z Sevgiliye Özür Dilerim Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliden Özür dilemek için hediyeler
Hiç üzülmeyin çünkü kimse mükemmel değildir! Hata yapmak, bu hayatta insanoğluna bahşedilen ve sevdiğimiz kişinin bizim için ne kadar değerli olduğunu yeniden anlamamızı sağlayan, en önemli mucizelerden birdir. Herkes bu duyguyu hayatında en az bir kere mutlaka yaşamalı:) Çünkü eğer her şey çok mükemmel olsaydı, eğer her şey hiç noksansız bir şekilde yolunda gitseydi, işte o zaman aşkın ne güzelliği kalırdı ki? Bazen yanlış yapmak, aşk acısı çekmek, sevgiliden ayrı kalmak, Onu bu yüzden özlemek ve pişmanlık duymak da gerekir! Acısıyla tatlısıyla aşk hayatında yaşanan her şey, geleceği kıymetli kılan en değerli mirastır! Bu yüzden de artık kendinizi daha fazla hırpalamanın hiçbir anlamı yok! Yeterince üzüntü, baş ağrısı, özlem ve pişmanlık duymadınız mı zaten? Bu saatten sonra ne çok ağlamanın; ne de çok sızlanmanın kimseye faydası var! Bunun yerine, hiç vakit kaybetmeden sevgilinizden etkileyici bir şekilde özür dilemeye ne dersiniz? "Evet! Ama nasıl?" İşte bu yazımızda sizlere, sevgilinizden sizi affetmesini sağlayacak, en anlamlı özür hediyeleri üzerinde duracağız. Bir şekilde (bilerek veya bilmeyerek) sevgilinizin kalbini kırdıysanız ve Onu yeniden kazanmak için güzel hediyeler arıyorsanız, aşağıda paylaştığımız hediyelerle, sevgilinizin kalbini geri kazanabilirsiniz! Daha çok romantik ve kişiye özel hediyeler üzerinde durduğumuz özür dileme hediyeleri ile pişmanlığınızı, sevgilinize olan hislerinizi güçlü bir şekilde hissettirebilirsiniz.  

Sevgiliye Beni Affet & Özür Dilerim Hediyeleri 


Özür dilerim Hediyesi

Çok Üzgünüm Beni Affet Emoji Yastık


Emoji surat ifadeleri son dönemlerin en popüler simgelerinden biri. Siz de sevgilinizden özür dileme yolunda bu etkileyici yüz ifadelerini kullanabilirsiniz. İşte karşınızda, yüzünde üzüntü ifadesi olan ve üzerine dilediğiniz özür dileme mesajlarınızı yazabileceğiniz sarı surat Emoji Karakteri. Sevgiliye Çok Üzgünüm Beni Affet Emoji Yastıkla Ondan etkileyici bir şekilde özür dilemeniz mümkün! Yanında bir de kırmızı güllerden oluşan bir çicek buketi yaptırırsanız etkileyicik dozunu biraz daha arttırabilirsiniz.

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartları

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartları 50 Adet


Sevgilinizin kırılan kalbini onarmak için romantik hediyeler her zaman özür dilemek adına tavsiye ettiğimiz şeyler. Üzgün O halde sevgilinizin yüzünde tatlı bir tebessüm oluşturmak için, içerisinde hem romantik; hem de aşk dolu sözlerin yer aldığı Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartlarını tercih edebilirsiniz. Mükemmel ve dolu dolu 50 adet özel aşk mesajlı karttan oluşan bu hediye ile sevgilinizden özür dileyebilirsiniz. O'na olan hislerinizi güzel tasarımlar eşliğinde sunabileceğiniz bu harika ürünü kaçırmamanızı tavsiye ederiz. 

