z EL Yapımı Taşlarla Süslenmiş Eldiven | En iyi Hediye Fikirleri

taşlarla süsleniş eldiven
Yeni yıla adım adım yaklaşıyoruz. Bu yıl da, geride bıraktığımız yıllardan pek farklı olmayacak! Neden mi? Çünkü bu sene de büyük bir telaşla sevdiklerimize çam sakızı çoban armağanı diyerek, bütçemiz ve zevklerimiz ölçüsünde güzel yılbaşı hediyeleri seçmeye çalışacağız. Anlaşılan hem bütçemizi sıkmayacak hem de sevdiklerimizi mutlu edecek bir hediye bulabilmek adına yılın bu son günleri pek de kolay geçmeyecek! Mağazalardaki hediyeler şayet bütçenizi aşıyor ve cebinize yüksek maliyetli geliyorsa, iş başa düştü demektir:) O halde anlaşılan kendi yeni yıl hediyemizi kendimiz tasarlayacağız! 

Şimdi sıra güzel haberde! Bu yazımızda sizlere el yapımı harika bir yılbaşı hediyesinin nasıl yapılabileceğinden bahsedeceğiz. Böylece bütçenizi zora sokmadan sevdiklerinize harika bir yılbaşı hediyesi verebileceksiniz! Hem de bu şahane armağanı kolay bir şekilde temin edebileceğiniz belki de evinizde hali hazırda şu an bile var olan bir kaç malzeme ile yapabileceksiniz... Bir diğer güzel haber ise, böylesine şık bir hediyenin yapılması için günlerce çalışmak zorunda değilsiniz! bir kaç dakika içinde sonucunu alacaksınız. Yani o kadar kolay! Bu durumda yeni yılın en güzel hediyesini kendi ellerinizle şimdi hazırlamaya var mısınız? Yaz bitti ve soğuk kış günleri geri geldi! Gardırobumuzdaki kışlıkların da aşağı inme zamanı artık! Soğuk günlerde en çok yararlandığımız kıyafetlerimizin başında eldiven, bere ve şal gibi aksesuarlar geliyor!

EL Yapımı Süslenmiş Eldiven ve Şal

konu çizgisi
El yapımı yılbaşı hediyesi
İşte bu yazımızda, kışın, en çok kullandığımız bu aksesuarlarımızı nasıl süsleyebileceğimizden bahsedeceğiz. Vereceğimiz pratik önerilerle ister eski eldivenlerinizi, ister şal veya berenizi süsleyerek daha ilgi çekici hale getirebilirsiniz. Ya da sevdiklerinize kendi ellerinizle süslü kışlık aksesuarlar tasarlayabilirsiniz. 
konu çizgisi
el yapımı yılbaşı hediyesi
Adım adım resimleri ile nasıl yapılacağını anlattığımız el yapımı yılbaşı hediyesi tam da bayanlara göre. Eldiven, bere veya şal üzerini parlak ışıl ışıl taşlarla süsleyerek hazırlayabileceğiniz el yapımı yılbaşı hediyesi ile kız arkadaşlarınıza, bayan sevgilinize ve hatta annenize en güzel yılbaşı hediyelerinden birini hazırlayabilirsiniz. Üzeri şahane taşlarla süslenmiş eldivenler, hem kışın parmakları soğuktan koruyacak, hem de olağan üstü dikkat çekiciliği ile görenleri kedisine hayran bırakacak! Dahası, yaparken son derece keyif alacağınız bu çalışma ile hem kendi modanızı yaratacak; hem de eski eldivenlerinizi yenileyeceksiniz!
konu çizgisi
şal süsleme

Bu Çalışmada İhtiyacınız Olacak Malzemeler:

  • Şapka / eşarp / eldiven
  • Çeşitli şekillerde ve renklerde parlak taşlar
  • Mücevher Tutkalı

konu çizgisi
boncuklarla eldiven süsleme
Adım 1: Uygulamaya başlamadan önce taşlarla ön bir çalışma yaparak eldiven, bere veya şal üzerinde nasıl duracağını tasarlayın.  Ön tasarım çalışmanızı yaptıktan sonra taşların birbiriyle simetrik olmasına dikkat edin ve bu şekilde taşları yerleştirmeye başlayın.

Adım 2: Elması andıran rengarenk parlak taşlarınızın arka yüzeyine mücevher tutkalı sürün! Tutkalın pamuk yüzeye taşmamasına özen gösterin! İşte hepsi bu kadar. İyi günlerde kullanmanız dileği ile. 
konu çizgisi
sevgiliye hediye vosvos

Yorum Gönder

 
Top