z Kendin Yap Yılbaşı Tebrik Kartları | En iyi Hediye Fikirleri

el yapımı Yılbaşı Tebrik Kartları
Yeni yılda sevdiklerinize kendi ellerinizle yapabileceğiniz harika kartpostal modelleri oluşturduk. Çok kısa süreler içerisinde hazırlayıp sevdiklerinize posta yoluyla veya hediyeleriniz üzerinde sunabileceğiniz bu tebrik kartları sevdiklerinizi eminiz ki çok mutlu edecektir. Neden derseniz, fabrikasyon üretimi veya basma kalıp yılbaşı kartları yerine kendi ellerinizle hazırlayacağıonızdan bu el yapımı yılbaşı kartpostalları sevdiklerinizin gözünde çok daha kıymetli olacaktır. İnternet ve teknoloji yaşamımıza girdiğinden bu yana özel zamanlarda kartpostal göndermek yerine telefon yardımıyla kutlama mesajları yazmaya alışır olduk. Ancak hala daha özel zamanlarda değer verdiği kimselere kartpostal yollamayı tercih eden insanlar yer alıyor. Siz de onlardan biri iseniz veya ilk kez bir yılbaşı tebrik kartı hazırlayacaksanız sizler için bu makalemizde yardımcı olacaktır ve yapabileceğiniz kartlar hakkında küçük ipuçları vereceğiz. Nostaljik bir yılbaşı kutlama yaparak eş, dost, akrabalarınıza çok özel hisler yaşatmaya hazırım diyorsanız yılbaşı tebrik kartı hazırlama makalemizin şimdi ayrıntılarına geçelim.


Estetik Kartpostal Örneği

el yapımı Yılbaşı Tebrik Kartları
Şimdilerde birçok şeyde estetik tasarımlar daha çok vitrine çıkıyor. Estetik tasarımlar beğendiğiniz şeylerse birkaç çizim ile şahane kartpostallar hazırlayabilirsiniz. İhtiyacınız olan beyaz fon kartonları ve çeşitli uç kalınlıklarında siyah kalemler olacak. Abartıdan uzak bir yazı ile de tebrik kartınızı hazırlayabilirsiniz. “ben çizim yapamıyorum” düşünüyorsanız dilediğiniz estetik çizimi internetten indirerek çıktısını alabilir ve kartpostalınızı bu şablon üzerinden hazırlayabilirsiniz. Estetik çizimlerin bir tek siyah-beyaz olmasına ihtiyaç yoktur. İsterseniz rengarenk kalemler kullanarak da şahane tasarım ürünlerine imza atabilirsiniz. En önemlisi rüya gücünüzü serbest bırakmak ve temanızın yeni yıl olduğunu unutmamak olacak. Bu sebeple estetik çizimlerinizin içerisini yeni yıl süsleriyle dahi, doldurabilirsiniz.

Resimli Kartpostal Örneği. 

el yapımı Yılbaşı Tebrik Kartları
Yazıcınızdan yazdırarak bir karton üstüne tutkal suretiyle yapıştırarak yapabileceğiniz yeni yıl kartpostal örnekleri için el yeteneğine hiç ihtiyacınız olmayacaktır. Tek yapmanız gerekli dilediğiniz görseli veya kartpostalı yollayacağınız kişiye ait fotoğrafın çıktısını almak ve tutkal suretiyle fon kartonunuzun üstüne elinizdeki görselleri ve fotoğrafları yapıştırmak olacak.

3D Yılbaşı Kartpostal Örneği

el yapımı Yılbaşı Tebrik Kartları
El becerim bu işe yatkın düşünüyorsanız 3 boyutlu yeni yıl kartpostalları hazırlayabilirsiniz. Muhtelif renklerde sipariş vereceğiniz kartonlar el işi kağıtları ve yeni yıl süsleri bu kartpostalı hazırlamanızda sizler için yardımcı olacak. Havalı bir görünüme sahip olan bu kartpostalları simlerle suni karlar ile süsleyebilirsiniz. Suni karlarınızı köpükten veya pamuktan yapabilirsiniz. Sitemizdeki 3 boyutlu kartpostal hazırlanması yazılarımızdan destek alabilir ve en şahane kartpostalı sizler hazırlayabilirsiniz.

Guaj Boyadan Yılbaşı Tebrik Kartı Örneği

el yapımı Yılbaşı Tebrik Kartları
Fotoğraf yapmayı çok seviyorsanız hissettiklerinizi ifade etmenin bir yöntemi olduğunu da farkındasınızdır. Beyaz fon karton üstüne guaj boya ile boyayarak yapacağınız kartpostallar sevip değer verdiğiniz kimselerin bir hayli hoşlanacağı bir şey olacaktır. Sevgiliye yeni yıl kartpostalı olarak da bu taslağı oluşturabilirsiniz. Marker kalemler ile süslemeler hazırlayabileceğiniz bu kartpostal içerisine fotoğraflarınızı koyabilir veya hissettiklerinizi ifade eden birkaç ufak not yapıştırabilirsiniz. 

Geyik Kartpostal Örneği

el yapımı Yılbaşı Tebrik Kartları
El becerimi kullanarak şahane şekiller verebilirim düşünüyorsanız birkaç karton tutkal makas ve çeşitli rengarenk kalemler ile yapamayacağınız hiçbir kartpostal kalmayacaktır. Geyik kartpostal yaparak en yakın arkadaşlarınızın kardeşlerinizin ve dostlarınızın yeni yılını tebrik edebilirsiniz. Bunun için karton kağıtlardan mektup oluşturup rengarenk kartonlarınızla geyik suratı oluşturmanız ve kartonları tutkal kullanarak yapıştırmanız kafi gelecektir. 

Kardan Adamlı Yeni Yıl Tebrik Kartı Örneği

el yapımı Yılbaşı Tebrik Kartları
3 adet düğme kullanarak yılbaşında en fazla yapılan kardan adamları kartpostallarınıza taşıyabilirsiniz. Alt alta 3 adet düğmeyi silikon suretiyle kartonunuzun üstüne yapıştırın. Makas yardımıyla siyah keçeden kardan adamınız için bir şapka modeli kesin. Çeşitli kurdeleler ile kardan adamınızı ve kartpostalınızı süsleyin. Arkasından “Mutlu Seneler” gibi sözlerinizi kartpostalınızın üstüne yazın.

Yorum Gönder

 
Top