z Hediyelik Teknolojik Ürünler | En iyi Hediye Fikirleri

teknolojik ürünler
Çağımızın trend hediyeleri teknolojiden geliyor. O halde"Keşke benim olsa" dedirtecek en güzel teknolojik hediyeler bu yazımızda sizlerle. Hediye fikirlerimiz içerisine bu kez elektronik eşyaları alıyoruz. Tüm özel günler için sevdiklerinize hediye edebileceğiniz ve içerisinde gelişmiş teknolojiler barındıran elektronik ürünlerle sevdiklerinizi çok mutlu edebilirsiniz. Eşinize, dostunuza, sevgilinize, anne ve babanıza hediye edebileceğiniz en güzel elektronik hediyeleri görmeye hazır mısınız? İçerisinde Cep telefonları, akıllı tabletler, navigasyon cihazları, projeksiyon cihazları, tıraş makineleri, yazıcılar, fotoğraf makineleri, dürbünler, Mp3 çalarlar, BlueRay okuyucular, USB Bellekler, LED Tv'ler ve daha sayamadığımız bir çok farklı teknolojik ürünün yer aldığı hediye fikirleri yazımızda, hangi hediyelik eşyayı seçeceğinize eminiz ki Siz de kararsız kalacaksınız! Çünkü bu elektronik ürünlerin her biri, farklı özellik ve işlevlere sahip! Dahası günümüz Dünya'sında, 7'den 70'e herkes teknolojiyle iç içe yaşamaya başladı. Mesela; düzenli olarak her gün Facebook'a giren ve arkadaşlarına 4 çayı için Facebook aracılığıyla davet gönderen teyzeler, karne hediyesi olarak babasından Playstation bekleyen çocuklar, evlilik yıldönümünde eskiyen cep telefonunu dokunmatik akıllı cep telefonuyla değiştirmek isteyen ve laf arasında kocasına bu isteğiyle ilgili mesajlar veren bayanlar! Yani anlayacağınız herkesin hayalleri içerisinde hediye paketini açtıklarında karşılaşmak istedikleri teknolojik bir armağan var! Hal böyle oluca da, özel günlerde sevdiklerimize teknoloji ile zenginleştirilmiş hediyeler almak şimdinin en modası!

Sevdiklerinize Hediye Edebileceğiniz Teknolojik Ürünler

konu çizgisi

Fotoğraf Çekme Meraklısı Sevdiklerinize Hediye 

Hediyelik
Artık cep telefonlarıyla da güzel fotoğraflar çekilebiliyor ancak hangi model olursa olsun hiçbir cep telefonunun çekeceği fotoğraf, gerçek bir fotoğraf makinasının kalitesine yaklaşamaz bile! Fotoğraflar hayatı ölümsüzleştiren ve hatıralarımızı içinde dondurduğumuz en güzel kişisel eşyalarımızdan! Bazı kimseler için fotoğraf çekmek bir hobi, bazıları içinse karşı konulamaz bir tutkudur! Bu kişiler; önemli bir anı yakalayıp fotoğraflamak, bir çiçeği veya böceği fotoğraflamak, ya da batan güneşi, akan trafiği, kısacası önemli ve özel sayılan her şeyi fotoğraflamak için gecelerini gündüzlerine katarlar. Profesyonel veya yarı profesyonel fotoğraf makinası erkeklere hediye edilebilecek en güzel elektronik ürünlerden! Özellikle Fotoğraf çekmeye meraklı eşinize, babanıza veya çocuklarınıza doğum günü hediyesi olarak Nikon, Canon, Samsung, SONY marka fotoğraf makinaları oldukça güzel hediye seçenekleri. 
konu çizgisi

Akıllı Cep Telefonu Hediyesi

Özel günlerin en iddialı hediyelerinden biri de hiç şüphesiz ki cep telefonları! Özellikle de akıllı telefonlar için apayrı bir parantez açmak lazım! Çünkü onlar hayatımıza girdi gireli, hiçbir şey eskide bıraktığımız gibi değil! İnsan ilişkilerini, sosyal yaşamı ve eski tip ticaret alışkanlıklarını kökten değiştiren Akıllı telefonlar, adeta yeni bir yaşam biçimi dayatıyorlar. Düşünebiliyor musunuz, artık elimizde telefonumuz olmadan değim yerindeyse tuvalete bile girmiyoruz! Telefonundan 1 saat ayrı kalanlar, aklını kaybediyorlar. Akıllı telefonlarla birlikte sosyal medya çılgınlığı (Facebook, Twitter, Instagram) adeta tavan yaptı. Bu konuda çığır açan telefon ise iPhone Serisi. Ardından onu takip eden Samsung Galaxy telefonlar. Eşinize bu evlilik yıldönümünüzde bir iPhone 6 sürprizi yapabilirsiniz:)
konu çizgisi

Evde Futbol Keyfi Playstation ile Bir Başka Yaşanır!

