z Konsept Hediye Kutuları | En iyi Hediye Fikirleri

konsept hediyeler
Siz de hediye seçimlerinizde, hediyenizin görünümüne önem verenlerden misiniz? O halde bu başlıkta sizlere sunacağımız konsept hediyeler ilginizi çekecektir diye düşünüyoruz. Hem hediye kutusunun içeriği, hem de şık sunumları ile özel günlerinizde sevdiklerinize oldukça hoş sunumlu hediye kutuları takdim edebilirsiniz. Kahve severler, çay severler, bira ve viski severler için özel oluşturulmuş konsept hediye kutuları dışında yine aksesuar meraklıları, kitap severler, fantezi ürünlerden hoşlananlar ve sevgilisine romantik hediye kutusu sunmak isteyenler için konsept hediye kutusu önerilerimiz olacak. Şık bir hediye kutusu içerisinde, birbirini mükemmel derecede tamamlayan hediyelik objelerden oluşan konsept hediye kutuları, bugünkü yazımızın konusunu oluşturuyor. Doğum günleri, yeni yıl, mezuniyet, iş tebrik, sevgililer günü, öğretmenler günü ve aklımıza gelmeyen tüm özel gün ve kutlamalar için sevdiklerinizin adreslerine konsept hediye kutuları gönderebilirsiniz. O halde sözü uzatmadan ve fazla gevezelik yapmadan sizleri birbirinden güzel konsept hediye kutuları ile baş başa bırakalım. Ha, unutmadan göreceğiniz hemen hemen tüm hediye kutuları kişiye özel olarak hazırlanabiliyor ve aynı gün kargo imkanından yararlanabiliyorsunuz. O halde hadi şimdi de konsept hediye kutularının tanıtım aşamasına geçelim. 


Çay Severlere Özel Şık Konsept Hediye Kutusu

Konsept Hediye Kutuları

Bitki çaylarından hoşlanan kadınlara bu güzel hediye kutusu hiç düşünülmeden hemen gönderilebilir bize göre. İçerisinde kişiye özel polaroid fotoğraf çerçevesi, isme özel kupa bardak, isme özel papatya anahtarlık, yine aynı tasarımlı taş bardak altlığı bulunan bu özel hediye kutusu kırpıntı kağıt süslerle oldukça güzel bir görünüm sergiliyor. 

Öğretmenlere Özel Konsept Hediye Kutuları

Konsept Hediye Kutuları

24 Kasım öğretmenler Günü için biricik öğretmeninizi bu konsept hediye kutusu ile gururlandırabilirsiniz. Siyah renkte premium hediye kutusu içerisinde sunulan ve muazzam derecede güzel bir sunuma sahip olan öğretmenlere özel konsept hediye kutusu sevgili öğretmenlerinizi eminiz ki çok mutlu edecektir. İçerisinde kişiye özel yılın en iyi öğretmeni Oscar Heykeli, isme özel termos bardak, isme özel kalem, özel kutusunda çay ve çay yapma makinesi yer alıyor. Ayrıca bu özel hediye kutusu kırpıntı kağıt süslerle oldukça güzel bir görünüme sahip.

Ağız Tatlılığı Öğretmen İçin Konsept Hediye Kutusu

Konsept Hediye Kutuları

Öğretmenlerinizin en özel günü olan 24 Kasım öğretmenler Günü'nde ağızlarını tatlandıracak ve hatırası bir ömür devam edecek bu enfes hediye kutusundan gönderebilirsiniz. Siyah renkte şık hediye kutusu içerisinde muazzam derecede güzel bir sunuma sahip konsept hediye kutusu öğretmenlerinizi sevindirecek bir etkileyiciliğe sahip. İçerisinde lüks kahve fincanı (özel kaşığı ve özel ahşap tabanı ile birlikte), Damak marka kare çikolata, 3'ü bir arada Nescafe Gold,, Öğretmenler Gününe özel kitap ayıracı, 2'li isme özel kalem seti, isme özel papatya anahtarlık yer alıyor. Ayrıca bu özel hediye kutusu kırpıntı kağıt süslerle oldukça zengin ve güzel bir görünüme sahip.

Kahve Sever Sevgilime Konsept Hediye Kutusu

Sevgilimle Kahve Keyfi Hediye Kutusu

Sevgilinizi bu hediye kutusu eminiz ki çok özel hissettirecek ve mutlu edecektir. Özellikle kahve tiryakisi sevgiliniz için düşünebileceğiniz bu zarif hediyelik obje, içerisindeki güzellikleriyle de ön plana çıkmayı başarıyor. Siyah renkte şık hediye kutusu içerisinde inanılmaz hoş bir sunuma sahip konsept hediye kutusu sevgilinizi çok sevindireceği gibi, 2 adet isme özel kahve fincanıyla da kahve saatlerinde sevgilinize eşlik edebilmenizi sağlıyor. Kutu içerisinde 1 Adet enfes lezzete sahip Kuru Kahveci Mehmet Efendi kahvesi, Antep fıstıklı Damak kare çikolata, 2 Adet isme özel çiçek motifli kahve fincanı, 1 adet saatli isme özel buzdolabı magneti yer alıyor. Bu konsept hediye kutusu da yine kırpıntı kağıt süslerle zenginleştirilmiş ve görsel olarak hoş bir forma kavuşturulmuş.

