z Sevgiliye Romantik Hediye Sepetleri | En iyi Hediye Fikirleri

sevgiliye özel hediye sepetleri
Bu hayatta insanın aşık olduğu kişiyi mutlu görmesi kadar keyif verici bir şey daha olamaz öyle değil mi? Bir de hani sevgilinizi mutlu ettiğiniz anda, boynunuza sarılıp en samimi, en içten ve en aşk dolu bakışlarıyla Size "İyi ki hayatımdasın...","Seni Çok Seviyorum Aşkım" demesi yok mu? İşte bu inanılmaz güzel an, İnsanın O'nu mutlu etmek için katlandığı tüm fedakarlıkları, tüm çabaları, bütün yorgunlukları unutturup, bir anda içinin huzurla dolmasını sağlıyor. Takdir edersiniz ki, Sevgililer arasında mutluluğu tetikleyen en önemli şeylerden biri de, ilişkiyi canlı tutacak küçük sürprizler yapmaktan ya da sevgiliye romantik hediyeler vermekten geçiyor! Eğer Siz de sevgilinize hediye ile romantik bir sürpriz yapmayı düşünüyorsanız, bunu gerçekleştirmenin en iyi yolu hediye sepetlerinden geçiyor. Çünkü neden biliyor musunuz? Şöyle ki; Mesela sevgilinize yılbaşı, sevgililer günü ya da doğum günü hediyesi olabilecek son derece romantik bir hediye sepeti satın aldığınızı düşünün! Bu öyle gösterişli bir hediye sepeti ki, üstü şıkır şıkır rengarenk kalpli desenlerle süslenmiş şık bir hediye kutusu ya da ambalaj kağıdı içerisinde sürpriz bir şekilde açılmasını bekliyor! Tabi, Sevgiliniz de, büyük bir heyecanla hediye paketini açıyor ve içinden "Sadece bir hediye" çıkmasını beklerken; O da ne? Birbiri ile mükemmel derecede güzel kombin edilmiş, harikulade hediyeliklerin yer aldığı bir sürü hediye ile karşılaşıyor! İşte o an, mutluluğun gerçek resmidir diyebiliriz! Sevgiliniz bir hediye sürprizi beklerken, hediye sepeti içerisinden çıkan olağanüstü romantiklikte hediyelerle adeta kendinden geçiyor. Böylelikle sevgilinize hediye sepeti armağan ederek hem Ona unutamayacağı özel bir sürpriz yapıyor, hem içindeki romantik ürünlerle kalbini, hem de şık görüntüsüyle gözlerini okşuyorsunuz! Eğer sevgiliniz için hediye planlarınızı tek bir hediye üzerinden kurgulamayı bir kenara bırakıp, daha şık, daha etkili, daha gösterişli bir hediye vermeyi düşünüyorsanız, işte bu yazımızda yer alan hem erkeğe, hem de bayana özel tasarlanmış romantik hediye sepetlerine bayılacaksınız!

Sevgiliye Alınabilecek Özel Hediye Sepetleri

konu çizgisi

Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi

Sevgiliye hediye sepeti
satın al
Sevgilinizi hediyeniz ile şımartmak mı istiyorsunuz? Göz kamaştırıcı, duygu yüklü, dikkat çekici ve romantik hediye sepetleri ile sevgilinize en anlamlı armağanlardan birini verebilirsiniz. İşte romantizmi adeta doruklara taşıyan Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi! Üst üste 4 romantik kalp kutudan oluşan bu özel hediye sepeti adeta bir baş yapıt! Kutuların üzeride kalbinizi en güzel şekilde sevgilinize açacak "Seni Herşeyden Çok Seviyorum" mesajı  yer alıyor! Kutuların içinde ise en alt kutudan başlayacak olursa; 4. Kutuda: 365 Adet hergün için 1 romantik mesajın yer aldığı kırmızı kalp kağıtlar. 3. Kutuda;"Seni Seviyorum" yazılı kare sütlü çikolatalar, 2. Kutuda; Kalp şeklinde çikolatalar. 1. Kutuda ise sevgilinizde mutluluk hormonlarını harekete geçirecek rengarenk lezzetli draje ve şekerlemeler yer alıyor. sevgiliye hediye olarak nasıl bir sepet armağan etmeliyim diyorsanız, Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesini kaçırmayın deriz. 
konu çizgisi

Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti

hediye sepeti romantik
satın al
Tülle sarılı kırmızı renkte bir kalp kutu ve içerisinde kız arkadaşınızın gönül dünyasına hitap edecek sihir gibi büyüleyici hediyeler. İçerisinde 365 adet kalp kağıtlar üzerine yazılı etkileyici sözler; 1 adet içerisine dilediğiniz kişisel mesajınızı yazabileceğini mini mesaj şişesi, "Seni Seviyorum" yazılı kalp yastık, kalp çikolatalar ile sevgilinize en romantik sürprizlerden birini yapabilirsiniz. Sevgilinize, yılın 365 gününün tamamını kapsayacak şekilde, her sabah uyandığında ya da her akşam uyumadan önce tıpkı bir "Aşk İlacı" alıyormuş gibi birer doz aşk içeren son derece romantik bir hediye sepeti vermek ister misiniz? Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti ile, Ona "Seni Seviyorum" demenin en etkili yoluyla buluşturuyoruz sizi. Sevgilinizle aranızda bir kırgınlık varsa ve Ondan özür dilemek için etkili bir özür hediyesi düşünüyorsanız, ya da sevgililer gününde, ilişkinizin 1. yıl dönümünde aşkınızı Ona en kuvvetli şekilde hissettirmek istiyorsanız Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti muhteşem bir hediye sepeti seçeneği.
konu çizgisi

Kalbimin İnci Tanesine Hediye Sepeti

sevgiliye romantik hediye sepeti
satın al
Sevgilinize sırf hediye vermiş olmak için sıradan hediyeler bakmıyorsanız, buradaki hediye sepetlerine gerçekten bayılacaksınız! Neden mi? Bu hediye sepetleri ile sevgilinizi romantizmin en uç sınırlarına taşıyacaksınız! İşte karşınızda biricik sevgilinizin kalbini çepeçevre saracak Kalbimin İnci Tanesine Hediye Sepeti! İçerisinde kız arkadaşınızı değerli ve özel hissettirecek en romantik hediyelerin yer aldığı bu sepet ile, sevgililer günü hediyeniz şimdiden hazır! Beyaz renk hasır sepet içerisinde, 100 adet "Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var" sözleri (Bu sözler kalpli kartlara yazılı ve her kart üzerinde yazılı olan söz, bir diğerinden farklı) Üzerine en samimi hislerinizi yazdırabileceğiniz rulo şeklinde mesaj kağıdı, seni seviyorum yazılı nefis sütlü çikolatalar, ve İSTİRİDYE İÇİNDEN ÇIKAN GERÇEK İNCİLİ GÜMÜŞ KOLYE!. Tüm sepet, özenle hazırlandıktan sonra, üzeri tülle sarılıp, kurdele ile muhteşem bir hediye sepeti haline getiriliyor! Yıl dönümü hediyesi düşünüyorsanız Kalbimin İnci Tanesine Hediye Sepeti tam size göre. 
konu çizgisi