Çocuklara hediye
İnanılmaz grafikleriyle PES futbol oyunu, yarış oyunlarından hoşlananlar için araba yarışı oyunları, vurdulu kırdılı oyunlar için efsanevi GTA oyunları ve çocukların sevimli kahramanları Spidermen oyunlarıyla Dünya'yı sallayan Playstation, sevdiklerinize tüm özel günler için şahane bir hediye seçeneği. Sadece çocukların değil, yetişkin erkeklerin bile başından saatlerce kalkmadığı Playstation-4, gerçeğe yakın oyun grafikleri ve birbirinden etkileyici oyunlarıyla keyifli saatler vaat ediyor. Eşinize, çocuklarınıza yılbaşı hediyesi olarak bu özel oyun konsülünü hediye edebilirsiniz.  
konu çizgisi

En Güzel Hediyelerden Biri de Tablet Bilgisayarlar

Elektronik hediyeler
Son 10 yılda yaşamımızı kökten değiştiren ve aynı zamanda hayatımızı nispeten de kolaylaştıran(!) o kadar büyük çaplı bir teknolojik gelişmeler yaşandı ki, baş döndürücü hızdaki bu değişimi takip edebilene aşk olsun! Mesela; en başta da internetin hayatımıza yoğun bir şekilde dahil olmasıyla birlikte oturduğumuz yerden Dünya'nın her yerine bir "Tık'la bağlanır hale geldik! Yine internet sayesinde hatırı sayılır oranda baya bi Sosyalleştik(!) İnternetin ve internete bağlanan cihazların sayılarının artmasıyla birlikte mesela kolaylıkla e-devlet işlemlerin evimizden halledebiliyor, e-ticaret sitelerinden beğendiğimiz ürünü anında satın alabiliyoruz. İşte özellikle bayanları çok mutlu edeceğine inandığımız en güzel hediye seçeneklerinden biri de, Akıllı Tabletler! Kolay taşınabilme özelliği, mouse gerektirmeyen dokunmatik ekranı, rahat kullanımı ve her yerden internete bağlanabilme avantajıyla el bilgisayarı! Cep telefonlarından farklı olarak daha geniş bir ekran sunan ve genel olarak iPad ismiyle bilinen tablet bilgisayarlar, son dönemlerin en popüler teknolojik ürünlerinden biri. 
konu çizgisi

 Sürekli Değişen Fotoğraflarınıza Doya Doya Bakın

Klasik ahşap veya metal fotoğraf çerçeveleri içerisinde çok sevdiğimiz sadece 1 fotoğrafımızı sergileyebiliyoruz. Günler hatta aylar boyunca hep aynı fotoğrafımıza bakar dururuz! Öyle ki zamanla gözlerimiz karşımızdaki fotoğrafa o kadar çok alışır ki, bir yerden sonra fark edemez duruma geliriz. Yani çerçeveli fotoğraf adeta çalışma masamızın donuk bir parçası haline gelir. Dijital resim çerçeveleri bu duruma süper bir çözüm getiriyor. Masanız üzerine konumlandırabileceğimiz özel çerçeve ile en sevdiğiniz fotoğraflar belli aralıklarla sürekli bir şekilde değişiyor. Dijital Fotoğraf Çerçeveleri, dijital fotoğraflarınızı olağanüstü şıklıkta masanıza taşıyor. Farklı firmalardan değişik renkler (siyah-beyaz) ve farklı ebatlardaki modelleriyle Dijital resim çerçeveleri her bütçeye, her keseye uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Hem sevdiklerinize hediye edebileceğiniz hem de kendiniz için satın alabileceğiniz harika bir ürün! 
konu çizgisi

 MP3 Player ile Müzik Keyfi İstediğin Her Yerde

Mp3 Player
Özellikle gençler arasında oldukça popüler olan MP3 Çalarlar, aynı zamanda o yaş kuşağına verilebilecek muhteşem de bir hediye seçeneklerinden biri. Hemen hemen her teknoloji marketten kolaylıkla satın alınabilen ve onlarca farklı markaya saip Müzik Dinleme cihazı Mp3 Çalarlar, müzik keyfini doyasıya yaşamaya imkan veriyor. Eski tip kasetlerden ve CD'lerden farklı olarak MP3 Player'a yüzlerce, hatta binlerce şarkı yükleyebiliyorsunuz! 
konu çizgisi