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye

Kız Arkadaşa Özür Dilerim Hediyesi


Kabahat işlemek, hata yapmak veya kalp kırmak bazen insanın elinde olmadan yaptığı şeyler. Ancak kalbi kırılan kişi sevgilisi olunca, iş biraz daha duygusal ve içinden çıkılamaz hale geliyor. Eğer siz de bir nedenden dolayı sevgilinizin kalbini kırdıysanız ve Ondan sizi affetmesini istiyorsanız, İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye, her kadının kalbini yumuşatabilecek en güzel hediyelerden biri. İstiridye kabuğu şeklinde tasarlanmış şık kadife kutusu ve içerisinde yer alan gerçek istiridye kabuğu içindeki inci tanesi ile sevgiliniz dolu dolu aşk mesajları verecek!

sevgiliden özür dilemek için ne hediye alınır

Espirili Özür Dilerim Hediyesi


Sevgilinizden nasıl ve hangi hediyelerle özür dilersiniz? Bana kalırsa işlediğinizin kabahatin veya kalbinde açtığınız yaranın büyüklüğüne bağlı olarak bu değişebilir. Ancak ufak tefek bir hatanız varsa, Kendinizi Ona affettirmek için yüzünde gülümseme oluşturacak özür dilerim hediyeleri en güzeli. İşte karşınızda, sevgilinizi kahkaha krizlerine sokacak en esprili özür hediyesi. Sevgiliye Aşkın Tapusuyla en unutlmaz ve en etkileyici armağanlardan birini verebilirsiniz. Ona kalbinizin tapusunu veriyorsunuz daha ne olsun? Hediye paketi üzerine özür dileme notunuzu eklemeyi aman unutmayın!

En Tatlı Aşıklar Çikolata Kavanozu

Sevgiliye Özür Dileme Hediyeleri & Tatlı Aşıklar Çikolata Kavanozu


Ne kadar inatçı ve ne kadar laf dinlemez biri sevgiliniz olursa olsun, bu çikolataları yedikten sonra kesinlikle kendini mutlu ve biraz da sinirleri gevşemiş olarak hissedecek! Şık kavanoz sunumu ve içerisinde yer alan birbirinden nefis kalp çikolatalarla sevgilinize Onu ne kadar çok sevdiğinizi ve asla ondan vazgeçmeyeceğinizi somut ve tatlı bir şekilde gösterebilirsiniz. Kavanoz üzerinde isimlerinizin yer alacağı En Tatlı Aşıklar Çikolata kavanozu, şık ve gösterişli bir hediye kutusu içerisinde gönderiliyor.

sevgiliye özür dilerim hediyeler

Beni Affet Emoji Kupa Bardak


Gülen yüz emoji simgesi bu kez çok üzgün! Belli ki hatalı ve pişman! Tıpkı sizin gibi. Sevgilinizin yüzünde tatlı bir gülümsemeye neden olacak üzgün surat emoji karakterlerden hazırlanmış bu kupa bardakla sevgilinizin kalbinde bir yumuşama yaratabilirsiniz. Üzerine 6 adet özür dilerim mesajlarınızı taşıyabileceğiniz Beni Affet Kupa Bardak, yukarıda yer alan yastık versiyonun kupa bardak hali. EĞer bu ürünü çocuksu bulduysanız, merak etmeyin daha aşağıda sizi bekleyen bir dünya özür dileme hediyesi yer alıyor.

En Güzel Varlığımsın Masa Saati

Sen Benim İhtiyacım Olsn Tek Varlıksın Masa Saati


Ne yaparsınız bazıları işte böyle çok inatçı! Adeta "Keçi inadı var mübarekte..." dedirtecek kadar sinir bozucu olabiliyorlar! Oysa ki yaptığınız hata çok da büyütülecek bir şey değildi. Ama olsun! O sizin cancağzınız ve pes etmek yok! İşte karşınızda sevgilinizden özür dilemenizi kolaylaştıracak bir diğer romantik hediye seçeneği. Kişiye özel olarak hazırlanan ve üzerine "Sen Benim İhtiyacım Olsan Tek Varlıksın" gibi etkileyici mesajlarınızı yazdırabileceğiniz fotoğraf baskılı masa saati.

