z Dayıya Ne Hediye Alınır | En iyi Hediye Fikirleri

Annenizin erkek kardeşi, sizin için de büyük bir değere sahiptir. Dayınız ile paylaştığınız anlar, paylaştığınız fikirler ve planlarınız mutlaka vardır. Değer verdiğiniz dayınız için onu mutlu eden küçük bir sürpriz yapabilir ve hediye alabilirsiniz. Erkeklere özel tasarlanan hediyeler, dayınızı mutlu edecek özelliklere sahiptir. Aradığınız hediyeyi burada kolayca bulabileceksiniz. Hediyenizi kısa sürede sipariş vererek, dayınızın doğum gününe kadar özenle saklayabilirsiniz. Sizden uzakta olan dayınız için de iş yerine veya evine kadar teslim edilerek ona sürpriz olan hediyeler seçebilirsiniz.

dayıya hediye

Dayıya Doğum Günü Hediyeleri


Dayınızın doğum günü yaklaştığında, ona kız kardeşinin çocuğu olarak değil, bir dost olarak hediye almalısınız. Bu hediye, dayınızı o kadar mutlu edecek ki siz de onunla birlikte mutlu olacaksınız. Hediyenizi seçerken, dayınızın mesleği, yaşı, nerede yaşadığı ve nelerden hoşlandığını ön planda tutabilirsiniz. Genç ve orta yaş erkekler için üretilen hediyelerden, kendi dayınıza uygun olan ürünü tercih edebilirsiniz. 

dayıya alınabilecek hediyeler

KOTON'dan Polo Yaka Tişört


Bu erkeklere özel hediye iş yerinde kullanılan prestijli bir ürün, ofis aksesuarı, şık bir cüzdan veya anlamlı fotoğraf çerçevesi olabilir. Armağan edeceğiniz ürün için fikirlerinizi geniş tutmalısınız. Biz, sizlere yardımcı olmak ve dayınıza en güzel hediyeyi armağan etmek için farklı fikirleri bir araya getirdik. Size, bu fikirler arasından en yakın hissettiğinizi seçmek kalıyor…

dayıya hediye fikirleri

Özel Tasarım Baş Harfli Tesbih


Tesbih kullanmayı seven ve hatta yanından ayırmayan erkeklere özel bir ürün tasarımı bulunuyor. Modern, şık ve kişiye özel görünüme sahip olan tesbihi, dayınıza armağan edebilirsiniz. Tesbihi, diğerlerinden farklı kılan özellikleri, sahibinin baş harfini taşıması, şık ve kaliteli görünmesi oluyor. Dayınızın doğum gününde, her zaman kullanacağı bu özel tasarımı tercih edebilirsiniz. Böylelikle her kullandığında sizi hatırlayacak ve çok keyif alacaktır.

dayıma hediye

Elektrik Mühendislerine Özel Masa Saati


Elektrik mühendisliği, en çok değer verilen meslekler arasındadır. Ailenizde mühendis varsa, herkes onunla gurur duyar. Elektrik mühendisi olan dayınıza, onu gururlandıracak ve mutlu edecek bir hediye almak istemez misiniz? Kişiye özel tasarım olan masa saati, aradığınız hediyelik eşya özelliklerini fazlasıyla karşılar. Bir mühendisin masasında olması gereken saat, bu tasarımla kişiye özel kılınıyor. Saatin şık ve minimal tasarımının yanında üzerinde dayınızın isminin yazılı olması, dayınızı çok mutlu edecektir.

dayılar için hediye fikirleri

Çocuk Doktorlarına Özel Masa Saati


Her meslek grubuna özel üretilen masa saatleri arasında çocuk doktorlarına özel tasarım da yer alıyor. Dayınızın mesleği çok doktorluğu ise ofisinde kullanabileceği bu saati ona hediye edebilirsiniz. Erkeklerin meslekleri ile ilgili aldığı hediyeler, onları çok gururlandırır. Üzerinde isim yazılı olan masa saatini alarak, dayınızın ofisine yerleştirebilirsiniz. Saatiniz, her zaman özenle bakılmaya değer olacak görünüme sahiptir.

dayıya hediye fikirleri

Kayı Boyu Simgeli Termos


Kudretli ve kuvvetli olmayı gösteren Kayı Boyu simgesi, son dönemlerin en kullanışlı ürünleri üzerinde yer alır. Herkesin çok beğendi anlam yüklü simgenin kullanıldığı ürünlerden biri de termos bardaklardır. Termos bardak, sevdiklerinize alabileceğiniz kullanışlı bir üründür. Her gün tüketilen kahvenin sıcak kalmasını için termos bardak gereklidir. İş yerinde, okulda, sinemada veya piknikte kullanması için dayınıza bu termosu doğum günü için hediye edebilirsiniz. Termosun kolay tutumu, kalitesi ve üzerideki Kayı Boyu simgesi, beğenilmesini sağlayacaktır.

dayıya hediye önerileri

Eczacıya Hediye Kare Anahtarlık


Eczacıların ismine özel olarak tasarlanan anahtarlık, prestijli bir görünüm sağlar. Anahtarlığın tasarımı, oldukça minimaldir ve her zevke hitap eder. Eczacı dayınıza küçük bir sürpriz yaparak bu anlamlı hediyeyi alabilirsiniz. İşi ile ilgili bir hediye olması, dayınızı çok mutlu eder. Aynı zamanda her gün dükkanını açıp kapatırken sizi hatırlar. Hediyenin uygun fiyatı, öğrenci olan gençlere oldukça iyi bir fırsat sağlayabilir.

