z El Yapımı Bayan Çanta Modelleri | En iyi Hediye Fikirleri

el işi çanta yapımı9
Her bayan, tüm eşyalarını içerisine sığdırabilecek bir çanta ister! İşte bu yüzden çantalar, bayanların olmazsa olmazları arasında yer alır ve oldukça kullanışlı parçalardır. İster okula giderken ister dışarıda gezerken isterseniz de eğlenceye giderken! Her yere ve zamana uygun bir çanta muhakkak var! Bu kadar değişik model arasından da istediğinizi bulmak biraz zor olabilir! Ayrıca modaya uyum sağlamak da cabası! Sürekli en güzel çantaları takmaya paranız yetmeyebilir! İşte bu yüzden sizlere şahane bir önerimiz var! Evde kendi çantanızı yapmayı hiç düşündünüz mü? Bu fikir sizlere biraz uçuk gelse de aslında hiç de öyle değil! Çok basit ve pratik bir şekilde dilediğiniz çantayı yapabilmeniz mümkün! Sizlere fikir olması amacıyla, el yapımı 10 kolay çanta yapım fikirleri sunacağız! Dilediğiniz modeli seçerek bir an önce tasarlamaya başlasanız iyi edersiniz! Bu çantalar çok ama çok güzel! Herkesin dikkatini üzerine çekeceği de garanti! Öyleyse bir an önce el yapımı çanta DIY projelerine bir göz atalım!

1. KOLAY KUMAŞ ÇANTA

KOLAY KUMAŞ ÇANTA
Eğer DIY torba çantasını 30 dakikadan daha kısa bir sürede yapabileceğinizi söylesek inanır mıydınız? Evet, kulağa biraz uçuk bir fikir gibi geliyor fakat bu güzel çanta, yeni başlayanlar için bile çok kolay. Üstelik çok kumaş gerektirmediği için oldukça uygun bütçeli! Aradığını çanta hem uygun maliyetli hem de kullanışlı olması ise bu proje tam da sizlere göre olacak! Bez kumaşı dilediğiniz boyutlarda iki adet kesin ve bunları birbirine dikin! Bu işlemi tersinden yapmayı unutmayın! Kulp da taktıktan sonra bitti sayılır! Daha sonra kumaşı düz çevirin ve harika çantanız hazır! Yaz aylarında rahatlıkla kullanabileceğiniz bu güzel çantayı kendi el emeğiniz ile yapmak sizlere ayrı bir mutluluk verecek! Bir gün böyle bir kolay kumaş çanta yapabilir ve hediye olarak sevdiklerinize verebilirsiniz.

2. KUMAŞ PANTOLONDAN ÇANTA

KUMAŞ PANTOLONDAN ÇANTA
Sıradaki çantamızı yapmak için eski kotlarınızı geri dönüştürebilirsiniz! Bu amaçlanan eski pantolon projesi bittiğinde inanılmaz bir çanta ortaya çıkacak! Çanta sadece basit bir torbadan oluşacak, bu yüzden astar yok! Kumaş pantolon severler bu çantayı eminiz ki çok sevecekler. Kotunuzun büyüklüğüne göre çanta torbanızın boyutunu belirleyeceğini unutmayın! Pantolonun üst kısmını kesin ve alt tarafını dikin! Pantolonun alt kısmından da çantaya kulp yapmayı unutmayın! Ve sonuç harika! Kumaş pantolondan çanta gerçekten çok sıra dışı ve dikkat çekici! Harika bir geri dönüşüm projesi olan bu çantaya sıfır maliyet ile sahip olabilirsiniz! Böyle bir çantaya kim sahip olmak istemez ki?