Sinema Meraklılarına Yönelik Hediyeler

Sinema sistemi
Evimizin Salonunda film başlamak üzeredir... Ayaklarınızı uzatın ve film izlemenin zevkine varın! Evinizi adeta mini cep sinemasına çevirecek olan sinema sistemleri, film izleme keyfini ikiye katlıyor. Kendinizi adeta sinema salonundaymışsınız gibi hissettirecek olan bu özel ses sitemi sayesinde, filmleri daha büyük bir keyif alarak izleyebiliyorsunuz! En sevdiğiniz filmleri evinizin sıcak ortamında mükemmel ses kalitesiyle sağlayacak olan Sinema Sistemleri, film meraklılarına da verilebilecek en güzel hediyelerden biri. 
konu çizgisi

Dosyalarınızı Yedeklemek İçin USB Flash Bellek

Dijital çağda, verilerin yedeklenmesi ve güvenliği; buna ek olarak da istenildiği yeniden kullanılması gibi konular oldukça önemlidir. Virüslerin cirit attığı böyle bir ortamda, tatil fotoğraflarınızın, tez ödevlerinizin veya bilgisayarınıza kayıtladığınız özel dosyalarınızın yok olup gitmesine herhalde ki kimsenin gönlü razı gelmez:) En sevdiğiniz filmleri, en önemli fotoğraflarınızı, excel, word, dosyalarınızı Taşınabilir USB Flash Belleklerde tutabilirsiniz. Aynı zamanda güzel de bir hediye seçeneği olan USB Belleklerle tüm dijital dosyalarınızı cebinizde taşıyabilirsiniz.
konu çizgisi

İnternete Bağlanabilen Ultra HD Smart TV'ler


dijital hediyeler
LG, Samsung, Sony, Philips, Vestel, Beko, Arçelik... Eski tüplü TV'lerden muhteşem görüntü kalitesi sunan ve evimizde adeta sinema perdesi şıklığı getiren LED, LCD TV'ler Teknoloji Dünyasının en popüler ürünlerinden. Smart Tv'lere İnteternet hayatımızı ciddi anlamda değiştirdi. Sadece internet mi? Akıllı televizyonlardan, dokunmatik cep telefonlarına, her işlemi parmaklarımızla dokunarak halledebildiğimiz tablet bilgisayarlardan, yol bulmamıza yardımcı olan navigasyon cihazlarına kadar bir çok teknolojik ürün, hayatımıza böylece girmiş oldu! Yani kısacası tepeden tırnağa teknolojik ürünlerle donatılmış olduk. Sayıları her geçen gün hızla çoğalan teknoloji ürünleri, alışıla gelmiş hediyelik eşya ezberlerini bozmakla kalmayıp, hediye kültürümüz de yerle bir ederek derinden etkiledi. Belki de "yerle bir etmek" tabiri doğru bir ifade de olmayabilir. Çünkü hangi açıdan bakacak olursak olalım, elektronik cihazlar hayatımızda bir çok ilki yaşamamıza neden oldu ve yaşamımızı inanılmaz ölçüde de kolaylaştırır hale getirdi. Kullanıldıkları farklı alanlara bağlı olarak, çeşitlerinde inanılmaz artışlar yaşanan teknoloji ürünleri, hediye fikirleri arasına almamızı da zaruri hale getirmiş oldu! 
konu çizgisi

Teknolojik Kişisel Bakım Ürünleri & Epilasyon Sistemleri

Bayanlara Teknolojik Hediyeler
Her zaman bakımlı, her zaman güzel... Göze hoş gelmeyen tüylerden kurtulma zamanı! Güzelliğine ve kişisel bakımına özen gösteren hanımlar için teknoloji marketlerde bir çok cihaz bulabilmek mümkün! Philips, Samsung, Braun, Arçelik v.b. markaların birbirinden değişik kişisel bakım ürünleri ile "Şipşak Bakım" yapabilmek mümkün! Modern Dünya'nın kadınları, klasik ağdalarla uğaraşamazdı tabi ki de! Tüy alma işlemini kolaylayan Epilasyon Sistemleri her ne kadar bayanlara hediye olarak düşünülebilecek en son ürünlerden olsa da, hanımların çok işine yarayacağı besbelli. 
konu çizgisi

