z Aynı Gün Kargo Yapılan Hediyeler | En iyi Hediye Fikirleri

Aynı gün kargo hediye
Bir kere, doğru zamanında elimize ulaşmayan hediye, artık hediye olmaktan çıkar, sıradan bir eşyaya dönüşür. Mesela düşünebiliyor musunuz sevgilinizin doğum günü var ve büyük bir heyecanla internetten sipariş ettiğiniz doğum günü hediyesi, sevgilinizin doğum günü geçtikten örneğin bir kaç gün sonra elinize ulaşıyor. Ne kadar kötü bir durum ya da ne acı bir ıstırap öyle değil mi? Gerçekten de hediye dediğimiz şey, sevdiklerimize tam da olması gerektiği anda verildiği zaman gerçek bir anlam ifade eder. Söz konusu özel tarih geçtikten sonra, insanlar artık normal hayatına geçtikleri için ve heyecan dediğimiz şey yitirildiği için sevdiğimiz kişiye zamanında veremediğimiz hediye de tüm esprisini, tüm cazibesini kaybeder. Bu nedenle sevdiğimiz kişiye hediyenin veriliş zamanı çok ama çok önemlidir. Eğer bir alış veriş merkezinden ya da bir mağazadan bizzat kendi ellerimizle bir hediye satın alıyorsak, zaten hediyenin gecikmesi veya zamanda verilmemesiyle ilgili bir sorunumuz olmayacaktır. Ancak eğer internet üzerinden online bir şekilde hediye siparişi vereceksek, o sitede de ilk olarak baktığımız şey "Aynı Gün Kargo hizmeti var mı?" veya müşteri hizmetleri ile görüştüğümüzde ilk olarak sorduğunuz şey "Acaba bugün siparişimi verirsem ürün elime ne zaman ulaşır?" sorusu oluyor. 

İnternetten veya konumuzu yakından ilgilendirdiği için herhangi bir hediye sitesinden alış veriş yapmaya karar veriyorsak, hızlı gönderi seçeneği olan "Aynı Gün Kargo" ibaresi bulunan hediye sitelerinden sipariş vermemiz gerekiyor. Çünkü amacımız, beğenmiş olduğumuz veya satın almaya karar verdiğimiz hediyelik eşyanın, ilgili hediye sitesi tarafından en hızlı şeklinde adresimize ulaştırılmasını istemektir. Diğer yandan "Aynı Gün Kargo" vaadiyle ürün satışı yapan bir çok hediye sitesinin ya da bu e-ticaret sitelerinin anlaşmalı oldukları kargo firmalarının müşterilerini mağdur ettikleri de hepimizin bildiği bir gerçek! Dahası, internet üzerinden ürün pazarlaması yapan bir çok web sitesi, stoklarında ya da raflarında olmamasına rağmen, olmayan malı müşteriden sipariş alıp, ardından piyasadan o ürünü tedarik etmeye yöneldikleri için de ciddi anlamda çeşitli mağduriyetler söz konusu olabiliyor. Peki, hem hızlı, hem güvenilir, hem de acil bir şekilde "Aynı Gün Kargo Hediye" alış verişi nasıl ve hangi sitelerden yapılabilir? İşte biz de bu yazımızda siz değerli okurlarımıza, sipariş vermeniz halinde aynı gün kargoya çıkartılacak olan birbirinden güzel hediye fikirleri paylaşmak istiyoruz. İçerisinde ilginç hediyelerden tutun da, sıra dışı, enteresan ve kişiye özel hediyelerin de yer aldığı aşağıda göreceğiniz ürünlerin tümü, aynı gün hazırlanıp, aynı gün kargo yapılıyor. Hem güvenilir bir hediye sitesinden alış veriş yapmak, hem de hızlı bir şekilde hediyenize kavuşmak istiyorsanız, bu yazımız tam size göre.

Hızlı ve Aynı Gün Kargo Hediyeler


aynı gün kargo hediye

Aynı Gün Kargo Doğum Günü Çikolata Hediyesi


En acil şekilde hediye siparişinin olduğu özel günlerin başında sevdiklerimizin doğum günleri gelir. Dahası çoğu zaman belki iş yoğunluğundan, belki de biraz işgüzarlığımız dan sevdiklerimizin doğum günü tarihlerini unuturuz. Eğer siz de hızlı bir şekilde hem güzel, hem de fiyatıyla hesaplı özel bir doğum günü hediyesi siparişi vermek istiyorsanız, işte bu şık çikolata kutusu tam size göre. Doğum gününe özel olarak hazırlanmış "Doğum Günün Kutlu Olsun Çikolatası" resngaren balon süsleri ve 15 farklı doğum günü kutlama mesajlarıyla son derece etkili. İşte bu özel çikolata, aynı gün kargo ve kapıda ödeme kolaylığıyla adresinize geliyor. 

