z El Yapımı Yıldönümü Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

sevgiliye el emeği yıldönümü hediyesi
Bir sevgiliniz olabilir fakat ne yazık ki ona hediye alacak bir ekonominiz olmayabilir. O halde ne yapacaksınız? Yalnızca basitçe bir kutlama mı yapacaksınız? tabi hayır. Evde hazırlayabileceğiniz el emeği yıldönümü hediyeniz ile hem onu sevindirecek hem de çok az paralar harcayarak en özel armağanı ona verebileceksiniz. Bize göre fiyatı yüksek hediyeden bile daha üstün olan el emeğidir. Dolayısıyla de siz de en hesaplı yıldönümü hediyesi bakıyorsanız bu makalemizden çok şey öğrenebilirsiniz.

Yıldönümü Kartları Size Özel Mesajlarıyla


sevgiliye el emeği yıldönümü hediyesi

Yıldönümü kartları hazır olarak da birçok kırtasiyede satılıyor. Siz birkaç birden vermeyi düşünüyorsanız ve el emeğiniz ile yapmak isterseniz bu durumda kendiniz uğraşarak bunu temin edebilirsiniz. Ayrıca maliyet olarak daha uygun gelmesi açısından Yıldönümü kartlarını kendiniz giderek matbaada ekletebilir hem profesyonel bir karta sahip olmaktadır hem de daha hesaplı fiyat etiketlerine mal etmiş olursunuz.
sevgiliye el emeği yıldönümü hediyesi
Şayet böylesi bir olanağınız yoksa örnekte olan kartları karton kağıtlardan kesip biraz donatarak dilediğiniz yazıları sözcükleri yazabilirsiniz. Onun en hoşlandığı sözleri sözcükleri sizi anlatan en özel sözleri ve dahalarını.

Yılın Her Günü İçin Bir Aşk Mesajı Kavanozu

sevgiliye el emeği yıldönümü hediyesi

Ben pratik şekilde yapılabilen fakat sevgi dolu olan bir hediye araştırıyorum düşünüyorsanız bu kalp şeklinde kağıtlar tam sizlik olacaktır. Bu kartları aldığınız armağanın içine koyarak hediye edeceğiniz gibi yalnızca tekli da bir kalp kutu içerisinde hediye verebilirsiniz. En önemlisi sizlerin buna çaba vererek yapmanız olacaktır. 
sevgiliye el emeği yıldönümü hediyesi
Bir saat içerisinde bile bu armağanı hazırlayabilirsiniz. Ilk görüşte biraz basit olabilir fakat netice olarak ekonomik gücünüz yoksa ve mutlaka bir hediye vermeyi düşünüyorsanız bize göre gönüllere yazılan güzel sözler kafi olacaktır. Hem kadının erkeğe hem de erkeğin bayana yapabileceği en basit armağanlardan bir tanesi olacak.
sevgiliye el emeği yıldönümü hediyesi

Yıldönümü Hediyesi İçin Anahtarlık Yapmaya Var mısınız?

sevgiliye el emeği yıldönümü hediyesi
Her daim keyifle kullanacağı bir hediye olsun düşünüyorsanız ve yine el emeğim olsun düşünüyorsanız bu durumda onun için anahtarlık yapmak ister misiniz? Kalp şeklinde örme anahtarlık bir hayli havalı ve buram buram çaba kokuyor olacaktır. Hazırlanması da bir hayli sıradan ve birkaç saat içerisinde bitecek.
sevgiliye el emeği yıldönümü hediyesi
Sizler için lazım olan kalın ip tıp ve içine koyup doldurmak için pamuk. Bir de anahtarlık için metal kısmı temin ediyorsanız kafi. Var olan anahtarlığınızdan çıkarabileceğiniz gibi tuhafiyelerde satılan anahtarlıklardan da almayı düşünebilirsiniz. 
sevgiliye el emeği yıldönümü hediyesi
Yalnızca 10-15 dakikalık yapım süresi ile tasarlayabileceğiniz el emeği bileklik çeşitlerinden dilediğinizi seçin ve sevgiliniz için 14 şubat anısı olarak kendi parmaklarınızla bileklik tasarlayın. Aşama aşama nasıl yapıldığının fotoğraflarla anlatıldığı bu makaleyi da sevebileceğinizi düşünüyoruz.

