z Bir Kıza Açılmanın En İyi Yolları | En iyi Hediye Fikirleri

BİR KIZA ÇIKMA TEKLLİFİ NASIL YAPILIR
Bir kıza aşkını itiraf etmek ve diğer bir deyişle açılmak, bazıları için çok zor bir süreçtir. Bu süreçte kesinlikle cesaret verecek yardımlar alması gerekmektedir. Aşkını itiraf etme konusunda çekimser davranan erkekler, her zaman daha çok aşık olanlardır. Eğer bir erkek açılmakta zorlanıyorsa, o kız onun için gerçekten çok büyük öneme sahiptir. Açılmaya çekinen erkekler, genellikle kızı kaybetmekten korktukları için cesaret edemezler. Özellikle de arkadaş olan kız ve erkekler arasında bu durum sık yaşanmaktadır. Bir kız, erkeğin arkadaşı ise ve erkek o kıza aşıksa, bunu açıklamakta epey zorlanabilir. Kızlar, beklenmedik aşk itiraflarından her zaman hoşnut kalmazlar ve hemen uzaklaşmayı tercih ederler. Erkek için bu durum çok ciddi düşünülmesi gerekiyor. Eğer size ilgi duyduğundan emin değilseniz, aşkınızı itiraf ettikten sonra onu tamamen kaybedebilirsiniz.

İyi Bir Kıza Açılmanın Yolları

bir kızı nasıl etkilersiniz
Aşık olduğunuzu hissediyorsanız, bunu açıklamanız için karşınızdaki kişinin karakterine dikkat etmelisiniz. Eğer sizin kalbinizi kıracak, sizi aşağılayacak bir karaktere sahip ise kesinlikle kendinizi üzmeden bu aşktan uzaklaşmalısınız. Eğer aşk duygularını hissettiğiniz kişi iyi bir kızsa, size ilgisi olmasa bile kalbinizi kırmayacaktır. Bu durumda da kendinizi kötü hissetmeden açılmış olacaksınız. İyi bir kıza aşık olduğunuzu hissediyorsanız, zaman kaybetmeden açılmanızı öneriyoruz. İyi bir kıza olan aşkınızı itiraf etmek için dikkat etmeniz gereken nokta; doğallık. Kızın karşısında tamamen doğal olmalısınız. Hiç kimseden ek bir yardım ve fikir almanızı önermiyoruz. Çünkü, insanlar kendi yaşamına uygun fikirler verir, sizin karakterinizi düşünmezler. Siz kendi karakterinizi, kişiliğinizi ortaya koyacak bir davranışla açılmalısınız. En doğal halinizle aşık olduğunuz kıza açılırsanız, daha büyük avantaj yakalarsınız. 
bir kızı etkilemek için neler yapılabilir
Bir kıza açılmak için, çok abartılı, süslü sözler kullanmanız gerekmiyor. İyi bir kız için bunlar çok gereksiz kavramlardır. Hayatı daha uçlarda yaşayan kızlar için gösteriş önemlidir. Siz, doğal ve sade bir kıza aşık olduysanız, bu tür abartılı cümleler kurmanıza gerek yoktur. En doğal halinizle, ona nasıl aşık olduğunuzu, nasıl geliştiğini ve ne zaman açılmaya karar verdiğinizi anlatın.
Bir Kıza Açılmanın Püf Noktaları
Onun sevdiği ve hoşlandığı şeylerden söz edin. Onu ne kadar iyi tanıdığınızı, yakından gözlemlediğinizi vurgulayın. Kızın sevdiği yemeği, rengi, günü vs. söylemek bile size artı puan kazandıracaktır. Kısacası, neden aşık olduğunuzu, hangi davranışı ile sizi etkilediğini belirtmenizi öneriyoruz. Bir kıza açılma sözleri tamamen sizin kendi duygularınızdan olmalıdır. Klişe sözlerden kesinlikle kaçınmalısınız. Aşık olduğunuz kıza açılacağınız zaman yalnız olmaya dikkat edin. Yanınızda en yakın arkadaşlarınız bile olsa, kesinlikle yalnız olmayı tercih edin. Unutmayın, en yakın arkadaşlıklar da bir gün bitmektedir. İlişkilerinizi arkadaşlarınıza göre yönlendirmeyin. Bu tür masum aşklarda kıskançlıklar büyük ölçüde meydana gelmektedir. Bu yüzden, kimseyle duygularınızı paylaşmayın. Sadece sevdiğiniz kişiye odaklanın ve onunla paylaşın. Bir kıza çıkma teklifi nasıl edilir sorularının cevabı olarak sizlere verdiğimiz önerileri uygulayabilir ve kendinize göre şekillendirebilirsiniz.

