z Kendin Yap Elbise Askısı | En iyi Hediye Fikirleri

dekoratif elbise askısı
Evlerin vazgeçilmezi olan ve bilhassa kış mevsiminde mont ceket ve çanta gibi günlük kullanımda ihtiyacınız olan objeleri yaşadığınız mekanda konumlandırabileceğiniz askılar bir evde muhakkak bulunması gerekiyor. Bu askılar yardımıyla gerçekte evin bir nevi dağınıklığı ortadan kalmış ve derli toplu bir yaşam oluşmuş olacak. Ancak alınan askılar gerçekte bir hayli kullanışsız yapılmış olup duvara assanız dahi, hemen düşerek sizin sinirlerini bozuyor olsa ister. Veya iyisi olsun deyip gittiğiniz yerlerde ise bir hayli yüksek meblağlı ürünler ile karşılaşıyorsunuz. Buna sizler için sunacağımız tek çare ise kendiniz havalı ve dekoratif askı yapabilirsiniz. 
dekoratif elbise askısı
Nasıl diye soruyorsanız gerçekte bir hayli kolaylıkla. Makalemizin devamını okuyarak dekoratif değişik desenli askıların hazırlanması hakkında ayrıntı alabilir ve bunlardan birini rahatlıkla yapmayı deneyebilirsiniz. Dekoratif askı hazırlanması. Kilitten dekoratif askı hazırlanması. Eve değişik bir dekor katan ve kullanılabilirliği yüksek olan bu ürünün hazırlanması gerçekte bir hayli basittir. Bu hediyeyi yapabilmek için en başta ihtiyacınız olan kapı kilit kısımlarıdır. Bu kısımları dilediğiniz renklere boyayarak ve kilitleri içerisine monteleyerek duvara sağlam biçimde konumlandırabilirsiniz. Böylelikle anahtar kısımları dışta kalır ve dilediğiniz objeleri düşme endişesi olmadan asabilirsiniz. Havalı ve değişik bir dekor elde ederek rahatlıkla hazırlanabilir bir üründür. 
dekoratif elbise askısı
Resme ayrıntılı bakarak fikir almayı düşünebilirsiniz. Dekoratif askı hazırlanması. Tahta elbise askısından askı hazırlanması. Düz bir tahtanın üstüne yarısı kesilmiş biçimde olan elbise askısını monteleyerek basit biçimde iki türlü kullanacağınız askı yapabilirsiniz. Sağlam biçimde monte etmeniz sıhhatli biçimde düşme endişesi olmadan kullanmanıza olanak tanımaktadır. Fotoğrafta da göz atarak kolaylıkla askı yapabilirsiniz. Bu askı evinize dekoratif bir görüntü de sağlamaktadır. Dekoratif askı hazırlanması. Odun parçalarından askı hazırlanması. Kenarları çıkık olan odun parçalarını dikdörtgen şeklinde yapmış olduğunuz kutunun içeresine sabitleyerek duvara asabilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Top