sevgiliye özür dilerim hediyeleri

Mesajlı Özür Dilerim Çikolatası


Elbette ki sevgilinizden kuru kuruya özür dilemek olmaz! Peki ya ne yapmalı? Sevgilinizin ağzını çikolata lezzeti ile tatlandırıp, sonrasında özür dilemeye ne dersiniz? İşte karşınızda Sevgilinize "Çok pişmanım! Beni Affet Sevgilim Özür Dilerim..." mesajınızı en tatlı şekilde iletebileceğiniz Mesajlı Özür Dilerim Çikolatası! Mor renkteki ( Mor renk kabahatli olduğunuzun apaçık delili) kalpli kartlar üzerine yazılı Özür dileme sözleri ve Eşekklik ettim beni affet mesajlı ( Üzerinde sevimli bir eşşek resmi yer alıyor) çikolatalarla kız arkadaşınızın kalbini gülümseten bir hediye ile kazanabilirsiniz. 

Sevgiliden özür dilerim hediyeleri

Kişiye Özel Eşşeklik Ettim Özür Dilerim Kupa Bardak


İyisi mi kendinizi savunmak ya da adeta sütten çıkmış ak kaşık olarak sevgilinize sunmak yerine; kabahatinizi en azından kabullenin! Ardından da konuyu sevgilinize karşı daha fazla dillendirmeden şirinlikler yaparak sevgilinizden özür dilemenin yollarını araştırın! İşte size son derece şirin ve olayı kati şekilde çözebilecek en sempatik özür dilerim hediyesi! KIz/erkek arkadaşınıza pişmanlığınızı, hatanızı kabul ettiğinizi ve Ondan özür dilemek istediğinizi şirin bir kupa bardakla göstermeye ne dersiniz? Kişiye Özel Eşşeklik Ettim Özür Dilerim Kupa Bardakla, özür mesajlarınızı sevgilinize güzel bir hediye ile gösterebilirsiniz!   

Özür Dilerim Sözleri

Kalpli Kartlarda 100 Adet Özür Dileme Sözleri


Sevgilinize kendi ellerinizle yapacağınız ve içerisine kendi emeğinizin, göz nurunuzu da katabileceğiniz el yapımı hediyeler vererek de özür dileyebilirsiniz. Bu şekilde hem son derece anlamlı bir hediyeniz olacak, hem de Ondan en etkili biçimde sizi affetmesini isteyeceksiniz! İster el yapımı hediyeniz, isterseniz de sevgilinize özel hazırlayacağınız hediye sepetleri içerisinde 100 Adet Yazılı Özür Dilerim Kartları koyabilirsiniz. Her biri birbirinden farklı 100 adet özür dileme sözünün yazılı olduğu kalpli kartlar, sevgilinizden özrünüzü çok daha etkili kılacak!

Sevgiliden özür dileme hediyeleri

İşte Bu da Eşeklik Yaptığımın İspatı


Şirinliği ile her kadının kalbini kolaylıkla yumuşatacak Peluş Eşek Oyuncağa ne dersiniz? Peluş Eşek, sevgilinizden özür dilemek istediğiniz o sıkıntılı anlarda yüzünün birazcık da olsa gülmesine ve yas evine dönmüş ortamın daha sıcak bir atmosfere dönüşmesinde bir hayli yararlı olacaktır. İster kucağınızda peuluş eşşekle sevgilinizin kapısına dayanın, üsterseniz de üzerine yazacağınız etkileyici özür dilerim mesajları ile ev adresine postalayın. Son derece şirin ve sempatik bir görüntüsü olan Peluş Eşşek, Sevgilinize hediye edebileceğiniz en komik özür dilerim hediyelerinden biri. 

