z Orijinal Hediye Fikirleri | En iyi Hediye Fikirleri

Sevdiklerine özel farklı bir hediye aradığınızda, karar verme süreciniz uzun olabilir. Hediyenin sahibi arkadaşınız, eşiniz, sevgiliniz veya ailenizden biri olduğunda bu kararsızlığın içerisine düşebilirsiniz. Çünkü hayatınızdaki her insan değerlidir ve güzel hediyeleri hakeder. Orijinal hediye fikirleri, sevdiklerinize hediye almak için size yardımcı olabilir. Birbirinden farklı tasarıma sahip ürünler, kişiye ait isim yazılı aksesuarlar ve kullanışlı eşyalarda orijinal fikirler bulabilirsiniz. Sıradan ve herkes tarafından sıkça alınan hediyelerin dışına çıkabilirsiniz. Böylelikle aldığınız farklı ve sıra dışı hediye, hayat boyu değerini koruyabilir. Sevgiliye orijinal hediye fikirleri... Sevgililerin birbirine aldığı hediyelerin değeri çok büyüktür. Hayat boyu bir hatıra olarak kalan hediyenin kişiye özel ve orijinal bir fikirden olması oldukça büyüktür. Bu nedenle özel bir günde alınacak hediyenin diğerlerinden farklı olması gerekir. Siz de sevgiliniz için orijinal bir hediye fikri bularak, onu dünyanın en değerli insanı yapabilirsiniz. İlk olarak sevgilinizin nelerden hoşlanabileceğini bilmelisiniz. Daha sonra ona özel tasarıma sahip bir ürün seçmelisiniz. Hediyeyi farklı kılan özellik, size ait olması ve hayat boyu değerini koruyabilmesidir. Hediyeleri diğerlerinden farklı yapan şey şüphesiz ki bir fikre sahip olmasıdır. Fikir, romantik, eğlenceli, mizah içerikli ve özel bir sözden oluşabilir.

Erkek Arkadaşa Özel Orijinal Hediyeler

sevgiliye orijinal hediye fikirleri
Çocukluğun, okulun veya iş yerinin en büyük armağanı olan arkadaşınız, aynı zamanda en güzel hediyeleri hak eden kişiler arasındadır. Doğum günleri, yılbaşı veya kutlama günlerinde çok sevdiğiniz ve değer verdiğiniz arkadaşınızı orijinal bir hediye fikri ile mutlu edebilirsiniz. Alacağınız hediye hem çok farklı bir fikirden oluşmalı, hem de arkadaşınıza kendini özel hissettirmelidir. Sevdiklerinizi mutlu etmek, sizi de en az onlar kadar mutlu edecektir. Arkadaşınıza farklı ve özel bir hediye seçmek için iş yerinde veya evde rahatlıkla kullanabileceği aksesuarları seçebilirsiniz. İsme özel olarak tasarlanan kalem, sihirli kupa bardak, yaşayan kolye ve sürpriz konservesi gibi birden fazla farklı hediyeler, arkadaşınız için sizi bekliyor…

Yaşayan Kolye Beyaz Papatya

Yaşayan Kolye Beyaz Papatya


Papatya, masumiyetin ve aşkın sembolü olan narin bir çiçek türüdür. Koparıldıktan kısa bir süre sonra kuruyan papatyanın, uzun süre yaşaması bir mucizedir. Bu kolye de size mucizeleri yaşatıyor. Yaşayan kolye beyaz papatya, aşkın ölümsüzlüğünü ifade ederek büyük bir anlam taşıyor. Sevdiğinize veya arkadaşınıza alacağınız bu kolye, aranızdaki sevginin hiçbir zaman ölmeyeceğini gösteriyor. Doğanın büyüleyici çiçeklerinden olan papatya, sevdiğinizin boynunda oldukça zarif görünecektir.

