z Göz Kamaştırıcı Gümüş Kolye Modelleri | En iyi Hediye Fikirleri

Gümüş Bayan Kolyeleri
Sade tasarımı bulunan ya da taşlarla süslenmiş gümüş sonsuzluk kolyesi, kalp tasarımlı gümüş kolyeler, uğur böceği, yusufçuk  veya kelebek tasarımlı gümüş kolyeler, melek, melek kanadı, Anne, Love yazılı veya Seni Seviyorum, Kalbim, Meleğim, Aşkım, Sevgilim, Canım, Bitanem, yazılı gümüş kolyeler! Sizin favori ya da sevgilinize hediye etmeyi düşündüğünüz gümüş kolye modeli hangisi? Sevgilinize bu sevgililer günüde kolye hediye etmeyi mi düşünüyorsunuz? Belki de eşiniz için romantik bir evlilik yıldönümü hediyesi arıyorsunuz! Ya da kıymetli annenize duygu yüklü ve her zaman boynunda gururla sergileyebileceği anlamlı bir kolye armağan etmeyi istiyorsunuz! Sebebiniz ne olursa olsun, eğer sevdiğiniz bir kadına kolye hediye etmeyi düşünüyorsanız, sizin için özenli bir şekilde seçtiğimiz kolye modellerimize bakmadan seçim yapmamanızı öneriyoruz! Çünkü aşağıda yer alan, beğeninize sunduğumuz ve her biri tasarım harikası olan, el emeği göz nuruyla hazırlanmış birbirinden güzel-özel tasarımlara sahip 925 ayar gümüş kolyelerle sevdiğiniz bayana en şahane kolyeyi hediye edebilirsiniz! Özel hediye kutusu içerisinde satışa sunulan, kapıda ödeme kolaylığı ve aynı gün kargoyla adresinize gönderilecek olan gümüş kolyelerin hepsi birbirinden anlamlı ve şık! İçerisinden seçim yapmanın bir hayli zor olacağı gümüş kolyeler, tüm bayanlara doğum günü, yıl dönümü, sevgililer günü, yılbaşı gibi özel günler için en değerli armağanlardan biri olacaktır. İşte karşınızda 925 ayar gümüşten hazırlanmış, göz kamaştırıcı, zarif, büyüleyici ve son derece etkileyici bayan kolye modelleri.

En Güzel Bayan Gümüş Kolye Modelleri 


Gümüş bayan Kolyeleri

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye


Sevdiğiniz, aşık olduğunuz bayana kalbinizde ne denli özel ve kıymetli bir yerinin olduğunu Gerçek bir inci tanesi ile hissettrebilirsiniz! Hem özel hediye kutusu, hem içerisinde yer alan parlak inci tanesi, hem de 925 ayar kolye zinciri ve kolye ucu ile şahane bir tasarımsa sahip Gerçek İnci Kolye ile Sevginizi özel bir kolye ile sevdiklerinize hissettirebilirsiniz. Gerçek istiridye kabukları içerisinde parlak ve ışıltılı görüntüsüyle İnci Kolye sevdiğiniz kadına en güzel hediye sürprizlerinden biri! 925 ayar gümüş kolye zinciri ve kolye ucuna sahip İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye, sevgilinize gönlünüzdeki o paha biçilmez önemini yansıtacak en anlamlı ve en etkileyici kolyelerden biri.

gümüş kolyeler

Aşkım Yazılı Gümüş Kolye


Aşkım demekten mutluluk ve heyecan duyduğunuz kız arkadaşınıza en çok Aşkım Yazılı Gümüş Kolye yakışır. Bayanların takı-süs aksesuarı olarak kullanmaktan en fazla keyif aldıkları şey; Kolyedir. Her bayanın mücevher kutusu içerisinde altın, gümüş, taşlı, taşsız, sade veya karmaşık tasarımlara sahip onlarca model değişik kolyesi vardır. Bu nedenle de özle günler için bayana hediye söz konusu olduğunda hediye seçeneklerinin en tepesine kolyeyi yazabilirsiniz! Eğer siz de kalbinizde değerli bir yer taşıyan, sizin için özel bayanlar için (Anneniz, kız arkadaşınız, eşiniz, bayan dostlarınız) kalıcı ve yıllarca kullanabilecekleri, unutulmayacak bir hediye vermeyi düşünüyorsanız, en etkili ve en güzel hediye seçeneği Bayan Kolyesidir. 

