z Sevgililer Günü Sürprizleri | En iyi Hediye Fikirleri

sevgililer günü sürprizi
14 Şubata çok az bir zaman kaldı. Ve herkesin aslında aklında bir soru var! ‘’Sevgililer gününde ne yapılır?’’ veya ‘’Sevgililer gününde nereye gidilir’’ gibi. Bunun gibi birçok soru var. Ve ben bu yazımda sizlere aklınıza gelebilecek sorularla ilgili önerilerde bulunacağım. Şunu kabul edelim ki artık Sevgililer günü eskiye nazaran daha çok kişi tarafından kabul görülüyor ve kutlanıyor. Bu aslında güzel bir şey. Fazlasıyla. Sevdiğiniz ne olursa olsun bu günü kutlamalısınız. En azından basit bile olsa bir şeyler yapmalısınız. Karşınızdaki yeni görüşmeye başladığınız sevgiliniz, nişanlınız, eşiniz veya sözlünüz olabilir. Sevgililer günü hepsini kapsar. Sadece sevgili olanların bir günü değildir. İnsanın eşi de ona sevgilidir. Ömürlük sevgili Evli çiftlerimiz içinde birçok öneriyi yazımda bulabilirsiniz. Özellikle balayı tazeleme konusunda bana katılacağınıza eminim. 14 Şubat sadece ‘’Sevgililer’’ için değil, tüm birbirini sevenler için geçerli. Bunu unutmayalım. Bizi her zaman, herkesten fazlasıyla düşünen ve değer veren bu güzel insan için az da olsa, çok da olsa bir şeyler yapmalı ve onu mutlu etmeliyiz. Belki siz bu tarz günleri kutlamayı sevmiyor olabilirsiniz. Belki de başka bir gün kutlamak istiyor da olabilirsiniz. Ama unutmayın ki karşı taraf her zaman böyle düşünmeyebiliyor. Ve gerçekten sevdiğinizin bu özel günü önemsediğini biliyor veya hissediyorsanız mutlaka ama mutlaka bir şeyler yapın. Ve ben, işte sizler için ‘’Sevgiliye yapılabilecek sürprizler’’ ile yazıma başlıyorum. Umarım birlikte çok ama çok güzel 14 Şubatlar geçirirsiniz, Sevgililer gününüz şimdiden kutlu olsun! İyi eğlenceler.


SEVGİLİNİZLE ROMANTİK BİR AKŞAM YEMEĞİ

sevgililer günü sürprizi
İlk Sevgililer günü fikrimiz elbette ki Romantik bir akşam yemeği! Kesinlikle fikirler arasında en yukarıda ve ilk sıralarda alan bir öneridir. Çok klişe gibi gözükse de aslında öyle değil. Tüm kadın olsun, erkek olsun bu tarz romantik bir akşam yemeği karşısında yelkenleri suya indiriyor ve gerçekten buna bayılıyor. Yapmanız gereken sevdiğinizin en sevdiği yemek, tatlı ve aperatifleri hazırlamak/hazırlatmak ve güzel bir şekilde sunum yapmak. Her ne kadar yemekler, içecekler önemli olsa da onu taçlandıran her zaman yapılan sunum şeklidir. Unutmamak gerekir. Bu romantik akşam yemeğini dilerseniz dışarıda, dilerseniz kendi evinizde düzenleyebilirsiniz. Durumunuza göre tercih sizin.

SÜRPRİZ ÇİÇEKLER GÖNDERİN

sevgililer günü sürprizi
Çiçekler her zaman vazgeçilmez olmuşlardır. Kadınlar çiçek konusunda çok hassaslar. Çok şiddetli kavgalardan sonra bile ona güzel bir çiçek aldığınız da tüm sorunlar yaşanmamış gibi ortadan kalkabiliyor. Tabi umarım çok şiddetli bir kavga gerçekleşmiyordur. Sürpriz çiçek gönderimi de klişe gibi dursa da, öyle olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Kadınlar çiçekleri çok sever! Yani abartmıyorum sürekli yollasanız bile ‘’ay artık yeter!’’ diyecek olan ya yoktur, ya da yoktur. Şaka bir yana 14 Şubatta güzel bir çiçek hazırlatabilir ve gönderebilirsiniz. Üzerinde güzel ve anlamlı bir not. Tabi şu da var.
sevgililer günü sürprizleri
Çiçek gönderimini yapmayıp, akşama bunu siz; kendiniz verirseniz bu daha da önem ve değer kazanır. Not kısmında küçümsemeyin. Çiçek konusunda en önemli hususlardan birisidir. Ayrıca çiçek alırken onun en çok beğendiği ve sevdiği çiçekleri almakta fazlasıyla önemlidir. Örneğin kırmızı gülden hiç hoşlanmayan bir kadına kırmızı gül almak sadece, çok yanlış! Beğenmeyecektir. Bu konuda lütfen dikkatli olalım ve çiçek seçimine önem verelim. Amaan çiçek işte demeyelim beyler. Karşınızda ki öyle düşünmüyor çünkü.  Çiçeğin yanında onu çok mutlu edeceğiniz bir hediye daha verebilir veya gönderebilirseniz mutluluğu kat kat olacaktır. ‘’Ya sadece çiçek yolladım ama…’’ diye düşünmek zorunda da kalmazsınız. 

