z Sevgili İle İlk Buluşma Kıyafeti Nasıl Olmalıdır? | En iyi Hediye Fikirleri

sevgiliyle buluşmaya giderken hangi kıyafet giyilir
Sadece kadınların mı özenli giyinmesi gerekiyor elbette hayır. Erkekler için de ilk buluşma oldukça önemlidir ve ilk buluşma kombini için fikir almanız iyi olabilir. Ne çok abartılı, ne de çok sade olmanız gerekir. Yani ortayı bulmak şık ve elit bir erkek olmak elbette elinizde. O halde gelin erkekler için en doğru kombini aramaya bakalım. Erkekler ilk buluşmada ne giymeli ne giymemeli?

Sevgilinizle İlk Buluşmanızda Bunlara Dikkat

Sevgili İle İlk Buluşma Kıyafeti Nasıl Olmalıdır?
Erkek olmanız her şeyi rahatlıkla giyebileceğiniz anlamına gelmiyor elbette. Her şeyin bir sınırı var. Çok fazla yırtık ve çok fazla abartılı bir kıyafetten uzak durunuz. Üstünüzde ki kıyafet ne çok dar olmalı ne çok bol olmalıdır. Özellikle çok zincirli çok yırtıklı marjinal kıyafetlerden olabildiğince kaçının. Örnekte ki resmimiz elbette biraz abartı ama bunun bir tık altı da sizi kurtarmaz. En iyisi böyle bir fikir varsa aklınızdan atın gitsin. Biz daha yurdum insanına dönelim ama en yakışıklısından.


Takım Elbise mi? Hımmm...

erkek takım elbise
Takım elbise aslında biraz resmi gibi durabilir ama şunu da itiraf etmeliyiz ki bazı erkeklere takım elbise çok ama çok yakışıyor. Eğer sizde bu özelliği taşıyorsanız ilk buluşmada takım elbise tercih edebilirsiniz. yine de takım elbisenizi bile biraz sporlaştırmanız iyi olabilir elbette.
sevgili ile ilk buluşmada hangi kıyafet girilmelidir
Dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise onu götüreceğiniz mekan olacaktır Takım elbise tercih ediyorsanız elbette ilk buluşmayı bir cafede yapacak halinizde olmayacak. Şık bir yerde yemek daha doğru tercih olacaktır.

Yırtık Kot Giyilir mi?

erkek için ilk buluşma kıyafeti
Sınırında ve ayarında olursa neden olmasın ki? yırtık kot artık hemen hemen herkesin tercihi haline geldi. Çok abattı olmadan ve doğru kombin yaparak oldukça şık durabilirsiniz. Erkek ilk buluşmada yırtık kot giyemez diye bir kural yok sonuçta. Sadece abartıya kaçmamaya ve çok fazla yırtık olmamasına dikkat edin o kadar.
erkeğin ilk buluşma kıyafeti

Çok Fazla Spor da Olmayın


Takım giymem yırtık kot sevmem ben en iyisi spor olayım diyorsanız elbette bunun da bir sınırı var. Üste sıradan bir tişört altınıza ise pijama altı ya da onu andıran bir kombin elbette tercih etmemelisiniz. Bu sizi şık değil daha çok vurdum duymaz ve ben nereden geldim bu ilk buluşmaya der gibi yapacaktır. Örnekte verdiğimiz iki giyilmemesi gereken spor kombini var zaten baktığınızda ne olup olmadığını hemen anlıyor olacaksınız.
spor erkek giyim

İlk Buluşmada Yakışıklılık


İlk buluşma hem erkek için hem de kadın için çok önemlidir. Elbette kalp güzelliğinin önemi daha fazla ama kimse sizi ilk gördüğü anda kalbinizi hemen anlamıyor. Bu sebeple kim ne derse desin, ilk olarak bakılan dış görünüştür. Giydiğiniz kıyafet ne kadar özneli olduğunuzu, nasıl bir tarzınız olduğunu az çok ortaya koyuyor olacaktır. dolayısı ile size en çok yakışan ve içinde en rahat edeceğiniz kombini seçmenizi öneririz.
erkek için ilk buluşma kıyafeti
Görsellerde ki kombinleri görüp ama onlar manken elbette her giydikleri çok güzel duracak diyebilirsiniz. Abartmayın yahu o kadar? Yakışıklı oldukları kesin:) Evet ama o kombinleri sizler de giyseniz sizde de şık duracağı kesin. 
erkek için ilk buluşma kıyafeti
Yani siz kendinize inanın ki karşı tarafı da ilk günden kendinize inandırın. Bir erkeğin aslında çok fazla yakışıklı olması gerekmiyor. Karizmatik bir duruş bir gülüş yakışıklıktan çok daha ön planda diyebiliriz. Kısaca sizler de ilk buluşma için erkek kombini hakkında bilgi toplamaya çalıştığınıza göre, kendinizi tam olarak ifade edebilecek bir kombin ile gidebileceksiniz. O halde haydi bol şanslar.
erkek için ilk buluşma kıyafeti

Yorum Gönder

 
Top