Bir Kıza Söylenecek En Güzel Sözler

bir kıza çıkma teklif etmek
Kızlar için sözcüklerin önemi büyüktür. Ancak, doğal sözcüklerin önemi daha da büyüktür. Kızlara açılmak için ya da yakınlaşmak için sözcüklere ihtiyacınız olacaktır. Genellikle arkadaşlık teklifi etmek için kullanılmaktadır bu sihirli sözcükler. Bununla birlikte, kıza karşı yakınlaşmayı sağlamak, kızın ilgisini çekmek için bir takım sözlere ihtiyacınız vardır. Kızlar, konuşmayan erkeklerden pek hoşlanmazlar. Ortamda konuşmuyor olsa da, onunla baş başayken sohbet etmeyi seven erkeklerden hoşlanırlar. Bu yüzden, hoşlandığınız kızla baş başayken mümkün olduğunca sohbet etmeye çalışın. Sohbet ederken kesinlikle kendinizi kasmayın. Bir kız söylenecek en güzel sözler kendi kalbinizden geçen sözlerdir. Kalbinizden geçmeyen ve sizin kişiliğinizi yansıtmayan sözcüklerden uzak durmalısınız. Bu türde kendinizi kasarak, zorla sarfettiğiniz sözcükler kızların ilgisini çekmez aksine sizden uzaklaştırır. Sonucu ne olursa olsun, ilgi duyduğunuz kıza karşı doğal olmayı tercih edin. Doğal davrandığınızda sonuçlarından pişman olmazsınız. Eğer doğal davranmazsanız, olumlu olabilecek bir teklifi bile olumsuza dönüştürebilirsiniz. 

Bir Kıza Nasıl Yaklaşılır?