aynı gün kargo hediyeler

Aynı Gün Kargo - Sevgilime Sonsuz Aşkım Hediye Sepeti


Hediye sepetlerinin hazırlanması genellikle zaman alan ve bir çok hediye sitesinde ortalama 1-2 iş günü içerisinde kargoya verilen ürünlerden. Ancak, sizin için seçtiğimiz bu hediye sepeti, hızlı bir şekilde aynı gün kargoya veriliyor. İçerisinde sevimli peluş ayıcık oyuncak, kucağında 100 adet sebi seviyorum çünkü bir sürü nedenim var kalpli kartlar taşıyor! Sonsuzluk sembolü gümüş kolye ve seni seviyorum yazılı mini kalp yastık, bu hediye sepetini süsleyen diğer ürünler! Doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı gibi özel günlerde sevgilinize hızlı bir şekilde hediye göndermek istiyorsanız bu hediye sepetini düşünebilirsiniz.

kişiye özel vosvos araba

Şık Kutusunda Sevgililere Özel Vosvos Araba


Plakasına isimlerinizi yazdırabileceğiniz bu sevimli vosvos arabalar, sevgilinize tüm özel günler için alınabilecek oldukça sempatik bir armağan! Pembe ve lacivert renklerde 2'li olarak adresinize gönderilecek olan Sevgililere Özel Vosvos arabalar, aynı gün kargo hediyelerden biri. Üzeri uğur böceği ve nazar boncuğu süslemeli bu şirin hediyelere aynı zamanda kapıda ödeme ile de sahip olabiliyorsunuz!

aynı gün kargo hediye seçenekleri

20 Adet Romantik Mesaj Bulunan Yıldönümü Çikolatası


Ülkemizdeki mevcut kargo firmaları içerisinde sektör liderliğini "Ara Kargo","Yurtiçi Kargo" ve "MNG Kargo" 3 firma sırtlanmaktadır. Geniş şube ağı ile hizmet veren bu kargo firmaları, gece gündüz demeden can siperane bir paket teslimatı için çaba göstermektedirler. Eğer internet üzerinde aynı gün kargo siparişi verecekseniz, online hediye satın aldığınız web sitelerinin bu kargo firmaları ile anlaşması var mı, yok mu kontrol etmeniz lazım! Sizin için seçtiğimiz aynı gün kargo hediyeleri için biz, bu 3 kargo firmasına göre hediyeler belirledik. İşte bu hediyelerden şimdi ki, yıldönümü için özel olarak hazırlanmış mesajlı çikolata kutusu. 

aynı gün kargo

Doğum Gününe Özel Mesajlı Balonlar


Hele ki bir doğum günü partisi yapılacaksa, güzel bir kutlama kesinlikle balonsuz olmamalı! İster çocuklarınızın doğum günü için, isterseniz de iş yerinden mesai arkadaşlarınıza özel hazırlayacağınız partilerde balonlarla ortama neşe ve eğlence katabilirsiniz. Yani balonlarla mekanınızı tam anlamıyla doğum günü havasına sokabilirsiniz. Sürpriz doğum günü partisi hazırlamak için acil şekilde balon satın almak istiyorsanız, üzerinde "İyi ki doğdun","Doğum Günün Kutlu Olsun" yazılı rengarenk balonlar tam size göre. Paketinde 10 tane mesajlı balon bulunan doğum gününe özel balonlar aynı gün kargoya teslimle gönderiliyor. 

Aynı gün kargo hediyeler

Sevgiliye Özel Konuşan Kalpler Kupa Bardak


Bu kupa bardağı çok mu beğendiniz? Tam sevgilinize hediye edilebilecek özel bir armağan öyle değil mi? Üzerinde kırmızı kalp sembolleri bulunan ve istediğiniz romantik mesajlarınızı yazdırabileceğiniz Sevgiliye Özel Konuşan Kalpler Kupa Bardak kişiye özel bir kupa olmasına rağmen hafta içi her gün saat 14:00'a kadar vermiş olduğunuz tüm siparişlerde aynı gün kargoya veriliyor. 

Aynı gün kargo hediye

Kişiye Özel Seni Seviyorum 2'li Yastık


Bazen o kadar yoğun bir iş temposunda çalışırız ki, fırsat bulamayıp hediye alma işini son güne bırakırız. Ya da sevdiğimiz bir arkadaşımızın doğum gününü unutmuşuzdur ve acil bir şekilde güzel bir hediyeye ihtiyaç duyarız. En kolay hediye alma yöntemi ise evimizden, iş yerimizden, Google, Yandex, gibi arama motorlarına girerek, satın alacağımız hediye konusunda fiyat araştırması yapmak ve internet üzerinden hediye siparişi vermektir. Ama yukarıda değindiğimiz gibi, acaba sipariş vereceğiniz ürün, kaç gün içerisinde hazırlanıyordur? Veya kargoya hemen veriliyor mudur? İşte size aynı gün adresinize verilmek üzere kargoye teslim edilen Kişiye Özel Seni Seviyorum 2'li Yastık! Mesela evlilik yıl dönümü hediyesi olarak muhteşem bir hediye seçeneği...

