z Bebeklere 1.Yaş Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

bir yaşındaki bebeklere hediye
Yeni doğan bebeklere ve bir yaşına giren bebeklere adetlerimize göre ziyaret edilir ve hediye verilir. Daha önce bebeğe hediye almayan birçok kişi vardır. Bu durumda oldukça düşünceli olabilir ve ne alacağına karar veremeyebilir. Hediye alırken özellikle bebeğe alırken biraz dikkat etmek gerekiyor. Anlamlı hediye alınmalı veya bebeğin işine yarayabilecek ihtiyacı olan eşyalara yönelerek bunlar hediye olarak verilebilir. Bebeğin ilk yaşını doldurduğunda hediye alacak kişiler genellikle ‘’Bebeğe 1 yaş hediyesi ne alınır?’’ tarzında internet ortamında aramalar yaparak ne alacaklarına karar vermeye çalışırlar. Aileye, akrabaya, sevgiliye veya arkadaşlara hediye alınacak olsa huyunu ve ilgi duyduğu konuları bildiğinizden hediye almak çok daha kolay olabilirdi. Fakat iş bir bebeğe hediye almaya gelince duraksayabilirsiniz. Aslında bebeklere hediye almakta bu makaleden sonra oldukça kolay olacak ve hızlı bir şekilde bir yaşında olan bebeğe çok anlamlı veya ihtiyacı olan hediye alabileceksiniz.

1 Yaşına Gelen Bebeğe Alınabilecek Hediyeler

bir yaş bebek hediyeleri
fiyatlar
Bebeklere bir yaşlarına geldiklerinde ve doğduklarında hediyeler alınır. Mevlitler okutulur komşular, arkadaşlar ve akrabalar davet edilir. Davet edilen kişilerde bebek için hediye alarak davete gelirler. Gelen kişiler arasında daha önce hediye almayan ve ne alacağını bilmeyen kişiler olabilir. Sizde bu kişiler arasında yer alabilirsiniz. Bir bebeğe kalkıp da süs eşyası veya buna benzer eşyalar alınamaz. Ona anlamlı veya ihtiyaçları doğrultusunda kullanabileceği hediyeler almalısınız. Anlamlıdan kastımız, büyüdüğünde dahi sahip olabileceği ve baktıkça sizi hatırlayacağı bir hediye olmalıdır. 

1. Bebeğin Karakalem Portre Resmi Çizdirilebilir

fiyatlar
Anlamlı hediyeden kastımıza ilk örneğimiz karakalem portre çizimdir. Bebeğin güzel bir resmini alarak profesyonel kişiler tarafından portresini elle çizdirebilirsiniz. Bebek ve ailesi için oldukça anlamlı bir hediye olacaktır. Ayrıca bu hediyeyi muhtemelen ailesi bebeğin odasına veya evlerinin güzel bir kısmına asacak ve uzun yıllar boyunca duracaktır. 
erkek bebekler için birinci yaş hediyeleri
fiyatlar
Çizdirilen portre resmi güzel bir tabloya yapıştırarak hediye olarak vermeniz gerekiyor. Yoksa ailesi resmi bir rafa kaldırabilir. Tablo olarak verildiğinde direk asacak ve hediyeyi kullanmaya başlayacaktır. Ayrıca güzel hediye fikirleri olan bu armağan bebek içinde oldukça anlamlı bir armağandır. Bebek büyüdüğünde resim için size muhtemelen çok teşekkür edecek ve her gördüğünde sizi hatırlayacaktır. Bu şekilde anlamlı hediye seçimlerinde bulunabilirsiniz. 

2. Bebek Tulumu

bebek tulumu
fiyatlar
Bebeklerin ihtiyaçlarına yönelik hediye tercih edebilirsiniz. Bebeği ziyarete gelen çoğu kişi ihtiyaçlarına yönelik alınmış hediyeler ile gelecektir. Bu ihtiyaçlardan en önemlisi ve en çok gerekeni de bebek tulumudur. Soğuk aylarda iseniz bu hediye çok daha anlamlı ve ihtiyaç duyulan bir hediye anlamına gelir.
bebeklere 1. yaş hediyeleri
fiyatlar
Bebek tulumları her bebeğin en önemli ihtiyaçları arasında yer alır. Soğuk günlerde bebek dışarı çıkartıldığında bu tarz sıcak tutan ve soğuk girmeyecek kıyafetler giydirilmesi gerekir. Bu tarz kıyafetleri seçerken bebeklere özel olarak üretilmiş kaliteli ve pamuktan yapılanları seçmelisiniz. Bebeklerin ciltleri oldukça hassas olduğundan kalitesiz üretilen ve farklı maddeler içeren kıyafetler ciltlerinde rahatsızlığa yol açabilir. Bu tarz sonuçlara neden olmayı kimse istemez. Bu nedenle sağlıklı ve kaliteli ürünlerden yana tercihlerinizi kullanmalısınız. 


3. Bebek Bezi

fiyatlar
Bebeklerin ve ailesinin en çok duyduğu ihtiyaçlardan birisi bebek bezidir. Bebek bezleri bazı aileler için oldukça masraflı olabilmektedir. Bu tarz aileler için hem anlamlı hem de ihtiyaçlarına yönelik olan bebek bezi hediyesini verebilirsiniz. 
1 yaş bebek hediyeleri
fiyatlar
Bebek bezleri pahalı ve kesinlikle ihtiyaç olan eşyalardan birisidir. Bir bebeğin en çok ihtiyaç duyduğu eşyadır aslında. Bebekler ilk doğduklarından itibaren belli bir yaşa kadar bu tarz bezleri kullanması gerekir. Bu süre zarfında azımsanmayacak kadar masrafı olmaktadır bu bezlerin. İhtiyaç doğrultusunda bir iki ay kadar yetebilecek şekilde bebek bezi alarak hem ailesine hem de bebeğe bir yardımınız dokunmuş olur. 

