatmaya yetmez! Üzeri tüller, uğur böceği süsü ile süslenmiş, içerisinde kalp şeklinde kesilmiş kağıtlar üzerinde 365 adet romantik sözler bulunan AŞK DOLU KAVANOZ!

sevgililer günü hediyeleri

Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi


Eminim ki bazı Okurlarım "Bu nasıl iş... Hiç Çikolatasız Sevgililer Günü mü olurmuş?" diye serzenişte bulunuyorlardır. İşte böyle düşünen Sevgili Okurlarım için çikolatanın kralını sunuyorum. Ürünün adı Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi! Ancak hemen söylemeliyim ki bu öyle sıradan filan bir çikolata hiç değil! Daha özel, daha şık ve daha romantik! Eminim ki sevgiliniz böylesine göz kamaştırıcı ve etkileyici hediyeyi aldığında acayip şekilde etkilenecektir. Kırmızı tüllerle hazırlana, içerisinde üzerinde "Seni Seviyorum" yazılı söz bulunan çikolatalar, 365 adet kalpli aşk mesajı kağıtları, şekerlemeler, drajeler ile sevgilinize unutulmayacak bir Sevgililer Günü yaşatabilirsiniz. Açık konuşmak gerekirse, ürünün fiyatını gördüğünüzde pahalı olduğunu düşünebilirsiniz ancak, süslemesi, işçiliği ve etkisi ile kesinlikle ödeyeceğiniz parayı hak ediyor...  

Sevgililer günü için ucuz hediyeler

Sevgiliye Özel Ellerimi Bırakma Yastık Seti


Aşkla ve heyecanla ellerini tuttuğunuz biricik sevgilinize, sevgililer gününde aşk mesajınızı Sevgiliye Özel Ellerimi Bırakma Yastık Seti ile gösterebilirsiniz. Üzerine gelin ve damat figürleri yer alan bu yastık seti, yan yana konulduğunda aşkınızın resmini oluşturacak! Yastıklardan birinin üzerine kendi isminizi, diğerine ise sevgilinizin ismini yazdırarak O'na çok anlamlı bir hediye hazırlatabilirsiniz. Üstelik Sevgiliye Özel Ellerimi Bırakma Yastık Setinin fiyatı da oldukça ekonomik ve ucuz! 

ucuz sevgililer günü hediyeleri

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye


Hayallerinizi süsleyen, geleceğe umutla bakmanızı sağlayan ve bugüne ise mutluluk katan kız arkadaşınıza anlamlı bir sevgililer günü hediyesi ister misiniz? İstiridye kabuğu şeklinde tasarlanmış kadife özel kutusunda gerçek bir İnci Tanesi ile sevgilinize 14 Şubat Sevgililer Gününde unutamayacağı en güzel sürprizlerden birini yapabilirsiniz. 925 ayar gümüş kolye ucuna ve zincirine sahip olan İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye, 50-100 TL arası sevgililer günü hediyesi düşünenler için ideal bir seçim!

Ucuz sevgililer günü hediyesi

Kişiye Özel Fotoğraf Ve Mesaj Baskılı Kalp Anahtarlık


10-20 TL arasında ucuz bir sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız, işte sizin olmaya çok yakın özel bir ürün! Kalp şeklindeki romantik tasarımıyla fotoğrafınıza ve sevgililer günü kutlama mesajlarınıza özel olarak hazırlanacak Kişiye Özel Fotoğraf - Mesaj Baskılı Kalp Anahtarlık, sevgilinize küçük bir hediye olmasına karşın, oldukça etkileyici. 

Uzaktaki sevgiliye sevgililer günü hediyesi

Kişiye Özel Asker Künyesi


Belki de bu sevgililer gününü sevgilinizden uzaklarda geçireceksiniz. Yolunu hasretle gözlediğiniz askerdeki sevgilinize sevgililer günü için anlamlı bir hediye düşünüyorsanız, Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Asker Künyesi şahane hediyelerden biri! Üzerine sevgililer günü için dilediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz bu özel künye, 15-20 TL aralığında ve oldukça anlamlı! 

15-20 Tl arası ucuz sevgililer günü hediyesi

Kişiye Özel Kalp Mouse Pad


Kalp şeklindeki tasarımıyla gönülleri okşayacak Kişiye Özel Kalp Mouse Pad, sevgililer günü için erkek arkadaşınıza verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri. Üzerine isimlerinizi, size özel fotoğrafınızı taşıyabileceğiniz kalp mouse pad 15 ile 20 TL arası ucuz sevgililer günü hediyesi arayışında olanlar için oldukça cazip bir seçenek!

Eğlenceli sevgililer günü hediyesi

Kişiye Özel Aşkpirin


Kız arkadaşınızın yüzünde tatlı bir tebessüm oluşturmaya ne dersiniz? Sevgililer günü için en güzel hediye bu olsa gerek! İşte karşınızda 14 Şubat Sevgililer Gününü keyif ve kahkaha ile karşılamanıza yardımcı olacak Kişiye Özel Aşkpirin! Adeta gerçek bir ilaç kutusu şeklinde tasarlanmış olan Aşkpirin üzerine isimlerinizi yazdırabilir, içeriğindeki prospektüsünü de kendinize özel hale getirebilirsiniz. Kişiye Özel Aşkpirin 24,90 TL fiyatı ile hem çok orijinal, hem de oldukça eğlenceli bir armağan!

Romantik sevgililer günü hediyesi

Kişiye Özel Efsane Aşıklar Yastık


Yeryüzünün en tanınmış aşıkları listesinde yeriniz hazır! Romeo ve Juliet, Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı ve diğer meşhur efsane aşıklar arasında sevgilinizle birlikte isimlerinizin yer almasını ister misiniz? 24,90 TL fiyatı ile Kişiye Özel Efsane Aşıklar Yastık, 14 Şubat Sevgililer günü için hem benzersiz, hem de bayan sevgilinize en şık sürpriz hediyelerden biri. 

güzel sevgililer günü hediyesi

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar


Sevgililer için en fazla 50 TL'ye kadar bütçe ayırdıysanız, işe karşınızda bu bütçeyle alınabilecek en güzel ve en anlamlı hediyelerden biri! 14 Şubat sevgililer gününde sevgilinizin ağzını tatlandıracak kişiye özel 24 adet nefis çikolata karşınızda. Üzerinde göndereceğiniz fotoğrafın yer alacağı sütlü çikolatalar, son derece şık kalp kutu içerisinde! Üzeri kırmızı tülle süslenmiş, içerisinde minik kalpler ve gül yaprakları bulunan Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar, hem damağa, hem de kalbe hitap ediyor. 

Sevgililer günü için ucuz hediyeler

100 Dilde Seni Seviyorum Kupa Bardak


Aşk dediğimiz şey yürekte yaşanır ve aşkın dili evrenseldir. O'na duyduğunuz sevgiyi kelimelere sığdıramıyor musunuz? O halde gelin bu sevgililer gününde sevgilinize aşkınızı yalnızca Türkçe değil, 100 farklı dilde gösterin! Üzerinde tam 100 değişik dilde "Seni Seviyorum" yazılı 100 Dilde Seni Seviyorum Kupa Bardak sevgilinizin ismine özel olarak düzenlensin! 

sevgiliye alınabilecek hediyeler
Sevgilinize 14 Şubat Sevgililer Günü için alabileceğiniz romantik ve güzellikte diğer hediyeleri görmek için resim üzerine tıklayabilirsiniz. 

Yorum Gönder

 
Top