z Erkek Hoşlandığını Nasıl Belli Eder? | En iyi Hediye Fikirleri

beni seviyorum mu
Siz bir erkekten hoşlanıyorsunuz ama ya o sizden hoşlanıyor mu? Erkekler temelde biraz flörtüz kişilerdir ve bu sebeple sizden hoşlanıyor olarak düşünebilirsiniz ama ya değilse. Daha doğrusu sizin duygularınıza sizin hissettiğiniz gibi karşılık verip vermediğini nasıl anlıyor olacaksınız? Bu konuda elbette yüzde yüz yardımcı olamayız ama birkaç tüyo ile sınama yapıp sizden hoşlanıp hoşlanmadığını az çok anlamanıza yardımcı olabiliriz.

Buluşma Teklifleri Kimden 

beni seviyor mu
İster iş arkadaşı olun ister arkadaş grubunuzdan olsun fark etmez. Sonuçta zaman zaman dışarıda bir buluşma gerçekleşiyor değil mi? Peki ilk kim öneriyor? Örneğin masum bir öğlen yemeği için o mu sizi davet eder siz mi? Eğer teklif ondan geliyorsa sizden hoşlanma hanesine hemen artı bir ekleyebilirsiniz. Daveti tamamen dost hane gibi durabilir ama bizce bu işin içinde bir bit yeniği var:)

Davet Edilen Mekan

bana aşık mı
Durun yahu elbette bu görselde ki gibi bir mekanda sizi yemeğe davet edecek değil ya. O an ki durumunuza göre bu bir dönerci de olabilir, ayak üzeri yenilen bir tantuni de olabilir ya da şık bir restoranda yemek de olabilir. Bizce sizi nereye götürdüğünü sizi sevip sevmediğine ya da hoşlanıp hoşlanmadığı kısmına hemen yormayın. Ama elbette gittiğinizde böyle romantik bir mekan seçimi ile karşılaşıyorsanız o halde bundan sonra ki yazıları bile okumanıza gerek yok. Bu iş oldu bilin:)

Sürekli Bir Soru Bir Soru

bana aşık mı
Erkekler özellikle hoşlandığı kadının hakkında çok fazla şey öğrenmek ister. Kadınlar ise tam tersi o anı yaşamayı tercih ederler. Size durup dururken kendiniz ile ilgili sorular soruyorsa ve sizi daha yakından tanımaya çalışıyorsa bu aşk değil de nedir? siz hoşlanmadığınız birinin ailesini tanımaya ya da neleri sevip sevmediğine ilginiz artar mı? No dediğinizi duyar gibiyiz. O halde konulmalarınızı şöyle bir gözden geçirin bakalım. Neler konuşmuşunuz.


Ayrılık Sonrası Mesaj

bana aşık mı
Hasbelkader bir yerde buluştuğunuz bir şeyler içtiniz ya da ayak üstü bir iki kalem ettiniz. Eve geçtiniz ve koltuğunuza uzandınız. Dın dın bir mesaj. O da ne? Mesaj atan o. Sizce bu nedir? hoşlanmanın dibidir. Genelde bu mesajların içeriği şöyle olur ki artık efsane olarak bilinir.

Eve vardın mı?
Eve geç kalman sorun olmadı inşallah
Çok güzel bir gündü
Tekrar buluşalım mı?

bana aşık mı
Bu gibi bir mesaj arıyorsanız daha o benden hoşlanıyor mu diye sormayın yahu. Adam daha ne yapsın. Adınızı dağlara mı yazsın? Bir kuleye çıkıp haykırsın mı? Hadi hadi iyisiniz. Sizin hoşlandığınız o adam bizce sizden hoşlanıyor. Nazınızı fazla uzatmayın ve aşkınızı yaşamaya başlayın.

Yorum Gönder

 
Top