z En İlginç Gece Lambaları | En iyi Hediye Fikirleri

ilginç lamba modelleriKlasik gece lambalarından sıkılmaya mı başladınız? Çalışma masanızdaki lambanızı ya da uyumak için kullandığınız sıradan gece lambasını değiştirmek mi istiyorsunuz? O halde sizi, sıra dışı, son derece enteresan, büyüleyici ve fantastik çalışma/gece lambası tasarımlarını keyifle seyretmeye davet ediyoruz! Mesela ucundan su damlıyormuş gibi duran metalimsi klasik musluk şeklinde bir gece lambasına ne dersiniz? Duvara saplanmş bir balta-çekiç şeklinde bir lamba da çocuğunuzun odasına çok yakışabilir! Ya da Ay'ın her evresini odanıza taşıyacak olan, üzerinde Ay kraterleri gibi her detayı düşünülmüş son derece sıra dışı bir tasarıma sahip olan ODAMDAKİ AY gece lambası da kesinlikle favori bulduğumuz gece lambalarından! Belki de Siz, yatak odanızı yıldız ışıklarıyla donatmak ve bu şekilde odanızı aydınlatmak isteyenlerdensiniz? Ya da sevgilinizle romantik dakikalar geçirmek için özel bir gece lambası arıyorsunuz! Özetlemek gerekirse, yatak odanızı en ilginç gece lambaları ile aydınlatmaya ne dersiniz? Her biri tasarım harikası olan ve insanın hayal gücünün sınırlarını zorlayan gece lambaları ile karanlıklar ışıl ışıl aydınlanıyor. Elektrikli ve pille çalışan modelleri ile beğeninize sunduğumuz enteresan gece lambaları modelleri ile keyifli uykular sizi bekliyor. İşte bugünkü yazımızda sizleri, yatak odanıza dekoratif anlamda tarz katacak ve odanızı size eskisinden daha çok sevdirecek, sıra dışı tasarımlarıyla adeta görenlere dudak uçuklatacak birbirinden ilginç gece lambası modelleri ile buluşturacağız. Yalnız tam da bu noktada bir iyi, bir de kötü haberimiz var siz değerli okurlarımıza! Kötü haber şu ki, burada paylaştığımız ilginç gece lambalarından bazıları Türkiye'de maalesef ki satılmıyor. Yani bu sıra dışı lambalara sahip olabilmek için yurt dışı web sitelerini ziyaret etmeniz ve satın almanız gerekiyor. İyi haber ise, beğeninize sunduğumuz ilginç gece lambaları modellerinin büyük bir bölümü Türkiye'deki alış veriş sitelerden seçtiklerimiz! İster kendiniz için satın alın, isterseniz de sevdiklerinize ev, ofis hediyesi olarak verebileceğiniz ilginç gece lambaları işte karşınızda!

İlginç Tasarıma Sahip Hediyelik Gece Lambaları

konu çizgisi

Açılan Kitap Şeklinde Masa Lambası

ilginç gece lambaları
Çalışma masanıza çok yakışacak, Ortasından açılmış bir kitap şeklinde bir çalışma lambası! Tasarımsal olarak dahiyane diyebiliriz. Hem masanıza renk katacak, hem de oldukça dekoratif bir lamba! İşte bu lamba mesela kitap okumayı seven sevgilinize oldukça güzel bir hediye olacaktır! 
konu çizgisi

Bulut Şeklinde Gece Lambası

bulut şeklinde gece lambası
Hem kendi odanıza, hem de çocuğunuzun yatak odasına fevkalade çok yakışacak bulut şeklinde bir gece lambasına ne dersiniz? Oldukça enteresan değil mi? Yatak odanıza sanki koyu renk bulutların ardından pırıl pırıl bir güneş yükselecekmiş gibi harika bir ambiyans katıyor. Konumuza giriş yaparken dediğimiz gibi maalesef bu lambalar yurt dışındaki sitelerden satın alabileceğiniz modellerden!
konu çizgisi

Uzaktan Kumandalı Odamdaki Ay Gece Lambası

İlginç gece lambaları
incele
Ay ışığını siz de romantik bulanlardan mısınız? O halde işte sizin için seçtiğimiz Odamdaki AY gece lambası! Uzaktan kumandasıyla Uydumuz AY'ın tam 12 farklı evresini, gerçeğini aratmayacak derecede son derece orijinal bir biçimde yatak odanıza taşıyan ODAMDAKİ AY gece lambası, çocuklarınızın odasına da düşünebileceğiniz en harika lamba modellerinden biri! Astronomiye, uzay bilimlerine meraklı çocuklarınıza hayal güçlerini zenginleştirecek harika bir lamba modeli! Hemen belirtelim ki bu ürüne şimdi, şu anda sahip olabilirsiniz. Çünkü Odamdaki AY gece lambası Türkiye'de de satışa sunuluyor. 
konu çizgisi