Sonsuz Aşkımız 3D Led Gece Lambası

Kişiye Özel Sonsuz Aşk 3D LED Lamba


Sevdiğinizi mutlu etmek için size özel olarak tasarlanan hediyelerden birini tercih edebilirsiniz. Romantik, duygusal ve bir o kadar da kullanışlı bir hediye ile her gece sevdiğinize kendinizi hatırlatabilirsiniz. Kişiye özel sonsuz aşk lamba, geceleri sevdiğinizin odasını aydınlatıyor. Birbirine aşık iki insanın isimlerinin ve yıldönümü tarihinin yazılı olduğu aşk lamba, herkesin büyük bir beğenisini alıyor. Siz de sevdiğinizin için özel tasarım olan bu romantik hediyeyi sevgililer gününde alabilirsiniz.

Kişiye Özel Mutluluğa Giden Yol Kanvas Tablo

Kişiye Özel Mutluluğa Giden Yol Kanvas Tablo


Sevgilileri ve evli çiftleri birbirinden ayıran en büyük mesafe yollardır. İş, okul ve seyahat nedeni ile uzak kalan çiftler, büyük bir özlem ile buluşacakları günü bekler. Zamanın daha hızlı geçmesi ve ayrı kalınan dakikaların aşk ile anımsanması için hediye alabilirsiniz. Sevdiğinize alacağınız özel bir hediye aranızdaki mesafeleri ortadan kaldırarak sizi birbirinize daha çok bağlayacaktır. Mutluluğa giden yol kanvas tablo için yapmanız gereken tek şey fotoğraflarınızı seçmek ve nerelerde olduğunuz bildirmektir. Mutluluk tablosu, hayat boyu size bir anı olarak kalacaktır.

Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kitap Kolye

Kitap Şeklinde Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kolye


Fotoğraflar, ilişkinin en güzel anılarını yansıtır. Bu nedenle her sevgili için birbirinden özel ve anlamlı fotoğraflar vardır. Sizin ilişkinizde de en romantik, eğlenceli veya anlamlı anlarda çekildiğiniz fotoğraflar vardır. Beğendiğiniz fotoğrafları seçerek özel hediyenizi sevdiğinize armağan edebilirsiniz. Kitap şeklinde sevgiliye özel fotoğraflı kolye, her zaman kız arkadaşınızın boynunda kalmaya değerdir. Kolye üzerine yazılacak anlamlı mesajı, basılacak fotoğrafı, isimlerinizi ve tarih vererek hediye için gerekli olan tüm unsurları tamamlayabilirsiniz. Daha sonra hediyenizi yalnızca sevdiğinize armağan etmek kalacaktır.

Sen Başıma Gelen En Güzel Şeysin Kupa Bardak

Sen Başıma Gelen En Güzel Şeysin Kupa Bardak


Hayattaki en güzel şansınızın sevgiliniz olduğunu düşünüyorsanız, bu hediye tam da size uygun oluyor. Her gün sabah öğle ve akşam kahve keyiflerine eşlik eden kupa bardağın üzerinde aşkın simgesi bulunuyor. İki aşık sevgili figürü üzerinde tarih, kısa özel mesaj ve yanlarında ise isimleri bulunuyor. Siz bu tarih için ilk sevgili olduğunuz günü, nişanlılık tarihinizi veya evlilik yıldönümünüzü tercih edebilirsiniz. Mesajınız ise sizin hayal gücünüze ve hissettiğiniz güzel duygulara bağlı olarak ortaya çıkacaktır. Böylelikle sevdiğinizin her gün kullanabileceği güzel ve keyifli bir hediye oluşturmuş olacaksınız.

Doğum Günün Kutlu Olsun Aşkım Butik Kurabiye

Doğum Günün Kutlu Olsun Aşkım Butik Kurabiye


Çok değerli sevgilinizin doğum gününde ona eşsiz ve unutulmaz bir doğum günü hediyesi almak istemez misiniz? Üstelik bir o kadar da romantik ve lezzetli bir hediye… Doğum gününe özel butik kurabiyeler, hem kadınların hem de erkeklerin çok hoşuna gidiyor. Sevdiğinizin iş yerine, okuluna veya evine göndereceğiniz özel kurabiyeler, romantik görünümü ve lezzetli ile sevdiğinizin aklını başından alacaktır. El yapımı kurabiyeler, tazeliği ile keyifle tüketilirken, üzerinde yazılı olan harfler, doğum günü mesajını oluşturuyor. 