GÖZDEN UZAK MEKÂNLARDA BİR TATİL

sevgiliye romantik sürpriz
Birçok çift uzaklara tatil yapmayı eminim ki sever. Çok büyük bir sürpriz yapmak istiyorsanız ve maddi olarak beni zorlamaz derseniz sizler için çok ama çok güzel bir önerimiz var. Sevdiğinizin haberi olmadan uzak bir yere gidip orada tatil yapmak! Daha güzeli yoktur diyebilirim. Bu tatil planından haberi olmayacak tabi. Biletleri hazırlayın, otelleri tutun ve yolculuktan kısa süre önce bu sürprizi ona gerçekleştirin. Uzaklara güzel ve romantik yolculuğunuz başlasın!

DÜŞÜK BÜTÇELİ FAKAT ANLAMLI PLANLAR

sevgiliye sürpriz
Her insanın maddi durumu zaman zaman kötü olabiliyor. Veya 14 Şubat öncesi sevdiğiniz ile üst üste birden fazla özel gün kutlamış, ona çok güzel hediyeler almış olabiliyorsunuz. 14 Şubatta maddi olarak hediye değerini biraz daha düşürmek, yapılacak olan planın maddi boyutunu biraz daha aşağı çekmek isteyebilirsiniz. Bu çok doğal. Şimdi gelelim planlarımıza.
sevgililer günü sürprizi
Aşağıda özellikle maddi boyutlarınızı zedelemeyecek önerilerde bulunacağım ve bunları detaylı bir şekilde açıklayacağım. Eğer ki maddiyatı düşürmek isterseniz kendinizin bir şeyleri daha fazla yapması gerekmektedir. O kadar da olsun ama. Mesela dışarıda romantik bir akşam yemeği yemek yerine, evinizde güzel bir romantik akşam yemeği düzenlemek gibi. Detaylar aşağıda.


EVDE BAŞBAŞA ROMANTİK FİLM İZLEMEK

sevgililer günü sürprizleri
Bu konuyla ilgili önerilerimde bulunmadan önce şunu söylemek isterim ki; eğer bu aktiviteyi sık sık yapıyorsunuz bir sonraki önerime geçebilirsiniz. Çünkü bugün sevgililer günü ve farklı bir şeyler yapmak üzerine konuşuyoruz! Eğer ki bunu fazla yapmıyorsanız ve hoşunuza gidiyorsa o zaman iyice yaklaşın. Güzel bir öneri ile sizlerleyiz! Romantik Film ararken yapmanız gereken çok şey yok aslında.
sevgililer günü sürprizleri
Sadece Sinemalar tarzı web sayfalarına girip, film türü kısmından ‘’Romantik’’ seçimi yapmak. Ve içlerinden imdb puanı yüksek olup da size en yakın gelen filmi seçmek. Filmi seçtik, izleyip bitecek değil her halde:) Film sırasında güzel bir şarap ve eşinizin sevdiği çerezleri, meyveleri hazırlayabilir; ona güzel bir sürpriz yapabilirsiniz.

EVLİ ÇİFTLER İÇİN BALAYI TAZELEME

romantik balayı
Evli çiftlerimizi unutacak değiliz tabi ki. Çünkü eğer ki birisini seviyorsan, o senin neyin olursa olsun en başta Sevgilindir, Sevdiğindir. Belki de evli çiftler olarak sevgililer günü de neymiş ya – diye düşünebilirsiniz. Ama o düşünceyi, karşınızda ki sevdiğinizin düşündüğünden veya katıldığından emin misiniz? Değilseniz, lütfen onu kırmayın ve bu güzel; anlamlı günü iyi bir şekilde geçirin. Çünkü o sizin hayat arkadaşınız, her şeyiniz. Balayı tazelemenin vakti geldi öyleyse! 14 Şubat Sevgililer günü bunun için bir fırsat. Güzel bir yerlere tatile gidebilirsiniz. Mesela yurtdışına! Evet, abartmıyorum? Artık tatil yapmanın Yurtdışı veya Yurtiçi diye bir ayrımı kalmadı. Vizesiz birçok güzel Avrupa ülkesine gidiş dönüş 2 kişi bilet fiyatları 600-800 TL arası. Bunların başında Sırbistan, Bosna Hersek ve Makedonya’yı önerebilirim. Güzel bir tatil, böyle anlamlı bir günde sizlere iyi gelecektir.

