z Mutlu Çift Olmanın Yolları | En iyi Hediye Fikirleri

Mutlu sevgili nasıl olunur
Sevgili olmak güzel hoşta ya o ilk günler sonrası yaşanılan kıskançlıklar, tartışmalar ve anlaşmazlıklar ne olacak. Hemen hemen her ilişki 1 ay sonra bu pürüzleri yaşamaya mahkum oluyor. Peki mutlu ilişkinin sırrı nedir? Mutlu sevgili olabilmeyi nasıl başarabileceksiniz. Aslında sırrı çok basit. Biraz özen ve dikkat. Neler olduğunu da biz mi anlatalım yahu? E hadi anlatalım bari. Her şey sevgililer mutlu olsun diye zaten değil mi?

Varan 1 -Merak Öldürmez Ama Süründürür

Mutlu Çift Olmanın Yolları
Normal hatta merak bazen öldürebilir de ama ilişkide yapacağınız merak sadece sizi süründürür. Yanında kim var? Nereye gitti? Telefon neden geç açıldı? Ne gerek var bu sorulara. O da bir insan değil mi? Doğa üstü güçleri mi var? Telefona tuvalette olduğu için de geç sevap vermiş olabilir ya da iş çıkışı kendine bir elektronik alet almak için sıradan bir mağazaya da uğramış olabilir. İlla her şeyi merak edip, bir de abuk sabuk şeylere yormaktan vazgeçmeli değil mi? Merak adamı mezara sokarmış. İlişkide ise mutsuzluktan başka bir şey vermez.

Varan 2 - Çok Muhabbet Tez Ayrılık Getirir

aşkta nasıl mutlu olunur
Bu Ata sözünü kim demiş ise doğru demiş. Sevgiliniz diye öyle her an beraber olacaksınız diye bir kural yok ki yahu. Bizce her şey olması gerektiği gibi dozunda olmalı. Siz de kendinize ve arkadaşlarınıza zaman ayırmalısınız aynı şekilde o da. Her yerde beraber olursanız özlemenin değerini ve kıymetini nasıl anlayacaksınız ki? Özlemek bir ilişkinin temel direğidir.

Varan 3 - Sabır Sabır Ya Sabır

aşkta nasıl mutlu olunur
Bir şarkı vardı hatırlar mısınız? Sabır sabır ya sabır… sabır sabır belki de akıllanır, belki de uslanır. Şarkılar bile bunları sizlere tüyo olarak veriyorken sizin bu aceleniz niye? Bırakın illa olması gerek ritüellerini. Siz aşkınızı yaşayın. Her şeyin bir zamanı var sabır etmekten vazgeçmeyin. Kavganızda hemen bitirmek yerine biraz sabır edin, onu anlamaya çalışın. İptal olan buluşmanıza hemen parlamayın biraz anlamaya çalışın. Kısaca mutlu bir ilişki için sabrı hiç aklınızdan çıkarmayın.

Varan 4 - Komik mi? Ağır başlı mı?

mutlu bir ilişki için neler yapılır
Herkes dışarıda ağır başlı ama beraber kaldıklarında enerjik, mutlu ve bıcır bıcır bir kişiyi sever. O yüzden siz bu iki dengeyi korumaya çalışmalısınız. Onun yanında çocuk gibi olabilirsiniz ama dışarıda olgunluğunuzu korumalısınız. Sonuçta kimsenin ağzına sakız olmaya gerek yok değil mi?

Varan 5- Aşkta Saygı Şart


sevgiliyle nasıl mutlu olunur
Ne klasik bir söz değil mi? Saygı. Size çok sıradan gelebilir ama karşınızda ki insana saygılı değilseniz o ilişki bir gün ölmeye ve yok olmaya mahkumdur. Saygı kişinin kalitesini, farkını ortaya koyan en önemli erdemdir. Onun duygularına, hayatına saygılı olmayı öğrenin ki, samimi ve içten bir ilişkiye sahip oluverin. Samimiyet arada ki mesafe demek değildir. Saygı onun ve sizin kişiliğinizi koruma altına alarak hareket edeceğiniz anlamına gelmektedir.

Yorum Gönder

 
Top