z Kız Arkadaşa Sevgililer Günü Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgililer Günü Hediyeleri
Birilerine hediye almak oldukça ince ve hoş bir davranıştır. Hele ki hediye aldığınız kişi en sevdikleriniz ise bu durum daha bir güzel hale gelir. Sevdikleriniz için hediye alarak onlara ne kadar özel olduğunu hissettirebilir ve aranızdaki bağları kuvvetlendirebilirsiniz.  Bu yaklaşan Sevgililer Gününde arkadaşlarınız için hediye önerisi aramaya başlamışsınızdır. Sevgililer Günü hediyesi denildiğinde genelde akla basit ve sıradan hediyeler gelmektedir. Fakat bu Sevgililer Gününde bu önyargıyı kırmaya ne dersiniz? En yakın kız arkadaşa Sevgililer Günü hediyesi ne alınır, en yakın kız arkadaşıma Sevgililer Günü hediyeleri ne olabilir gibi sorulara cevap arıyorsanız tam da doğru adrestesiniz! Başka hiç bir yerde bulamayacağınız harika ve sıra dışı hediyeleri sitemiz aracılığı ile bulabilirsiniz. Kız arkadaşlar, erkeklere göre hediye işlerine daha fazla önem vermektedir ve daha detaylı düşünmektedir. Bu yüzden kız arkadaşa Sevgililer Günü hediyesi seçerken, hediye alacağınız kişinin zevkine ve tarzına uygun hediyeler seçmeyi ihmal etmeyin. Oldukça sıra dışı ve harika tasarımlı kız arkadaş için Sevgililer Günü hediyeleri, 2017 yılının en güzel Sevgililer Günü hediyelerinden biri olacaktır. Alışılmadık bir hediye ile karşılaşan arkadaşlarınız epey bir şaşıracak ve 2017 senesine daha mutlu bir şekilde girecektir. Sizler de kız arkadaşlarınızı bu harika tasarımlı hediyeler ile sevindirmek istiyorsanız acele edin! 2017’nin en güzel hediyeleri bu sitede!

En Güzel Varlığımsın Masa Saati

kız arkadaşa sevgililer günü hediyesi
Arkadaşlarınıza duyduğunuz sevgiyi göstermenin en güzel yollarından biri hediye almaktır. Bulduğunuz her fırsatta hediye almayı sevdiklerinizden esirgememeli ve onlar mutlu etmelisiniz. 2017 yılına girerken de en yakın kız arkadaşlarınız için harika tasarımlı bir hediye almaya ne dersiniz? Yeni yılın güzel olsun masa saati, en güzel 2017 Sevgililer Günü hediye alternatiflerinden biri olacaktır. Sevgililer Gününe özel tasarlanan bu şirin masa saati, arkadaşınızın sürekli gözü önünde bulunacaktır. İster iş yerinde ister çalışma masasında kullanabileceği bu saat arkadaşlarınızın çok hoşuna gidecektir. Saatin üzerinde Noel baba, geyik ve çam ağacı figürleri yer almaktadır. Kişiye özel tasarlanan masa saati üzerine hediye vereceğiniz arkadaşınızın ismini yazdırabilirsiniz. Kendisine özel tasarlanan bu hediyeyi gördüğünde arkadaşınız kendisini daha özel hissedecektir. Ayrıca arkadaşınıza olan Sevgililer Günü mesajınızı bu saat vasıtası ile iletebilirsiniz. 

Seni Çoook Seviyorum Hediye Sepeti

kız arkadaşa sevgililer günü hediyesi
Sevgililer Gününde sevdiklerinizi mutlu edecek harika bir hediye önerisi ile karşınızdayız. Kişiye özel mutlu seneler hediye seti, hem çok kullanışlı hem de çok sıra dışı! Hediye setinin içinde ise yok yok! Bir adet özel tasarımlı kupa bardak, 1 adet çakmak ve 1 adet kitap ayıracı bulunmaktadır. Sevgililer Gününe özel tasarlanan bu hediye seti gören herkesin dikkatini çekecek. Her bir hediyenin üzerinde kalp figürü yer almaktadır. Ayrıca kişiye özel tasarımı sayesinde de hediyelerin üzerine hediye edeceğiniz arkadaşınızın ismini yazdırabilirsiniz. Kendisine özel tasarlanan bu hediye ile arkadaşınız kendisini daha özel hissedecek ve daha mutlu olacaktır. Arkadaşlarınız için en güzel hediyelerden biri olacak olan bu hediye setini sakı kaçırmayın!