Aşk Dolu Kavanoz

Aşk Dolu Kavanoz


Aşkı itiraf etmenin birden fazla ve farklı yolları vardır. En güzeli de romantik bir hediye ile anlatmak ve itiraf etmektir. Sevgilinize onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermek için 365 gün sevgi kartı içeren kavanozu hediye alabilirsiniz. Aşkınızı her gün yaşamak için bir söz yeterlidir. Sevdiğinize bu hediyeyi doğum gününde veya sevgililer gününde armağan edebilirsiniz. Daha sonra sevgilinizden her gün devamlı olarak kavanoz içerisinden bir adet not alıp okumasını isteyebilirsiniz. Aşk kavanozu, birlikteliğiniz için anlamlı ve güzel bir anı olarak sizinle kalabilir.

Ampul Şeklinde Dekoratif LED Lamba

Ampul Şeklinde LED Lamba


Herkes tarafından bilinen ve sıkça alınan hediyeler, gün geçtikçe anlamını yitirmektedir. Bu nedenle sevdiğinize hediye alırken, farklı ve orijinal bir fikir olmasına özen göstermelisiniz. Projeksiyonlu romantik gece lambası, bulunduğu odanın atmosferini tamamen değiştiriyor. Bu da hem romantik hem de kullanışlı bir hediyeyi sevdiğinize sunuyor. Kalpler, yıldızlar, romantik sözler ve ışıltılı noktaları duvarlara yansıtan gece lambası, evli çiftler için de özel bir gecenin kapılarını açıyor. Sevdiğinize sevgililer günü, yıldönümü veya doğum günü için özel bir hediye arıyorsanız, bu ürün tam da size göre oluyor.

İsme Özel Beyaz Kutulu 2’li Kalem Seti

İsme Özel Beyaz Kutulu 2’li Kalem Seti


Dostunuz, sevgiliniz veya eşiniz işinde terfi ettiğinde veya yeni bir işe başladığında ona özel bir hediye almayı düşünürsünüz. Hediyenin işine ve sahibine özgü olması, büyük bir anlam ifade eder. İsme özel kalem seti, modern ve prestijli görünümü ile herkesin dikkatini çekiyor. Toplantılarda ve seminerlerde gözde olan isme özel kalem, sahibinin prestijini arttırabilir. Beyaz kutulu kalem setini arkadaşınıza alarak onu mutlu edebilirsiniz. Aynı zamanda bu hediye çok kısa sürede elinize veya sahibinin iş yerine ulaşacaktır. 

Kişiye Özel Fotoğraflı Arama Motoru Bardak

Kişiye Özel Fotoğraflı Arama Motoru Bardak


Kişiye özel olarak tasarlanan arkadaş hediyeleri, anlamı diğerlerine göre çok daha fazladır. Çünkü bu hediyeler, sahibinin ismini, fotoğrafını veya bir özelliğini içerir. Kişiye özel tasarlanan bir hediye arıyorsanız, hem çok kullanışlı hem de çok dikkat çeken bu kupa bardağı tercih edebilirsiniz. Bardağı diğerlerinden ayıran özellik, üzerindeki arama motorunda sahibinin isminin yazılı olması ve fotoğraflarının bulunması oluyor. Siz arama motoru için isim yerine özel bir söz de seçebilirsiniz. Sevgilinize alacağınız bu hediyeyi arama motorunda yazılı olan cümle ile romantik ve özel hale getirebilirsiniz. Özel tasarıma sahip kupa bardak, her zaman sizden bir anı ve hatıra olarak kalacaktır.