Özür dilerim hediyeleri

Kişiye Özel Özür Dilerim Mesaj Şişesi


Özür mesajınızı nostaljik bir hediye ile de sevgilinize iletebilirsiniz. Şişe içerisinde yer alacak mesajınızla sevgilinize son derece etkileyici bir hediye verebilirsiniz. İçerisinde deniz kabukları, süsler bulunan ve oldukça şık bir hediye kutusu içerisinde adresinize gönderilecek olan Nostaljik mesaj şişesi, romantik erkeklerin özür mesajlarını oldukça güzel bir biçimde taşıyor... 

Sevgiliye özür hediyeleri

Sevgiliye Özür Dilerim Hediye Sepeti


Nostaljik mesaj şişesine alternatif olarak önerebileceğimiz bir diğer özür dilerim hediyesi ise, kalp kutu içerisinde yer alan ve oldukça romantik hediyeliklerin oluşturduğu bu hediye sepeti! İçerisinde 365 adet aşk dolu sözlerin yazılı olduğu kalpli kartlar, Seni Seviyorum yazılı kalp yastık, 2 adet kalp çikolata ve mesaj şişesi yer alıyor. Hem göze, hem de kalbe hitap eden bu romantik hediye ile sevgilinizden anlamlı bir şekilde özür dileyebilirsiniz. Sürpriz mesaj şişesi içerisine yazacağınız özür notları ise tamamen size özel! Kalbinizden geçen en samimi özür mesajlarınızı mesaj şişesi içerisinde bulunan rulo şeklindeki kağıda yazdırıyorsunuz! 

sevgiliden özür dileme

Fotoğraf Baskılı Özür Dilerim Çikolatası


Sevgilinizden özür dilemenin belki de en etkili yolu; Geçmişte yaşadığınız en güzel anlardan birinin fotoğrafıyla mümkün olacaktır. Elbette bu fotoğrafı sütlü çikolatalar üzerinde sunarak daha etkili bir hale getirebilirsiniz. Hem fotoğrafınıza, hem de "Özür Dilerim" mesajınıza özel olarak hazırlanacak kişiye özel çikolatalar, sevgilinizden tatlı bir şekilde affetmesini istemenin en etkili yolu! 

sevgiliden özür nasıl dilenir

Kız Arkadaşa Özür Dilemek İçin Hediye


Hangi hediyelerle sevgiliden özür dilenebilir?,"Kız Arkadaşımdan Özür dilemek için nasıl bir hediye alabilirim?","Sevgilimden Özür Dilemek İçin Etkileyici Hediyeler Neler?" işte bu can alıcı sorulara en güzel cevap; Seni Her şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi. 4 Katlı kalp kutudan oluşan bu özel hediye ile kız arkadaşınızın kalbini yumuşatabilir, yaşanılan olumsuzlukları bir nebze de olsa unutturabilirsiniz. 

Özür dilerim hediyeleri

Sevgiliye Özür Dilemek İçin Aşk Çikolatası


Kutusuyla sevgi dolu, içindeki özel çikolatalarıyla da buram buram aşkı ifade eden 15 özel çikolata işte karşınızda! Sevgilinizden özür dilemek için çiçek hediyesinin yanında bir de bu özel çikolatayı armağan edebilirsiniz. Sevgilime Seni Çok Seviyorum Çikolatası, barışma yolunda sevgilinize olan duygularınızı en güçlü şekilde dile getirebileceğiniz özel armağanlardan biri. Aynı gün kargoya teslim edilebilen bu özel çikolataların her biri üzerinde yoğun şekilde aşk mesajları içeren 15 özel çikolata yer alıyor.