Yaşayan Kolye Turuncu Papatya

kız arkadaşa sevgililer günü hediyesi
Zaten çiçek gibi olan bayanlara yakışan en güzel hediye tabi ki de çiçektir! Fakat bu çiçek hediyesi ötekilerden çok ama çok farklı! Yaşayan papatya kolye, bir bayana hediye edilebilecek en güzel hediyelerden birisi. Kalpli kolye ucunun içerisinde yer alan bu çiçekler gerçekten canlı! Kurutulmuş çiçekler bu kalp şeklindeki kolye ucunda hayat bulacaktır. Altın kaplama olan özel tasarımlı papatya kolye kız arkadaşlarınızı oldukça etkileyecektir. Kararmama garantili bu kolyeyi uzun yıllar boyunca kullanabilir. Gören herkesin dikkatini çekecek olan papatya kolye, uygun fiyatı ile de cezbedicidir. Oldukça anlam yüklü ve şık tasarımlı bu kolyeyi en yakın kız arkadaşlarınıza mutlaka almalısınız. 

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartları

kız arkadaşa sevgililer günü hediyesi
Bir bayanın kendisini gösterebildiği en iyi yerlerden biri de mutfaktır! Yemek yapmayı bazen bir sanat haline dönüştürebilen becerikli kız arkadaşlarınız için harika bir hediye fikrimiz var. Sevgililer Günü hediyesi olarak tercih edebileceğiniz bayanlara özel fotoğraflı mutfak önlüğü, hediye vereceğiniz kişiyi çok hoşnut edecek! Mutfak önlüğünün üzerinde hediye vereceğiniz arkadaşınızın fotoğrafını bastırabilir ve ismini yazdırabilirsiniz. Arkadaşınız kendisine özel tasarlanan bu mutfak önlüğünü gördüğünde çok şaşıracak ve mutlu olacaktır. 2017 Sevgililer Gününın en güzel hediyelerinden biri olan bu mutfak önlüğünü kız arkadaşlarınız için mutlaka tercih etmelisiniz. Bu hediye önlük sayesinde mutfakta kurduğu hakimiyeti daha da güçlendirecek ve daha lezzetli yemekler yapacaktır. Böylelikle bu önlüğün nimetlerinden sizlerin de faydalanması mümkün olacak.

Sen Başıma Gelen En Güzel Şeysin Kupa Bardak


sevgililer günü hediyesi kız için

Bu soğuk kış aylarında bizlerin en sıcak dostu bir kupa bardaktır! 2017 yılına girerken de arkadaşlarınıza yoldaş olacak olan kupa bardakları hediye olarak tercih edebilirsiniz. 2017 mutlu yıllar isme özel kupa bardak, hem çok şık tasarımlı hem de çok kullanışlı! Kupa bardağın üzerinde 2017 sayısı yer almakta ve bayrak figürleri yer almaktadır. Kişiye özel tasarlanan bu kupa bardak üzerine hediye edeceğiniz arkadaşınızın ismini yazdırabilirsiniz. Ayrıca 2017 senesi için arkadaşınıza ileteceğiniz mesajınızı bu kupa bardak aracılığı ile yollamış olacaksınız. Arkadaşınız kendi isminin yazılı olduğu bu kupa bardağı gördüğünde hem çok duygulanacak hem de kendisini daha özel hissedecektir. İsme özel kupa bardak sayesinde arkadaşlarınız kahvesinden bir yudum alırken sizleri de yad edecektir. 