Doğum Günün Kutlu Olsun Kitabı

Doğum Günün Kutlu Olsun Sevgilim Kitabı


Sevgilinizin doğduğu gün, sizin için de en anlamlı günlerden biridir. Bu nedenle heyecanla bekler ve büyük bir keyif ile kutlamak istersiniz. Hediyeniz de bu güne özel olarak tasarlanmış bir ürün olabilir. Günün anlamını belirten doğum günü kitabı, içerisindeki illüstrasyon resimleri ile çekici kılınıyor. Her detayı doğum günü için tasarlanan bu kitap, hayat boyu saklanmaya değerdir. Üzerinde ‘doğum günün kutlu olsun sevgilim’ yazılı kitap, söylemek istediğiniz tüm özel sözleri bir araya getiriyor. Bu da içinizdekileri ifade etmek için size bir fırsat vermiş oluyor.

Arkadaşa Özel Prestijli Hediye Seti

Arkadaşa Özel Prestijli Hediye Seti


Arkadaşa ve sevgiliye alınabilecek en güzel hediyelerden biri, iş yerinde kullanacağı prestijli ürün setleridir. İçerisinde tüm ihtiyaçları karşılayan ürünler bulunan kutu, kişiye özel tasarlanarak büyük bir anlam ifade ediyor. Termos bardak, çakmak, ayraç, not defteri ve kalem setinden oluşan her ürün, üzerinde sahibinin ismini taşıyor. Bu da hediyeleri sahibine özel kılarak prestijli bir biçimde kullanmasını sağlıyor. Çok sevdiğiniz arkadaşınız için bu hediyeyi doğum gününde veya işe başladığında alabilirsiniz. Erkek arkadaşınız, ürünlerin her birini büyük bir keyif ile kullanarak sizi hatırlayacaktır. 

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Konservesi

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Konservesi


Sevdiğinize her gün birbirinden özel kelimeler ve aşk sözleri söylemek istiyor, ancak yapamıyor musunuz? O halde bu aşk sözlerini en güzel biçimde sevdiğinize ulaştırmak için senin hakkında hissettiğim şeyler konservesini hediye edebilirsiniz. Renkli kartlardan, dikkat çekici figürlerden ve aşk sözlerinden oluşan kartlar, saatlerce incelenmeye değer… 32 mesaj kartı bulunan konserve, sevdiğinizin odasına, iş yerine veya özel eşyalar kutusu içerisine çok yakışacaktır. Sevdiğiniz, sizi her özlediğinde bu kartları inceleyebilir. Böylelikle siz de içinizdeki duyguları, sevdiğinize kalıcı olarak iletmiş ve onda bırakmış olabilirsiniz. 

Kişiye Özel Tavla Seti

Kişiye Özel İsim Yazılı Ahşap Tavla Seti


Tavla aşığı olan ve oynamadan duramayan kişiler için harika bir hediye bulunuyor. Kişiye özel olarak tasarlanan tavla seti, sahibini büyük bir mutluluğa boğuyor. Eşiniz tavla oynamayı çok seviyorsa, ona bu orijinal fikre sahip olan tavlayı alabilirsiniz. Aynı şekilde babanız, amcanız, eski bir dostunuz veya kardeşiniz de özel hediyenin sahibi olabilir. Tavlanın üzerine isim ile birlikte yazılacak olan mesajı özel olarak düşünmelisiniz. Böylelikle hayat boyu kullanılacak ve saklanacak olan tavla seti, özel mesajızın ile çok daha anlamlı olarak kalacaktır. Mesaj olarak ‘tavla ustası’ veya ‘canım dostum’ gibi kısa sözcükler yazdırabilirsiniz. 

Nostaljik Hediye Sepeti Büyük Boy

Nostaljik Hediye Sepeti Büyük Boy


Çocukluğunu 90’larda yaşayan herkes, çok büyük bir şansa sahiptir. Birbirinden renkli oyuncaklar, şekerlemeler ve sakızlar, 90’lı yılların çocuklarının hafızasından silinmez. Bu nedenle çok değerli olan bu ürünler, özenle aranır ancak bulunması zordur. Nostaljik hediye sepeti, çok ender bulunan nostalji ürünlerini bir araya getiriyor. Kişileri çocukluğuna götüren setin içerisindeki her ürün büyük bir heyecan yaratıyor. Siz de çocukluğuna özlem duyan dostunuz veya sevgiliniz için bu özel hediyeyi tercih edebilirsiniz. En unutulmaz oyuncakları ve en lezzetli yiyecekleri bir arada hediye etmek için Nostaljik Hediye Sepeti Büyük Boy hediyesini seçmeniz yeterlidir.