3. RAHAT DENİM ÇANTA

RAHAT DENİM ÇANTA
Kot pantolon severler buraya! Çünkü sizler için harika bir DIY projesi ile karşınızdayız! İçine her şeyinizi doldurabileceğiniz çok büyük bir çanta istiyorsanız rahat denim çanta tam da sizlere göre! Bu kadar kullanışlı çanta her bayanın hayali! Omzunuza asacağınız bu rahat çantayı taşırken asla zorlanmayacaksınız! Rahat denim çantayı yapmak için eski kot pantolonlarınızı geri dönüştürün. Eski kotlarınızı keserek harika bir çanta yaratmaya hazır olun! Oldukça sıra dışı ve dikkat çekici olan rahat denim çanta, gören herkesin beğenisini kazanacaktır! Bu yaza damganızı vurmak için geç kalmış sayılmazsınız! 


4. RENKLİ DIY BULAŞIK HAVLU ÇANTA

RENKLİ DIY BULAŞIK HAVLU ÇANTA
Bulaşık havlularınızı değerlendirmek ister misiniz? Eğer cevabınız “evet” ise çok süper bir çanta yapmaya hazır olun! Belki de şimdiye kadar gördüğünüz en etkileyici çantalardan biri bu olabilir! Çanta başına sadece iki standart boy bulaşık havlusu gerekmekte! Bu nedenle çok fazla malzemeye ihtiyacınız olmayacak! Ucuz bir DIY projesi olmasından dolayı bir tane ile asla yetinmeyeceksiniz! Yapabileceğin çantaların sayısını hayal edin! Ayrıca yapması da bir o kadar basit! Bez çantanın üzerine bulaşık havlusunu dikin ve çantanıza eğlence katın! Artık sıradan bir çanta yerine oldukça sıra dışı ve fark yaratan bir çantaya sahipsiniz! Mutlaka denenmesi gereken projelerden bir tanesi!

5. KOLAY GEÇMELİ ÇANTA

KOLAY GEÇMELİ ÇANTA
Sadece birkaç saat içinde kolay DIY çanta nasıl yapabilirim diye düşünüyorsanız tam da doğru yerdesiniz! Aslında bu çantadan daha çok bir çanta kılıfı! Tam da yaza uygun olan çiçek baskısı muhteşem görünecek ve herkesi hayran bıraktıracak! Daha fazla baskı eklemek ve bu çantayı çarpıcı hale getirmek için sınırsız seçeneğiniz var! Evde kullanmaktan hoşlanmadığınız çantaları atmak yerine, bu güzel çanta kılıfını yaparak bambaşka bir çantaya dönüştürebilirsiniz! Böylece hem modaya uyum sağlayacaksınız hem de paranız cebinizde kalacak! Çiçek baskılı kumaşı iki adet dikdörtgen şeklinde kesin ve tersten dikin! Daha sonra istediğiniz çantalara geçirip kullanın! İşte bu kadar basit! Kolay geçmeli çanta kılıfı sizlere çok pratiklik sağlayacak! Bir an önce başlasanız iyi edersiniz!

6. GÜZEL DIY BASKILI BEZ ÇANTA

GÜZEL DIY BASKILI BEZ ÇANTA
İlk olarak bu çantayı yapmak için bir tuval satın alın. Tuvalinizi hazırladıktan sonra, bazı renkleri alıp DIY projesini yapmaya başlayın. Bu proje, sıkıcı bir eski çantayı harika yapmanın en güzel yollarından bir tanesi! Düz ve sıradanlıktan kurtulmak isteyenler, bu DIY fikrine bayılacaklar! Düz ve desensiz bez kumaş çantanıza dilediğiniz baskıyı basarak hareketli hale getirebilirsiniz! Baskıyı ister direk çantanıza yapıştırın isterseniz de boyama yapın! Her iki türlü de sonuç harika! Artık sokaklarda güzel DIY baskılı bez çanta ile gezmek çok havalı olacak! İster kendinize isterseniz de sevdiklerinize bu harika çantalardan yapmayı ihmal etmeyin!