Sevgiliye Özel Mesajlı Kalpler Yastık

sevgililer günü için kız arkadaşa hediye
2017 senesine girerken arkadaşlarınız için ufak ama etkili bir hediye almak ister misiniz? Gülen yüzler mini su küresi, gören herkesin beğenisini kazanacak ve tüm dikkatleri üzerine çekecektir. Üstelik fiyatı da oldukça uygun! Eğer az bütçeli bir hediye arayışındaysanız bu mini su küresini mutlaka tercih etmelisiniz. Sarı renkli bu su küresinin içinde gülen yüz emojisi bulunmaktadır. Kız arkadaşınıza Sevgililer Günü hediyesi olarak bu küreyi vererek ona tüm yılını gülerek geçir mesajını iletmiş olacaksınız. Her yerde bulamayacağınız bu sevimli hediyeyi arkadaşlarınıza almak için daha ne bekliyorsunuz? 

Sevgililer Günü Dilek Tohumu


kız arkadaşa güzel sevgililer günü hediyesi
Yeni bir yıla girerken en güzel dilekleri kendimiz ve sevdiklerimiz için isteriz. Bu dilekler sağlık, huzur, barış ve belki de aşk olabilir. Arkadaşlarınızı 2017 yılına girerken bu dileklerini gerçekleştirmeye inandırmaya hazır mısınız? Sevgililer Günü dilek tohumları, 2017 senesinin en orijinal ve en dikkat çekici hediyelerinden biri olacaktır. Bu dilek tohumları sayesinde dileklerinizin yeşermesini yani gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz. Şık ve dikkat çekici kutusunun içinde 6 adet dilek tohumu bulunmaktadır. Her bir renk ayrı bir dileği temsil etmektedir. Örneğin kırmızı renk aşkı, sarı renk sağlığı, turuncu renk ise başarıyı. Aşk, para ve mutluluk gibi dileklerinizin 2017 yılında gerçekleşmesi ümit ederek bu çok sıra dışı hediyeyi sevdikleriniz ile paylaşın!

Sen Başıma Gelen En Tatlı Şeysin Konservesi


kız arkadaşa sevgililer günü hediyesi
Bir bayanı mutlu etmek istiyorsanız alabileceğiniz en iyi şey tabi ki de çikolatadır! Harika lezzetli sütlü çikolatalar kimi mutlu etmez ki? 2017 Sevgililer Gününde da kız arkadaşlarınıza hediye olarak tercih edebileceğiniz harika bir hediye ile karşınızdayız. Noel baba temalı Sevgililer Günü çikolatası, hem çok lezzetli hem de çok sıra dışı! 2017 senesinin en tatlı hediyesi olan Sevgililer Günü çikolatalarını yemeye doyamayacaksınız. Ayrıca çikolata kapları ise oldukça dikkat çekici! Üzerinde Noel baba figürü yer alan bu özel çikolatalar hediye vereceğiniz arkadaşınızı çok mutlu edecektir. Özel tasarımı sayesinde arkadaşlarınızın ismini çikolata kaplarının üzerine yazdırmanız da mümkün. Kişiye özel tasarlanan bu hediyeyi kız arkadaşlarınıza hediye ederek Sevgililer Günü kutlama mesajınızı da iletebilirsiniz. SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Kişiye Özel Film Şeridi Kitap Ayracı


Kişiye Özel Film Şeridi Kitap Ayracı
Kitap kurdu kız arkadaşlarınız için çok güzel bir hediye önerisi ile karşınızdayız! İsme özel mutlu seneler kitap ayıracı, kitapsever arkadaşlarınızı çok mutlu edecek! Bu kitap ayıracı normallerinden çok ama çok farklı! Her yerde bulamayacağınız bu harika hediye kişiye özel tasarlanmaktadır. Kitap ayıracının üzerine hediye vereceğiniz arkadaşınızın ismini yazdırabilir ve yeni yıl mesajınızı iletebilirsiniz. Ayrıca üzerinde Noel baba figürü bulunan bu kırmızı, sevimli kitap ayıracı gören herkesin dikkatini çekecektir. Mutlu seneler kitap ayıracı, 2017 senesinin en güzel hediyelerinden biri olacaktır. Bu kitap ayıracı vesilesi ile arkadaşınız her kitap okuduğunda sizleri anımsayacak ve yüzünde güzel bir tebessüm oluşacaktır. 