4. Bebek Künyesi

bebek bilekliği
fiyatlar
Adetlerimize göre yeni doğan ve belli bir yaşa gelen bebeklere künye hediye edilmektedir. Genellikle kız bebekler için bu tarz bir hediye geleneği bulunmaktadır. Bebeğin yakın akrabalarından birisi iseniz bu tarz bir hediye tercihinde bulunmanız oldukça anlamlıdır. Bebek güzel bir altın künye yaptırabilirsiniz. Ailesi de bu hediye için oldukça sevinecektir. Ayrıca bebek büyüdüğünde dahi bu hediyeyi kullanabilecek ve kullandıkça da sizi hatırlayacaktır.
bebeğe birinci yaş hediyesi
fiyatlar
Bebeklere daha önce hediye almayan ve bebeğe 1 yaş hediyesi ne alınır tarzında araştırma yapan kişiler için oldukça güzel bir hediye önerisidir. Bebeğin isminin yazdığı altın bir künye hediyesi birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Genellikle yakın tanıdıklar ve akrabalar bu tarz hediyeyi tercih ederler. 

5. Kişiye Özel Bebek Zıbını

kız bebeğe 1. yaş hediyesi
fiyatlar
Her bebeğin sahip olması gereken ve ihtiyaç duyduğu diğer bir eşyada bebek zıbınıdır. Bebek zıbınları piyasada oldukça fazla bulunmaktadır. Bebek için bir yaş hediyesi olarak en uygun hediyeler arasında yer almaktadır. Anlamlı ve güzel bir şekilde bebek zıbını alarak bebeğe hediye edebilirsiniz.
bebek zıbını erkek

fiyatlar
Ancak bebek zıbınını kişiye özel olarak yaptırmanız çok daha anlamlı ve güzel olacaktır. Bilindiği üzere birçok hediye kişiselleştirilebiliyor. Yani hediyelerin üzerine anlamlı yazılar veya isimler yazılarak kişiye özel bir hale getiriliyor. Bu işlemler oldukça kolay ve basittir. İnternet ortamından bebek için üzerinde güzel yazılar olan veya ismini yazdığı bir zıbın sipariş edebilirsiniz. Bu hediye hem bebek hem de ailesi için oldukça güzel olacaktır. Ayrıca kişiye özel olması diğer zıbınlardan farkını ortaya koymaktadır. 

6. Bebeklere Özel 1 Yaş Posteri

erkek bebeklere birinci yaş hediyeleri
fiyatlar
Bebekler 1 yaşlarına girdiklerinde onlara çok özel bir hediye verebilirsiniz. Klasik hediyeler dışına çıkarak farklı ve göze güzel bir şekilde hitap eden hediyeler almak daha mantıklıdır. Ayrıca bebeğe daha önce hediye almayan kişiler için oldukça zor bir durum olabilir. Bu seferki hediye tercihinizi böyle güzel ve anlamlı bir posterden yana kullanabilirsiniz.
bebek butik kurabiye
fiyatlar
Bebeklere 1 yaş hediyesi ne alınır sorusunun en güzel ve anlamlı cevabı belki de bu başlıkta gizlidir. Bu güzel poster için ihtiyacınız olan en önemli şey fotoğraftır. Bebeğin çok güzel bir fotoğrafını elde ettikten sonra geriye kalan işlemler oldukça kolaydır. Poster üzerine yazılacak isim, tarih ve mesaj ekleyerek bu anlamlı posteri yaptırabilirsiniz. Poster bebeğin odasına veya evin güzel bir tarafına koyulacaktır muhtemelen. Ayrıca bu kişilerin evine her misafirliğe gittiğinizde hediye olarak verdiğiniz bu posteri duvarda görmek oldukça hoşunuza gidecektir. Verilen hediyelerin kullanıldığını görmek, hediyeyi veren kişi için çok ayrı bir mutluluk sebebi olmaktadır. Anlamsız ve ihtiyaç dışı verilen hediyeler genellikle kullanılmamaktadır. Bu nedenle seçimlerin iyi ve ihtiyaçlara yönelik olarak tercih edilmesi gerekir. 
bebek kurabiyesi
fiyatlar
Bebeklere hediye alırken dikkat edilmesi gereken bazı kurallar vardır. Öncelikle bebekler çok hızlı bir şekilde büyürler. Kıyafet alırken bu nedenle biraz büyük kıyafetler alınmalıdır. Özellikle 1 yaşları en çok geliştiği ve büyüdüğü zamanlardır. Diğer dikkat edilmesi gereken ve en önemli olan konuda kıyafetlerin yapısı ile alakalıdır. Bebekler için kıyafet tercih ederken bu kıyafetlerin pamuk gibi zararsız ve bebeklerin ciltlerinde tahrişe neden olmayacak malzemeler ile üretilen kıyafetler tercih edilmelidir. Bebeklerin ciltleri hassas olduğundan alerjik hastalıklara yol açabilecek şekilde üretilen kıyafetler bulunmaktadır. Bunlara karşı dikkatli olmak gerekiyor.

Yorum Gönder

 
Top