Bir Kıza Nasıl Yaklaşılır?
Hoşlandığınız bir kıza yaklaşmak için bazı tüyolara ihtiyacınız olabilir. Biz de size bu tüyolardan söz etmek istiyoruz. Hoşlandığınız kıza yakınlaşmak her zaman çok kolay olmayabilir. Yakınlaşayım derken onu daha da fazla uzaklaştırabilirsiniz. Bu yüzden de yakınlaşmayı planlarken dikkatli davranmalısınız. Öncelikle, yukarıda da söz ettiğimiz gibi kesinlikle doğal olmalısınız. Bir kıza yakınlaşmak için kendi benliğinizi ortaya koymalısınız. Kıza yakınlaşmak için, kızın davranışlarını, hoşlandığı şeyleri de iyi gözlemlemelisiniz. Kıza yakınlaşırken, onun ilgi alanlarından giriş yapabilirsiniz. Kızın ilgi alanına yönelik bir davranış sergileyebilirsiniz. Örneğin; fotoğraf çekmekten hoşlanan bir kız ile fotoğraf diyaloğu kurabilirsiniz. Eğer sizin de fotoğrafa ilginiz varsa onunla çok hoş sohbetler edebilirsiniz. Bir kıza yakınlaşmanın temeli kesinlikle ortak zevklerdir. Eğer bir kızla hiçbir ortak zevkiniz yoksa, yakınlaşma konusunda pek şanslı olduğunuzu söyleyemeyeceğiz. Kıza yakınlaşmak için ortak ilgi alanlarınızı iyi analiz etmelisiniz. Böylece daha yüksek bir şans elde edebilirsiniz. Aşağıda verdiğimiz örneklerle siz de hoşlandığınız kıza yakınlaşmak için fikirler oluşturabilirsiniz. 
kızları etkilemenin yolları
Spor Yapıyorsa : Eğer hoşlandığınız kız spor yapmaktan hoşlanıyorsa siz de onunla birlikte aynı spor salonuna yazılabilirsiniz. Böylece çok sağlıklı bir yakınlaşma ortamı yaratmış olursunuz. Hem spor yapıp, sağlıklı bir vücuda sahip olup hem de hoşlandığınız kızla daha yakından iletişim kurma şansı elde edersiniz. Spor salonunda ona yardımcı olmayı, çok boğmadan sohbet etmeyi deneyebilirsiniz. Sohbet etmek için öncelikle sadece selamlaşma ile başlayın. İlerleyen günlerde daha samimi sohbetler edebilir hale gelirsiniz. Unutmayın, kızlar kesinlikle sıkılmaktan hoşlanmazlar. Kıza yakınlaşayım derken, sürekli peşinde dolanıp kendinizden soğutmayın.
kızlara nasıl açılabilirsiniz
Fotoğraf Çekmeyi Seviyorsa : Fotoğraf çekmekten hoşlanan bir kız ise, siz de fotoğraf makinası alıp, fotoğraf çekme konusunda ondan yardım talep edebilirsiniz. O size fotoğraf konusunda yardımcı olurken aynı zamanda samimiyetinizi de ilerletmiş olursunuz. Kız sayesinde fotoğraf çekmeyi hobi haline getirebilirseniz, daha güçlü bir bağınız oluşabilir. Zoraki yapılan hiçbir şey size keyif vermeyecektir. Bu yüzden, ilginizi çekecek alanlarda kıza yakınlaşmanızı öneriyoruz.
bir kıza açılmanın yolları
Sosyal Medya : Sosyal medya yakınlaşmaları, bazen işe yarıyor bazen de tam tersi etki gösteriyor. Hoşlandığınız kızı sosyal medyadan takip edebilirsiniz. Ama daha takibe başladığınız gibi mesajlar göndermeyin. Önce sadece takip edin. Daha sonra arada bir fotoğraflarından bazılarını beğenin. İlerleyen zamanlarda da tanışmak için mesaj gönderebilirsiniz. Unutmayın, ilk zamanlar sadece takip edin ve tanımaya çalışın. Sosyal medya sayesinde kızın hoşlandığı hobilerini de yakından görmüş olursunuz. 
kültürlü kızları etkilemek
Kitap Okuma Alışkanlığı : Bir kıza yakınlaşmanın en doğal yöntemlerinden biri de kitap okuma alışkanlığı üzerinden olmaktadır. Hoşlandığınız kızın kitap okuma alışkanlığı varsa, hangi tür kitapları sevdiğini iyi derece analiz ederek ona bir kitap hediye edin. Kızlar, Oğuz Atay kitaplarını her zaman ilgi çekici bulmaktadırlar. Ona Oğuz Atay’ın en güzel kitaplarından birini hediye edebilirsiniz. Kitabı kıza gönderdiğinizde içine küçük bir not yazabilirsiniz. Eğer bu durum kızın hoşuna gidecekse, zaten sizinle iletişime geçecektir.

Bir Kıza Nasıl Tanışma Teklifi Edilir?

çıkma teklifi nasıl yapılır
Gençlerin kullandığı tabir “çıkma teklifi”dir ancak, bu durumu daha modernleştirerek tanışma teklifi haline getirebiliriz. Hoşlandığınız bir kıza nasıl teklif edilir konusunda derin düşüncelere dalıyorsanız, sizin için verdiğimiz önerileri inceleyebilirsiniz. 