AŞK DOLU BİR MEKTUP

sevgililer günü sürprizi
Teknoloji geliştikçe mektup nasıl yazılır, nasıl gönderilir unutmuşuz değil mi? Oysaki artık bir yerden zarf geldiğinde seviniyoruz! Acaba bu nedir diye? Çünkü hayatımız elektronik üzerine kurulu olmaya başladı. Tabi bunun artı ve eksik yönleri var ama bu konuda bunların detayına girmeyeceğim. Mektup daha önce yazdınız mı bilmiyorum. Ama şunu söylemek isterim ki çok değerli olacak karşınızdaki için. Ona içinizden geçenleri güzel bir şekilde yazın. Başlangıcınızdan bu zamana kadar yaşadığınız olayları, anıları kapsayan dipnotlar düşün. Ona duygu ve düşüncülerinizi, aşkınızı bu güzel mektupla dile getirin. Ve güzel bir zarf ile verin. Sadece mektup olmaz bu arada! Bu yan bir öneri. Sevdiceğiniz bu mektup karşısında çok mutlu olacak ve onu saklayacak emin olun. Düşünsenize. Tarih 14.02.2030, Siz ve Eşiniz 13 yıl önceki sizin yazdığınız mektubu okuyorsunuz! Ne kadar güzel değil mi? Emin olun Sosyal Ağ yazışmaları, görüşmeleri bir şekilde silinip gidiyor. Ne kadar korumak isteseniz, ne kadar saklamak istesiniz de olmuyor. Ama bu mektup kolay kolay gitmeyecek ve güzel bir anı olacaktır. Aşk mektubunu yazmaya hazırlanın derim.

SAHİL KENARINDA ROMANTİK GEZİ

sevgiliye sürpriz
Eğer ki Sahil kenarına inme imkânınız varsa güzel bir gezi yapma şansınızda olacaktır. Romantik geziyi uygulayacak ve üretecek olan bu durumda sizsiniz. Bir sahilde olduğunuzu düşünelim. Sahil de balonculardan, kafelere; bardak mısırcılardan, barlara kadar birçok yer var. Ama bunlardan hangilerinin sevdiğinizin hoşuna gideceği konusunda kararı size bırakıyoruz elbette. Yapmanız gereken güzel bir romantik gezi hazırlamak. Böyle yaratıcı, tamamen size ait bir gezi ona çok güzel bir hediye olarak gelecektir.


BİRLİKTE FARKLI AKTİVİTELER DENEYİN

Sevgililer Günü Sürprizleri
14 Şubat sizin gibi güzel çiftler için çok anlamlı ve güzel bir gün. Ve bugünü gerçekten çok güzel değerlendirmeniz lazım. O yüzden farklı aktiviteler deneyebilirsiniz. Şuana kadar verdiğimiz öneri ve fikirlerde daha çok romantik planlardan bahsettik. İşin içinde yine romantiklik olacak ama daha çok başka yönlere kayabilecek. Şunu demek istiyorum. Örneğin sürekli yapmak istediğiniz aktiviteler var ve bir türlü yapamıyor musunuz? Bunları gerçekleştirmeyi o gün başarmalısınız. Örneğin dağ yürüyüşüne çıkmak mı istiyordunuz? Ya da eşiniz istiyor, siz sürekli erteliyor muydunuz? İşte tam vakti! Hava ve ortam uygun olursa onun istediğini yapın ve onu fazlasıyla mutlu edin. Yürüyüş yaparken ilişkiniz hakkında konuşabilir zaten romantikliği o an da fazlasıyla yaşayabilirsiniz.

14 Şubatta yapabileceğiniz aktiviteler;

• Dağ yürüyüşü
• Bungee Jumping
• Sinema da film izlemek
• Kapalı yüzme havuzuna girmek
• Seyahat etmek (Tren, Vapur vb. pek kullanmadığınız araçlarla)

Gibi çeşitlendirebiliriz. Bunu siz ve sevdiğiniz arasında ki yaşantıya göre bulabileceğinizi düşünmekteyim.