Sonsuzluk Kolye

Aşkın Kalbimde Sonsuza Kadar Gümüş Kolye


Ona kelimelerle anlatamadığınız Aşkınızı Sonsuzluk Kolye ile de gösterebilmeniz ve bunu en etkileyici şekilde hissettirmeniz mümkün! Sade ve romantik tasarımıyla göz kamaştırıcı bir şıklığa sahip olan Sonsuzluk Gümüş kolyesi, taşlarla süslenmiş 925 ayar gümüşten hazırlanmıştır. Sonsuzluk sembolü içerisine kalp figürü ve Love kelimesi yazılı olan Aşkın Kalbimde Sonsuza Kadar Gümüş Kolye, sevdiğiniz kıza "Seni Sonsuza Kadar Seveceğim" demenin en etkili yolu! 

gümüş Sonsuzluk kolyesi

925 Ayar Gümüş Sonsuzluk Kolyesi


Onu gördüğünüzde nutkunuz tutulup kelimeler boğazınıza mı diziliyor? Sevgilinize büyük aşkınızı anlatmak için kendinizi çaresiz mi hissediyorsunuz? O halde işte size güzel haber! Ona aşkınızı kelimelerle, mektuplarla, şarkılarla anlatmak yerine neden Sonsuzluk kolyesi hediye etmiyorsunuz? Hem daha etkileyici, hem de daha kalıcı bir şekilde? Eğer cevabınız evet ise bu doğum gününde kız arkadaşınıza aşk dolu bir hediye olan 925 Ayar Sonsuzluk Gümüş Kolye armağan edin! Aynı gün kargo ve kapıda ödeme seçeneği ile güvenli şekilde sahip olabileceğiniz sonsuzluk gümüş kolye son derece şık bir hediye kutusu içerisinde kapınıza kadar geliyor. 

Sonsuzluk Gümüş kolye modelleri

Sonsuza Dek Sen ve Ben Gümüş Kolye


Sevgilinize öylesine anlamlı bir kolye hediye edin ki, mücevher kutusundaki diğer tüm kolyeleri hediyeniz yanında sönük kalsın! Sevgilinize de bu kolyeyi boynunda keyifle, gururla, mutlulukla takmak kalsın!Üzerinde "SEN-BEN" yazısı yer alan, sonsuzluk sembolü ile anlamına anlam katan ve hediye ettiğinizde sevgilinizin eminiz ki çok duygulanacağı Sonsuza Dek Sen ve Ben Gümüş Kolye, en anlamlı kolye modellerinden biridir. Bu ürün de yine yukarıda yer alan diğer gümüş kolyeler gibi aynı gün kargo, kapıda ödeme kolaylığı ile hediyemen.com' sitesinde satışa sunuluyor! 

Gümüş kolyeler

Seninle Sonsuza Dek Gümüş Kolye


Eğer sevgilinize, eşinize veya annenize anlamlı bir kolye armağan etmek istiyorsanız, son dönemlerin en gözde kolyesi Sonsuzluk tasarımlı kolyelerdir. İşte sonsuz sevgiyi ifade eden kolye tasarımlarından biri daha karşınızda! Üzerinde "Sonsuza Dek" yazısı yer alan altın sarısı rengindeki 925 ayar gümüş kolye ile sevginizi net ve etkileyici bir biçimde gösterebilirsiniz!

Melek Kanadı Kolye

Melek Sevgilime 925 Ayar Gümüş Kolye


Yaşamımızda bazı özel insanlar vardır ki (Annemiz, kız kardeşimiz, eşimiz, sevgilimiz, bayan arkadaşlarımız), Onlar için yalnızca "çok iyi biri" veya "kalbi çok temiz" gibi, söylendiğinde içimizi pek de tatmin etmeyecek sözler sarf etmek yetersiz ve yersiz kalır! Bunları söylemek yerine ise, saflığı, güzelliği, mükemmelliği ve iyiliği temsil eden "MELEK" yakıştırması yaparız bu değerli insanlar için! Eğer siz de, kalbiyle tertemiz, size yaptığı iyilikleri hiçbir zaman unutamayacağınız, gönlünüzde özel bir yeri bulunan MELEK İNSANA anlamlı bir armağan vermek istiyorsanız Melek Kanadı Şeklinde tasarlanmış olan bu gümüş kolyeyi hediye edebilirsiniz.