Heyecan Severler İçin Konsept Hediye Kutusu

Konsept Hediye Kutuları

İlişkisinde yepyeni heyecanlar arayanlar için tasarlanmış olan fantezi hediye kutusu, gecelerinizi oldukça renklendireceğe benziyor. İçerisinde bir dolu erotik ve heyecan verici ürünlerin yer aldığı fantezi hediye kutusu, yılbaşı için partnerine hediye düşünenlerin imdadına yetişiyor. Bu konsept hediye kutusuna ait detaylı bilgi ve ürün fiyatıyla ilgili bilgilere yukarıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bira Severler İçin Konsept Hediye Kutusu

Konsept Hediye Kutuları

Güzel atıştırmalıklar ve isme özel bira bardağının içerisinde yer aldığı bu hediye kutusu, özellikle bira içenler için oldukça keyif verici bir hediye seçeneği. Güzel ve oldukça şık bir hediye kutusu içerisinde adresinize gönderilecek olan bu konsept hediye kutusunu İstanbul içi aynı gün teslim şeklinde de sipariş verebiliyorsunuz.

Bayana İş Hediyesi Konsept Hediye Kutusu

Konsept Hediye Kutuları

İş hayatına atılan veya memur olup da görev yerine tayin olan çalışan kadınlara özel hediye olarak satın alabileceğiniz bu konsept hediye kutusu yine büyük bir beğeni kazanan ürünlerden bir tanesi. İçerisinde isme özel çelik termos, isme özel kalem, kişiye özel şık bir makyaj aynası ve defter kapağı kişiye özel hazırlanacak bir defterden oluşan bu güzel hediye kutusu, şimdi siparişlerinizi bekliyor.

Erkekler İçin Konsept Hediye Kutusu

Konsept Hediye Kutuları

Hem oldukça keyifli, hem de içerisinde oldukça hoş hediyeliklerin yer aldığı bu konsept hediye kutusu da, mavi renginden de anlaşılacağı üzere erkekler için hazırlanmış bir hediye seti. Yeni bir işe başlayan arkadaşınıza, iş başı yapacak olan evladınıza veya sevgilinize hediye olarak yollayabileceğiniz bu konsept hediye kutusu, oldukça şık ve prestijli.

Viski Severler İçin Konsept Hediye Kutusu

Konsept Hediye Kutuları

Bir diğer şık ve kullanışlı hediye seçeneği ise viski severler için. İçerisinde özel tasarım  2 adet viski bardağı, Tablerone çikolata ve viski taşları bulunan bu güzel konsept hediye ile babanıza, eşinize, sevgilinize veya kocanıza hoş bir yılbaşı sürprizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kahvemizi İçelim Konsept Hediye Kutusu

konsept hediye kutusu
Kahvemizi içmek bir tutku, ama bunu özel bir hediye kutusuyla yapmak da bir o kadar keyifli olabilir! İçinde Kurukahveci Mehmet Efendi Kahve, isim harfine özel kahve fincanları ve kalp şeklinde taze sütlü çikolataların bulunduğu bu harika kutu ile sevdiklerinize muhteşem bir sürpriz yapabilirsiniz. Kutu ölçüleri 15 x 15 x 11 cm. ve içindeki kırpıntı süs kağıtları sayesinde ürünler daha zarif bir görünüme kavuşuyor. Hafta içi saat 14.00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim ediliyor. Bu hediye kutusu ile sevdiklerinizin kahve keyfi hiçbir zaman bitmeyecek!

Seni Çok Seviyorum Aşkım Konsept Kutu

Konsept Hediye Kutuları
Sevgilinize ne hediye alacağınıza bir türlü karar veremediniz mi? İşte size harika bir öneri: Seni Çok Seviyorum Aşkım Konsept Kutu! Bu kutu içerisinde birbirinden romantik ve özel hediyeler yer alıyor. Senin hakkında sevdiğim şeyler kitabı ile birlikte, ayıcık simgeli isme özel kupa bardakta kahvenizi yudumlarken, yanında sevdiğinizle birlikte Nescafe Gold kahvelerinizin tadını çıkarabilirsiniz. Aşk dilek tohumu da sevgilinizle birlikte bir ömür boyu sürecek mutluluğun simgesi olacak. Hediye kutusu ölçüleri 15 X 15 X 11 cm.'dir ve içerisinde yer alan ürünler Z kesim diye adlandırılan kırpıntı süs kağıtlarıyla süslenerek daha zarif bir görünüme kavuşuyor. Seni Çok Seviyorum Aşkım Konsept Kutu, hafta içi saat 14.00'a kadar vereceğiniz siparişlerinizde aynı gün kargoya teslim edilmektedir. Sevgilinize unutulmaz bir sürpriz yapmak istiyorsanız hemen siparişinizi verin!

Yorum Gönder

 
Top