z Yapımı Kolay 7 DIY Projesi | En iyi Hediye Fikirleri

el yapımı DIY projesi
Sizler için çok güzel fikirler ile geldik ve paylaşmaya hazırız. Bugün bu yazımız ile daha geniş alana hitap edenler ürünleri paylaşacağız. Bu el yapımı hediyeler karşınızda ki insanın daha fazla mutlu olmasını sağlayacak. Tabi sadece bayanlara veya erkeklere diye bir durum söz konusu değil. Bu yazımız da herkese uygun el yapımı hediye önerileri olacak. Yapmanız gereken içlerinden size uygun olanı seçmek ve yapmaya başlamak. Az biraz uğraştırıcı olabilir ama inanın karşınızda ki insanı daha fazla mutlu edecek bir hediye olmayacak. Sizin emeğiniz = Ona olan sevginiz. Bu şekilde algılar tüm insanlar. Ne kadar emek veriyorsa, o kadar değer veriyor anlamı taşıdığını düşünür herkes. O nedenle daha bir sevgiyle bu ürünü hazırlayalım ve karşınızda ki kişi artık eşiniz, sevdiğiniz, nişanlınız, anneniz veya babanız kim ise onu fazlasıyla mutlu edelim. Hazırsanız başlıyoruz!

1- BASİT GÖRÜNDÜĞÜ KADAR ETKİLİ, KULLANIŞLI!
DIY Projeleri
Ahşap Halka Tutucu olarak da adlandırabileceğiniz bu ürünü kolayca yapabilirsiniz. Yapmanız gereken bu tahta parçasını uygun boyutlarda kesmek ve yüzük ölçüsünün uygun geleceği bir alanı kesmek. Bunu marangozlara da yaptırabilirsiniz. Yapımı gayet basit ama gerçekten çok kullanışlı bir ürün. 1 kaç tane yapabilirsiniz o nedenle. Ayrıca kare şeklinde kesilmiş tahta parçalarının sadece bir köşesini değil, diğer köşelerini de kesebilirsiniz. Bu şekilde daha kullanışlı bir hediye olabilir. Herkese yapıp hediye edebileceğiniz bu ürünün yapımı basit olduğu için tercih edilmesi gerekebilir.

2- MASON KAVANOZLARI BİR HARİKA!
DIY Projeleri
Mason kavanozlarının boyutlarını, şekilleri ve kapaklarının tasarımı nedeniyle el yapımı hediyelik ürünlerde çok tercih edilmesini anlayabiliyoruz. Sanki bu iş için yaratılmışlar! Daha öncesinde sizlere mason kavanozları ile ilgili yapabileceğiniz el yapımı ürünler hakkında bilgi vermiştik. Bu yazımız da çok hoşumuza giden bir mason kavanozunun bulunduğu ürünü daha tanıtmak istedik. Yapımı oldukça kolay bir ürün. Almanız gereken Mason Kavanozunu aldıktan sonra içerisine karşınızda ki kişinin en sevdiği yiyecekleri koymalısınız. Şeker, tuzlu – tatlı bisküvi, sakız vb. olabilir. Tabi karşınızda ki insanın neleri sevmediğini de bilmek çok önemli. Daha sonra içerisine bir not parçası da atmanızı istiyoruz. Üzerinde o kişi ile ilgili güzel sözler yazmanızı ve notu okurken çok mutlu olmasını umuyoruz. Bu aşamayı geçtikten sonra kavanozun kapağını kapatıyoruz. Daha sonra ise kavanozun bel kısmına bir ip bağlayabilir ve görsel anlamda güzelleştirebilirsiniz. İsterseniz kavanozun içini – dışını boyayabilir veya bir şeyler yazabilirsiniz. Artık bundan sonrası sizin bileceğiniz iş . Üzerine ne koyarsanız karşınızda ki kişiyi bir o kadar mutlu edeceksiniz unutmayın. El yapımı lezzetli bir doğum günü hediyesi düşünüyorsanız, bu DIY projesini yapabilirsiniz. 

3- NORMAL PARFÜMÜ HERKES HEDİYE EDER, MARİFET EL YAPIMINDA…
DIY Projeleri
Ürün başlığımız ve görselden anlayacağınız üzere şuan sizlere el yapımı nasıl parfüm yapacağınızı anlatacağız. İnanın zorlu olmayacak ve çok beğenilecek. Yapmanız gereken birkaç şey var sadece. Uygun boyutlar da bir kavanoz bulmak. Mason kavanozları işinizi görecektir. Daha sonra ise bu kavanozun içerisine 1 adet yarım limon, 1 dilim portakal kabuğu, 1 adet nane ve bir avuç kolonya (limon) dökmeniz. Daha sonra ise kapağa denk gelecek kadar su ile doldurmanız ve hafifçe çalkalamanız. Bunu da yaptıktan sonra kavanozun kapağından 1.5 santim kadar bir delik açmak. Vereceği koku eğer ki yeterli gelmez ise bu delik alanını büyütebilirsiniz. Eğer ki yine etkili olmuyorsa kullanmış olduğunuz yardımcı malzemeler de bir sorun olduğu anlamına gelir. Bu şekilde kendiniz de kullanabilir veya sevdiğinize hediye edebilirsiniz. İlk yapanların ev yapımı parfüm konusunda başarısız olduğu bilinir. Bu nedenle mutlaka önce kendiniz test edin, daha sonra hediye verin!

