z Polislere Ne Hediye Alınır | En iyi Hediye Fikirleri

polisler için hediye fikirleri
2016 yılı istatistik verilerine göre Türkiye genelinde yaklaşık olarak 300 bine yakın polis çeşitli kademe ve branşlarda görev yapmaktadır. Anayasanın ve yasaların kendilerine tanıdığı yetkiler dahilinde polisler; kamu düzeninin sağlanması, güvenlik ve asayişin tesis edilmesi; halkın can ve mal güvenliğinin korunması, tüzel/gerçek kişilerin hak ve özgürlüklerinin devamlılığının sağlanması gibi konularda son derece kritik bir rol oynamaktadırlar. Gerçekten de polisler, adalet ve özgürlük gibi oldukça hassas bir terazide zor bir görev üstlenmektedirler. Asayiş, suçlularla mücadele, yaya ve araç trafiğinin düzenlenmesi, haksız kişi/kişilerin adalet önüne çıkartılması gibi direkt yaşamımızı ilgilendiren bir meslek dalı olması sebebiyle, bir çoğumuz gündelik yaşamımızda polislerle ilişkili durumdayız. Polislik mesleğinin kamu düzeninin sağlanması açısından önemine değindikten ve yaşamımızla direkt bir şekilde ilgisinin olduğundan bahsettikten sonra, asıl konumuz olan Poliselere Hediye yazımıza giriş yapabiliriz. Polis yakınlarınıza, akrabalarınıza veya arkadaşlarınıza; belki de polis sevgilinize güzel bir hediye arıyor; ancak polislere ne hediye alınabileceğine dair kafanızda en ufak bir hediye seçeneği bulunmuyorsa, bu yazımız tam da size göre. Çünkü bu yazımızda sizlere; trafik polisleri, asayiş polisleri ve Emniyet Müdürlüğünde masa başı görev yapan memur polisler için çok özel hediye fikirleri oluşturduk. Şöyle ki; polisler için tasarlanmış fotoğraf baskılı ve isim yazılı kupa bardak, kişiye özel mousepad, çeşitli ofis eşyaları, masa üstü dekoratif süsler ve çeşitli nostaljik ürünler bu yazımızda bulabileceğiniz hediyelik eşyalardan bazıları! Gerek taşıdığı maksimum can güvenliği riski, gerekse de stresli ve zor çalışma şartları, polislik mesleğini oldukça yıpratıcı bir hale getiriyor. Polislere özel olarak hazırlanmış birbirinden dikkat çekici hediyelerle, polis sevdiklerinize bu zorlu görevlerinde başarılar dileyebilir ve kendilerini mutlu hissetmelerini sağlayabilirsiniz. Polisler için hediye seçeneklerine geçmeden önce küçük bir hatırlatma yapmak istiyoruz; Bu yazımızı hazırlamaktaki amacımız; "Polise ne hediye alınır?","Polis sevgiliye ne hediye alınır" gibi sorularla sitemize ulaşan saygı değer okurlarımıza net ve özgün hediye fikirleri sunmak. Bu sebeple de gereksiz ve aslında bu meslekle çok ilgili olmayan hediyelerle bu yazımızı şişirmeden, erkek ve kadın polislere özel olabildiğince orijinal hediye önerileri sunmaya çalıştık! İyi eğlenceler.

Polislere Özel Hediye Fikirleri


polislere özel kupa bardak

Kişiye Özel En İyi Polis Kupa Bardak


Özellikle masa başı memurluk yapan polisler için düşünülebilecek en güzel hediye fotoğrafına ve ismine özel olarak tasarlanan bu kupa bardak pekala olabilir. Zorlu ve stresli mesaisine başlamadan önce kendi ismine özel kupa bardaktan çayını ya da kahvesini yudumlayacak ve daha keyifli bir şekilde o günkü görevine başlayacak. Sadece polise hediye için değil, tüm sevdiklerimize hediye vermekteki asıl amacımız, Onlara kendilerini özel ve kıymetli hissettirecek hediyeler içinden bir seçim yapmak olacaktır. Bu nedenle de polise alınabilecek en güzel hediye, kişiye özel hediyeler içerisinden hazırlatılabilecek hediyeler olacaktır. Gerek polis haftası için, gerekse de polis sevgilinize kendilerini özel hissettirecek bir hediye düşünüyorsanız, en iyi polis kupa bardak ilginizi ziyadesiyle çekecektir diye düşünüyorum.