Bunaltmadan Yaklaşın: Hoşlandığınız kıza tanışma teklifi ederken öncelikle bunaltmamanız gerektiğini iyi bir şekilde bilmelisiniz. Kızlar, bunaltılmaktan ve ısrarcılıktan hoşlanmazlar. Bir kez teklif edin eğer yanıt alamazsanız küçük bir neden sorusu sorun. Tekrar yanıt alamazsanız, ısrarcı olmayın. Eğer o kızın ilgisini çekiyorsanız, size geri dönüş yapacaktır. Kıza direkt olarak seninle sevgili olmak istiyorum gibisinden bir yaklaşımda bulunmayın. Önce, sohbet edip arkadaş gibi tanımaya çalışın. Birkaç gün sonra sohbetiniz halen devam ediyorsa, aşka dönüşecektir. Hoşlandığınız kızla tanışmak için kesinlikle sabırlı olmalısınız. Acele etmeyin, cool davranın, kızın üzerine fazla düşmeyin. Kızlar her zaman daha az ve öz ilgili erkeklerden hoşlanırlar. Sürekli ilgi göstermek bunaltır. Bu yüzden bunaltmadan az ve öz ilgi göstererek, yakınlık kurabilirsiniz.
kadınlara karşı kibarlık
Kibar olun : Kibar olmak, abartılmadığı sürece erkeklere de çok yakışan bir davranıştır. Erkekler de, kadınlar kadar kibar olabilirler. Kibarlık hiçkimseye zarar getirmez aksine, daha büyük bir güven oluşturur. Kibarlığı da fazla bunaltıcı ilgi ile ortaya çıkarmayın. Kibarlık yapayım derken kızın sürekli peşinde dolanıp, sıkıcı hale gelmeyin. Kızlar, kibar ama yerine göre davranan erkeklerden hoşlanırlar. Hoşlandığınız kızı yakından tanımak istiyorsanız, kibarca tanışma teklifinde bulunabilirsiniz. Birkaç günlük tanışma sürecinden sonra birlikteliğiniz bir aşka dönüşebilir ya da birbirinize uymadığınızı anlayacaksınız. 
çocuk gibi davranmayın
Çocuk gibi davranmayın : Erkekler, sevdikleri kızlara kıyamadıkları için bir dediğini iki etmemeye çalışırlar. Böyle biri gibi kesinlikle görünmeyin de, olmayın da. Kızlar için bu durum ilk aşamada keyifli gelse de, zamanla sıkıcı hale dönüşür. Hiç bir kız, çocuk gibi her dediğini yapan bir erkekle birlikte olmak istemez. Kızlar, erkeklerin yerine göre kibar, duruma göre sert olmalarını istemektedirler. Her şeyi dozunda sağlarsanız, mükemmel bir partner olabilirsiniz. Kızla tanışabilmek için de sevimli görünmeye çalışmayın. Bu durum sizi çocuk gibi gösterir ve kızın gözünde sadece arkadaş sıfatına bürünebilirsiniz.
kızları etkileyen çıkma teklifleri
Fazla espri yapmayın : Kızla tanışabilmek için esprili olmaya çalışmayın. Her şeyin biz dozu olduğu gibi, esprinin de bir dozajı vardır. Kızlar, esprili erkeklerden hoşlanırlar ama uzun süre espri yapan bir sevgiliye sahip olmak istemezler. Çok fazla esprili, sürekli güldüren erkekler, kızlar için en iyi arkadaş ve kanka görünümüne sahiptir. Hoşlandığınız kıza karşı, ne çok ciddi olun ne de çocuk gibi cıvıklık yapın. 

Bir Kızı Etkilemenin Yolu Cool Olmak mıdır?

kadınlara çıkma teklifi
Kızlar neden sürekli cool erkeklerden hoşlanırlar? Cool erkekler kızlara çok iyi davranmadığı halde, neden kızlar onların peşinden gider? Bu türde sorular aklınızda yer ediniyorsa, zor durumdasınız. Bir kız her zaman ilgiyi ister ama sadece ister. Sürekli olarak hediyeler alan, ilgiye boğan, çocuk gibi her istediğini yapan, hiçbir şeye itiraz etmeyen erkekler, kesinlikle kadınların aşık olacağı tipler değildir. Her şeyi dozunda yapan, gereksiz yere ilgiye boğmayan, yeri geldiğinde ise şaşırtan, sırf üzmemek için olur olmaz her şeyi kabul etmeyen, kurallar koyan, koruyup kollayan, sahip çıkan, yerine göre soğuk, yerine göre çok samimi olan erkekler, kadınlar için vazgeçemeyecekleri karakterlerdir. Cool diye tabir ettiğimiz bu özelliklere sahip olan erkekler, her gün hediye almasa da, çok aşırı yakışıklı olmasa da, her dakika arayıp ilgiye boğmasa da, kadınların hayallerindeki prensler olmaya devam edecektir.
bayanlara hediye fikirleri