EVİNE GÜL YAPRAKLARI DÖŞEYİN

Sevgililer Günü Sürprizleri
Sevdiğiniz eve geldiğinde gül yaprakları karşısında şoke olsun ve mutluluktan uçsun! Kadınlar kırmızı renkten fazlasıyla hoşlanıyorlar. Tabi işin içine bir de gül yaprakları girince bayılmamaları işten bile değil. Hatta olayı biraz daha güzelleştirerek sanki 14 Şubatta bir aktivite yapmayacakmış gibi gösterebilirsiniz. Bu nedenle umutsuzluğa kapanacak olan sevdiğiniz eve geldiğinde daha da çok mutlu olmuş olacak. Yapmanız gereken gül yaprakları ve romantik mumlar alarak eve uygun bir şekilde bunları dizayn etmek. Tabi bir de yemek olursa daha da mutlu olabilir. Artık orası size kaldı. İsterseniz bu sürpriz sonrası sevdiğinizle dışarıda yemek yersiniz, isterseniz evinizde yemek yersiniz .


SEVGİLİLER GÜNÜNDE ONU ŞAŞIRTIN!

Sevgililer Günü İçin Romantik Sürprizler
Onu şaşırtın aslında çok geniş bir cümle, ucu bucağı yok. Ama benim fikirim sınırlı elbette. Tavsiyemi uygulamak size kalmış. Önerim şudur ki Sevdiğinizi 14 Şubatta bir yerlere bir şeyler içmeye veya yemeye götürün. Sakin ve güzel bir yer olursa daha iyi olur tabi. Daha önceden götürdüğünüz yerin sahibi ile organize olun ve sevdiğiniz ile çekilmiş olduğunuz fotoğrafların slaydını ona verin. Siz birlikte bir şeyler içip yerken birden karşısında fotoğraflar dönmeye başlasın! O ara ona güzel bir öpücük kondurup, ufak bir hediye de verirseniz tadından yenmez valla! E tabi bunları siz yine kendinize göre düzenleyip, afili bir şeyler ekleyebilirsiniz.

DİLEK FENERLERİNİ YİNE KULLANABİLİRİZ!

sevgiliye sürpriz
Dilek fenerleri birçok özel günde yardımımıza fazlasıyla koşabiliyor. Daha öncesinde eğer ki Dilek fenerleri ile ilgili bir sürpriz yapmadıysanız bunu kesinlikle düşünmelisiniz. Tabi çok büyük bir plan değil bu. Sadece sürpriz açısından öneri veriyorum. Öncesinden aldığınız dilek fenerlerini gecenin sonlarına doğru ortaya çıkarabilir ve birlikte gökyüzüne bırakırken dilek tutabilirsiniz. Bu daha öncesinde dediğim gibi yan bir plan aperatifi! Yanlış anlaşılmasın, tek başına uygulandığında karşı tarafta sorunlar yaratabilir.


ODASINI BAŞTAN AŞAĞIYA ‘’SİZ’’ YAPIN

‘’Benim sevdiğimle birçok fotoğrafım var.’’ Diyebiliyorsanız iyice odaklanın. Yapmanız gereken bir duvarı kaplayacak (veya bir kısmını, maddiyata göre size bırakıyorum) şekilde fotoğrafları bastırmanız. Küçük ve çok bastırıp bunları duvara yerleştirmeniz. Eğer ki fotoğrafları kalp şeklinde yapıştırabilirseniz daha da güzel olur. İçeri girdiğinde bu güzel tablo karşısında sevinçten havalara uçacaktır diye düşünmekteyim. Biz bayanlar böyle şeylere çok önem veririz beyler!

EVLENME TEKLİFİ EDİN!

Sevgililer Günü Sürprizleri
‘’Hobaaa!’’, ‘’Haydaaa??!’’ diyebilirsiniz. Böyle bir düşünceniz yakın zaman da yoksa bu önerimi es geçebilirsiniz. Bu yakın zamanda evlenme teklifi etmeyi düşünenler için. Biz bayanlar böylesine önemli olayları, önemli günlerde yapmayı ve gerçekleştirmeyi çok severiz. Mesela evlenme teklifini 14 Şubatta almak güzel bir eylem olacaktır. Tabi fazlasına kaçmamalıyız. Örneğin düğünü doğum gününde, nişanı da evlenme teklifi ettiğiniz ayrıca sevgililer günü olan 14 Şubatta yapmayınız : )) Eğer ki evlenme teklifi etme düşünceniz varsa onu en çok etkileyecek, evet dedirtecek ve mutlu yapacak gün bugündür! Tabi pat diye evlenme teklifi de etmeyin. Öncesinde romantik bir akşam yemeği olabilir. Ona güzel bir yerde bir şeyler fısıldarken birden diz çöküp teklif de edebilirsiniz. Daha birçok şey! Hadi bakalım, yaratıcılık sizde...