Romantik Ponçik Sevgililer Kare Yastık


Romantik Ponçik Sevgililer Kare Yastık
Yeni yıla girerken arkadaşlarınızın rahat etmesi sizlerin elinde! Arkadaşlarınız için seçeceğiniz bu yumuşacık yastık çok güze bir hediye seçeneği olacaktır. Aklınıza sakın sıradan bir yastık gelmesin. İsme özel mutlu yıllar kare yastık, Sevgililer Gününe özel tasarımı ile adeta göz dolduruyor! Yastığın üzerinde Sevgililer Gününı andıran küçük küçük figürler yer almaktadır. Yastığın tam ortasına ise hediye edeceğiniz arkadaşınıza olan mesajınızı yazdırabilirsiniz. Kişiye özel tasarımı sayesinde de arkadaşınız ismini yazdırmanız mümkün. Çok güzel bir 2017 hatırası olacak bu yastığı sakın kaçırmayın! Uygun fiyatı ile dikkatleri üzerine toplayan kare yastık en güzel Sevgililer Günü hediyesi olacak!

Kişiye Özel Fotoğraflı Sevgili Cüzdanı


Kişiye Özel Fotoğraflı Sevgili Cüzdanı
2017 senesine damga vuracak çok orijinal bir hediye ile karşınızdayız. Eğer hala en yakın arkadaşlarınız için Sevgililer Günü hediyesi bulamadıysanız bu hediye önerimizi sakın kaçırmayın! Yılın en sıkı dostları sertifikası, 2017 yılının en güzel hediyesi olacak! Kişiye özel tasarlanan bu harika sertifika, hediye edeceğiniz arkadaşlarını oldukça sevindirecektir. Üzerinde Sevgililer Günü süsleri figürleri yer alan bu özel tasarımlı sertifika gören herkesin dikkatini çekecek. Sertifika üzerine hediye edeceğiniz arkadaşınızla olan bir fotoğrafınızı eklemeniz mümkün. Ayrıca bu sertifika aracılığı ile 2017 Sevgililer Günü mesajınızı arkadaşlarınıza iletebilirsiniz. Evin en güzel köşesini hak eden bu çok özel sertifika, Sevgililer Günü hediyesi olarak mutlaka tercih edilmelidir.

Kişiye Özel Fotoğraflı Arama Motoru Bardak


Kişiye Özel Fotoğraflı Arama Motoru Bardak
Bu soğuk kış aylarında en iyi giden şey bir bardak kahvedir. Daha da güzeli ise sevdikleriniz ile içilen bir kahve. İşte bu yüzden 2017 senesine girerken arkadaşlarınız için pembe bıyıklı seramik kupa bardak hediyesini tercih edebilirsiniz. Oldukça orijinal bu kupa bardağı başka hiçbir yerde bulamayacaksınız! Bayanlara özel tasarlanan bu sevimli bardak pembe rengi ile daha da sevimli hale gelmektedir. Son zamanların trend objelerinden olan bıyık, kupa bardaklar ile harika bir tasarıma sahip olmuştur. Seramikten yapılan bu harika kupa bardağın ayrıca bir de kapağı bulunmaktadır. Böylece içine koyduğunuz içeceklerin daha uzun süreli sıcak veya soğuk kalmasını sağlayabilirsiniz. Özel tasarımlı harika kupa bardak 2017 senesinin en güzel hediyelerinden biri olacak! Ayrıca uygun fiyatı ile de dikkatleri çeken pembe bıyıklı seramik kupa bardağı en yakın arkadaşlarınıza almak için daha ne bekliyorsunuz?

Yorum Gönder

 
Top