Sevgili Kol Saatleri

Kişiye Özel İsim Yazılı Sonsuzluk Kol Saatleri


Sevgililer, uzakta olsalar bile her saniye birbirlerini düşünürler. Özlem, aşk ve sevgi ile geçen her dakikaya özel bir hediye almak, büyük bir anlam içerir. Sevdiğiniz ile aynı aşk saniyelerini geçirdiğinizi gösteren bir ürünü, ona hediye etmek istemez misiniz? Kullanışlı, şık ve özel kol saatleri, sevgililere özel tasarımı ile herkesi büyülüyor. Sonsuzluk simgesi ile özelleşmiş olan kol saatlerini anlamlı kılan bir özellik daha bulunuyor. Bu da şüphesiz ki içerisinde sevgililerin ismini taşımasıdır. Eşiniz veya sevgiliniz ile aynı kol saatini kolunuzda taşıyarak dakikaları anlamlı kılabilirsiniz. Bunun için yalnızca isimlerinizi vermeniz yeterlidir.

Seni Sevmemin 48 Nedeni Kitabı

Seni Sevmemin 48 Nedeni Kitabı


Sevgililer için hazırlanan her ürün çok değerli ve anlamlıdır. Sevgililere özel ahşap aşk defteri, romantik ve şirin yapısı ile çok beğeniliyor. İçerisine en güzel anıların, cümlelerin ve aşk sözlerinin yazılacağı defter, tasarımı ile büyük bir beğeni alıyor. Siz de sevgilinize doğum gününde, sevgililer gününde veya yıldönümünüzde aşk defterini hediye edebilirsiniz. Aşk defterini anlamlı kılmak için içerisine birlikte özel notlar alabilirsiniz. Bu defter, çocuklarınıza kalan özel bir anı olacaktır. Aynı zamanda defterden iki adet alarak ayrı ayrı notlar da yazabilirsiniz. 1 yıl sonra defterlerinizi değiştirerek keyifle ve aşkla okuyabilirsiniz. 

Canım Arkadaşım Kartları

Canım Arkadaşım Kartları


Arkadaşınız için doğum gününe özel bir hediye mi arıyorsunuz? Çok beğenilen ve sevilen bir hediye bulunuyor. Canım arkadaşım kartları, arkadaşınıza sizden çok büyük bir armağan oluyor. Sevimli, anlamlı ve hayat boyu kalıcı bir hediye için içerisinde 50 özel kart bulunan bu kutuyu seçebilirsiniz. Kartların üzerinde bulunan sevimli arkadaşlık çizimleri, renkli figürler ve anlamlı sözler, arkadaşınız için özel bir armağan olacaktır. Özel kartlar, hayat boyu sizin için bir anı ve hatıra olarak kalabilir. Hediyenizi, arkadaşınızın iş yerine veya evine gönderebilirsiniz. Dilerseniz, pasta alarak hediyenizi armağan edebilirsiniz. 

Erkeğe İsme Özel Ofis Hediye Seti

Erkeğe İsme Özel Ofis Hediye Seti


Erkek arkadaşınıza, dostunuza veya eşinize özel bir hediye arıyorsanız, ona özel tasarlanan bir hediye seti tercih edebilirsiniz. Modern, kullanışlı ve özel tasarımdaki hediye setini doğum gününde erkek arkadaşınıza verebilirsiniz. Hediye setinin içerisinde kalem, USB bellek ve kartvizitlik bulunuyor. Özel olarak tasarlanan her ürünün üzerinde isim yazılı olması, hediyenin anlamlı olmasını sağlıyor. Siyahın zerafeti, kişinin isminin prestiji ve ürünlerin kullanışlı tasarımı bir arada bulunuyor.

sevgililer günü hediyeleri

Yorum Gönder

 
Top