Yıldönümü İçin Çok Şirin Bir Hediye

sevgiliye el emeği yıldönümü hediyesi
Benim elimden öyle örgü filan gelmez düşünüyorsanız bu durumda mutfakta ki marifetinizi konuşturun da bakalım. En özel ve en aşk kokan tarifleri yaparak ona güzel bir süsleme ile hediye verebilirsiniz. E bir de erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer sözü da yalan olmadığına göre bize göre bu Yıldönümü tam aradığınız alternatif olacaktır. Biz sizler için iki değişik tarif sunmaktan geri durmayacağız fakat sizler istiyorsanız daha birçok değişik alternatif ile hazırlık yapıp onun karşısına dikilebilirsiniz.

Ev Yapımı Kalp Şeklinde Milföyler

sevgiliye el emeği yıldönümü hediyesi
Daha ayrıntılı tarif istediğinize inanıyoruz elbette ki. Bu durumda gelin kalp şeklinde olarak yapabileceğiniz kalp şeklinde milföy hamur tarifini sizler için verelim ve zevkle yapmanıza imkan sağlamış olalım. 

** Kurabiye hamuru. 
** Reçel. 
** Krema. 
** Pudra şekeri veya toz şeker. 
sevgiliye el emeği yıldönümü hediyesi
Yapılışı: İlk önce büyük bir kalp kalıbı temin etmelisiniz. Sevgiliye yapılacak basit el emeği hediyeler. Kalp kalıpları ile hamurlarını kesiniz. Bir tanesini alarak merkezine çırpılmış ve tasarlanmış krema ile üstüne reçel ekleyerek üstüne bir adet daha kestiğiniz kalp hamurunuzdan yapıştırınız. Çevresini çatalla bir araya getirerek fırına verebilirsiniz. Uç kısımlarını iyice yapıştırınız tersi düşünüldüğünde kalkabilir. Fırına vererek pişmesini bekleyiniz. 
sevgiliye el emeği yıldönümü hediyesi
Sıcak sıcak pişen kalp tatlılarını çıkararak hemen sıcak iken üstüne pudra şekeri ekleyebilirsiniz. Ayrıca üstüne toz şeker dökerek daha süslü bir görüntü temin edebilirsiniz.

Çakıl Taşlarından El Yapımı Mutluluk Hediyesi 

sevgiliye el emeği yıldönümü hediyesi
Yıldönümü için el yapımı hediyeler kısmında bu sefer taş süslemeye geçelim var mısınız? biraz kabiliyet istiyor tabi fakat kendinizi çok yormadan sıradan süslemeler ile kendisine özel taş süslemesi yapabilirsiniz. Adını yazabilir baş harflerini yazabilir veya kalp süslemeleri yapabilirsiniz. Yani özetle ne yaparsanız yapın olağanüstü biçimde süslemenizi yapacak ve ona evde yapılabilecek hediye etmiş olacaksınız.

Yıldönümü Temalı Romantik Taşlar 

sevgiliye el emeği yıldönümü hediyesi
Bende kabiliyet gırla derseniz bu durumda biraz daha güç süslemeler ile yapılan taş süslemelerine geçebilirsiniz. Sevgili konulu taş süslemesinde ikili figür olarak çizimler yapabilirsiniz. Örneklere bakarak daha basit çizim yapabilirsiniz. Biraz zorlayabilir fakat pes etmek yok. Bu güzel taşları donatarak bir kutu içine koyup hediye verebilirsiniz.
sevgiliye el emeği yıldönümü hediyesi
Sevgiliye yapılacak basit el emeği hediyeler. Ben tipik bir ev kızıyım fakat el işinden anlarım düşünüyorsanız bu durumda etamin süslemeye var mısınız? bir etamin kumaşı ve kalıbı alıp hoşunuza giden deseni işleyerek ona hediye verebilirsiniz. Bir hayli güzel ve değişik bir hediye olacak. Ayrıca onun bu armağanı saklaması ile gelecekte kısmet olmaktadır da bir ev içerisinde yaşarsanız şimdiden duvarınızı süsleyecek olan objeniz de hazır olacaktır.

Yorum Gönder

 
Top