z İpli ve Mandallı Anı Çerçevesi | En iyi Hediye Fikirleri

Anı Çerçevesi
14 Şubat sevgililer gününde veya ilişkinizin ilk yıldönümünde sevgilinize unutamayacağı bir sürpriz hediye vermeye hazır mısınız? En iyi hediye fikirleri olarak, size son zamanların en trend ve en akıl almaz güzellikteki kişiye özel hediyesini sunuyoruz. Odanızın duvarlarına sihirli bir dokunuş yapın ve her şeyi ile size ifade eden çerçeveli bir dekorunuz olsun. Resimlerinizi ufak mandallarla hasır ipe ister yatay ister dikey formda asarak dilediğiniz şekilde duvarınıza asabileceğiniz resimli anı çerçevesi işte karşınızda. Mandalları, hasır ipi, ve 12 adet resminizle adresinize gönderilecek olan anı çerçevesi, her şeyi ile size özel şekilde üretiliyor. Eskitme görünümü kazandırılmış ahşap çerçevesi ise Rustik tipte ev dekorasyonu beğenilerinize bir hayli hitap ediyor. 55 X 45 cm ölçülerine sahip dekoratif büyük boy anı çerçevesi, 12 adet resminizle hazırlanıyor. Eskitme görünümü verilerek tasarlanmış özel ahşap çerçevesi, hasır ipi, 12 adet polaroid efektli size özel fotoğraflarınız ve mandallarıyla birlikte adresinize ulaştırılacak olan anı çerçevesi sevgilinizi büyüleyici bir ruh haline sokacak ve unutamayacağı en sürprizli, hediye olacak. Dilediğiniz 12 adet resmi siz belirleyin ve Fiyat Bilgisi için Tıklayın butonuna tıklayarak Bikolihediye sitesinden seçtiğiniz fotoğrafları hemen yükleyin. Çok kısa bir zaman dilimi içerisinde hediyeniz hazırlansın ve belirttiğiniz adrese gönderilsin. Bilhassa yıldönümü hediyesi duygulu ve resimlerinizle dizayn edilecek sürpriz içerikli bir hediye aklınızdan geçiriyorsanız ipli anı çerçevesinden daha iyisi düşünülemez.

Mandallı Anı Çerçevesi Sevgilinize En Etkileyici Armağan

Mandallı Anı Çerçevesi
fiyat
Onu etkilemek için fotoğraflarınızı kullanarak özel bir hediye yaratın! El yapımı bir hediye kıvamındaki bu özel dekoratif obje, kız arkadaşınızı inanın ki çok etkileyecektir. Sevgilinizin odasındaki her daim görebileceği en özel yerde asılı duracak olan bu farklı eşya, ilişkinizin sıhhatli gidişatı açısından da bir hayli doğru bir armağan olacak. Gelin sizler de hiç fakat hiç gecikmeyin ve 12 fotonuzla dizayn edilecek resimli anı çerçevesinden hemen sipariş oluşturun. Pratik ve kolay bir biçimde satın alabileceğiniz ve salonunuza, ofis duvarlarına yatay ya da dikey pozisyonda asabileceğiniz bu şahane ürüne, şimdi hemen sahip olabilirsiniz.

Neden Anı Çerçevesi Almalıyım?

Mandallı Anı Çerçevesi
Birincisi, son zamanlarda sevgililer tarafından en fazla tercih edilen ürünlerden biri olması. İkincisi ise sizi ve aşkınızı en iyi şekilde sevgilinize ifade edecek hatıralık bir hediye olması anı çerçevesini oldukça özel ve romantik kılıyor. Fotoğraflarınızdan oluşan en güzel hatıralarınızı ölümsüzleştirdiğinizde ortaya kusursuz güzellikte bir armağan çıkıveriyor. İpli ve mandallı anı çerçevesini yalnızca size özel yapılıyor. Bu da hediyenizin kıymetli bir hediyeye dönüşmesine imkan sağlıyor. Kendi duvarınızı ya da sevgilinizin duvarlarını anılarınızdan oluşan bu dekoratif anı çerçevesi ile hemen süsleyebilirsiniz. Kişiye özel bir biçimde hazırlanmış olan ve 12 adet size özel fotoğrafla anlam kazanacak ipli ve mandallı anı çerçevesi işte huzurlarınızda. Hasır ip ve mandallarla hazırlanmış olan bu güzel dekoratif eşya, duvarlarınıza emsalsiz bir hava katarken, yanı sıra da hatıralarınızı muhteşem bir biçimde çerçeve içerisinde sergiliyor olacak. 12 adet polaroid görünümlü resminizle hazırlatacağınız bu dekoratif nesneyi şimdi ekonomik fiyatlarla tercih edebilirsiniz. Sevgililer günü hediyesi olarak veya yıldönümü için hediye şeklinde düşünebileceğiniz sürpriz hediye anı çerçevesi, eskitme görünümü verilmiş ahşap çerçevesi ile de bir hayli göz kamaştırıcı! Naturel görünüm bir kazandırmak için hasır ip ve ahşap mini mandallar kullanarak hazırlamış olduğumuz bu güzel nesneyi siz siz olun sipariş vermekte geç kalmayın.

