z Komik Magnet Yüzler Nasıl Yapılır? | En iyi Hediye Fikirleri

Komik Magnet Yüzler Nasıl Yapılır
Yaz tatilinde kendinize eğlenceli uğraşlar arıyorsanız tam da doğru adrestesiniz! Can sıkıntınızı tamamen alacak çok komik bir DIY projesi ile karşınızdayız! Komik magnet yüzler nasıl yapılır diye merak ediyorsanız sizlere en ayrıntılı ve resimli bir şekilde anlatacağız! Yani daha önce hiç DIY projesi yapmadıysanız endişelenmenize hiç gerek yok! İster kendinize isterseniz de arkadaşlarınıza bu komik magnetlerden yapabilirsiniz! Yapılışı ise çok basit! Oldukça eğlenceli ve basit olan bu proje özellikle çocukların oldukça dikkatini çekecek! Ailecek keyifli bir vakit geçirmek için komik magnet yüzler yapmaya hazır mısınız? En güzel yanı ise taşınabilir olması! Çocuklarınızla birlikte de yapabileceğiniz bu eğlenceli projeyi doğum günü hediyesi olarak da hazırlayarak, sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.  


KOMİK MAGNET YÜZLER İÇİN MALZEMELER


• Fotoğraf
• Kesici alet
• Çerçeve

KOMİK MAGNET YÜZLER YAPILIŞI

Komik Magnet Yüzler Nasıl Yapılır
İstediğiniz kişinin fotoğrafını çekerek işe başlayın! Eğer bilgisayarınızda Photoshop programı yoksa indirin. Fotoğraf çekerken dikkat etmeniz gereken noktalar ise fotoğrafın arka kısmının düz beyaz bir fonda olması ve fotoğrafı çekilecek olan kişinin size düz bir şekilde bakması! İşte bu kadar basit!

Fotoğrafınızı, 20 x 25 cm boyutlarında olacak şekilde kırpın ve parlak olmayan bir fotoğraf kâğıdına yazdırın. Kenara koyun. Fakat fotoğrafı bu boyutlarda yazdırmanız çok da şart değil! Evde boşta duran farklı boyutlarda çerçeveniz varsa onları değerlendirmek için fotoğrafı farklı bir boyutta bastırabilirsiniz! 

Photoshop programında, istediğiniz eğlenceli şekillerin hepsini aptal bir surat ifadesi yapmak için indirin! Daha sonra fotoğraftaki yüze göre indirilen şekillerin boyutlarını ayarlayın! Örneğin gözlüğün tam göz hizasında olması oldukça önemli! Yamukluklar olmaması amacıyla bu ölçümleri dikkatli yapmanızda fayda var!
Komik Magnet Yüzler Nasıl Yapılır
Her şekil için gereken ölçümleri belirledikten sonra, her nesnenin boyutlarını buna göre ayarlayın. Uzun bir süreç gibi görünse de Photoshop programı aslında oldukça kolay! Hatta belki nesneleri birazcık fazla büyük yaparak daha komik ifadeler ortaya çıkartabilirsiniz!

Her şey hazır olduğunuzda Photoshop programından normal yazıcınızdaki mıknatıs kâğıdına yazdırın. Mıknatıs kâğıdını beyaz tarafa yazdırılacak şekilde düzgün yerleştirdiğinizden emin olun. Ardından Photoshop SD makinenize kesim tablası yemi yerleştirin ve kayıt işaretlerinize göre hizalayın. Sonra kâğıdı kesin! Ve sonucu görmek için sabırsızlıkla bekleyin!
Komik Magnet Yüzler Nasıl Yapılır
Komik suratların kesilmesi üzerine fotoğrafınızı çekip bir resim çerçevesine sığacak şekilde kesebilirsiniz. 
Komik Magnet Yüzler Nasıl Yapılır
Levha metali teneke kesici aletle kesin. Metal kenarları oldukça keskin olabileceğinden çok dikkatli olun!
Komik Magnet Yüzler Nasıl Yapılır
Metal levhayı çerçeveye yerleştirin ve daha sonra resmi de üzerine yerleştirin. Bu, komik suratları kullanmadıklarında arkadan saklamanıza ve onları uzakta saklı tutmanıza olanak sağlayacak!
Komik Magnet Yüzler Nasıl Yapılır
Ve bitti! Son olarak resim komik suratlar yapmak için kullanılmadığı zamanlarda, çocuğunuzun odasına biraz eğlence katmak için fotoğraf olarak da kullanabilirsiniz. Oldukça çok yönlü bir proje değil mi? Ellerinize sağlık!
Komik Magnet Yüzler Nasıl Yapılır

Yorum Gönder

 
Top