z Erkeğe Elektronik Yılbaşı Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

erkeğe elektronik yılbaşı hediyeleri
Yine bir yılın sonuna geldik ve yeni yıl telaşı her yeri ve herkesi sardı. Mağazalar yeni yıl kampanyası yapma peşinde, bizler ise sevdiklerimize yılbaşı hediyesi arama peşindeyiz. Sizler bu yılbaşında fazla yormamaya kararlıyız. Sevdiklerinize alacağınız hediyeler için bu soğukta mağaza mağaza dolaşmanıza artık hiç gerek yok. Alacağınız her tarza ve her yaşa uygun hediyeler sadece bir tık uzağınızda! Ee devir teknoloji devri olduğu için artık ister telefonunuzdan ister tablet veya bilgisayardan kolaylıkla alışveriş yapabilirsiniz. Yılbaşı hediyeleri bakarken hem sıcacık evinizde oturacaksınız hem de sevdikleriniz için harika hediyeler alacaksınız. Peki, bu yılbaşında ne hediye alacaksınız? Bayanlar için her türlü ürünü yılbaşı hediyesi olarak tercih edebilirsiniz fakat biz erkeğe yılbaşı hediyesi olarak en uygun hediyelerin teknolojik ürünler olduğuna karar verdik. Erkeklere hediye almak epey bir zor malumunuz. Ama bu teknolojik hediyeleri gördüğünde eminiz ki çok sevinecektir. Bu yılbaşında erkek arkadaşa yılbaşı hediyesi olarak ne alınır diye düşünüyorsanız doğru adrestesiniz! Erkek için yeni yıl hediyeleri önerisi verecek olursak saat, tablet veya güzel bir telefon olabilir. Şimdi sizler için önerebileceğimiz en güzel yılbaşı hediyelerini gösterelim.

Erkeklere Özel Teknolojik Yılbaşı Hediye Seçenekleri


erkeğe elektronik yılbaşı hediyesi

APPLE Watch Serisi – 2


Erkek arkadaşınıza bu yılbaşında ne hediye alabilirim diye dert yanıyorsanız, sizin için çok güzel bir yılbaşı hediyesi önerimiz var. Apple markasına ait olan bu akıllı saat eminiz ki her erkeğin hoşuna gidecektir.  Apple’ın bugüne kadar ürettiği en parlak ekrana sahip olan bu saat sayesinde güneş ışığının çok yoğun olduğu vakitlerde bile ekranı net bir şekilde görebilmesi mümkün olacaktır. Dokunmatik ekrana sahip bu akıllı saat ayrıca bluetooth özelliğine de sahiptir. Hediye vereceğiniz kişi her türlü egzersizini bu saat sayesinde kontrol edebilir. Ayrıca 50 metreye kadar suya dayanıklı olan bu akıllı saat ile havuz içinde kaç tur attığını görebilir ve kayıt altına alabilir. Oldukça kaliteli ve süper tasarıma sahip olan bu akıllı saati erkek arkadaşınıza veya eşinize yılbaşı olarak tercih edebilir ve onları mutlu edebilirsiniz. 

Lenovo Laptop Bilgisayar

Lenovo Laptop Bilgisayar


Yılbaşı yaklaştıkça hediye alma derdi de bir o kadar artmaktadır. Yeni bir yıla yeni heyecan ve umutla girerken sevdiklerimizi de sevindirmeyi ihmal etmemeliyiz. Erkek arkadaşınız, babanız veya eşiniz için en güzel yılbaşı hediyesini almak istemez misiniz? Artık devir teknoloji devri olduğu için sevdiklerinize yılbaşı hediyesi seçerken bu teknolojik ürünlere bir göz atmanızda fayda var. Sizin için oldukça popüler bir hediye önerimiz var. Eğer hediyenizin parasını çok önemsemiyorsanız bu Lenovo marka laptoplar yılbaşı hediyesi olarak uygun bir hediye olabilir. Dizüstü bilgisayara ihtiyacı olan sevdikleriniz için bu yılbaşı hediyesi ile onları sevindirmeniz mümkün. Şık tasarımı ile göz alıcı olan dizüstü bilgisayarı, Windows 10 işletim sistemine sahiptir. Son model bir dizüstü bilgisayarı ile hem sevdiklerinize kullanışlı bir hediye vermiş olacaksınız hem de onları biraz şımartmış olacaksınız. 15.6 inç ekran ve full HD görüntü kalitesine sahip bu bilgisayar ile sevdikleriniz ile görüşmek çok kolay olacak.

elektronik yılbaşı hediyeleri

APPLE İpad Mini Tablet


Yılbaşı hediyeleri de artık günümüz teknolojisine ayak uydurmakta! Bu yılbaşında bir farklılık yaparak sevdikleriniz için son model teknolojik hediyeler almak ister misiniz? Mesela bir tablet. Oldukça güzel bir tasarıma sahip olan Apple marka tableti sevdiklerinize yılbaşında hediye etmek için düşünebilirsiniz. Apple ipad, hediye verdiğiniz kişiyi oldukça mutlu edecek bir hediyedir. Üstelik özellikleri de son derece iyi! IOS 7’ye sahip olan bu ipad, 7,9 inçlik bir ekrana sahip. Şık tasarımı ile de gören herkesin dikkatini çekecek bu ipad, sevdiklerinizin son derece işine yarayacaktır. Bir nevi bilgisayar işlevi gören bu tabletler kolay taşınması sebebiyle de daha çok tercih edilmektedir. Ayrıca bu soğuk aylarda dışarı çıkmadan internetten kolaylıkla sipariş edebileceğiniz bir ürün! Bazı sitelerde sizlere daha cazip imkanlar sunarak internete özel fiyatlar yer almaktadır.

