z Bilgisayar Öğretmenine Hediye | En iyi Hediye Fikirleri

Bilgisayar Öğretmenine Hediye
Bilgisayar öğretmenleri, insanların bilgisayar hakkında her şeyi öğrenmesine yardımcı olan kişilerdir. Bilgisayar hakkında hiçbir şey bilmeyen bir kişiye sıfırdan bu dersleri veren bilgisayar öğretmenlerinin işi elbette ki oldukça zordur. Çünkü bilgisayarın birçok özelliği, birçok tuşu, birçok parçası ve birçok görevi vardır. Tam anlamı ile bilgisayarı öğrenmek biraz zaman almaktadır. Bu süre zarfı boyunca sizden desteğini esirgemeyen bilgisayar öğretmenlerine hediye alarak, onları mutlu etmeyi başarabilirsiniz.

Bilgisayar Öğretmenine Hediye

Bilgisayar Öğretmenine Hediye Powerbank


Alacağınız hediye, bilgisayar öğretmeninin moral ve motivasyonu açısından oldukça önemlidir. Çünkü bu öğretmenler sadece size değil, aynı zamanda sınıfta yer alan tüm öğrencilere bunu teker teker öğrettiği için, epey yorulmakta ve yeri geldiğinde moral-motivasyon kaybı yaşamaktadır. Tamda bu sebepten dolayı bilgisayar öğretmenine öğretmenler günü hediyesi olarak çeşitli ürünleri aşağıdaki listeden bularak, onlara çeşitli sürpriz hediyelerde bulunabilirsiniz.

Bilgisayar Öğretmenine Hediye

Bilgisayar Öğretmenine Hediye


Bilgisayar öğretmenine hediye alırken anlamlı hediyeler almak gerekmektedir. Anlamlı hediyelerden kasıt, öğretmenin mesleki görevi açısından uygun olan hediyeler daha anlamlı olacaktır. Aşağıda yer almakta olan hediye önerileri, bilgisayar ile alakalı olan ürünlerdir. Çünkü, bilgisayar öğretmenini en çok mutlu edecek hediyeler arasında, bilgisayar ürünleri bulunmaktadır.

Bilgisayar Öğretmenine Hediye

Preo My Mouse M08 Wireless Mouse (Siyah)


Görselde yer alan ürün, bir mausepaddir. Mausepad, bilgisayarın halk dili ile fare görevini görmekte olan bir nesnedir. Bu nesnenin rahat bir şekilde hareket edebilmesi açısından mausepadler kritik bir öneme sahiptir. Bilgisayar öğretmeninin kalbine gidecek yol, yine bilgisayar ürünleridir. Bundan dolayı da bilgisayar öğretmene hediye olarak Teknosa mağazalarından ve internet adresinden, görselde yer alan bu mausepadi hediye olarak alabilirsiniz.


Bilgisayar Öğretmenine Hediye

Preo My Mouse M08 Wireless Mouse (Siyah)


Bir bilgisayarın en vazgeçilmez ürünleri arasında elbette ki klavyede bulunmaktadır. Sıradan bir klavye yerine, görsel açıdan daha şık bir desene sahip klavye, herkes tarafından ilgiyle karşılanmaktadır. Bilgisayar öğretmenine hediye olarak MediaMarkt üzerinden bu muhteşem tasarıma sahip klavye ürününü uygun fiyata satın alabilirsiniz. Ardından bu hediye sürprizini öğretmene verdiğinizde, emin olun ki fazlasıyla sevinecektir.


Bilgisayar Öğretmenine Hediye

TTECH F5000 Taşınabilir Şarj Cihazı


Günümüzün en çok kullanılan araçlarından birisi, kuşkusuz cep telefonlarıdır. Kullanımı daha fazla artan bu ürünleri, gün içerisinde sık sık kontrol etmekteyiz. Bundan dolayı da iş esnasında veya şarj edilecek bir yer olmadığında sorun yaşanmaktadır. Tamda bu sebepten ötürü görselde yer alan TTECH markaya sahip taşınabilir şarj cihazını satın alarak, bilgisayar öğretmenine hediye anlamında sunabilirsiniz. Bu ürün, Vatan Bilgisayar’da oldukça cüzi bir rakama satılmaktadır.