Özür Hediyesi

Kız Arkadaşa Özür Dilemek İçin Hediye


Küslükler bitsin! Ayrılık son bulsun! Sevgilinizden özür dilemek için yapabileceğiniz en güzel şeylerden biri de, Ona olan sonsuz aşkınıza dikkatini çekmek! Eğer hiçbir şekilde telefonlarınıza çıkmıyor veya mesajlarınıza cevap vermiyorsa, en iyisi adresine bu hediye sepetini kargo edin! Hatanızı telefi etmek için kız arkadaşınıza romantik bir hediye vermek istiyorsanız, bu hediye sepeti size gelsin! Gösterişli ve etkileyici bir hediye sepeti içerisinde, birbirinden romantik hediyelik eşyaların yer aldığı Sonsuz Aşkımız Hediye Sepeti ile, şu günlerde ayrı kaldığınız kız arkadaşınıza en anlamlı özür hediyelerinden birini verebilirsiniz.

güzel özür dileme hediyeleri

Sevgiliye Beni Affet Hediyesi


Benim İki Elim Var, Hayata Dört Elle Tutunabilmem için Senin Ellerine de İhtiyacım Var... Sevgilinizden özür dilemek için bundan daha anlamlı bir söz olamaz her halde! Bu mesajı ister sevgilinize aldığınız herhangi bir hediyenin üzerine bir "Özür Dilerim Notu" olarak iliştirin, isterseniz de bu kupa bardağı sevgilinize hediye edin.   

sevgiliye alınabilecek özür dileme hediyeleri

Gülümseten Bir Özür Hediyesi


Sevgililer arasında kavgalar, tartışmalar ve küslükler ortamı iyice geren şeyler! Hangi taraf haklı olursa olsun, iki tarafta da son derece üzgün iki kalp vardır! İşte böyle anlarda oluşan karamsar havayı dağıtmak ve yüzlerde gülümseme yaratmak son derece önemlidir! Hatanızdan dolayı size küsen bir sevgiliniz varsa, bu küslüğü gidermek için Ona esprili bir hediye verebilirsiniz. Mesela hayal gücünüzü kullanarak karikatüristlere çizdirebileceğiniz size özel karikatürlerle! Kişiye Özel olarak hazırlanan karikatürlere ister sevgilinizin önünde diz çökmüş şekilde, özür dilerken, isterseniz de yüzlerce defa özür diliyormuş şeklinde size özel karikatür çizimi yaptırabilirsiniz. Kişiye Özel Karikatürler, sevgilinize en neşeli ve güzel "Beni Affeder misin?" hediyesi olacaktır.

affet beni hediyeleri

Sevgiliye Özür Dilemek İçin Hediye


Özür Mesajınızı tane tane, harf harf sevgilinize iletme fikri de oldukça etkileyici olabilir. Özür Hediyesi olarak sevgilinize anlamlı bir armağan vermek istiyorsanız, kalp kutu içerisinde çikolatalardan oluşan özür mesajları ile sevgilinizin gönlünü yumuşatabilirsiniz.  

erkek arkadaşa özür dilerim hediyesi

Erkeğe Özür Dilemek İçin Hediye


Erkek arkadaşınızdan özür dilemek için güzel bir hediye seti vermeye ne dersiniz? Özellikle sigara kullanan erkekler için düşünülebilecek 3'lü hediye seti çakmak, sigara tabakası ve küllükten oluşuyor. Üç ürün üzerine de dilediğiniz fotoğrafları taşıyabiliyorsunuz! Erkeğe Kişiye Özel Hediye Seti üzerine anlamlı bir özür dileme hediye notu yazarak, hediyenizi daha etkileyici kılabilirsiniz.  

özür dilerim hediyeleri

Sevgiliden Özür Dilemek İçin Hangi Çiçek Alınır?


Sevgiliden özür için hangi çiçek alınabilir? Bununla ilgili olarak bir çok değişik sitede kırmızı güller, pembe laleler gibi çiçek isimleri zikredilir. Ancak işin doğrusu sevgilinize özür için Beyaz Lale veya beyaz karanfil hediye etmektir. İlişkinizde yepyeni bir sayfa aralamak ve yaşananları sevgilinize unutturmak için kız arkadaşınıza saflığı ve yeni bir başlangıcı simgeleyen beyaz renkte çiçekler hediye edebilirsiniz.

sevgiliden özür dileme

Yorum Gönder

 
Top