Sevgilime Bi Dolu Ayıcıklı Hediye Sepeti

Sevgiliye şirin hediye sepeti
satın al
Bir erkek olarak kızların neden sevimli peluş ayıcıkları çok sevdiğini bana kalırsa hiç düşünmeye çalışmayın bile! Çünkü akılla, mantıkla bu işin içinden hiçbir erkek çıkamaz! Ancak bir realite var ki, kızlar gerçeğinden çok korkmalarına rağmen, köpek, kedi, panda, penguen ve ayıcık tarzı sevimli oyuncaklarla inanılmaz bir şekilde oyunlar oynuyor ya da kendilerini bir erkeğin kavrayamayacağı şekilde şımarmış hissedebiliyorlar:) Eğer siz de sevgilinize hediye olarak şirin bir şeyler arıyorsanız, bu hediye sepeti de size gelsin! Bi dolu Ayıcık figürünün yer aldığı bu şirin hediye sepeti ile kız arkadaşınıza en tatlı şirinlikte özel bir hediye sepeti verebilirsiniz. Üzeri tülle sarılı beyaz renk hasır sepet içinde; üzerinde ayıcık resmi bulunan isimlerinizi yazdırabileceğiniz 2 adet ayıcıklı kupa bardak, kalp şeklinde çikolatalar, ayıcıklı mum, 2 adet bej-kahve rengi ayıcık anahtarlık ve daha bir çok romantik hediye yer alıyor! Sevgilime Bi Dolu Ayıcıklı Hediye Sepeti, sevgililer günü hediyesi olarak düşünebileceğiniz son derece romantik bir sepet!
konu çizgisi

Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Hediye Sepeti

sevgiliye hediye sepeti
satın al
Google'a şu arama cümlesini yazdığınızda "Bayan sevgiliye yılbaşında alınabilecek hediye sepetleri neler olabilir?" diye; kuvvetle muhtemeldir ki, karşınıza çıkacak hediye sepetlerinin en temel ortak özelliğinin, romantizmi odağına taşımış hediye sepetleri olduğunu fark edeceksiniz! Gerçekten de özellikle bayanlar için özel olarak hazırlanmış hediye sepetleri en başta romantik olmalıdır. Çünkün kadınlar, sevgi ile şımartılmak isterler. Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Hediye Sepeti ise, hayatınızda yer verdiğiniz bayanı, ciddi anlamda şımartacak en romantik armağanlardan biri. Kişiye özel çikolataların, sevgi mesajlarının ve inci kolyenin yer aldığı bu sepet, hem görsel açıdan, hem de duygusal açıdan beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak cinsten!
konu çizgisi

Her Gün İçin 365 Adet Aşk Mesajı Kutusu

sevgiliye özel hediye sepeti
satın al
Aslında en güzeli, başınızı avuçlarınızın arasına alıp, bir güzel düşünüp, taşınmak ve aklınızdan geçen en samimi duygularınızı, sevgilinize beslediğiniz o büyük aşkınızı kaleme kağıda dökmek! Bu sözlerden de yılın tamamı için yetecek kadar 365 adet aşk mesajı yazmak! Bazı erkekler zorlamayla romantik olmaya çalışıyorlar ama eğer kalemle kağıtla pek işim olmaz; ya da elimden gelmez diyorsanız, işte karşınıza bir kızın kalbini çalabileceğiniz Her Gün İçin 365 Adet Aşk Mesajı Kutusu! Kalp kutu içerisinde 365 adet aşk mesajının yer aldığı bu özel hediye sepeti ile kız arkadaşınıza bir nevi duygularınızı aktarmış olacaksınız! Üstelik öyle bir gün filan değil, tam 365 gün!
konu çizgisi

Sevgilime Dolu Dolu Aşk Hediye Sepeti

sevgiliye alınabilecek hediye sepeti
satın al
Yılbaşı için sevgilinize bu hediye sepeti çok iyi gider! O'na olan aşkınızı romantik biçimde göstermek için güzel bir hediye arıyorsanız, Sevgilime Dolu Dolu Aşk Hediye Sepeti tam da sizin için! İçerisinde siz aşıkları temsil eden kız-erkek figürlerin yer aldığı 1 adet su küresi, "Seni Seviyorum" yazılı yastık, 2 adet mini mesaj şişelerinde kalp ve yıldız şekerlemelerden oluşan romantik hediye sepeti ile sevgilinize aşkınızı güçlü bir şekilde haykırabilirsiniz.
konu çizgisi