ERTELEDİĞİNİZ, YAPMAK İSTEDİĞİ ŞEYLERİ YAPIN!

Sevgililer Günü Sürprizleri
Ben kendimden biliyorum ki sevdiğimle birçok zaman birçok şeyi erteleyip duruyoruz. Tabi bunlar yorgunluklar, iş yükü ve zaman kısıtlılığı nedenleriyle oluyor. Eminim ki birçok çiftin ve sizin de sürekli yapmak istediğiniz ama bir türlü yapamadığınız aktiviteler var. Çok basit ama önemli bir örnek vereceğim. Örneğin sürekli eşiniz başka bir ilçede veya şehir de bir yerde yemek yemek istiyor. Sizde istiyorsunuz ama biraz uzak olduğu için sürekli ertelemek zorunda kalıyorsunuz. İşte o gün ertelemeyin! O gün bunu yaparsanız değeri ve mutluluğu kat kat artacaktır. Dahası da bunlara birkaç şey daha ilave etmenizle değerlenir. Uzun zamandır gitmek istediğiniz ama gidemediğiniz Sinema da filmler varsa o gün bunu da gerçekleştirin. Sürekli almak istediği ama almayı unuttuğu hediyelik, Kozmetik vb. çeşitli ürünler varsa bunları da alın. Yani o gün yapmadığınız, yapamadığınız ve yapmak istediğiniz ne varsa yapın. Sevdiğiniz bu şekilde çok mutlu olacaktır ve kendinin sizin gözünüzde ne kadar değerli olduğunu bir kat daha anlayacaktır. Eminim ki bu sizin içinde çok zor olmayacaktır.

Sürpriz yapmak belki de insanoğlunun en çok sevdiği şeydir ve sürpriz yapılması da insanı mutlu. Ufak tefek sürprizler her zaman bayan olsun erkek olsun iyi gelir. Erkek arkadaşa sürpriz için çok fazla seçenek olmasa da bayanlar bazı günleri anlamlı kılmak adına hazırlamak isterler. Burada da aklı kullanmak oldukça önemlidir. Neden mi? Sıradanlaşmış olan erkeklerin hediye seçenekleri artık çok basit gelmekte. Bayanlar da burada hediye almak yerine daha güzel ve özel olan bir şey hazırlamak istemekteler. Sıradan bir sürpriz ise erkek arkadaşınızın hoşuna gideceği basit bir şey seçebilirsiniz.

Yahut sizin için çok önemli bir günse ve bunu erkek arkadaşınıza unutulmaz bir an olarak vermek istiyorsanız ufak bir tatili sürpriz olarak hazırlayabilirsiniz. Onun haberi olmadan ıssız bir yerde sakin bir vakit geçirebileceğiniz tatil ne kadar hoş olacaktır değil mi? Şehrin gürültüsünden uzak, dertlerinizden uzak her şeyi bırakarak romantik bir iki gün geçirmek ikinize de güzel gelir.

Erkek arkadaşa sürpriz yapmak için pahalı hediyeler çok sıradanlaştı. Güzel bir saat aldınız diyelim evet hatırası büyük olacaktır ama çok fazla unutulmayacak bir an olmayacak. Ufak bir tatil her zaman aklına gelip gülümsemesine neden olur. Böylelikle de size olan sevgisi daha çok artacaktır. Bundan sonra atacağınız adımlar da daha kararlı ve temkinli olacağına emin olursunuz. Sizden gelen böyle ufak bir jest onun tüm düşüncelerini değiştirir.


SEVGİLİLER GÜNÜ NASIL BAŞLADI?

sevgililer günü hediye fikirleri
14 Şubat, 1800 yıllarda Amerikalı Esther Howland'ın ilk Sevgililer Günü kartını yollamasından bu yana çok sayıda insanın kutladığı toplumsal bir olay haline geldi. Bugünü dünyada birçok ülke birlikte kutluyor. O yüzden değeri de fazlasıyla artıyor. Beklentiler olacak elbette. Sevdiğinizin beklentilerini karşılamanız, güzel bir Sevgililer günü geçirmeniz dileğiyle!

Yorum Gönder

 
Top