aynı gün kargo çikolata hediyesi

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar


Acil şekilde sevdiklerinize çikolata mı hediye etmeniz gerekiyor? O halde aynı gün kargo ile kişiye özel fotoğraflı çikolatalara ne dersiniz? İnanılması zor ama, hem fotoğraflı, hem mesajlı, hem de isim yazılabilen size özel kalp kutudaki bu şık çikolatalar da aynı gün kargo ile adresinizde! Lezzetli Hızlı,

Aynı gün kargo hediye sepeti

Kalbimin İnci Tanesine Hediye Sepeti


Hediyeleşmek, insanlar arasındaki sevgi zincirinin halkalarını güçlendiren en önemli unsurlardan biridir. Ancak hediye dediğimiz şey, kaliteli, güzel ve zamanında elimizde olduğu vakit bir anlam ifade eder. İşte karşınızda her yönüyle mükemmel bir görünüm sergileyen, sevgilinize verdiğinizde ise eminiz ki çok mutlu olacağı Kalbimin İnci Tanesine Hediye Sepeti! İçerisinde çikolatalar, seni seviyorum çünkü ile başlayan aşk mesajları, İstiridye İnci Kolye, gül yaprakları v.s. Her biri kız arkadaşınıza kendisinin sizin tarafınızdan ne kadar çok sevildiğini hissettirecek en güzel hediyelerden biri. Bu hediye sepetini de çok beğendiyseniz, aynı gün kargo yapıldığını hatırlatmak isteriz.

Aynı gün kargo hediyeler

Fotoğraf Baskılı Sihirli Kupa Bardak


Sevginizi sihirli kupa bardaklarla anlatmaya ne dersiniz? Üzerine 2 adet fotoğraf taşıyabileceğiniz sihirli kupa bardaklar tamamen size özel olarak hazırlanıyor. Kişiye özel olarak hazırlanan sihirli kupa bardaklar, simsiyah görünüme sahip ancak içerisine sıcak içecek konulduğunda renk değiştirerek fotoğraflarınızı dışa yansıtıyor. Pek tabi ki fotoğraf baskılı sihirli kupa bardaklar da önermiş olduğumuz hediye sitesi tarafından aynı gün kargo edilebilmektedir.

Kişiye özel çakmak

Aynı Gün Kargo Fotoğraf Baskılı Çakmak


Bayan gözüyle erkeğe hediye almak zor iştir. Çünkü bayanlar öyle kolay kolay hediye filan beğenmezler. Hele ki söz konusu erkek arkadaşına (sevgilisine) hediye bakıyorsa, günler, haftaları, haftaları ayları kovalar:) Yani hanımlar hem güzel olsun, hem de fiyat açısından uygun olsun düşüncesiyle çok uzun süre hediye araştırması yaparlar... Tabi ki de iş biraz abartılınca bu durum, hediye konusunda geç kalmasına neden olur. Eğer armağan seçiminizde geç kaldıysanız ve erkek sevgiliniz için hızlı bir şekilde hediye satın almak istiyorsanız, Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak ilginizi çekebilecek en güzel ürünlerden biri. Hem aynı gün kargo, hem de kapıda ödeme kolaylığıyla... 

kapıda ödeme hediyeler

Sevgiliye Özel Fotoğraflı Taş Baskı


Yine mi sevgilinizin doğum gününü unuttunuz? Eyvah eyvah... Şimdi size çok acil bir şekilde duygusal, şık ve sevgilinizi özel hissettirecek güzel doğum günü hediyesi de lazım öyle mi? O halde hem isimlerinize, hem de fotoğrafınıza özel olarak hazırlanacak Sevgiliye Özel Fotoğraflı Taş Baskıya ne dersiniz? Şık, kalıcı, dekoratif ve sevgilinizin evinde/ofisinde yıllarca baş tacı edeceği en güzel hediyelerden biri işte bu hediyelik ürün! Kapıda ödeme imkanı ve aynı gün kargo seçeneği ile elbette ki...

aynı gün kargo güzel hediyeler

Kapıda Ödeme ve Aynı Gün Kargo Kişiye Özel Puzzle


Günümüzde insanların büyük bir bölümü internet üzerinden güvenlik endişeleri nedeniyle alış veriş yapmaya biraz mesafeli yaklaşsalar da, e-ticaret sitelerinden alış veriş yapanların sayısında da her geçen gün büyük bir artış yaşanmaktadır. Ancak konumuza girerken belirttiğiniz gibi dönem dönem bu konuda önemli mağduriyetler de maalesef ki yaşanmaktadır. Bu konuda hata kimde derseniz, hem müşteriler, hem de hizmet veren web siteleri arasında %50 bir hata paylaşımı yapmak daha adil olacaktır. Çünkü bilinçsiz bir şekilde, web sitesinin hem teknik, hem de marka bilinirliği, bunun yanında site hakkındaki şikayetler etraflıca incelemeden yapılan her alış veriş, büyük bir risk taşımaktadır. İşte size güvenle satın alabileceğiniz, sevgilinize harika bir sürpriz yapabileceğiniz Kişiye Özel Kalp Kutuda Konuşan Kalp Puzzle! 

erkeğe doğum günü hediyesi

Yorum Gönder

 
Top