z Kişiye Özel Çikolatalı Kavanozlar | En iyi Hediye Fikirleri

kişiye özel kavanozlar
Sitemizin müdavimleri çok iyi bilirler ki, burada ağırlıklı olarak el yapımı hediye fikirleri yer almaktadır. Özellikle de cam kavanozla yapılan el yapımı hediyelere eniyihediyefikilkri.com'da bolca rastlamak mümkün! Çünkü, cam kavanoz içerisinde yer alan özellikle (Kek, kurabiye, şeker, çikolata gibi) gıda içerikli hediyeler; daha parıltılı, daha sağlıklı ve daha şık bir sunuma kavuşur. Bu nedenle bu yazımızda sizlere, o çok sevdiğiniz kavanozlu hediyelerden en güzel modelleri tanıtmaya çalışacağız. Online güvenli bir şekilde sipariş verebileceğiniz sitelerden derlediğimiz acayip derecede lezzetli ve şık kavanoz modelleriyle, özel günler için şahane bir hediyeye sahip olacaksınız! Mesela yaklaşan 14 Şubat sevgililer günü için sevgilinize, cam kavanoz içerisinde ve isminize özel hazırlanacak çikolatalarla bu özel kavanozlardan biriyle sürpriz yapabilirsiniz. Hem kavanoz içerisinde; hem de kişiye özel çikolatalarla hazırlanan hediyelik kavanozlarla sevgilinize verdiğiniz değeri en iyi şekilde hediyenizle gösterebileceksiniz. Aşkınızı tatlı tatlı sevgilinize göstermenin en güzel ve en etkileyici yolu; Kişiye Özel Çikolata dolu Kavanozlardan geçer. Şıkır şıkır süslenmiş son derece estetik görünümleri olan Çikolatalı kavanozlar, tamamen size özel olarak hazırlanıyor. Nasıl mı? Mesela üzerine sevgilinizle isimlerinizi yazdırabiliyor, fotoğraflarınızı taşıyabiliyorsunuz. Sadece Size özel olarak hazırlanacak hediye kavanozlar, lezzetli olduğu kadar olağanüstü şıklığa sahip. Özel hediye kutusu içerisinde sipariş edebileceğiniz Kişiye Özel Çikolata Kavanozları, tüm özel günler için sevgilinize hediye edebileceğiniz en dikkat çekici armağanlardan biri. İçerisinde bol miktarda çikolata bulunan bu kavanozlarla Sevgilinizi özel hissettremekle kalmayıp, aynı zamanda leziz çikolatalarla mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.

Kişiye Özel Hediyelik Kavanozlar

çizgiler

Sevgililere Özel Film Şeridi Çikolata Kavanozu

kişiye özel çikolata
fiyatı
Film şeridi ürünleri özellikle son zamanların en beğenilen hediyelerinden. Film şeridi yastık modelleri, kupa bardaklar, taş baskı çeşitleri ve kanvas tablolar. İşte bu zincirin en son halkası, içerisinde 24 adet Size özel film şeridi şeklinde tasarlanmış çikolatanın oldupu ve cam kavanozunun da aynı şekilde fotoğraflarınıza, isimlerinize özel olarak hazırlandığı Sevgililere Özel Film Şeridi Çikolata Kavanozu! Muhteşem süslemeleriyle oldukça şık bir görünüm sergileyen film şeridi çikolata kavanozuyla yıldönümüzde veya sevgililer gününde kız/erkek arkadaşınıza acayip tatlı bir armağan verebilirsiniz. 
çizgiler

En Tatlı Aşıklar Çikolata Kavanozu

çikolata kavanozu
fiyatı
Çizgi karakterlerle (Çöp Adamlar) aşk hikayesi anlatmak son zamanların en trend modası! En Tatlı Aşıklar Çikolata Kavanozu bu behisle hazırlanmış olan acayip hoş bir kavanoz! Üzerinde çöp adam figürleriyle 4 farklı romantik sevgili tiplemesinin yer aldığı ve isimlerinize özel olarak hazırlanacak bu çikolata kavanozu da yine son derece güzel! En Tatlı Aşıklar Çikolata Kavanozu içerisinde kalp şeklinde taze Antep Fıstıklı çikolatalardan oluşan 24 Adet çikolata bulunuyor. Nasıl ve ne şekilde sipariş verebilirim diyorsanız, "Fiyat İçin Tıklayın" butonuna tıklamaniz kafi! Saat 14:002A kadar verilen siparişleriniz içinb aynı gün kargoya teslim edilecek bu harika kavanoz, bulunduğunuz ilin İstanbul'a mesafesine ve şehir merkezlerine olan mesafenize bağlı olarak 2-3 iş günü içerisinde adresinize ulaşıyor. Sevgililer günü hediyesi olarak sevgilime ne armağan alabilirim diyorsanız, çikolata lezzeti ve şık kavanoz modeli ile bu ürünü tavsiye edebiliriz.
çizgiler

Bayanlara Özel Doğum Günü Çikolata Kavanozu

Hediyelik kavanozlar
fiyatı
Bayanlara özel olarak tasarlanmış doğum günü kavanozu ile kız arkadaşınıza doğum gününde tatlı bir doğum günü hediyesi verebilirsiniz. Pembe renklerin hakim olarak kullanıldığı fotoğrafına ve doğum günü mesajınıza özel olarak hazırlanacak bu şık kavanoz, hem tatlı bir sürpriz, hem de unutulmayacak bir hediye alternatifi.
çizgiler

Erkeğe Çikolatalı Doğum Günü Kavanozu

erkeğe hediye çikolata kavanozu
fiyatı
Yukarıda hanımlar için çikolatalı doğum günü kavanozu paylaşmıştık. Bu sefer de erkeklere özel çikolata dolu doğum günü kavanozu var! İçerisinde yer alan 24 adet sütlü çikolatanın fotoğraf baskılı ve arkadaşınızın ismine özel olarak hazırlanacağı bu hediye kavanoz ile sevdiklerinize etkileyici bir doğum günü hediyesi verebilirsiniz. 
çizgiler
kişiye özel çikolata

Yorum Gönder

 
Top