love gümüş kolye

925 Ayar Love Yazılı Gümüş Kolye


Orijinal ve son derece sade bir tasarıma sahip olan Love yazılı gümüş kolye aynı zamanda oldukça da romantik! 925 Ayar gümüş olan LOVE kolye, sevgiyi evrensel bir dil olan İngilizce anlatıyor! Kız arkadaşınızın keyifle kullanacağı bu zarif kolye, aynı gün kargo ile karşınızda. Genelde bayan takıları ve yüzük, küpe, bileklik ve kolyeler, bayanların en beğendiği kişisel aksesuarlarındandır. Tasarımsal ve fiyat açısından çok farklı modelleri bulunan ve üzerinde değişik taşlerle süslenmiş kolyelerin, en ucuz ancak en etkileyici modellerini sizler için seçmeye çalıştık!



Kar Tanesi Kolye

925 Ayar Kar Tanesi Gümüş Kolye


Bijuteri mağazalarında o kadar çeşit kolye modeli var ki insan arasından hangisini seçebileceğine karar vermekte zorlanıyor! Altın, pırlanta, gümüş aksesuarlar içerisinde farklı modellerde ve farklı fiyat aralıklarında her bütçeye uygun kolye çeşitleri bulabilmek mümkün! Ancak biz bu yazımızda sizlere daha çok eşe, anneye, kız arkadaşa ve sevgiliye hediye edilebilecek kolye modellerini seçmeye çalıştık! Özellikle de fiyat açısından uygun olan gümüş kolyelerinden. Eğer kız arkadaşınızın mücevher kutusu ekseriyetle gümüş takılardan oluşuyorsa, işte bu koleksiyonuna mutlulukla dahil edebileceği Kar Tanesi Gümüş Kolye karşınızda. 

gümüş kolyesi

Kalpli Sonsuzluk Gümüş Kolye


Narin, zarif, göz kamaştırıcı, ışıl ışıl, romantik ve son derece etkileyici! İşte bu özelliklerin tamamı Kalpli Sonsuzluk Gümüş Kolyede! Sonsuz şekilde sevdiğiniz bir bayana en anlamlı kolyelerinden biri de işte bu! Annenize, eşinize, sevgilinize, kız kardeşinize kısacası içinizi sevgiyle dolduran her bayana bu kolyeyi gönül rahatlığıyla armağan edebilirsiniz. Ucuz fiyata satışa sunulan, sipariş  veridğinizde ise aynı gün kargoya teslim edilecek olan Kalpli Sonsuzluk Gümüş Kolye, özel kadife kaplı hediye kutusunda gönderiliyor.

Aşk sonsuzluk kolyesi

925 Ayar Gümüş Sonsuz Aşk Kolyesi


Dikkatinizi mutlaka ki çekmiştir; seçmiş olduğumuz kolye modellerinin hem gümüş olması hem de ağırlıklı olarak sonsuzluk temasına sahip modellerden oluşması! Buna gerekçe olarak sonsuzluk kolyelerinin hanımlar tarafından çok beğenilmesinden ve eğer hediye edilecekse sevgiyi en güzel şekilde sonsuzluk kolyesinin göstermesinden kaynaklanmaktadır. Sonsuzluk kolyesi dışında farklı modeller de sitemiz içerisinde bulabilirsiniz. Üzerinde AŞK yazısı bulunan ve zarif tasarımıyla romantizmi çok güzel bir şekilde bir araya getiren 925 Ayar Gümüş Sonsuz Aşk Kolyesi, aşkla bağlı olduğunuz kız arkadaşınıza en romantik sürprizlerden biri. 