Eğlenceli Bilgisayar Oyunları Hediyesi 

Çocuklara hediye
Her telden bilgisayar oyunları ile yaşamınıza dijital eğlenceler katabilirsiniz. Hem yetişkinler, hem de çocuklar için düşünülebilecek en keyifli hediyelerden biri de, bilgisayar oyunlarıdır. Bol seçenekli Oyun Dünyasında herkes için bir oyun var! Araba veya motor sporları meraklısına yarış oyunları, futbol severler için FIFA, macera sevenler için GTA v.b. macera oyunları. ile zamanın nasıl aktığını anlamayacaksınız! 
konu çizgisi

Kahve Meraklıları İçin Telve Kahve Makinası

teknoloji hediyeleri
Kahvenizi nasıl almak istersiniz? Bazıları için dünya bir yana Türk Kahvesi bir yana. Bizim Kültürümüzde kahve sadece hoş aroması, muhteşem kokusu ile keyif verici bir içecek değil, aynı zamanda fal bakılan egzotik de bir içecek! Arçelik'ten Telve Türk Kahvesi Makinesi, ile kahve severlere en güzel hediyelerden birini verebilirsiniz. Kahve makinası, hem annenize, hem babanıza, hem oıfis, hem de ev hediyesi olarak düşünülebilecek güzel ürünlerden biri. 
konu çizgisi

Evinizde 3 Boyutlu Sinema Keyfi & Projeksiyon Cihazları

teknolojik Hediyeler
Küçük ekranda film izlemeyi sıkıcı buluyorsanız, evinize beyaz bir perde ve 3D Projeksiyon cihazı alarak devasa boyutlarda filmlerinizi izleyebilirsiniz. Belgesel, film, haber, futbol izleme keyfi 3d Projeksiyon cihazı ile daha gösterişli hale geliyor. Sinema severler için şahane bir hediye seçeneği olan Projeksiyon cihazıları için 500-5000 TL arasında modeller bulabilmek mümkün!
konu çizgisi

Xbox ile Hayatı Daha Eğlenceli Hale Getirin

teknolojik Hediyeler
Normalde bir oyun konsolü olan XBOX ile oyun da oynayabilir; hatta evinizde spor da yapabilirsiniz. Harekete duyarlı modelleri ile TV ekranı karşısında spor yaparak fazla kilolarınızdan da kurtulabilirsiniz. Microsoft’un SONY'nin Playstation'una rakip olarak piyasaya sunduğu XBOX, bir çok hardware sitelerinden geçer not almış şahane bir oyun sistemidir. Mevcut oyunları daha çok yetişkinlere yöneliktir. Sade ve kolay taşınabilir özelliği ile Xbox, klasik bir PC’den daha küçük ve daha sessizdir çalışmaktadır. TV ile uyumlu çalışabilme özelliği sayesinde görüntü almak mümkündür. Oyun severlere armağan edilebilecek 
konu çizgisi

Giyilebilir Teknolojik Ürünler & Akıllı Kol Saatleri

Akıllı kol saati
Giyilebilir teknoloji ürünleri son zamanların en moda trendi! Mesela cep telefonunuzda olup biteni kol saatinize taşımak ister miydiniz? İşte akıllı telefonlarla bu artık hayal edğil! Akıllı telefonlarla ister sosyal medyadaki hesaplarınızı takip edin, ister telefonunuza gelen SMS'leri oyun, ister en son cevapsız aramaları görün, ister telefonunuza gelen sesli aramaları yanıtlayın! Kablosuz Bluetooth teknolojisiyle çalışan ve 10 metre mesafeye kadar telefonunuzda iletişim kuran akıllı kol saatleri, sinemada, toplantılarda veya gürültü kirliliğinin yaşandığı herhangi bir ortamda telefonunuzdaki her olayı anında kol saatinize taşıyor. Akıllı kol saatleriyle bundan böyle Cep telefonunuzda ne varsa kolunuzdaki saatten öğrenebilirsiniz. Erkeklere ve bayanlara hediye edilebilecek bu harika teknoloji yakın zamanda hem Türkiye'de, hem de Dünya'da daha fazla popüler hale geleceğe benziyor. 
Akıllı kol saati
konu çizgisi

Giyilebilir Teknolojik Ürünler & Akıllı Bileklikler

teknoloji hediyeleri
Sporcu arkadaşlarınıza, eşinize, sevgilinize hediye edebileceğiniz akıllı bilekliklerle, spor yapmak daha bilimsel hale geliyor. 
konu çizgisi
yılbaşı hediyesi

Yorum Gönder

 
Top