z Evde Klipsli Pano Nasıl Yapılır | En iyi Hediye Fikirleri

Kolay şekilde klipsli pano nasıl yapılır
Bu makalemizde yapacağımız kolayca kendin yap parıltılı klipsli pano projesi kusursuz bir yazlık hediye neden olmasın. Şayet kafanızda tanıdıklarınız için hediye verme planı var ise bu proje ile fikirlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İnanın ki eş, dost, akrabalarınıza hazır bir hediye almaktansa el emeği hediyeler vermek bu kişileri daha çok sevindirecektir. Malzemeleri ise bir hayli kolay. Para ödemeden bilgisayardan çıktı alacağınız güzel resimleri bu parıltılı klipsli pano ile daha da güzelleştirebilirsiniz. İsterseniz tek bir fotoğraf ile yetinmeyerek şahane kolajlarla de projenizi çeşitlendirip el yapımı hediye fikirleri tadında hediyenizi tamamlayabilirsiniz. Hazırlanması ise hakikaten çok basit. Sizler için daha da yardımcı olmak gayesiyle en ince ayrıntısına kadar ve görselleriyle anlatmaya çalışacağız. Ayrıca bu projeyi daha da neşeli hale getirmek için arkadaşlarınız ile buluşarak beraberce tasarlayabilirsiniz. Şahane bir etkinlik. Kolayca kendin yap parıltılı klipsli pano nasıl yapılabilir diye merak içerisinde kaldıysanız sizleri daha fazla merakta bırakmadan bir an evvel yapım aşamalarına geçelim.

Kolayca Evde Kendin Yap Klipsli Pano İçin Gereken Araç Gereçler. 


• 30 × 25 ahşap tahta. 
• boya. 
• boya fırçası. 
• klips. 
• parıltı. 
• yapıştırıcı

Kolayca Evde Kendin Yap Klipsli Pano Yapılışı. 

Kolay şekilde klipsli pano nasıl yapılır
Gördüğünüz gibi malzemeleri temin etmek oldukça kolay. Yapım evresinde ise ilk yapmanız gereken tahtayı boyamak. İki kat boyayın ve sonrasında kurumasını bekleyin. Kolayca kendin yap parıltılı klipsli pano. Sonra klipsteki metal parçayı bantlayarak parıltı gelmemesini sağlayın. Kağıt tabağa parıltıdan dökerek klipsin her yerinin parıltı ile kaplanmasını sağlayın.
Kolay şekilde klipsli pano nasıl yapılır
Sonrasında kuruyana kadar bekleyin ve fazla parlaklığı silkeleyin. Kart ve klips kuruması halinde klipsinizi tutkal yapıştırıcıyla karta takabilirsiniz. Sıcak yapıştırıcı da işe yarayabilir ancak o kadar kuvvetli olmayabilir. Kolayca kendin yap parıltılı klipsli pano. 
Kolay şekilde klipsli pano nasıl yapılır
Ve sona geldik. Kolayca kendin yap parıltılı klipsli pano yararlanılmaya hazır. An itibariyle en sevdiğiniz resimleri ahşap panonuza yapıştırabilirsiniz. Bütün bu işlemleri bitirdiğinizde ise netice şahane olacaktır. Rastgele bir fotoğraf yerine eş, dost, akrabalarınıza etkileyici bir mesaj da iletebilirsiniz. İstediğiniz gibi süsleme yapabilir ve tanıdıklarınız için hazır hale getirebilirsiniz. Unutulmamalıdır ki parıltıların moda olduğu bu sezonda kolayca kendin yap parıltılı panonuzun dikkat çekmemesi imkânsız. Güle güle kullanın.

Yorum Gönder

 
Top