z Sevimli Hediyelik Şişe Yapımı | En iyi Hediye Fikirleri

el yapımı hediye şişe
Bugün sizler için çok eğlenceli bir DIY projesi önerimiz var! Sevdiklerinize bu sıcak yaz aylarında serin içecek hediye etmek kadar güzeli yok! O yüzden sevimli hediyelik şişelik yapılışı, tam da aradığınız DIY projesi olabilir! Şişeliğinizin içini en güzel içecekler ile doldurarak sevdiklerinize armağan edebilirsiniz! Tatil boyunca her zaman en ucuz ve en kolay hediye fikirlerini sizler için araştırıyoruz! Bu yüzden içi dopdolu sevimli hediyelik şişeler arkadaşlarınız veya komşularınız için mükemmel olacağını düşündük. Üstelik malzemeler her evde bulunabilecek türden! Yaparken zorlanmamanız adına sizlere en ayrıntılı ve resimli bir şekilde sevimli hediyelik şişelik yapılışını anlatacağız! Bu yüzden daha önce böyle bir el emeği hediye projesi yapmadıysanız endişelenmenize hiç gerek yok! Yılbaşında veya ilginç doğum günü hediyesi olarak bu projeyi sevdikleriniz için tasarlayabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Zaten yapılış aşamalarını gördüğünüzde ne kadar kolay olduğunu anlayacaksınız! Yaz aylarının en güzel DIY projesi olan sevimli hediyelik şişelik yapılışına bir an önce geçelim! Önce malzemeler…


SEVİMLİ HEDİYELİK ŞİŞELİK İÇİN MALZEMELER


• Soda şişesi
• Defter kitabı
• Tutkal çubuğu
• Kâğıt kesici
• Kurdele
• 2 cm daire yumruk veya makas
• Yazılı metinler 

el yapımı hediye şişe

SEVİMLİ HEDİYELİK ŞİŞELİK YAPILIŞI


1. Öncelikle kutunun etrafını güzelleştirmeniz gerekiyor! Kutu etrafını ölçün ve kâğıdınızı ölçülere uygun olarak kesin. 2 adet (30 x 12 cm) parça kullandık!

2. Kâğıdınızı kutunun kenarına dikkatli bir şekilde yapıştırın. Herhangi bir pürüz veya baloncuk olmasına müsaade etmeyin!

3. Ücretsiz yazdırılabilir belgelerinizi yazdırın!

4. Düz çizgiler olacak şekilde yazdırılabilir kağıtlarınızı bir kağıt kesici ile düzgünce kesin!
el yapımı hediye şişe
Şimdi etiketin 3 farklı versiyonu var. Dilediğiniz modeli seçerek şişeliğin üzerine yapıştırabilirsiniz!
el yapımı hediye şişe
Kapak için olan etiketleri kesmek için 2 cm’lik daire yumruk kullandık, ancak evinizde böyle bir alet yoksa makas da kullanabilirsiniz!
el yapımı hediye şişe
Ardından sevimli küçük kar pullarını şişelerinizin tepelerine tutkal ile yapıştırın!
el yapımı hediye şişe
Son adım, paketlerinizi her bir şişenin etrafına yapıştırın! İyi dileklerinizi göndereceğiniz bu etiketler hediyenize daha büyük anlam katacak! Ve işte bu kadar! Oldukça basit ve sevimli bir hediye!

Yorum Gönder

 
Top