z Sevgiliye Alınmaması Gereken Hediyeler | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliye hediye seçminde dikkat edilmesi gerekenler
Bir hediyenin iyisi, mükemmeli, güzeli olduğu kadar; berbat, feci ya da kötü olanı da vardır! Hatta konuyu biraz daha abartarak rahatlıkla iddia edebiliriz ki, sevgiliniz için seçeceğiniz kötü bir hediye, daha sonra başınıza çok fena işler açabilir veya düzeltilmesi son derece zor vahim sonuçlar doğurabilir. Böyle bir durumda da bırakın paranızın heba olmasını, aşk hayatınızda tam anlamıyla bir fiyaskoyla kaşı karşıya kalırsınız. Eğer ne gibi kötü sonuçlar derseniz, mesela sevgilinizle uzun süreli bir küslük, dargınlık durumu yaşayabilirsiniz ya da daha da kötüsü sonsuza dek ayrılabilirsiniz. Bu yüzden de bayan sevgilinize hediye seçerken, artık kalıplaşmış ve denenip kötü sonuçlar alınmış hediyelerden kesinlikle uzak durmanız gerekiyor. Peki bu hediyeler neler? diyorsanız, işte bu yazımızın konusu da tamamen bunun üzerine! Sizlere bu makalemizde doğum gününde, sevgililer gününde ya da yılbaşında sevgilinize asla almamanız gereken hediyelerden ve kesinlikle yanına yaklaşmamanız gereken hediyelerden bahsedeceğiz. Çünkü sitemizin müdavimleri ya da sürekli takip edenler çok iyi bilirler ki, şu ana kadar daha çok sevgiliye alınabilecek hediyeler konusunu işlemeye çalıştık ve bu konudaki fikirlerimizi Değerli Okurlarımızla paylaştık! Şu ana kadar hep erkek ve bayan sevgililer için alınabilecek hediyelerden bahsettik durduk, ancak hiç sevgiliye alınmaması gereken hediyelerden bahsetmemiştik! İşte o büyük gün bu gün. Şayet kız arkadaşınızı çok seviyor ve Onu üzmeyi ya da kaybetmeyi hiç istemiyorsanız, siz siz olun, aşağıda sıraladığımız kötü hediyelerden bir şekilde uzak durun veya aklınızın kıyısından bile geçirmeyin. Hani bunu neden söylüyoruz derseniz, tamamen kendi geleceğiniz ve mutluluğunuz için:)

İşte Bu Hediyeler Bayan Sevgiliye Hiç Verilmemeli

konu çizgisi

1- En Kötüsü Sevgiliniz Karşısına Hediyesiz Çıkmak

sevgiliye alınmaması gereken hediyeler
Sevgilinize saç baş yoldurmak, çileden çıkartmak istemiyorsanız, sakın ha, hediyesiz kalmayın! Düşünebiliyor musunuz, tüm arkadaşlarının "Sevgilim bana doğum gününde şunu aldı", "Erkek arkadaşım bana sevgililer gününde şu kolyeyi hediye etti" hava atma tarzındaki konuşmaları karşısında, sevgilinizin Onlara kendi hayatından örnek verebileceği hiçbir şey yok! Hemcinsleri karşısında bir bayanın kendisini ezik hissetmesi kadar kötü bir şey daha yok! Aşk hayatınız boyunca en azından şunu hiç aklınızdan çıkartmamalısınız ki, sevgilinize vereceğiniz en kötü hediye bile, karşısına hediyesiz çıkmaktan çok daha iyidir. Çünkü her kadın, sevdiği adamın gözünde özel olduğunu sevildiğini en iyi kendisine hediye verildiğinde düşünür. Dahası, siz de kız arkadaşınızın, arkadaş çevresine karşı kendisini kötü hissetmesini istemezsiniz öyle değil mi? "Sevgililer gününde, yılbaşında hediye almak da vermek de benim hiç tarzım değil.." diyen erkeklere önemle duyurulur:)
konu çizgisi

