z Kendin Yap Cam Bardak Altlığı | En iyi Hediye Fikirleri

Cam Bardak Altlığı Nasıl Yapılır
Yaz mevsimi geldiğinde içimiz daha bir heyecanlı. Bu içimizdeki heyecanı dışarıya capcanlı renkler ile yansıtıyoruz zannediyorum. Hem yazın gelmesiyle hem de şahane bir proje yapacağımdan dolayı bir hayli sabırsızım. Bugün sizinle beraber el emeği cam bardak altlığı yapacağız. Bardaklarda içimizi ferahlatacak limonataları içerken şirin bardak altlıkları kullanmak en az hazırlanması kadar neşeli olacaktır. Hazırlanması bir hayli kolay olan cam bardak altlığı onu gören birçok kimseyi de adeta büyüleyecek. Dahası “ben yaptım” deyip gururlanacağınız şahane bir proje olacaktır. Ezilmiş cam dolgudan oluşan cam bardak altlıklarını yapmak yalnızca 3 aşamadan oluşacak. Projenizin daha sağlam olmasını isterseniz güçlü bir yapıştırıcı kullanmanız gerekecek. Bu yaz mevsimine damgasını vuracak olan cam bardak altlıklarını yapmak için daha fazla zaman kaybetmeyin. Haydi hep birlikte yapılış aşamalarına bir inceleyelim. 

Cam Bardak Altlığı Yapımı İçin Gereken Araç ve Gereçler.


** Mantar altlıkları. 
** Dekoratif dolgular
** Boyama spreyi. 
** Boyutlu sihirli yapıştırıcı. 

Cam Bardak Altlığı Nasıl Yapılır? 

Cam Bardak Altlığı Nasıl Yapılır
Daha evvel hiç el emeği projesi tecrübe etmediyseniz ilk önce bu projeden start verebilirsiniz. Hazırlanması bir hayli kolay olan bu cam bardak altlıkları kendinize olan güveninizi yükseltecektir. Çok bir el yeteneği gerektirmeyen bu projeyi ister tanıdıklarınız için dilerseniz de kendinize tasarlayabilirsiniz. Kullanacağınız renkler her şeyi ile sizin tercihiniz. Kendi tarzınızı ve zevkinizi göz önüne serebileceğiniz cam bardak altlıklarının yapımına bir an evvel harekete geçelim istiyorsanız. 
Cam Bardak Altlığı Nasıl Yapılır
İlk önce dekoratif dolgu ile işe koyuluyoruz. Sprey boya ile dekoratif dolgunuzu dilediğiniz renge boyayın. Sahil kıyısında içeceğiniz limonatanız için en özel renk mavi olacaktır gibi. Boyama işleminden sonra sıra geldi dolgu uygulamasına. Sihirli yapıştırıcı ile dekoratif dolgunun içini ince bir tabaka şeklinde doldurun. Çok fazla doldurursanız bardaklarınız dengede durmayabilir. Aldığınız sihirli dolgu malzemesi yaklaşık olarak 4 adet cam bardak dolduracaktır. Şahane bir renk şöleni olan cam bardak altlıkları hemen hemen hazır. Hiç dokunmadan 24 saat süresince kuruttuktan sonra kullanıma hazır hale gelecektir. Şimdiden ellerinize sıhhat.

Yorum Gönder

 
Top