z El Yapımı Fotoğraflı Buzdolabı Magneti | En iyi Hediye Fikirleri

El yapımı Hediyeler
Kendi ellerinizle dakikalar içinde annenize özel, son derece basit ancak oldukça da anlamlı bir anneler günü hediyesi hazırlamak ister misiniz? Bu sıra dışı armağan ile annenize öylesine güzel bir hediye vereceksiniz ki, hem O'nun her an mutlu olmasını sağlayacak hem de hiçbir zaman gözlerinin önünde ayrılmayacaksınız. Yapımı ve tamamlanması sadece dakikalar alacak olan El Yapımı Fotoğraflı Buzdolabı Magneti ile, biricik annenize harika bir anneler günü sürprizi yapacaksınız. 

Üzerine istediğiniz fotoğraflarınızı asabileceğiniz el yapımı magnet, evde en çok kullanılan beyaz eşya, buzdolabı üzerinde sergilenecek. Normalde de zaten buzdolabı annelerin hayatının tam da merkezidir diyebiliriz. Hatta Annelerin evde en çok kullandığı eşyaların başında buzdolabı gelir dersek hiç de abartmış sayılmayız. Anne dışında ailenin diğer fertleri için buzdolabı sıradan bir beyaz eşyadan öte bir şey değildir. Şöyle ki mesela içerisinden sadece soğuk içecek çekip aldığımız ya da canımız çektiğinde elma, portakal gibi meyvelerden seçip aldığımız soğutucu bir cihaz! Oysa ki Anneler için buzdolabının besin saklama ya da koruma gibi özellikleri dışında, farklı amaçlar için kullanıldığı da görülmektedir. Ne mi mesela? Örneğin Annelerimiz buzdolabı kapağına düğün davetiyesi, hatırlatıcı kısa notlar, yemek tarifleri, diyet listesi gibi notlar mutlaka asarlar. Hatta bu da yetmez buzdolabı kapağına ilaç alım saatleri, bakkal market alış veriş listesi, gezilen tatil yerlerine ait hatıra magnetleri v.s de astıklarına bizler şahitiz.... Ancak bu sefer biricik annelerinize kendi fotoğraflarımızdan hazırlayacağımız El Yapımı Buzdolabı Magnet ile harika bir buzdolabı süsü kazandıracağız. Hazırsanız adım adım El Yapımı Fotoğraflı Buzdolabı Magnetin nasıl yapıldığına geçelim.

Annelere Özel El Yapımı Buzdolabı Magneti

konu çizgisi
el yapımı hediyeler
Adım 1: İşte Anneler günü için bir eşi ve benzeri bulunmayacak anlam yönü son derece güçlü El Yapımı Fotoğraflı Buzdolabı Magneti yapım adımları. Öncelikle fotoğraflardan hazırlanacak buzdolabı magneti için size lazım gelecek malzemeleri sıralamamızda yarar var. 
  • Kaç tane fotoğraf sergilemek istiyorsanız eşdeğer sayıda ahşap mandal
  • Yuvarlak Keçe süsler (İstediğiniz renklerde tercih edebilirsiniz)
  • Sıcak tutkal ve Tutkal Tabancası
  • Desenli şerit kurdele
  • Kalpli kağıt kesme makinesi
  • Yaldızlı parlak kağıtlar
  • 2 Adet mıknatıs

El Yapımı Hediyeler
Adım 2: Bu el yapımı hediyenin hazırlanması için gerekli olan tüm araç ve gereçler yukarıdaki fotoğrafta görülmektedir. Malzemeleri temin ettikten sonra artık yapım aşamalarına geçebiliriz. 
Anneye Özel El Yapımı Hediyeler
Adım 3: Hadi bakalım şimdi işimizi planlayalım. Öncelikle şerit kurdeleyi masanızın üzerine düz bir şekilde açın! Kaç adet keçe süs kullanacaksanız bunları da sıraya dizin. Farklı renklerde kullanmanız görsellik açısından çok daha iyi olacaktır. 
El Yapımı hediye fikirleri
Adım 4: Dairesel şekildeki keçe kumaşların merkezine sıcak tutkal tabancasıyla yapıştırıcı sürün. Ardından desenli kurdele üzerine yapıştırın.
Anneye özel el yapımı hediyeler
Adım 5: Aynı şekilde ahşap mandalların da üzerine tutkal tabancasıyla yeteri kadar yapıştırıcı sürün.
Mandallı Buzdolabı Magneti
Adım 6: Ahşap mandalları keçe kumaşların üzerine tutturun.
mandallı ve mıknatıslı buzdolabı magnet
Adım 7: En beğendiğiniz fotoğrafları ahşap mandallara tutturun.
anneler gününe özel magnet yapımı hediyesi
Adım 8: Kalp kesme makinesi ile, yaldızlı kağıtlardan istediğiniz sayıda kalp şekilleri kesin ve o kalpleri de fotoğraflarınızla birlikte mandallara tutturun. Son adımda ise, sıcak tutkal tabancası ile kurdelenin her iki ucuna da birer mıknatıs yapıştırın ve bir müddet kurumaya bırakın. Tamamen kuruduğundan emin olduktan sonra artık El Yapımı Fotoğraflı Buzdolabı Magnetinizi keyifle buzdolabına sabitleyebilirsiniz. Şimdi Annenizle bu sürprizi paylaşabilirsiniz. İyi günlerde kullanmanız dileği ile...

Yorum Gönder

 
Top