2- Bu Hediyeyi Sağlığını Düşündüğüm İçin Aldım Sevgilim

sevgiliye verilmeyecek hediyeler
Bakın sevgili erkekler, bayanlar pimpiriklidir. Bu yüzden de onlara seçeceğiniz hediyede kaş yapayım derken göz çıkartabilirsiniz. Mesela bayan sevgilinize kilosuna dikkat etmesi ve her zaman kontrol altında tutması için baskül hediye etmek, ilk etapta size masumane ve iyi bir fikir gibi gelebilir! Ancak, bir bayan gözüyle işin özüne indiğinizde ise durumun hiç öyle olmadığı %100 anlaşılır. Çünkü kadınlar, az önce de dediğimiz gibi doğuştan evhamlı ve pimpirikli varlıklardır. Sevgilinize Tartı hediye etmekle "Acaba bana kilolu musun demek istedi?","Beni beğenmiyor mu artık?" gibilerinden kafasında türlü türlü düşüncelerin dolaşmasına ve kendisini kötü hissetmesine neden olursunuz. Unutmayın ki, her kadın aynaya baktığında karşısında bir şaheser görüyordur. Dolayısıyla böyle bir hediye ile sevgilinize bir nevi hakaret içeren bir hediye vermiş olursunuz. Evet! Kız arkadaşınıza tatlı bir dille uyarılarda bulunun, eleştirinizi yapın ancak bırakın kendi kilosunu sevgiliniz düşünsün! Gerçekten de sevgilinize verebileceğiniz en berbat hediyeler sağlık, güzellik, bakım ürünleri içerisnden seçeceğiniz hediyelerdir. Mümkünse sevgilinize aşağıda yer alan ürünlerden iyiliğini düşünüyor olsanız bile kesinlikle hediye seçmeyin. Bunlar;
  • Tonik, merhem, sivilce temizleme, cilt lekesi temizleme v.b. ürünler.
  • Saç dökülmesine karşı ilaçlar
  • Kilo almaya veya verdirmeye yönelik ilaçlar
  • Egzersiz Aletleri
  • Tüy dökücü kremler ya da makineler
  • Saç Düzleştirici ürünler
  • Makyaj malzemeleri
  • Zayıflama çayları veya bitkiler
  • Kırışklık giderici ya da cilt gerdirici ürünler
İşte bu tip ürünler, bir erkeğin kendi saadeti bir bayana hediye etmeyi aklından bile geçirmemesi gereken ürünlerin başında gelmektedir.
konu çizgisi

3-Sevgilinize Diğer İnsanlardan Daha Özel Olduğunu Hissettirin

sevgiliye alınmayacak hediyeler
Hani dedik ya "Her kadın sevgilisinden hediye bekler" diye, gerçekten de sevgililer arasında özel günlerde ya da sıradan günlerde hediye alış verişinde bulunmak bir anlamda ilişkiyi ayakta tutan ve ona heyecan katan en önemli unsurların başında gelmektedir. Ancak burada düşünülmesi ya da akıldan çıkartılmaması gereken en önemli şey ise, sevgilinize vereceğiniz hediye ile, normal arkadaşlarınıza vereceğiniz hediyeler arasında olması gereken farktır. Sevgilinize hediye seçerken O'na özel olduğunu, gözünüzde değerli ve ayrı bir yeri olduğunu hissettirecek romantik hediyeler araştırmalısınız! Mesela aşağıda sıraladığımız hediyelerden uzak durmanız menfaatiniz icabıdır;

  • En başta çok beğenseniz bile kız arkadaşınıza kıyafet hediye etmeyi düşünmemelisiniz. Çünkü erkeklerin zevkleri, renk tercihleri, tarzları ile kadınlarınki arasında dağlar kadar fark vardır. Eğer sevgilinizle daha öncesinde alış verişe çıkıp %100 beğendiğinden emin olduğunuz bir kıyafet alacaksanız tabi ki de almanızda bir sakınca yok! Ancak, nasıl olsa beğenir düşüncesiyle 
  • Bayan sevgilinize cüzdan, çanta, güneş gözlüğü, ayakkabı, terlik, babet ve benzeri hediyeler kesinlikle almayın! 
  • Sevgilinize, kullandığından tamamen emin olmadığınız bayan parfümlerinden hediye etmeyi asla düşünmeyin! Aksi durumda gözünde zevksiz bir erkeğe dönüşebilirsiniz.
  • Biliyorsunuz ki her bayan alış veriş delisi (meraklısı) olduğundan, bayan sevgiliniz, kendisine vereceğiniz hediyenin fiyatı ile ilgili üç aşağı, beş yukarı bir fiyat bilgisine sahiptir. Bu yüzden de seçeceğiniz hediye ne çok ucuza, ne de bütçenizi tarumar edecek kadar çok pahalıya kaçmalısınız. 
konu çizgisi

4- Sevmiyorum Sevgilim Zorla mı? Hoşlanmadığı Şeyleri Hediye Etmeyin!