Bilgisayar Öğretmenine Hediye

Logitech Z120 Mini Stereo Hoparlör


Masaüstü bilgisayarların vazgeçilmez ürünlerinden birisi hoparlördür. Hoparlörsüz bir bilgisayar, oldukça zevksiz bir bilgisayar haline dönüşmektedir. Bundan dolayı da alınabilecek en güzel hediyeler arasında hoparlörler bulunmaktadır. Bilgisayar öğretmenine özel hediye seçimi olarak Logitech markaya sahip bu hoparlörü uygun fiyata Teknosa’dan satın alabilirsiniz.


Bilgisayar Öğretmenine Hediye

LED Fanlı Hight Cool Sessiz USB Notebook Soğutucu (Pembe)


Dizüstü bilgisayarlar, uzun süreli bir şekilde açık kaldığında veya yüksek grafiğe sahip bir oyun oynanıldığında ısı yapmaktadır. Bundan dolayı da bilgisayar normalinden daha ağır bir şekilde çalışma göstermektedir. Ancak Notebook soğutucuları sayesinde bilgisayarlar sıcaklığını kaybederek, normal stabil soğuklukta durabilmektedir. Bilgisayar öğretmenlerine alacağınız Notebook soğutucu, onları fazlasıyla mutlu etmeye yetecektir. Görselde yer alan bu ürünü Teknosa üzerinden anında sipariş vererek satın alabilirsiniz.


Bilgisayar Öğretmenine Hediye

Logitech M185 Kablosuz Mouse (Gri)


Günümüz şartlarında artık kablosuz ürünlere olan merak epey fazladır. Kablosuz ürünlerin bu kadar fazla ilgi görmesindeki neden, fazla yer kaplamaması ve sürekli yanınızda kolayca taşınabilmesidir. Bu gibi özelliklere sahip olan Logitech marka kablosuz mauseyi, bilgisayar öğretmenine hediye olarak sunmanız, onu mutlu edecektir. Bunun yanı sıra yapacağınız bu sürpriz hediye karşısında birbirinize olan bağlılığınızda fazlasıyla artacaktır. Bu ürünü Teknosa üzerinden çok uygun bir fiyata satın alarak, hediye sürprizinizi gerçekleştirebilirsiniz.


Bilgisayar Öğretmenine Hediye

Microsoft Kablosuz Klavye Mouse Set


Bilgisayar öğretmenine alınacak en güzel hediyeler arasında, set halinde bulunan kablosuz klavye ve mause yer almaktadır. Öğretmene özel ve anlamlı hediyeler arasında bulunan bu hediyeyi, Teknosa üzerinden oldukça uygun bir fiyata satın alarak, sürpriz için gerekli ilk adımı atabilirsiniz. Görselde de yer alan bu ürün, Teknosa’nın ‘’En çok satanlar’’ kategorisinde yer almaktadır.


Bilgisayar Öğretmenine Hediye

LOGITECH G910 Orion Spark RGB Mekanik Gaming Keyboard US


Bilgisayar öğretmeninize hediye arıyorsanız ve aynı zamanda bilgisayar öğretmeniniz oyunlara karşı fazla ilgili birisi ise, görselde yer alan bu ürün tam size göre! Gerek şıklığı, gerekse kullanım kolaylığı açısında mükemmel bir ürün olan bu klavye, bilgisayar öğretmenine hediye edindiğinde, fazlasıyla mutluluk ile karşılayacaktır. Logitech markasına sahip olan bu ürün, Teknosa internet mağazalarından kolaylıkla satın alınabilir durumdadır.


Bilgisayar Öğretmenine Ne Hediye Alınır

TRUST Nado Bluetooth Kablosuz Klavye


Küçük bir yer kaplayan ve aynı zamanda Wireless destekli klavyeler, son zamanlarda oldukça ilgi gören bir ürün konumundadır. Bu ürünü bilgisayar öğretmenine hediye anlamında öğretmeninize hediye ederek, onu ziyadesiyle mutlu etmeyi başarabilirsiniz. Teknosa mağazalarından satın alabileceğiniz bu ürün, aynı zamanda indirimli fiyatları ile satıştaki yerini korumaktadır.


Yorum Gönder

 
Top