Güneş Enerjisini Depolayan Sun Jar Gübeş Kavanozu 

İlginç gece lambaları
incele
Tertemiz Güneş Enerjisini gün boyunca sizin için depolayan ve gece karanlıkta bu enerjiyi size geri Işık olarak sunan Güneş Kavanozuna ne dersiniz? Klasik reçel, turşu kavanozu şeklinde tasarlanmış olan Güneş Kavanozunun Güneş ışıklarını algılayan özel sensörleri bulunuyor ve gün boyunca güneş enerjisini depolayarak kendi kendini şarj ediyor. Geceleri ise tıpkı tertemiz güneş ışığı gibi odanızı, bahçenizi ya da çalışma masanızı aydınlatıyor. Sevdiklerinize ilginç bir lamba hediye etmek istiyorsanız Güneş Kavanozu favori gece lambası modellerinden biri. Bu ürünü de Türkiye'de satış yapan bir çok Online Alış Veriş siteleri üzerinden satın alabilirsiniz. 
konu çizgisi

Projeksiyonlu Romantik Gece Lambası

İlginç Gece Lambaları
incele
Düşünün ki, sevgilinize/eşinize şöyle yıllar yılı unutamayacak romantik bir gece yaşatmak istiyorsunuz! Nefis bir akşam yemeği, en sevdiğiniz içkiler, o biçim saç baş, mis gibi parfümler... Eee, haliyle bu özel gecenin gece lambası da Projeksiyonlu Romantik Gece Lambası tarzında özel bir lamba modeli olmalı! Bu romantik gece lambası ile yatak odasının tavanı, duvarları kısacası her yeri "Love" yazılı Kalp sembolleri, yıldızlar, birbirini öpen çiftlerle dolup taşıyor. Adından da anlaşılacağı üzere bu gece lambası son derece romantik! Sevgiliye hediye edilebilecek en şahane lamba modellerinden biri!  
konu çizgisi

Projeksiyonlu Okyanus Dalgaları Gece Lambası

incele
Denizler hayatın gerçek kaynağı! Siz de "Ben Deniz olmadan, dalgaların sesini duymadan yaşayamam" diyenlerdenseniz işte evinizin atmosferinde size deniz manzarası keyfini yaşatacak Projeksiyonlu Okyanus Dalgaları Gece Lambası! Bu lambadan odanıza yansıyacak okyanus esintileri ile kendinizi o kadar huzur verici bir ortamda hissedeceksiniz ki, üzerinizde günün yorgunluğundan eser bile kalmayacak! Odanızın tavanında, duvarlarında adeta masmavi bir havuz veya ay ışığı ile dans eden dalgaların görüntüsü olacak! Deniz mavisi içinizi rahatlatan en özel renkse, işte karşınızda Masmavi deniz dalgalarını odanıza taşıyacak Projeksiyonlu Okyanus Dalgaları Gece Lambası... Hem kendi odanıza, hem de sevdiklerinize ev hediyesi olarak düşünebileceğiniz bu ilginç gece lambası ile mışıl mışıl uykular sizi/sevdiklerinizi bekliyor.
konu çizgisi

Dökülen Kahve Görünümlü Masa Lambası

ilginç çalışma masası lambaları
incele
Ters bir şekilde ve sanki içinden kahve dökülüyormuş gibi duran bu şey, aslında bir masa çalışma lambası! Dolayısıyla Dökülen Kahve Görünümlü Masa Lambası gözlerinizi hiç mi hiç korkutmasın! Zira bu bardaktan aslında dökülen şey gerçek bir kahve filan değil! Yani anlayacağınız çalışma masanız üzerinde uzun uğraşlar vererek hazırladığınız tezinizi ya da ödevlerinizi mahvedecek bir durum asla söz konusu değil:) Enteresan tasarımıyla dökülen kahve görünümlü masa lambası ile masanıza renk gelecek, içiniz ruhunuz açılacak! Son derece çarpıcı ve dikkat çekici olan bu özel lambayı görenler de şaşkınlıklarını kesinlikle gizleyemeyecekler.
konu çizgisi
ilginç gece lambaları
incele
Işıklı Kaplumbağa Gece Lambası özellikle minikler için ideal bir gece lambası! Son derece sevimli ve şirin bir tasarıma sahip Kaplumbağaının sırtındaki kabuktan yatak odası adeta yıldız ışıkları ile renkleniyor. Aynı zamanda müzikli bir gece lambası da olan Twilight Turtle, çocuklarınıza hediye edebileceğiniz en şirin gece lambası modellerinden biri! 
konu çizgisi