Samsung Taşınabilir Güç Ünitesi

Samsung Taşınabilir Güç Ünitesi


Sosyal medyaların artması, teknolojinin gelişmesi ve iyice telefonlara bağlı yaşamamız neticesinde telefon şarjları çok kısa sürede tükenmektedir. Fakat powerbankler sayesinde bu soruna çözüm bulunmuştur. Taşınabilir güç üniteleri, insan yaşamını kolaylaştırmakta ve prizlere olan bağımlılığı da azaltmaktadır. Sizde bu yılbaşında sevdikleriniz için bir güç ünitesi almayı düşündünüz mü hiç? Hem çok kullanışlı hem de çok sıra dışı bir hediye olacak olan bu Samsung marka taşınabilir güç ünitesi, sevdiklerinizi çok mutlu edecektir. İster babanıza ister abiniz isterseniz de erkek arkadaşınıza… Taşınabilir güç ünitesi, bir erkek için en ideal hediyelerden biri olacaktır. 8400 maH kapasiteli ve 2 yıl garantili bu teknoloji harikası en güzel yılbaşı hediyesi olacak!


erkeğe yeni yıl hediyesi

Toshiba Taşınabilir Usb Bellek


Erkekler için hediye almak oldukça sıkıntılıdır. Hele ki yılbaşı hediyesi seçimi biz bayanlar için ayrı bir zor olmalıdır. Bu sene de yılbaşında erkek arkadaşınız veya eşiniz için atkı, eldiven gibi sıradan hediyeler almayacaksınız değil mi? Sizin için çok farklı ve teknolojik bir hediye önerimiz var! Taşınabilir usb bellek, bir erkeğe alınabilecek en güzel hediyelerden biri olacaktır. Toshiba markasına ait bu flash bellek saniyede 70 MB okuma hızına sahiptir. 32 GB hafızaya sahip bu flash belleğe birlikte olan fotoğraflarınızı aktarabilir veya birlikte izlemeniz için filmler yükleyebilirsiniz. 8.4 mm boyutunda olan bu bellek taşıyabilme kolaylığı açısından anahtarlık giriş yeri bulunmaktadır. Bu küçük ama çok kullanışlı olan usb bellek hediyesini yılbaşı hediyesi olarak gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Logitech Tuşlu Kablosuz Mouse

Logitech Tuşlu Kablosuz Mouse


Yılbaşının gelmesine çok az bir zaman kaldı! Ee tabi hediye telaşı da çoktan başladı. Erkek arkadaşınız, eşiniz, babanız veya abiniz için en güzel yılbaşı hediyelerini almak istemez misiniz? Ama bu yılbaşı bir değişiklik yapın. Basit ve sıradanlaşmış hediyeler yerine en sevdikleriniz için en farklı hediyeleri alın. Artık her şey internet ve teknolojiye bağlı olduğundan, sevdikleriniz için bu yıl teknolojik hediyeler almayı tercih edebilirsiniz. Örneğin kablosuz bir Mouse iyi bir hediye önerisi olabilir. Dizüstü bilgisayarların ayrıca bir faresi bulunmamaktadır. Eğer fare olmadan sıkıntı yaşayan tanıdıklarınıza kolaylık sağlamak istiyorsanız Logitech marka kablosuz Mouse çok kullanışlı bir hediye olacaktır. Kablosuz olması sayesinde de hareket kısıtlaması olmayacaktır. Usb ile bilgisayara bağlanan bu Mouse, 1 adet pil ile çalışmaktadır. Kırmızı ve siyah renklerinden oluşan bu güzel Mouse ile sevdiklerinizi bu yılbaşında memnun etmeniz mümkün.