Anı Çerçevesini Nasıl Sipariş Verebilirim?

Mandallı Anı Çerçevesi
Bu harika ürünü sipariş vermek için belki de en kolay kısmı. Zira hesaplı fiyatı ve kolay sipariş adımlarıyla anı çerçevesini hemen sipariş edebiliyorsunuz. Siz yeter ki bu harika ürün içerisinde sergilenecek fotoğraflarınıza karar verin. Cep telefonunuzun hafızasında veya bilgisayarınızda kayıtlı 12 fotoğrafınızı şimdi hemen belirleyşn ve sipariş aşamasına hemen geçin diyoruz. O halde sloganımız nedir? Bırakın en özel anılarınız her zaman yanı başınızda sizinle olsun. Duvarlarınız anı tablonuzla hayat bulsun. Sevgiliye hediye olarak tercih edilebilecek en büyüleyici ve en dekoratif eşya, ipli anı tablosu. Aynı gün kargoya teslim avantajıyla satın alabileceğiniz ipli ve mandallı anı çerçevesi ile sürprizlerin en romantiği sevgilinizi bekliyor. 12 adet polaroid tasarımlı fotoğrafla dizayn edilecek olan bu özel tabloya ilk buluşma anınızı, nişan resimlerinizi, düğün resimlerinizi, ya da tatil resimlerinizi asabilirsiniz. İp ve mandallarla epeyce ilginç bir görünüm verecek olan ipli ve mandallı anı çerçevesi duvarlarınıza büyüleyici bir dikkat çekici bir şıklık katacak.
Mandallı Anı Çerçevesi
Anılarınız duvarlarınızı süsleyen fantastik bir tabloda bir kez daha hayat buluyor. 14 Şubat sevgililer günü hediyesi, yıldönümü hediyesi ya da sevgiliye yaş günü hediyesi bütün özel gün sayfalarında seçebileceğiniz kişiye özel ipli ve mandallı anı tablosu ekonomik fiyatıyla da cebinizi üzmeyecek. Sizler de hemen şu anda türkiye'nin istediğiniz şehir ya da ilçesine bu özel tabloyu sipariş veren ve lansman fiyat avantajından hemen yararlanın !
Mandallı Anı Çerçevesi

İpli ve Mandallı Anı Çerçevesi İle İlgili Teknik Bilgiler


1 -) Eskitme ahşap görünümü verilmiş gerçek ahşap çerçeve 55 x 45 Cm. ölçülerindedir.
2 -) Ürün özel kutusu içerisinde gönderilmektedir. Kutu içerisinde 12 adet fotoğrafınız, ip, 12 adet mini mandal ve ahşap çerçeve gönderilir.
3 -) 12 Adet Polaroid foto görünümündeki fotoğrafınız hasır ipe mandallarla yatay çerçeve veya dikey çerçeve yaparak tutturabilirsiniz. 
4 -) Anı tablosunu kendinize özel hale getirebilmemiz için sipariş vereceğiniz sitede dosya ekle bölümünden 12 adet fotoğrafınızı yüklemeniz gerekmektedir.
5 -) Güzel haber; anı çerçevesi hafta içi saat 14.00'a kadar verilecek siparişlerde aynı gün kargoya teslim ediliyor.

Yorum Gönder

 
Top