Polislere Özel İsimli Kahve Kupası

İsme Özel Polis Teşkilatı Logolu Kupa Bardak


Polis armalı kupa bardak, polisler için düşünülebilecek en anlamlı hediyelerden biri. Polislerin kimlik kartında, üniformalarında, hizmet binasında, trafik polisi aracında, kısacası Türkiye Cumhuriyeti Polis Teşkilatının olduğu her yerde; üzerinde bayrağımızdaki ay-yıldız 54 şualı ve 8 köşeli yıldız, ve bu yıldızın her iki yanında defne dalı, çift başlı kartal şeklinde bir figür görürüz. Aslında bu logo hepimizin çok aşina olduğu, ama muhtemelen anlamını bir çoğumuzun tam olarak bilmediği özel bir amblem/logodur. Logo hakkında daha detaylı bir bilgi edinmek için Google'da araştırma yapabilirsiniz ancak kısaca söylemek gerekirse, bu amblem ile; erdem, ahlak, bağımsızlığımız, güç, kudret, ün, başarı, şöhret ve kahramanlık gibi anlamları ifade etmektedir. 

polise hediye

Polislere Özel Fotoğraflı Mousepad


Belki bir teşekkür hediyesi olarak, belki de mesleğine henüz yeni başlayan polis sevgilinize hediye arıyorsunuz. Hediyeleşmenin bir zamanı ya da kısıtlaması yok, sırf içinizden geldiği için de polis tanıdıklarınıza, akrabalarınıza hediye verebilirsiniz. Ancak genel olarak bir Polise hediye alacaksanız bunun en güzel zamanı Polis haftası olacaktır:) Çünkü tıpkı doktorlar için Tıp Bayramı, öğretmenler için Öğretmenler günü nasılsa, polisler için de Polis haftası, ilgi ve alaka beklenilen günlerden biridir. 10 Nisan Polis Haftasında polis sevdiklerinize fiyatıyla da oldukça ucuz ancak son derece sempatik bir hediye vermek isterseniz, trafik polislerine özel bu mousepad ilginizi çeker diye düşünüyorum. 

polise hediye

Polis Sevgiliye Hediye & El Yapımı Polis Aracı


Konumuza giriş yaparken, sevgili polislerimize özel az ama öz sayıda hediye paylaşacağımızdan bahsetmiştik. İşte bunlardan bir tanesi daha. Polislere özel kupa bardak, polis logolu anahtarlık, kravat, gömlek gibi hediyeler düşünülebilir. Ancak bana sorarsanız, eğer polis sevgiliye hediye arıyorsanız, bunu satın almak erine kendiniz yapmayı deneyebilirsiniz. Yan tarafta resmini göreceğiniz polis aracı, el yapımı bir şekilde kartondan hazırlanmış. Dünyaca ünlü ETSY sitesinden beğendiğim bu ürünmü satın alın diye demiyorum ama şayet yurt dışından alış veriş yapma alışkanlığınız varsa sipariş de verebilirsiniz. 

Nostaljik Ahşap Radyo

Nostaljik Ahşap Radyo


Hediyeleşmek hayatımızı güzel ve eğlenceli kılan en güzel şeylerden biridir. Hediyeniz ister pahalı bir şeyler olsun, ister ucuz! Niceliksel olarak bunun hiçbir hükmü ya da anlamı yoktur. Önemli olan sevgimizi, sevdiğimiz kişilere hissettrebilme başarısıdır. Polislik gibi, canı pahasına bu görevi yerine getiren, gerektiğinde de ülkesi için canını vermekten bir an bile olsun tereddüt dahi etmeyen polislerimize ne kadar teşekkür etsek ya da sevgimizi ne kadar göstersek bu bile azdır. Çünkü, başımızı güven içerisinde ve rahat bir şekilde yastığımıza koyabiliyorsak, tıpkı göremediğimiz ama her an alıp verdiğimi nefes gibi, sevgili polislerimizin bu huzurumuzda büyük bir pay ve emekleri söz konusudur. İşte karşınızda, polis sevgilinize veya başarı dileklerinizi iletmek istediğiniz polis dostlarınıza hediye edebileceğiniz güzel bir armağan daha! 

Yorum Gönder

 
Top