z Yeni Yıla Özel Mesajlı Yılbaşı Çikolatası | En iyi Hediye Fikirleri

yılbaşı çikolatası
Özel günlerde sevdiklerimize çikolata hediye etmek, sahip olduğumuz belki de en güzel hediye geleneklerinden biridir. Çünkü çikolata, mutluluğun lezzetidir. Sevdiklerimizi mutlu görmek ise bizim için paha biçilemez en büyük mutluluktur. Tüm sevinçli ve güzel anlarımızı bu yüzden tatlı şeylerle kutlamaya çalışırız. Çikolata ise, diğer tüm tatlılar içerisinde en çok sevileni en fazla mutluluk verici tattır. O halde hazır yılbaşı da yaklaşıyorken, yeni yılda, sevdiklerinize ağızlarını tatlandıracak, 2016 senesine mutlu bir başlangıç yapmalarını sağlayacak çok özel bir çikolata armağan etmeye ne dersiniz? Oldukça şık bir hediye kutusuna sahip olan, üzeri yeni yıl simgeleriyle (Kar taneleri, Hediye kutuları, Yılbaşı süsleri, Çam Ağacı ve Yılbaşı Şekerleri) süslenmiş ve üzerinde "Mutlu Yıllar..." mesajı yer alan Mutlu Yıllar Dilerim Yılbaşı Çikolatası ile sevdiklerinizi inanılmaz şekilde mutlu edebilirsiniz. Bu özel çikolatanın en büyük esprisi ise, şık kutusuna ek olarak içerisinde yer alan 15 adet sütlü çikolataların her birinin de ayrı ayrı ambalajlanıp, farklı yılbaşı mesajlarından oluşması! Yani Yeni Yıla Özel Mesajlı Yılbaşı Çikolatası içerisinde yeni yılın en güzel renklerini ve en şahane temalarını taşıyan 15 özel çikolata var! Tek tek her birinin üzerinde ise güzel yılbaşı kutlama mesajları bulunuyor. Bu nedenle de, bu özel çikolata tüm sevdiklerimize (ki sevgilimiz, arkadaşlarımız, dostlarımız, anne ve babamız da dahil olmak üzere) armağan edilmeyi fazlasıyla hak ediyor. 
satın al
Yeni Yıla Özel Mesajlı Yılbaşı Çikolatasıyla ilgili bir güzel haber de, sipariş vermeniz halinde aynı gün kargoya teslim ediliyor olması. Ancak bu noktada önemli bir detay vermemiz gerekiyor; İnsanlar genellikle aynı gün kargo teslimatını, aynı gün adrese teslim şeklinde algılıyor. Bu nedenle de hediyem nerde kaldı diye veryansın ediyorlar:) İşin aslı şöyle; diyelim ki bugün itibariyle Yeni Yıla Özel Mesajlı Yılbaşı Çikolatasından sipariş verdiniz. Süreç şöyle işliyor; Çikolata, Hediyemen.com'un İstanbul adresinden aynı gün kargoya teslim ediliyor. İkinci aşamada ise size ulaşması İstanbul'a mesafenize ve ücra yerlerde olup olmamanıza bağlı olarak 1-3 iş günü sürebiliyor. 
yılbaşına özel mesajlı çikolata
Yukarıdaki resimden daha da net göreceğiniz gibi, 15 adet çikolatanın her biri özel olarak tasarlanmış. Hem şık kutusu, hem de içerisinde yer alan farklı farklı yılbaşı mesajlarıyla hazırlanmış olan Yılbaşına Özel Mesajlı Çikolatayla 2016 yılbaşında sevdiklerinizi kesinlikle çok mutlu edeceksiniz.
mesajlı yılbaşı çikolatası

Yorum Gönder

 
Top