Yonca kolye

925 Ayar 4 Yapraklı Kalp Yonca Kolye


Şansa inanır mısınız? Siz bilmem ama ben inanırım! Eğer yaşamınızdaki en büyük şansın sevgilinizle tanışmak olduğunu düşünüyorsanız, şans getirdiğine inanılan Yonca tasarımlı bu gümüş kolyeyi en büyük şansınıza hediye edebilirsiniz. Zarif ve etkileyici bir tasarıma sahip olan yonca gümüş kolye doğum günü için bir kolye hediye etmeyi düşünen erkekler için iyi bir tercih olabilir. Kız arkadaşınız gümüş takılardan hoşlanıyorsa ve kıyafeti ile uyumlu gümüş kolye modelleri tercih ediyorsa, yonca kolye her bayanın severek kullanacağı çok şirin bir tasarıma sahip! 

Bayan kolye modelleri

Bitanem Yazılı Gümüş Kolye


Sevgililer gününde insanın aklına özellikle kız arkadaşına çiçek, çikolata ve hiç kuşkusuz ki kolye armağan etme düşüncesi gelir. Bu nedenle de 14 Şubat yaklaştıkça TV ekranlarında sevgililer günü için tasarlanmış kolye ve takılarla ilgili reklamlar sıklıkla karşılaştığımız şeyler! Ancak reklamı dönen veya insanın aklını başından alan yüzük, kolye gibi ürünlerin fiyatı da bir hayli can sıkıcı! Çünkü her bütçeye uygun olmayan ve bir çoğumuz için pahalı gelebilecek aksesuarlar. Ancak biz eniyihediyefikirleri.com olarak hem uygun fiyatlı hemde sevgilinizi değim yerindeyse mest edecek kolye modelleriyle sizi buluşturmak istiyoruz. Ortalama 49,00TL civarında satışa sunulan gümüş kolyeler sevgilinize sevgililer gününde alınabilecek en şık hediyelerden.

bayan kolyeleri

Bebeğim Yazılı Gümüş Kolye


Kız arkadaşınıza Onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermek istiyorsanız onun için en özel hediye "Bebeğim" yazılı gümüş kolye olacaktır. Mükemmel bir yazı karakteriyle yazılmış olan Bebeğim kolye sevginizin en güzel simgesi olarak sevgilinizin boynunu süsleyecek! Bebeğim yazılı kolye sevdiğiniz bayana verilebilecek en anlamlı ve güzel hediye olacaktır. 

Kelebek Kolye

925 Ayar Gümüş Kelebek Kolye


Kelebeklerin ömrü yıllarla değil, günler hatta saatler sınırlı! Bu kadar narin ve güzel varlıkların kısa yaşamları aklı olan biz insana da son derece anlamlı mesajlar veriyor! Güzel olan her şeyin bir sonu vardır! Kalbinizde ap ayrı bir yeri olan, çok sevip saydığınız O özel insana kelebek figürüyle tasarlanmış, taşlarla süslenmiş 925 Ayar Gümüş Kelebek Kolye Hediye ederek, hem güzelliğini, hem de Ona olan hayranlığınızı ölümsüz bir armağanla gösterebilirsiniz. İster annenize, ister eşinize hediye edebileceğiniz bu zarif takıyı Yıldönümünüzde de sevdiğinize alabilirsiniz.

Annem Gümüş Kolye

Anneme Sonsuz Sevgim Gümüş Kolye


Sonsuzluk simgesinin Annem Yazısı ile buluşturularak tasarlanan bu anlamlı gümüş kolye annenize harika bir anneler günü hediyesi olabilir. 925 Ayar gümüş olan Annem yazılı kolye, şık ve zarifliği ile tam da annenize layık! Özel istiridye kabuğu şeklinde hediye kutusu içerisindeki Annem kolye annenizin çok ama çok yakışacak! Şık ve zarif tasarımıyla büyüleyici bir güzelliğe sahip olan Annem Kolyesi ile Annenizin ayaklarını mutluluktan yerden kesebilirsiniz. 

bayan kolye

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye


Konserve kutusu ve İstiridye kabukları içerisindeki etkileyici sunumuyla İnci Kolye, tüm bayan sevdiklerinize verilebilecek en güzel kolyelerden biri. Ucuz fiyatı ile bir çok bütçeye hitap edenbu kolye, annenize, kız arkadaşınıza veya sevgilinize özel günler için hediye edebileceğiniz şıklıkta!