7. ÇİÇEKLİ ÇANTA

ÇİÇEKLİ ÇANTA
Çiçekler bayanların olmazsa olmazları! Yaz kış sevilen çiçek desenleri, bizlere harika bir DIY projesi fikri verdi! Çiçek desenli çanta yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Hem ucuz hem de pratik olan bu çanta, tüm dikkatleri üzerine çekecek! Bu el yapımı çiçekleri yapmak için birkaç yüne ve düğmelere ihtiyacınız var. Bu çantayı yapmak isterseniz, bir gün içinde tamamlayabilirsiniz. Gerçekten bu kadar kısa bir sürede böylesine harika bir çanta yapımı inanılmaz! Bu kesinlikle birisini hediye etmek ya da kendiniz takmanız için mükemmel olan bu çantalardan bir tanesi! Sokaklarda boy gösterip çantanız ile hava atmanın tam zamanı! Soran herkese “ben yaptım” diye gururla anlatabileceğiniz bir çanta ne kadar da muhteşem!

8. YASTIK KILIFINDAN ÇANTA

YASTIK KILIFINDAN ÇANTA
Bu küçük çanta aslında bir yastık kılıfından yapıldı! Kulağa her ne kadar ilginç gelse de evdeki kullanılmayan yastık kılıflarını değerlendirebileceğiniz harika bir DIY projesi! Eğer biraz da dikiş bilgisine sahipseniz bu çantayı yapmak sizin için çocuk oyuncağı olacak! . Kulpları aslında çantadan biraz daha fazla zaman alacaktır ancak yine de yeterince kolay! Yapmanız gereken ise yastık kılıfının üst kısmını kesin ve içe doğru dikin! Daha sonra üst kısmından da iki adet kulp oluşturun ve dikin! İşte bu kadar basit! Kullanılmayan yastık kılıfı artık çok güzel bir çanta oldu! Sıfır maliyet ile yapabileceğiniz bu çanta, bütçenize oldukça katkıda bulunacak! Gören herkesi ise şaşkınlığa uğratacağı kesin!

9. KOLAY BLUZ ÇANTA

KOLAY BLUZ ÇANTA
Yaz giysilerini kışa çıkarmadan önce, bu kolay toplayıcı çantalardan yapmak için bluzlarınızdan birini seçmek isteyebilirsiniz. Bu proje için kullanılacak en iyi bluz, aynı yüksekliğe veya çok yakın olan ön ve arka koltuk altlarına sahip olanlardır. Aksi takdirde, çanta asarken devrilebilir. Askıya asılan bu toparlayıcı çanta, ıvır zıvırları düzenleyebilmek için harika olacak! Yapmanız gereken tek şey ise, bluzunuzun alt kısmını dikmek! İşte bu kadar basit! Dilerseniz üstünü süsleyebilirsiniz! Bluzları atmak yerine böyle güzel toparlayıcı çantaya dönüştürmek gerçekten bütçenize oldukça faydalı olacak! Yapılışı da oldukça basit! E daha ne olsun!


10. GÖMLEK VE KRAVAT ÇANTA

GÖMLEK VE KRAVAT ÇANTA
Ve geldik listemizin son çanta yapılışına! Sıradaki DIY projemiz, maskülen tarzı giyinmeyi seven bayanlarımızı oldukça yakından ilgilendiriyor! Aynı zamanda gömlek ve kravat çanta şimdiye kadarki en sevimli çantalardan bir tanesi! Bu çantayı yapmak için bir erkeğin gömleğine ve kravatına ihtiyacınız olacak! Malzemeleri gidip dışarıdan satın almak yerine eşinizin veya babanızın kullanmadığı gömlek ve kravatları kullanabilirsiniz! Böylece çantanızı sıfır maliyet ile yapabilirsiniz! Yapmanız gereken gömleğin alt kısmını ve düğme aralarını da mutlaka dikin! Gömleğin üst kısmındaki yaka kısmını kesin ve kumaşı içten dikin. Son olarak kravatı da üstüne dikin ve çantanız hazır! Artık oldukça sıra dışı ve dikkat çekici bir çantanız var! Güle güle kullanın! 

Yorum Gönder

 
Top