yüzücü dayıma hediye

Yüzücülere Hediye Kupa Bardak


Yüzücü olan bir dayınız mı var? O halde yüzücülere özel tasarlanan çok nadir ürünlerden biri olan bardağı ona armağan edebilirsiniz. Üzerinde yüzücü simgesi, klubünün ismi ve en önemlisi dayınızın ismi bulunan bardağı, doğum gününde dayınıza hediye edebilirsiniz. Kupa bardak, sevdiklerinize alabileceğiniz en güzel ve kullanışlı ürünlerden biridir. Çay ve kahve keyiflerini çok daha keyifli kılacak olan kupa bardak, tasarımı ile aynı zamanda bu dakikaları özelleştirecektir.

dayıya özel hediyeler

Ok Şeklinde Deri Erkek Bileklik


Erkeklere en çok yakışan aksesuarların başında bileklik gelir. Saat ile birlikte veya tek başına takılan bileklikler, oldukça güzel bir görünüm oluşturur. Sevdiklerinizin büyük bir keyifle takacağı ok şeklinde deri bilekliği, onlara hediye edebilirsiniz. Şıklığın tamamlayacısı olan erkek bilekliğini, dayınız, kardeşiz, amcanız veya erkek arkadaşınız için tercih edebilirsiniz. Bilekliğin kaliteli görünümünü çok seveceksiniz.

erkek bileklik

Ay Yıldız Türk Bayrağı Deri Bileklik


Türk bayrağının kusursuz ay ve yıldızını bileğinde taşımaktan gurur duyan kişiler için özel üretim bileklik bulunuyor. Bu bileklik kaliteli derisi ve çelik yapısı ile çok seviliyor. Ancak bilekliği özel kılan özellik, üzerinde ay yıldız bulunmasıdır. Sevdiklerinizi gururlandırmak ve aldığınız hediyeye hayran bırakmak için bu bilekliği tercih edebilirsiniz. Bileklik, tüm giyim tarzlarına yakışarak, özel bir farklılık oluşturacaktır. 

dayılar için hediye

Erkeğe Prestijli 3’lü Aksesuar Seti


Erkeklerin büyük bir beğeni ile kullandıkları ürünleri onlara siz armağan edebilirsiniz. Üstelik bu ürünler kaliteli, prestijli ve kişiye özel olarak diğerlerinden farklıdır. İçerisinde cüzdan, kalem ve anahtarlık olan bu şık kutu, kaliteli ürünleri ile herkesi kendine hayran bırakan niteliklere sahiptir. İş dünyası içerisinde olan dayınıza veya diğer sevdiklerinize özel tasarım aksesuar setini hediye etmelisiniz. Böylelikle anlamlı, kaliteli ve hatta kusursuz bir hediye almış olacaksınız. Aldığınız hediye her zaman beğeni ve hayranlıkla kullanılacaktır.

asker dayıya hediye

Deniz Kuvvetleri İçin Hediyelik Çay Fincanı


Deniz Kuvvetlerinde görevli olan bir dayınız mı var? Dayınıza mesleği ile gururlanacağı ve sık sık kullanacağı bir hediye verebilirsiniz. Kusursuz tasarıma sahip olan bu hediye, üzerinde Deniz Kuvvetleri figürleri ve yazısı ile büyük ilgi görüyor. Hediyeyi anlamlı kılan en önemli özelliği de üzerinde dayınızın rütbesinin ve isminin yazılı olmasıdır. Ofiste rahatça kullanılan bu ürün, Deniz Kuvvetlerine yakışan görünüme sahiptir. Ahşap ve beyazın kusursuz uyumu ile oluşturulan çay fincanını dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz.

dayıya doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Siyah Deri Cüzdan


Dayınızın doğum günü yaklaşıyor ve ona ne hediye almanız gerektiğine karar veremiyorsanız, her erkeğin beğeneceği bir ürün seçmelisiniz. Böylelikle dayınızın hediyenizi beğenme ve keyifle kullanma olanağını arttırırsınız. Şık bir deri cüzdanı beğenmeyecek erkek yoktur. Üstelik bu cüzdan kişiye özel tasarım ile beğenilme oranı daha da artar. Dayınız için her zaman rahatlıkla kullanabileceği kişiye özel siyah deri cüzdanı hediye olarak seçebilirsiniz. Cüzdanın üzerinde dayınızın ismi ve büyük olarak yazılmış baş harfi bulunuyor.

dayıya hediye

Erkeğe Özel Havalı Hediye Seti


Erkeklerin günlük yaşamında kullanabileceği tüm ürünleri ona şık bir kutu içerisinde sunmak istemez misiniz? Kupa bardak, anahtarlık, 2’li kalem setti, kredi kartlık ve çakmak, kutu içerisinde bulunan ürünlerdir. Bu ürünlerin şık tasarımları, erkeklerin büyük bir beğenisini kazanıyor. Bununla birlikte üzerinde isim yazılı olması, ürünleri kişiye özel kılarak kullanma şevki yaratıyor. Dayınızın iş yerinde ve günlük yaşamında kullanacağı ürünleri ona doğum gününde hediye edebilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Top