Sony Playstation 4

Sony Playstation 4


Oldukça popüler bir oyun olan Playstation, çoğu erkeğin vazgeçilmez tutkusudur. Tanıdığımız erkeklerden mutlaka birkaçı bu oyunu oynamakta ve sahip olmak istemektedir. Sizde bu yılbaşında erkek arkadaşınız, eşiniz veya erkek kardeşiniz için playstation almak ister misiniz? Bu yılbaşında artık sıradan hediyelerden kurtulun ve biraz farklılık yaratın. Playstation 4 hediye ederek sevdiklerinizi mutlu etmek ve şımartmak mümkün. Son model olan bu oyun konsolu 8 GB RAM’e sahiptir. Sony tarafından 2 yıl garanti olan bu konsolu sadece oyun için değil ayrıca film izlemek için de kullanabilirsiniz. Böylelikle bu playstation sevdikleriniz ile birlikte güzel vakit geçirip, eğlenmenize de vesile olabilir. İnternet bağlantısı bulunan ve düşük güç tüketimi yapan bu hediye konsol, yılbaşının en güzel hediyesi olacaktır.

erkeğe yılbaşı hediyesi

Sony Fotoğraf Makinesi


Bu yılbaşında sevdiklerinize en özel ve güzel hediyeleri seçeceğinizi biliyoruz. Ama yine de sizler için süper bir hediye önerimiz olacak! Teknoloji gelişimini göz önünde bulunduracak olursak sevdikleriniz en teknolojik bir hediye çok uygun olacaktır. Eğer fotoğraf meraklısı bir abiniz, eşiniz veya erkek arkadaşınız varsa bu Sony marka fotoğraf makinesi çok kullanışlı ve güzel bir hediye olacaktır. 20,9 megapiksel kameraya sahip bu fotoğraf makinesi ile oldukça güzel kareler ortaya çıkabilir. Bu fotoğraf makinesi ile birlikte olduğunuz güzel anların fotoğrafını çekinebilir veya gittiğiniz güzel mekanları objektifine yansıtabilir. 3 inçlik bir ekrana sahip olan bu fotoğraf makinesinin otomatik odaklama özelliği de mevcuttur. Döner ekranı sayesinde de en güzel selfileri birlikte çekinebilirsiniz. Pek çok özelliği olan oldukça donanımlı bu fotoğraf makinesi, sevdikleriniz için en güzel yılbaşı hediyesi olacaktır.

Sony Aksiyon Kamerası

Sony Aksiyon Kamerası


Bu yılbaşında sevdikleriniz için en harika ve en farklı hediyeyi almak istemez misiniz? Macera tutkunu eşiniz, abiniz veya erkek arkadaşınız için çok harika bir hediye ile karşınızdayız. Bir aksiyon kamerası! Yanında su geçirmez kılıfı hediye edilen bu aksiyon kamerası ile sevdiklerinizi çok mutlu edebilirsiniz. Yüksek çözünürlüklü kamerası sayesinde çok güzel videolar ortaya çıkarması mümkün olacaktır. Oldukça iyi ve kaliteli donanıma sahip bu aksiyon kamerası ile yılbaşında sevdiklerinizi epey bir şaşırtacaksınız! Sony tarafından 2 yıl garantili olan bu aksiyon kamerası ile ister su altında ister su üstünde çok güzel videolar çekilebilir. Bu yılbaşında sevdiklerinize en kaliteli hediyeyi almak için fazla geç kalmayın!

erkeğe yılbaşı hediyesi

LG Ev Sinema Sistemi


Yaklaşan yılbaşı ile birlikte hediye alma telaşı da hepimizi sardı. Söz konusu en sevdiklerimiz olunca hediye alma işine daha bir özenle yaklaşmaktayız. Bu soğuk kış günlerinde ise sokak sokak gezmek istemezsiniz ama değil mi? Peki, yılbaşı hediyenizi kendinizi yormadan sadece birkaç tık ile alabileceğinizi söylesek? İnternetten alabileceğiniz çok harika bir hediye önerimiz var. Ev sinema sistemi, yılbaşı hediyesini henüz almamış olanlar için çok güzel bir hediye önerisi olacaktır. Bu ev sinema sistemi sayesinde izlediğiniz filmler veya dinlediğiniz müzikler artık daha bir kaliteli olacaktır. Kendinizi adeta diskoda veya sinemada hissedebileceğiniz bu ev sinema sistemi, LG markası tarafından tasarlanmıştır. Oldukça kaliteli donanıma sahip bu ev sinema sistemi ile sevdiklerinizi yılbaşında mutlu etmeniz mümkün.

erkeğe yılbaşı hediyeleri

Samsung Galaxy S7 Edge


Yılbaşı hediyesi olarak sıradan ve basmakalıp hediyeleri almaktan sıkılanlardan mısınız? O zaman sizler için çok sıra dışı bir hediyemiz var. Son model bir cep telefonu ile yılbaşında sevdiklerinizi şımartmak istemez misiniz? Oldukça şık tasarıma sahip Samsung Galaxy S7 Edge, hediye vereceğiniz kişiyi oldukça mutlu edecektir. İster erkek arkadaşınıza ister erkek kardeşinize bu son model cep telefonunu almayı tercih edebilirsiniz. 5,5 inç ekran, 4 GB RAM, 2,3 Ghz işletim hızı, 12 megapiksel kamera, 5 megapiksel ön kamera çözünürlüğü ve daha pek çok iyi özelliği ile dikkatleri üzerine çeken bu telefon yılbaşının en güzel hediyesi olacak!

erkeğe yılbaşı hediyesi

Yorum Gönder

 
Top