Aşkım Yazılı Kalp Kolye

Kalp İçinde Aşkım Yazılı Gümüş Kolye


Kalp ritmi şeklindeki anlamlı ifadesi ve kalp tasarımlı çerçeve içerisinde siyah renkte AŞKIM yazısıyla tasarlanan taşlı gümüş kolye, her kadının severek boynunda taşımayı isteyebileceği şıklıkta! Sevgilinize yıldönümü hediyesi olarak bu kolye modelini armağan edebilirsiniz.

Atatürk Gümüş Kolye

Atatürk İmzalı 925 Ayar Gümüş Kolye


Bu sefer ki hediyenizde Atatürk'ün imzası var:) Mustafa Kemal Atatürk'ün zarif imzasıyla hazırlanmış olan gümüş kolye modeli, şık hediye kutusu içerisinde AYnı Gün Kargo ve Kapıda Ödeme seçenekleri ile karşınızda! Atatürk imzalı bu bayan kolye modeli de, sevdiğiniz hanımlara armağan edebileceğiniz en özel modellerden biri!

Gümüş Kolyeler

Sol Anahtarı Şeklinde Bayan Kolye


Müziğe ilgi duyan veya müzisyen bayanlara hangi kolye modeli hediye edilir diye düşünüyorsanız, cevabı son derece basit:) Müzikteki Sol Anahtarı şeklinde tasarıma sahip bu gümüş kolye, parıltılı taşlarla süslenmiş "Gelin Beni Alın" diye adeta bağırıyor:)

Allah YAzılı Kolye

Allah Yazılı Bayan Gümüş Kolye


Bazı insanlar inançlarını üzerindeki aksesuarlarıyla da yaşamak ve görmek isterler. İşte karşınızda Arapça "Allah (C.C.)" yazısı bulunan gümüş kolye modeli! Annenize, kız arkadaşınıza veya eşinize en anlamlı hediyelerden birini zirkon taşlarla süslenmiş parıltılı bir görünüm sergileyen ALLAH Yazılı Gümüş Kolye ile verebilirsiniz.

gümüş kolye modelleri

Hayatım Yazılı Gümüş Kolye


İşte bu gümüş kolye modeli de, hayatınızı güzelliklerle dolduran, hayatınıza mutluluk getiren ve kalbinize ise hayat veren O özel insana gelsin! Hayatınızın aşkını bulduysanız, O'na boynunda gururla taşıyacağı "Hayatım" yazılı gümüş kolye hediye edebilirsiniz.

romantik gümüş kolyeler

İçiçe Geçmiş Kalp İçinde Sonsuzluk Gümüş Kolye


Sağlı ve sollu şekilde birbirine Sonsuzluk sembolü ile bağlanan bu gümüş kolye modelinde, hem sonsuz sevgiyi, hem de bağlılığı anlamına geliyor. Dolayısıyla Size de bu kolyeyi, sonsuz aşk duyduğunuz o özel insana bayana ancak hediye etmek düşüyor. Soyut bir sonsuz aşkı somut bir şekilde tasarımına taşıma başarısı gösteren İç içe geçmiş sonsuzluk gümüş kolye, en güzel bayan kolye modellerinden biri.

gümüş kolye

Bayan Kolye Modelleri & Gümüş Yusufçuk Kolye


Bayan sevgilinize özellikle yıl dönümü için en romantik hediye modellerinden biri Yusufçuk Kolye! Özellikle bu kolyenin taşıdığı o ulvi anlamı, onu diğer modellerden bir kaç adım daha öne çıkartıyor! Yusufçuk kolyenin ne anlama geldiğini bilmeyenler için hemen izah edelim; Diğer tüm canlılar içerisinde aşkını en dramatik ve en yoğun biçimde yaşayan canlı Yusufçuk Kuşlarıdır. Bu kuşlarından dişi olanı, çiftleştiği erkeğin kafasını kopartıyor. Ölümü göze alabilecek kadar büyük sevda!

Ay yıldız gümüş kolye

Gümüş Kolye Modelleri & Ay yıldız Kolye


Ay yıldız tasarımlı gümüş kolyeye ne dersiniz? Kız arkadaşınıza Bayrağımızı simgeleyen bu özel kolyeyi de armağan edebilirsiniz! Üzeri parlak taşlarla süslenmiş Hilal ve Yıldız tasarımlı bu özel kolye ile sevdiklerinizi çok muylu edebilirsiniz.

sevgililer günü için hediye

Yorum Gönder

 
Top