z Kişiye Özel Termos Bardak Çeşitleri | En iyi Hediye Fikirleri

fotoğraflı termos
Termoslar oldukça fazla kişi tarafından kullanılan sıcağı sıcak soğuğu ise soğuk tutan bardaklardır diyebiliriz. Son zamanlarda oldukça kişisel bir eşya gibi görünen bu termoslar farklı tarzda ve modelde üretilmeye başlanmıştır. Birçok çeşit ve zevke hitap eden termos modelleri vardır. Kişiye özel termoslar ve resimli termoslar olarak birçok farklı tarzda üretilir. Kızlara ve erkeklere göre ayrı ayrı üretilmiş çok ayrı hava ve zevklere uygun her çeşit termos bulunur. Termosların en güzel yanı ise yaklaşık 10-15 saat arasında içecekleri koyulduğu derecede sabit tutmasıdır. Bu özellik oldukça işe yaramaktadır ve bu bardakların kullanma amacını da arttırmaktadır. Bilgisayar başında saatlerce zaman geçiren insanlar masalarındaki çayı içmeyi unuttuklarında 20 dakika içinde bu çay buz gibi olabilmektedir. Ve ya yazın sıcağında içmek için aldığınız kolay dakikalar içerisinde sıcacık olabilir. Fakat termos kullanarak en basitinden bu tür sorunlara çözüm bulabilirsiniz. Sizlere birçok farklı tarzda hediyelik termos önerisinde bulunup fikirler sunacağız. İşte birbirinden güzel termos modelleri…

fotoğraflı termos

Kişiye Özel Fotoğraflı Termos Bardak MUG


Sevgilinize hediye olarak verebileceğiniz tarzda bir termostur. Ve ya kendiniz alıp kullanabilirsiniz. Üzerine istediğiniz resmi bastırabiliyorsunuz. Ürünün içerisinde paslanmaz çelik kullanıldığından içeceklerinizi oldukça sağlıklı bir şekilde tüketebilirsiniz. Aynı zamanda sevdiklerinizin resmini koyduğunuz bu fotoğraflı termos ofisteki masanıza ve ya evde bilgisayar masanızda oldukça şık duracaktır. 

isme özel termos

Kişiye Özel İsim Yazılı Termos Mug


Bazı kişiler güne sıcak bir içecek ile başlamak isterler. Özellikle kış aylarında sabahın ayazı ve dışarının soğuğu olunca insanlar kahve ve çaya oldukça fazla yönelmektedirler. İster iş yerinde olsun ister evden çıkarken olsun termoslar burada insanların imdadına yetişmektedir. İsme özel olarak tasarlanan bu termosta oldukça şık durmaktadır. İçerisindeki sıvının derecesini uzun bir süre aynı tutmaya yaramaktadır. Resimde görüldüğü üzere kişiye özel olarak üretilen bu termos oldukça şıktır. Ayrıca arkadaşlara ve sevdiklerinize hediye olarak verebileceğiniz tarzda bir eşyadır. 

Kişiye Özel Metal Renk Termos

Kişiye Özel Metal Renk Termos


Termoslar oldukça fazla kişi tarafından kullanılmaktadır. Özellikle soğuk kış aylarında çok tercih edilmektedir. Dışarıda ve ya sahada çalışanlar için yanlarından eksik olmayan mükemmel bir icattır diyebiliriz. Bazıları bu tarz termosları sevdiklerine hediye olarak almakta bazıları ise kendileri kullanmak için almaktadır. Kişiye özel termoslar oldukça şık tasarlanmakta ve üretilmektedir. Tam olarak hediyeliktirler diyebiliriz. Yukarıda görmüş olduğunuz isme özel termos oldukça şık ve gösterişlidir. Bunu hediye olarak almak isterseniz alacağınız kişinin ismini yazdırabilirsiniz. Kendinize alacaksanız kendi isminizi yazdırabilirsiniz. İsimli yani kişiye özel olması termosu güzel yapan yanlarından birisidir. 

İsme Özel Sevgili Termos Bardak

İsme Özel Sevgili Termos Bardak


Sevgilinize hediye olarak termos almayı düşünüyor iseniz tamda aradığınız şey bu olmalı. Aşkınızın tarifi hediyelerle maalesef olamamaktadır. Bu nedenle az da olsa insanlar sevdiklerini belli etmek için hediye vermektedirler. Çok anlamlı ve güzel hediyeler bulunmaktadır. Bunlardan biriside bu kişiye özel termos olmaktadır. Termosun üzerine beraber olduğunuz tarihi ve sevgilinizle olan isminizi yazdırabilirsiniz. Böylelikle her içeceğinizi içtiğinizde aşkınızı hatırlayacak ve onu anacaksınız. Oldukça anlamlı bir hediye olabilir. Ancak bunu kendinize de yaptırabilirsiniz. Hem sevgiliniz hem de kendiniz için almanız daha mantıklı olur. 