4- EL YAPIMI MAGNETLER HUZURLARINIZDA!
DIY Projeleri
Yine çok güzel bir el yapımı ürün ile sizlerleyiz. El yapımı magnetlerin yapımları oldukça kolay, maliyeti düşük ve karşınızda ki mutluluk oranı yüksek bir ürün. Bu nedenle kesinlikle tercih sıralamasında üst sıralarda yer almalı diye düşünmekteyim. Gelelim nasıl yapıldığına… El yapımı magnet için öncelikle kavanoz kapağı bulmanızı tavsiye ediyoruz. Magnet için başka alternatifler de yaratabilirsiniz ama kavanoz kapaklarından daha çok verim alındığı bilinmektedir. Daha sonra ise kavanozların arka kısmına mıknatısları yapıştırmak gerekiyor. İnternetten mıknatısları temin edebilirsiniz. Bedeli oldukça düşük, o yüzden kargo ücreti vb. ile sıkıntı yaşamamak isterseniz bulunduğunuz yere yakın hırdavatçılardan temin edebilirsiniz. Bu aşamayı da geçtikten sonra fotoğrafı magnete yerleştirmek, uygun şekilde yapıştırmak. Bu aşamaları dikkatli bir şekilde yaptıktan sonra magnetiniz hazır ve hediye edilmeyi bekleyecek! Çok beğeneceği kesin.

5- BU ÜRÜNE ÖZELLİKLE BAYANLAR ÇOK BAYILACAK..
DIY Projeleri
Ataçların kullanım oranı oldukça sık. İş yerimizde ki evrak işlerinde, evimiz de ki evrak toplamalarında vb. her yerde ataçları kullanmaktayız. Hal böyle olunca ataçlarla ilgili de bir şeyler yapalım dedik! Bu ürünün de yapımı oldukça basit ve eğlenceli. Almanız gereken birkaç şey var sadece o kadar. Renkli ataçları internetten veya kırtasiyeden temin edebilirsiniz. Daha sonra ise ataç için çiçekler gerekiyor. Tabi atacın ağırlığına fazla gelmemeli ve boyut olarak da uygun olmalı. Bunu da uygun bir şekilde ataçlara yapıştırdığımız da çok tatlı bir ürün haline geliyor! Kız arkadaşınız bayılacak diyebilirim. Çok kullanışlı, bir o kadar güzel ürün.

6 – ANILARIMIZ OLMADAN ASLA!
DIY Projeleri
Anılar hayatımız boyunca çok değerli olmuşlardır. Özellikle hatırlamaktan mutlu olacağımız, o güzel anılar… Hiçbir zaman unutmak istemeyiz ve ara ara hatırlarız. Bu da bizi fazlasıyla mutlu eder. Siz de karşınızda ki insana o güzel anılarını hatırlatacak nesneleri bir kavanoza doldurarak ona hediye edebilirsiniz. İnanın bu tarz bir ürün hazırlamanız onu delicesine mutlu edecektir. Ve gerçekten karşınızda ki kişiyi o güzel anılarına götürecek kadar tanıyor ve bunu gerçekleştirebiliyorsanız bu harika bir şey! Hiç durmayın ve bu tarz bir ürün hazırlayıp hediye verin. Çok değerli bir ürün olarak tüm hayatı boyunca saklayacaktır.

7 – HARİTALAR HİÇ BU KADAR MUTLU ETMEMİŞTİ!
DIY Projeleri
Bu ürün daha çok farklı memlekete sahip insanlara hitap edebilir. Özellikle evli çiftlerimiz için daha da anlamlı hale gelecektir. Bunun için yapmanız gerekenler bir tablo almak. Bunun içerisine ise haritaları hazırlayacağımız bir kağıt bulmak. Beyaz yerine açık pembe veya açık mavi tercih ederseniz karşınızda ki kişinin daha mutlu olacağını düşünmekteyiz. Sonrasında ise 3-4 haritayı yan yana koymak ve bunu o kağıda yazdırmak. Zor bir şey değil. Bilgisayar konusunda çok fazla bilginiz yok ise bunu bilgisayar kullanmasını bilen birine yaptırabilirsiniz. Doğduğunuz yerleri, tanıştığınız yeri ve sizin için en önemli anın bulunduğu noktayı belirterek harika; olağanüstü romantik bir ürün yapabilirsiniz. Nişanlı, Evli veya Sevgili olmanız fark etmiyor. İlişki durumunuza göre bu ürünü hazırlayabilir ve sevdiğiniz kişiyi doyasıya mutlu edebilirsiniz. Ama sizden ricamız lütfen baştan savma yapmayın:) Buralara kadar gelip araştırma yapıyorsanız o sizin için çok değerli demektir. Azıcık özen ile çok başarılı el yapımı hediyeler yapabileceğinizi biliyoruz!
el emeği hediyeler

Yorum Gönder

 
Top