z Kişiye Özel WEB Sitesi | En iyi Hediye Fikirleri

sevgiliye özel web sitesi
Teknoloji ve internet çağında yaşadığımız şu dönemde, sevgilimize yapabileceğimiz jestler de teknolojiden nasibini alıyor ve eskiye oranla ciddi manada kabuk değiştiriyor. Örneğin rengarenk ve oldukça romantik bir tasarıma sahip olan Sevgililere Özel Web Sitesi 15 yıl öncesine kadar teknik olarak mümkün olmayan ancak artık günümüzde kolaylıkla yapılabilecek bir sürpriz haline geliyor. Bu, öylesine etkileyici ve öylesine hoş bir sürpriz ki, sevgilinizin internete bağlandığı her yerden karşılaşabileceği ve kendisini çok mutlu hisssedebileceği acayip güzel bir sürprize dönüşüyor. Düşünün ki, isimlerinize özel olarak hazırlanmış bir Domain/Alan Adı, "ki Google arama sonuçlarında çıkmıyor..." sadece sizin bilebileceğiniz bir adres olarak hazırlanıyor, Örn. "www.burakveaylin.askimizinsitesi.com" gibi, böylelikle aşk gibi mahreminiz sayılan kişisel bilgileriniz ve fotoğraflarınız sadece sizin  bilebileceğiniz bir Web Sitesinde saklanıyor. Tamamen romantik mesajlarınız, fotoğraflarınızla size özel olarak hazırlanacak olan WEB sitesi ile siz de sevgilinize olağanüstü güzellikte bir sürpriz yapabilirsiniz. özel alan adı, sevgilinizin adresine gönderilecek olan şahane kart sürprizi ve neticesinde de Onu ne kadar çok sevdiğinizi gösteren Sevgililere Özel Web Sitesi. İşte bu sürprize sevgiliniz bayılacak. Kişiye Özel WEB Sitesi Siparişi vermek de oldukça kolay. Şöyle ki, FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN butonuna tıklayarak ulaşacağınız hediye sitesinde isimlerinizi, size özel 10 fotoğrafınızı ve romantik mesajlarınızı yazdıktan sonra siparişinizi tamamlıyorsunuz. En fazla 2 iş günü içerisinde ise size özel WEB siteniz hazır.
fiyat bilgisi

Sevgililere Özel Romantik İnternet Sitesi

Sevgililere özel WEB Sitesi
Kişiye Özel WEB Sİtesi


Sevgililere özel WEB sitesinin açılış sayfasında, resimleriniz üzerine gül yaprakları yağmaya başlıyor. Bu haliyle son derece romantik bir WEB sitesi olduğu daha siteye ilk girişte göze çarpıyor. İsimleriniz ve size özel fotoğraflarla hazırlanacak olan size özel WEB sitesiyle sevgilinize yapabileceğiniz sürprizleri hayal edebiliyor musunuz? Örneğin sevgilinize Evlilik Teklifinizi size özel WEB sitesiyle yapmaya ne dersiniz? Ya da yıl dönümü hediyesi olarak kız arkadaşınıza böylesine etkileyici bir romantik sürprizi de yapabilirsiniz. Kişiye Özel WEB Sitesi ile ne gibi sürprizler yapılabileceği konusunda derinlemesine düşündükçe insanın aklına farklı sürprizler de geliyor. Örneğin Sevgililere Özel İnternet Sitesi ile sevgilinize 14 Şubat Sevgililer Gününde de mükemmel bir sürpriz yapabilirsiniz. 
Sevgililere Özel İnternet Sitesi
Sevgililere Özel İnternet Sitesi
Kişiye Özel İnternet Sitenizi dilediğiniz fotoğraflarla hazırlatabilirsiniz.Örneğin sevgilinizle çıktığınız tatil fotoğraflarınızla, sizin için en özel ve anlamlı günlere ışık tutan anılarınızla ya da nişan, düğün, nikah gibi fotoğraflarınızla tamamen size özel bir WEB Sitesi hazırlatabilirsiniz. 
sevgiliye sürpriz internet sitesi
Sevgililere Özel İnternet Sitesi


Kişiye özel Web siteninin engüzel tarafı ise, cepte, tablette veya masa üstü bilgisayarlarında, kısacası internetin olduğu her yerden rahatlıkla sitenizi ziyaret edebilmeniz. Örneğin sevgilinizden uzaktasınız ve Onu çok özlediniz. Girin aşkınızın sitesine ve sevgilinize olan hasretinizi bir gıdım da olsa giderin:) Oldukça hoş bir karşılama müziği eşliğinde (Yabancı Slow Şarkı) web sitenizi gezerken kah duygulanacak, kah mutluluk göz yaşlarına boğulacaksınız. Gelecek için de hoş bir hatırası olacak bu harika sürprize bir kaç kolay sipariş adımıyla ulaşabilirsiniz. 
Kişiye Özel WEB Sitesi
Sevgililere Özel WEB Sitesinin 5. Sayfasında sevgilinizi bekleyen harika bir sürpriz daha var. En iyi animasyon filmlerinden biri olan "UP / Yukarı Bak" filminden 5 dk'lık oldukça romantik bir sahneler sevgilinizi adeta büyüleyecek. Bu filmin sevgilinize vereceği ana mesaj ise "Hiçbir şeyi asla erteleme, yoksa iş işten geçer..." gibi özetlenebilecek şahane bir mesaj olacak.
kişiye özel web sitesi
A'dan Z'ye her aşaması profesyonelce kurgulanmış olan Sevgililere özel WEB sitesini sevgilinize mükemmel bir sürprizle ileteceksiniz. Yukarıda yer alan fotoğraflı ve mesajınızla hazırlanacak şık bir davetiye zarfıyla sevgiliniz size özel bir WEB sitesinin olduğundan haberdar oluyor! Kurgusu, tasarımı ve profesyonelliği ile şahane bir sürpriz hediyeye dönüşecek olan Sevgililere Özel WEB Sitesini yukarıda yer alan butona tıklayarak kolayca sipariş verebilirsiniz. Aşağıda ise, daha ayrıntılı fikir edinebilmeniz için WEB sitesine ait tanıtım videosu bulabilirsiniz.


Yorum Gönder

 
Top