Kız Çocuklara Özel Termos Suluk

Kız Çocuklara Özel Termos Suluk


Termos sadece büyüklere ve çalışanlara yönelik bir şey değildir. Aynı zamanda çocuklarınız içinde alıp onlara hediye edebilirsiniz. Onlarda bu güzel ve gösterişli termosu beğenecek sürekli bundan su içmek isteyecektir. Kız çocuklarınız için kişiye özel termos bardak sipariş edebilirsiniz. Yukarıda gördüğünüz gibi kızının için ismini yazdırarak oldukça güzel bir resimli termos yaptırabilirsiniz.

Gelin ve Damat Temalı 2'li Termos Bardak

Gelin ve Damat Temalı 2'li Termos Bardak


Termosların arasında en güzel ve en anlamlı olan termos takımıdır. İkili bir şekilde takım olan bu termoslar yeni evlenenler için oldukça güzel bir hediye olmakla beraber evli çiftler kendileri içinde bunu almaktadırlar. Çoğunlukla evli çiftlere hediye olarak alınmakta ve ya evli çiftler tarafından tercih edilmektedir. Oldukça şık duran termoslar yukarıdaki gibidir. Gelin ve damat için ayrı resimler bulunmaktadır ve her ikisine de isimler yazılmaktadır. Sevgili termosu olarak da aranmakta olan bu model termoslar oldukça fazla kişi tarafından tercih edilmektedir. 

İsme Özel Termos

Noel Baba İkonlu İsme Özel Termos


Kişiye özel termos bardak yaptırma oldukça basittir. Oldukça şık termoslar üzerine dilediğiniz yazı ve isimleri yazdırarak kişiye özel olarak yaptırabilirsiniz. Oldukça şık ve kullanışlı olan bu termosları dilerseniz kendiniz kullanabilir dilerseniz hediye olarak arkadaşlarınıza ve ya sevdiklerinize alabilirsiniz. Sizler için güzel bir termos çeşidi örnek vereceğiz. Noel baba ikonlu bu eğlenceli termos yılbaşı hediye olarak sevdiklerinize verilecek cinstedir. Oldukça güzel olan termosun içi paslanmaz çeliktendir. Bu nedenle içtiğiniz içeceğin sağlığı hakkında bir endişeniz olmasına gerek yoktur. Oldukça iyi ortamlarda ve kaliteli malzemelerden üretilmektedir. 

Yeni Yıl Temalı Çelik Termos Bardak

Yeni Yıl Temalı Çelik Termos Bardak


Yeni yıla girerken herkes birbirine hediyeler vermektedir. Sizde sevdiklerinize yeni yıl temalı kişiye özel termos hediye edebilirsiniz. Termosun yüzeyi ve içi paslanmaz çelikten yapılmıştır. Bu nedenle sağlığınıza zarar verecek herhangi bir etkisi olmamaktadır. Yeni yıl temalı olan bahsettiğimiz termos yukarıdaki gibidir. Oldukça şık görüntüsü ile insanları çay ve kahve içmeye teşvik ediyor adeta. Hediyelik olarak alınabileceği gibi kendinize bir armağan olarak da alabilirsiniz. 

hediyelik termos bardak

Retro Tasarımlı İsme Özel Termos Mug


Kişiye özel termos bardak yaptırma için çok uzaklara gitmenize gerek yoktur. Mükemmel tasarımlar ve kalite ile birçok termosa kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz. Bu tarz termosları dilerseniz sevdiklerinize hediye edebilir onları da oldukça sevindirebilirsiniz. Sıradaki termos oldukça iyi bir görünüş ve kaliteye sahiptir. Yukarıda resimde görüldüğü gibi bir termos gönderilmektedir. Şekilli tasarımın ortasına kişiye özel isim yazılarak teslim edilir. Oldukça kaliteli bir baskı kullanılmıştır. 

ikili sevgili termosları

Birlikte Bir Ömür 2'li Sevgili Termosları


Anlamlı yazılı termos ile evinize farklı havalar kalabilirsiniz. Termosların üzerine birçok şekil, resim ve yazılar yazılabilmektedir. Bir ömür boyu beraber temalı olan bu ikili termos tamda sevgililer ve ya evli kişilere göredir. İçeceklerinizi gönül rahatlığı ile ısında değişiklik olmadan bu termoslarda saatlerce saklayabilmenize olanak vardır. Termos yukarıda resimde görüldüğü gibi bir kalite ve şıklığa sahiptir. Resimleri oldukça anlamlıdır ve ‘’Birlikte bir ömür’’ yazısı sabittir. Üzerindeki isimleri değiştirerek kendinize ve sevdiğiniz insana göre yapabilirsiniz. Ayrıca eşiniz ve ya sevgiliniz için bu şekilde bir hediye alabilirsiniz. Kendiniz için olanı ayırıp diğerini sevdiğiniz kişiye vererek onu da oldukça mutlu edebilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Top