z En Sıra Dışı Ayakkabı Modelleri | En iyi Hediye Fikirleri

En Sıra Dışı Ayakkabı Modelleri
Tarihte ilk olarak ayakkabıların kullanılma amacı insanların ayaklarını gelebilecek herhangi bir zarardan korumaktır. Zamanla ayakkabılar asıl amacı olan ayakları korumaktan çıkmış ve kıyafetlerin altına güzel bir kombin olup insanların şık görünmesi için kullanılan bir aksesuar olarak kullanılmaya başlamıştır. Bir insanın şık görünmesindeki en büyük etken ise her zaman ayakkabıları olmuştur. Ayakkabıları şık olan ve kıyafetleriyle güzel bir şekilde kombin etmiş olan birisi oldukça şık görünebilmektedir. Özel günlerde de tercih edilen ayakkabılar çok önemlidir ve biraz da dikkat çekici olmalıdır. Özellikle kadınlar için özel günlerde ayakkabı tercihinin abartılı olması ve dikkat çekmesi amaçlanmaktadır. Ancak tabi ki de her şeyin olduğu gibi ayakkabıların da fazla abartılı olanları çok da şık görünmeyebilir. Günümüzde ayakkabılar şık olmaktan da çıkmış abartılı ve mümkün olduğunca şaşırtıcı tasarımlara sahip olmaya başlamıştır ve özellikle de bazı ünlüler tarafından kullanılmaktadır. 
değişik ayakkabılar
Birçoğunuz için ayakkabı tercihinin ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Magazin programlarında da sıkça görebileceğiniz üzere ünlülerin kıyafetlerini eleştirmeye ilk olarak ayakkabılarından başlar ve en çok da ayakkabıları üzerinde eleştiri yapmaktadırlar. Eee ne demişler sonuçta dost başa düşman ayağa bakarmış!! Bütün bunların yanı sıra bazı modacılarda ayakkabı tasarımlarını aşırı derecede abartmaktadırlar ve bizlere yok artık böyle ayakkabı mı olur? Dedirtmekte ısrarcı olmaktadırlar. Hadi diyelim modacılar yapıyor sadece bununla da kalmayıp ünlüler de bu tür ayakkabıları dikkat çekmek için çoğunlukla tercih ediyorlar ve sürekli olarak ilginç ayakkabı modellerini tercih etmektedirler. Aşağıda size göstereceğim ayakkabı modelleri sadece bilgi amaçlıdır alıp kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmem!