Uçan Balon Şeklinde Gece Lambaları

Uçan balonlar özellikle sevgiliye sürpriz yapmak istediğiniz özel günlerde baş vurabileceğiniz harika şeylerden biri. Bir oda dolusu uçan balon ve ucunda sevgilinize özel olarak yazılmış bir sürü sevgi dolu sürpriz mesajlar! Uçan Balon şeklinde tasarlanmış olan bu gece lambasıyla da sevgilinize harika bir gece yaşatabilirsiniz. Hatta sadece bir gece değil; her gece:) Partnerinizle romantik anlar yaşatacak ve odanıza rengarenk bir ambiyans katacak Uçan Balon Şeklinde Gece Lambaları işte karşınızda. Ancak yine üzülerek belirtmek gerekirse bu lamba modeli de Türkiye'de bulunmuyor. Ya da en azından biz rastlayamadık! 
konu çizgisi

Neon Işıklı Kelebekler Gece Lambası

Neon ışıklarıyla büyüleyici bir görünüme sahip olan Kelebek Gece Lambaları ile yatak odanızı inanılmaz derecede çekici kılabilirsiniz. Tavandan aşağı doğru sarkıtılan onlarca mavi ışıklı kelebekler odanızı ışıl ışıl aydınlatmakla kalmıyor, son derece seksi kılıyor. 
konu çizgisi

Plasma Light - Sihirli Plazma Küre

ilginç gece lambası
incele
Plasma Light - Sihirli Plazma Küre ile yatak odanıza büyüleyici ve fantastik bir dünyanın kapılarını aralayabilir, kendinizi bambaşka bir dünya da hissedebilirsiniz. Yorucu bir günün bütün stresini üzerinizden atmanıza yardımcı olacak Sihirli Plazma Küresi, içerisinde gelişi güzel hareket eden elektrik akımları, mor, pembe ve mavi renkteki ışıklarıyla görenleri adeta şaşkına uğratıyor. Yatak odanızda kendinizi sihirli bir dünyanın kollarında hissedebileceğiniz Sihirli Plazma Küreye dokunduğunuzda parmak uçlarınıza doğru şimşek şeklinde ışıklar hücum etmeye başlıyor. Hiç meraklanmayın sağlık açısından her hangi bir riski bulunmuyor!
konu çizgisi

Klasik Musluk Şeklinde Gece Lambası

Hediyelik ilginç gece lambaları
İlginç gece lambası kategorisinde adeta bir baş yapıt! Son nokta... On/Off açma kapama düğmesi su vanası şeklinde olan, prize takılıp çalıştırılan Musluk Şeklinde Gece Lambası görenlerin küçük dillerini yutmalarına neden oluyor. Düşünün ki, odanızda prize takılı musluk şeklinde bir lamba ve siz suyu açayım derken gece lambasının çalışmasını tetikliyorsunuz. İlginçlik gece lambaları dalında bizden 10 tam puan almayı hak eden Musluk Gece Lambası görseli ile birlikte işte karşınızda. Nasıl siz de şaşırmadınız mı?
konu çizgisi

Star Master Projeksiyonlu Gece Lambası

İlginç gece lambaları
incele
Yukarıda yer alan romantik gece lambasından farklı olarak bu gece lambasında romantik sembollerden farklı olarak Galaksimiz Samanyolu'nun tüm ışıkları adeta odanızın duvarlarına yansıyor! İşte böyle bir gece lambası olan Star Master Projeksiyonlu Gece Lambası ile odanıza ışıl ışıl bir görünüm verebilirsiniz. Karanlıkta bu ilginç gece lambasını çalıştırdığınızda kendinizi adeta gerçek yıldız ışıklarının altında hissedeceksiniz. Bu şekilde bir uykuya geçişe de kimse herhalde hayır diyemez! Müthiş bir keyif, olağanüstü bir gece lambası olan Star Master, ucuz fiyatıyla da büyük bir beğeni topluyor. 
konu çizgisi
Daha fazla ilginç ürün görmek ister misiniz? O halde sitemizde paylaştığımız diğer enteresan ürünlere İLGİNÇ HEDİYELER başlıklı yazımıza tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Yorum Gönder

 
Top