z Cam Parçalarından Resim Çerçevesi Süsleme | En iyi Hediye Fikirleri

el yapımı resim çerçevesi
Kırık cam parçalarının bile etkileyici bir hediye potansiyeline sahip olduğunu, inanın biz de hayal edememiştik. Ancak elin oğlu yapıyor işte:) Şimdi de, kırık cam parçalarından nasıl de mükemmel bir sanatsal eseri ortaya çıkabiliyormuş bu yazımızda buna şahit olacaksınız! Özetle, şeffaf veya renkli cam parçaları ile dilediğiniz resim çerçevelerini şıkır şıkır süsleyebileceksiniz. Parçalanmış aynalardan, renkli camlardan veya tuz buz olmuş pencere camlarından süslü bir resim çerçevesine geçişin öyküsü bu yazımızda sizi bekliyor... Bir solukta okuyacağınız bu yazımızda eminiz ki siz de bir an evvel bu proje ile sevdiklerinize sürpriz yapmayı isteyeceksiniz! Mozaik şeklinde kırık cam parçalarından yapabileceğiniz el yapımı resim çerçevesin hazırlanmasını resimleriyle adam adım kaleme aldık. Ancak hemen baştan uyaralım ki, bu projeyi hazırlamak için fazlasıyla dikkat ve gözlerinizi korumanız gerekiyor. Şaşırtıcı biçimde şık ve estetik bir görünüme sahip olan kırık camlardan mozaik el yapımı resim çerçeveleri, sevgilinize hediye olarak da hazırlayabileceğiniz mükemmel bir projedir. 
camdan mozaik resim çerçevesi yapmak
Evinizde sergilediğiniz düğün, nişan veya aile fotoğraflarınızdan en sevdiğinizi bu projede kullanabilirsiniz. Öncelikle fotoğrafınız zaten kendi çerçevesi içerisindeyse, resim çerçevesi satın almanıza gerek yok, bu durumda projenize hemen başlayabilirsiniz. Resim çerçevesi yoksa hemen hemen her hobi merketten veya internetten ahşap bir boş resim çerçevesi kolaylıkla satın alabilirsiniz. Kırık cam parçalarından mozaik resim çerçevesi süslemesiyle ilgili olarak gerekli malzemelere geçmeden önce, bilmeyenler için hemen hemen her el yapımı hediye projesinde adından bahsettiğimiz ve alış veriş listesinde olması gereken MOD PODGE hakkında bilgi vermek istiyorum. 
mod podge satın al
Mod podge Nedir ve nerelerde kullanılır? Mod Podge şeffaf veya beyaz bir tutkal cinsidir. Özellikle son yıllarda DIY (el yapımı ürünler) projelerde adı en çok geçen yardımcı malzemelerden biridir. Tahta, kapıt, kumaş, cam, metal gibi çok çeşitli yüzeylerde kullanılan yapıştırıcıdır. Mod Podge sipariş etmek için, Google'a Mod Podge siparişi diye yazarak arama yapabilirsiniz. 

Kırık Camlardan Cam Mozaik Resim Çerçevesi Yapımı İçin Gerekli Malzemeler
  • Kırık Cam Parçaları
  • Resim Çerçevesi
  • Mod Podge Tutkal
  • Koruyucu Gözlük
  • Örtü veya genişçe bir naylon torba
  • Eldiven

camlarla resim çerçevesi süsleme
Bu projeyi yapmadan önce yaralanmamak adına bazı güvenlik önlemlerini almanızda yarar var. Koruyucu gözlük ve eldiven bu noktada son derece önemli. Gerekli önemleri aldıktan sonra, yere bir örtü ve üzerine de genişçe bir naylon serin. Daha sonra ise, boş resim çerçevesi üzerine beyaz renk Mod Podge tutkal sürün. 5-10 dakika kadar oda sıcaklığında kurumaya bırakın 
Lütfen eldiven kullanmayı ihmal etmeyin. Parçalanmış cam tanelerini dikkatli bir şekilde resim çerçevesi üzerine yerleştirin. 
resim çerçevesi el yapımı
Ve final. Ortaya kusursuz şıklıkta bir resim çerçevesi çıkıyor. Işıltılı renkli cam parçalarından, minik çakıl taşlarından, midye kabuklarından, küçük ağaç dallarından veya en basitinden kibrit çöplerinden resim çerçevelerinizi süsleyebilirsiniz. İyi günlerde kullanmanız dileği ile...

Yorum Gönder

 
Top