İlginç Ayakkabı Modelleri


Aşağıda göstereceğim ayakkabılar umarım ilerde moda olmaz ya da kullanan sayıları artmaz. Yok artık bunlar da mı var? Diyeceğiniz ayakkabı modelleriyle sizleri baş başa bırakıyorum. Resimlerin altındaki açıklamaların hepsi şaka amaçlıdır. Umarım ciddiye alıp da saçmaladığımı düşünmezsiniz:)
ayakkabılar ilginç
Tasarımıyla tıpkı bir at toynağını anımsatan bu ayakkabıyı yapan tasarımcının yaparken ne düşündüğü oldukça merak uyandırmaktadır. Ayakkabının topuk kısmının da bir altı patlar suikast tabancasına benzemesi nedeniyle sanırım bu ayakkabı ile herhangi bir devlet dairesine giremezsiniz hatta toplum içinde bile gezerken her an polis sizi çevirebilir. Ayakkabıyı kullananlar kesinlikle dikkatli olmalıdır:)
en ilginç ayakkabılar erkekler için
Altın dişli modeliyle dikkat çeken ayakkabı artık gösterişin ayaklar altına kadar inmesinin en büyük örneğidir. Bu ayakkabıyla sakın camiye girmeyiniz çalınabilir. Ayakkabıyı temizlemek istediğinizde de boya kullanmanıza hiç gerek kalmadan diş fırçası ve diş macunuyla rahatlıkla temizleyiz bembeyaz hale getirebilirsiniz.
en ilginç ayakkabılar
Artık kelimelerin kifayetsiz kaldığı ana geldik sanırım yukarıdaki resmi nasıl açıklayacağımı artık düşünemiyorum. Vahşi bir tasarımıyla dikkat çeken bu ayakkabı sanırım tam da cadılar bayramı için üretilmiştir. Dişlerin çirkinliği ve dilin iğrençliğiyle dikkat çeken bu ayakkabı sizi kesinlikle herkesten farklı bir şekilde gösterecektir. Lütfen çocukların bulunduğu ortamda giymeyiniz.
en ilginç ayakkabılar
Yüzmeyi oldukça seven birinin tasarladığı bu ayakkabı ise pratik yapısıyla dikkat çekmektedir. Yüzmek istiyorsunuz ve ayakkabınızı çıkartıp palet giymeye vaktiniz yoksa kesinlikle bu ayakkabıyı kullanmalısınız. Her an ve her zaman denize atlayacakmış gibi görünmek sizi oldukça farklı gösterecektir ve çevrenizdeki diğer kadınlar arasında daha da ön planda çıkmanızı sağlayacaktır. Üstelik bu ayakkabıyla hem karada hem de suda oldukça rahat bir şekilde hareket edebilirsiniz. Bence bu ayakkabıyı kaçırmadan sipariş verin! 
en ilginç ayakkabılar
GameBoy ve Pikaçu’ ya bayıldığınıza eminim! Bunu ayakkabılarınızla birlikte diğer insanlara da göstermenin en etkili yolu da ayakkabının içine desenlerini yerleştirmektir. Kızlar bu ayakkabıları giydiğiniz anda erkekler sizin ne kadar tatlı ve sevimli biri olduğunuzu düşünecekler! İnanmayacaksınız ama bu ayakkabının farklı renkleri de varmış. Kesinlikle denemelisiniz.
en ilginç ayakkabılar
İlk başlarda ayakkabıyı giyerken biraz çekinebilirsiniz ancak giydikçe alışacağınıza eminim. Herhangi bir yanlışlık yaptığınız taktirde ayağınızı ısırarak koparabilecek bir güçte olan bu ayakkabı aynı zamanda oldukça da sevimli durmaktadır. Bu ve bu tarz sevimli ayakkabılarla artık sizlerde oldukça sevimli görüneceksiniz!
en ilginç ayakkabılar
Yağmurlu havalarda ayakkabılarınızın ıslanma derdine son! Artık yağmur yağdığında sizler de ayakkabılarınızın ıslanmasını istemiyorsanız kendi kendini sudan koruyan şemsiyeli ayakkabıları kesinlikle denemelisiniz.
en ilginç ayakkabılar
Her an bir soda açacağına ihtiyacınız olabilir ve bunu çantanızda taşımaksa oldukça zahmetli olabilir ya da çoğunlukla unutabilirsiniz. Artık soda açacağı arama derdine son! Resimde görmüş olduğunuz ayakkabı sayesinde sodalarınızı istediğiniz zaman istediğiniz yerde kolaylıkla açabilirsiniz. 
en ilginç ayakkabılar
Her an düşman suikastine uğrayabileceğiniz ihtimaline karşı özel olarak hazırlanmış yukarıdaki görmüş olduğunuz ayakkabı sayesinde panik durumunda ayakkabınızı çıkartın ve akrep sizin için bütün düşmanları tek tek öldürsün. Size de izleyip keyif almak kalıyor sanırım!
en ilginç ayakkabılar
Ayakkabının ilk olarak kullanılış amacı olan ayağı koruma amacından birazcık şaşmış olsa da hoş bir tasarıma sahip olan bu ayakkabı oldukça dikkat çekmektedir. Özellikle yazın sıcak havalarda bu ayakkabıyı kullanmanızın havanıza ekstra bir değer katacağına emin olabilirsiniz. 
en ilginç ayakkabılar
Boyu kısa olan kızlara muhteşem bir haberim var artık sandığınız kadar da kısa değilsiniz. Bu ayakkabıyı aldığınız taktirde normal boyunuza ekstra olarak en az yarım metre daha katabilirsiniz. Eğer sizler de boyunuzun kısalığından yakınıyor ve uzun boylu arkadaşınıza hava atmak istiyorsanız kesinlikle bu ayakkabıyı alıp deneyin! 

Yorum Gönder

 
Top