sevgiliye alınmayacak hediyeler
Siz seviyorsunuz ya da can atıp duruyorsunuz diye, sevgiliniz de evcil hayvan sevmek zorunda değil! Eğer sevgiliniz hayvanlar alemine mesafeli biriyse; sırf size sevimli geliyor diye kedi, köpek, muhabbet kuşu, akvaryum hediye etmeyi düşünmemelisiniz. Aynı şey bitkiler için de geçerli. Eğer Sevgilinizin bitki ya da hayvan alemine olan ilgisinden emin değilseniz, bu tarz hediyeler de yine sizin eksi hanenize bir puan kazandırmaktan başka bir işe yaramayacaktır.
konu çizgisi

5- Sevgilinize Bu Hediyeleri Vermeyi de Aklınızdan Hiç Geçirmeyin

sevgiliye hangi hediyeler alınmaz
Bayanlar hediye aldıklarında o an pek belli etmeseler de, hem duygusal, hem de düşünsel anlamda kalplerinde fırtınalar kopar. Güzel bir hediye seçtiyseniz zaten hiçbir sıkıntıyla karşılaşmazsınız! Yok, eğer Onun hiç beklemediği ve kendisini hayal kırıklığına uğratan bir hediye verdiyseniz, işin o an işin rengi bir anda değişiverir. Siz "Yer yarılsa da içine girsem" psikolojisindeyken, bayan sevgiliniz ise tam anlamıyla şok durumu yaşar.  Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bayanlar hediyeleri çok severler ve bu yüzdendir ki sevdiklerinden her zaman hediye alma beklentisi içindedirler. Bir nedeni olsun ya da olmasın, bayanların hayatında hediyelerin her zaman çok özel ve apayrı bir yeri vardır. Kadınlar güzel seçilmiş bir hediye ile değerli ve özel olduklarını daha iyi hissederler. Gerçi normal şartlarda herkes hediye almaktan çok hoşlanır ve keyif duyar ancak, bayanların durumu erkeklerden biraz daha farklıdır! Hele ki bir bayan, sevdiği erkekten hediye alıyorsa, mutluluk da, sevinç de tam anlamıyla tavan noktasına gelir. Düşünebiliyor musunuz, sevgilinize hediyenizi uzattınız ve kendinizce O'na muhteşem güzellikte bir hediye verdiğinizi düşünüyorsunuz. O da ilkin büyük bir heyecanla hediye paketinin kurdelesini açmaya başlıyor ve içinden? Lanet olası bir ütü ya da tost makinesi çıkıyor:) İşte o an her şeyin bittiği andır. Kendinize sığınacak, kendinizi güvende hissedecek bir yer bulmanız kaçınılmaz! Ne siz, ne de bizler gerçekten bir kadının sinirlendiğinde neler yapabileceğini düşünmek istemeyiz, daha doğrusu hayal bile edemeyiz:) Artık o saatten sonra şeytanın bile aklına gelmeyecek düşünceler bayanların kafasında dönmeye başlar. "Bana bunu mu layık gördü yahu?","Başka bir şey yoktu da bula bula bu hediyeyi mi aldı bana?","Ne düşüncesiz, ne A-romantik, ne cimri adam!" ya da "Ne kadar düşüncesiz" tarzında, tamamen sizi kendi gözünde al aşağı edecek yüzlerce negatif düşünce beynini kemirmeye başlar... Daha kötüsü ise sizin hediye seçimi konusundaki bir anlık dalgınlığınız, belki de ilişkinizi noktalama seviyesine kadar ulaşır:) Elbette böyle bir şey olmasını hiç kimse istemez! İşte bu yüzden de sevgilinize kesinlikle ev aletleri, temizlik ürünleri, mutfak malzemeleri gibi hediyeler almayın.
konu çizgisi

6- Hediyeniz de Sevgiliniz Kadar Doğal Olmalı

sevgiliye nasıl hediye seçilir
Çiçekle mutlu olmayan kadın var mı? İster bir dal olsun, ister bir kucak dolusu. Her renkten ya da her türden çiçekler, her bayanın mutlu olması için yeter de artar bile. Özellikle de aşkı temsil eden, sevgiyi en güzel şekilde anlatan kırmızı güller! Ama? Aması; Sevgilinize vereceğiniz çiçeğin doğal ve canlı olmasıdır. Sevgilinize çiçek hediye etmek istiyorsanız, yapay çiçeklerden mümkün mertebe kaçının! Bir müddet sonra kuruyacağını bilseniz bile O'na canlı, kokusu olan çiçeklerden hediye edin.
konu çizgisi
sevgiliye hediyeler

Yorum Gönder

 
Top