Sevimli Ayıcığın Sana 100 Aşk Mesajı Var

hediye sepeti romantik
satın al
Kırmızı Kalp Kartlar üzerine yazılmış 100 romantik aşk mesajı Sevimli Ayıcığın kucağındaki kalp kutu içerisinde. 2 adet kalp şeklindeki çikolatayla da lezzetlendirilen bu hediye sepeti ile sevgilinize yıldönümünüzde romantik bir hediye sepeti verebilirsiniz. 
konu çizgisi

Sevgiliye Sevimli Sonsuz Aşkımız Hediye Sepeti

hediye sepeti
satın al
925 Ayar Gümüş Sonsuzluk Kolyenin içinde yer aldığı bu hediye sepeti de yine bayan sevgilinizin çok beğeneceğine inandığımız en güzel sepetlerden biri. Peluş Sevimli Oyuncak ayıcık ve kalp kutusu içerisinde 100 adet "Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var" sözlerinin yazılı olduğu kalpli kartlar, "Seni Seviyorum Yazılı Yastığın yer aldığı bu özel hediye sepeti ile sevgilinize romantik bir sürpriz hediye verebilirsiniz.  
konu çizgisi

Premium Fantezi Aşk Oyunları Hediye Seti

hediye sepeti
satın al
Kabul edelim ki, bazı aşkların daha çok heyecana ihtiyacı var! Eğer aşk hayatınızda sevgilinizi çok seviyor ama baş başa kaldığınızda da bazı şeylerin tam olarak istediğiniz şekilde yolunda gitmediğini düşünüyorsanız, size de bir Premium Fantezi Aşk Oyunları Hediye Sepeti şart. İçerisinde gecelerinizi canlandıracak şahane erotik oyunların bulunduğu bu özel sepet ile eşinize/sevgilinize unutamayacağı heyecanlar, bitmesini istemeyeceği aşk oyunları yaşatabilirsiniz. 
konu çizgisi

Sevgilime Özel Aşk Dolu Hediye Sepeti

hediye sepeti
satın al
Evet, zor beğenirler, zor duygularını ifade ederler ama bir kere de yelkenler suya indi mi, kadınların çocuk ruhu pörtlemeye başlar:) Sevgilinize içerisinde bir dolu şirin ve romantik hediyenin yer aldığı bu sepeti hediye edebilirsiniz. Gümüş Sonsuzluk kolye, peluş ayıcık oyuncak, Seni Seviyorum Yazılı rengarenk bir kupa bardak ve Kalp şeklinde kırmızı yastık! 
konu çizgisi

Kişiye Özel Mesajlı Harf Çikolata

çikolatalı hediye sepeti
satın al
Sevgiliniz çikolata yemekten keyif alan biriyse işte Ona hazırlayabileceğiniz en tatlı sürprizlerden biri karşınızda. Duygularınızı harf harf ve tabi ki de çikolatalarla ifade edebileceğiniz Kişiye Özel Harflerden Çikolata Hediye Sepeti ile mutluluğun resmine bizzatihi şahit olacaksınız! İçinde çikolata olmayan sepete hediye sepeti demem diyenler için kalp kutu içerisindeki çikolata hediye sepeti aynı gün kargo ve kapıda ödeme kolaylığıyla huzurlarınızda.
konu çizgisi

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar

sevgiliye hediye sepeti
satın al
İçinde çikolata bulunan hediye sepetleri için daha fazla seçenek arayanlar için bir diğer önerimiz ise, 24 adet (Üzerinde size özel fotoğrafın, kişisel mesajınızn ve isimlerinizin yer alacağı) kalp kutu içerisindeki bu hediye sepeti... Doğum gününde, sevgililer gününde ya da yılbaşında eşinize/sevgilinize lezzetli ve romantik bir armağan vermeyi düşünüyorsanız kişiye özel çikolatalar ilginizi çekebilir. 
konu çizgisi
Kişiye Özel Hediye

Yorum Gönder

 
Top