Yorum Gönder

  1. Ne diyin yani ne kadar cesaretle sende olmuyo,beceremem diye,elime yüzüme bulaştırıp arkadaş olduğum kızdan arkadaşlıktan da çıkmaktan korkuyorum.(p)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaynı şeyi ben de yaşadım kız bir süre sonra bana knk demeye başladı ben de bişey değiştiremedim ondan sonra hala kANkayız :D

      Sil
    2. bunu yaşamamak için önerin nedir dostumm ��

      Sil
    3. hemen acılıcaksın yoksa başkası kapar benim öyle oldu

      Sil
  2. Soyle gitsin ya bu aşk burada bitsin yada sonsuza kadar dvm etsin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle olmuyo işte bi kı var yıldır tanışıyoruz kıza çıkma teklifi ettim sende o ciddiyeti göremiyorum yine kiminle iddaya girdin dedi. tamam tamam zaten arkadaşlarla şişe çevirmece oynarken iddaya girmiştik dedim sandığın kadar salak değilim cnm o_O dedi ma şu karantina da bir arkımla oyun oynamayı bırak görüşebilmem bile şüpheli. buna nasıl kandı hayrrret edersin

      Sil
  3. 8. siniftan arkadasiz ama suanda o baska yerde ben baska yerdeyim nasil açılacağımi bilmiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Digga sosyal medaydan yazabilirsin Onla dişari çikmayi teklif et çünku Oda seni özlemişdir

      Sil
  4. Kiza açılıcam ama nasil yapsam bilemedim valla hemen pat diye mi soylesem alıştıra alistira mi soylesem bi yardim edin lo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pat diye söyle ki hem şaşırdın hem de düşünecek vakti pek olmasın az düşünürse kabul etmeyebilir çok da düşünürse kabul etmeyebilir o yüzden 1 2 gün max süre yeterli

      Sil
    2. Pat diye söyle ki hem şaşırdın hem de düşünecek vakti pek olmasın az düşünürse kabul etmeyebilir çok da düşünürse kabul etmeyebilir o yüzden 1 2 gün max süre yeterli

      Sil
    3. Sizinle arkadaşlık yapmak istiyorım mu diyim

      Sil
    4. Tanisma teklifi et ben yapamayacam galiba

      Sil
  5. Aşık oldugum kiza itiraf etcem nasil yapsam bilemedim hemen mi soylesem alistira alistira mi bi yardim edin

    YanıtlaSil
  6. Abicigim beb hayatimda ilk kez bir kiz sevdigimi soyluyorum ve bunu bilmedigim icin nasil soylecegimi bilmiyorum kizin annesini taniyorum ve o beni seviyor lutfen yardimci olun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Knk beni ailesi tanıyo ben açıldım kabul etti bu senin için büyük bir sañş

      Sil
    2. Knk beni ailesi taniyo ben açıldım kabul etti bence senin için büyük bir sans

      Sil
  7. Çok uğraştığım söyleyemedim merve seni cok seviyorum

    YanıtlaSil
  8. Arkadaş olalım mı dedim neden diye cevap verdi nasıl bir cevap vere bilirim?

    YanıtlaSil
  9. Bunu sana söylemiyorum ama SENİ SEVİYORUM

    YanıtlaSil
  10. Zehra seni çok seviyorum ve sevgin hic azalmayacak her seye ragmen belki denk gelir okursun o bakışların hele de o kokun her şeye değer dersteyken bir şey anlayamıyorum çünkü o mis gibi kokun varya beynimi esir alıyor

    YanıtlaSil
  11. Häzir biz aýry, ýöne seni hälem öňkisinnen köp sóýýän haýyş meni bagyşla nm üçin beýle boldy mnm düşnemok eğer bile bolmok ýazylan bolso elbet bir gün Allam bizi ýene duşuşdyrýa seni söýýen Orunaý♥️🔒🥺

    YanıtlaSil
  12. Hay AQ herkes acilmiş bi ben kalmişim

    YanıtlaSil

 
Top