z Arkadaşa Doğum Günü Mesajları | En iyi Hediye Fikirleri

Doğum Günü Mesajları Arkadaşa

 Herkes için özel günler arasında yer alan doğum günleri bir yaş daha olgunlaşılmasından dolayı bu özel günde dostları tarafından herkes hatırlanmak ister. Bazı kişiler ise sevdikleriyle birlikte olmayı isteseler dahi birlikte olamadığı sevdikleri tarafından da güzel doğum günü mesajları ile hatırlanmayı çok istemektedir. Her doğum günü ömürden eksilen 1 sene ifade etse de herkes bu özel günü mutluluk içerisinde geçirmeyi tercih etmektedir. O nedenle sevdiklerimizin doğum günlerini önemsemeyi bilmeli en azından bir tebrik mesajı ile mutluluklarına ortak olmalıyız. Pastanın üzerinde artan mumlar bir seneden ya da yaş gününden daha çok şey ifade etmektedir. Durdurulamaz bir hızla akıp giderek nitelendirilen zaman kavramı için dahi 365 gün birçok şey ifade etmektedir. Doğum günlerinin kişilere kattığı ise yeni bir bilgi, yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir can insana çok şey sunabilmektedir. Değer verilen arkadaşların doğum gününü kutlamak belki de tüm bu yaşanmışlıklara ortak olmak anlamına gelmektedir. Bu yaşanmışlıklara ortak olmak için ise sadece birkaç güzel söz yeterlidir. Yazımız içerisinde arkadaş için en güzel doğum günü mesajlarını farklı başlıklar altında derledik.

arkadaşa kısa doğum günü mesajları

 Doğum Günü mesajları aynı zamanda sembolik bir hediye ile tamamlanmak istenirse seçilen ve en çok beğenilen doğum günü hediyelerini en güzel doğum günü mesajlarına ekleme şansına sahip olabilirsiniz. Bazen mutluluk verici bazen hüzünlü bir gün olan doğum günleri bazı kişiler için kendini en yalnız hissettiği günler arasında yer alsa da en son ne zaman kutlandığını hatırlanmasa dahi bir beklenti içinde sevdikleriniz tarafından hatırlanmayı beklersiniz. Acaba hatırlayacak mı diye dört gözle beklediğiniz kişilerin diğer günlerden farklı şekilde sessiz kalması üzüntü verici olabilmektedir. Herkesin farklı sosyal ağlarda profillerinin de olduğu tahmin edilirse anımsatıcılar sayesinde eskisine oranla daha fazla tebrik mesajını gelmesi geçici bir mutlulukta oluşturabilmektedir. Her şeye rağmen hatırlamak ve hatırlamak güzel bir his olmaktadır. Eş, dost ya da kardeşlerin doğum gününe istinaden birkaç güzel kelam etmek çok eski dönemlerden beri süregelen en naif ve samimi hislerden birisi olmaktadır. Bu özel anların anlam ve değerine uygun değerli sözler söylemek sevdiğiniz kişilerin doğum gününde mutluluğuna küçük de olsa bir katkıda bulunmak bunu başarmak çok büyük bir efor gerektiren, bir iş olmasa da samimi duygularla dile getirilmiş olan anlamlı bir doğum günü mesajı yeterli olmaktadır.

arkadaşa doğum günü sözleri

 Bu kadar kolay gerçekleştirilebilecek olan nezaket örneğinin getirisi ise her iki taraf için de bol bir şekilde mutluluk ve daimi yakınlık bağlarının güçlenmesi olurken insan olduğumuzu hatırlamak olmaktadır. Elde edilecek güzellikler açısından düşünüldüğünde bu kadar basit bir kazanım için bu kadar fazla düşünmenin başka hesaplar yapmanın anlamsız olacağı göz önünde bulundurularak sade ve uzun birbirinden farklı anlamlı doğum günü mesajlarına kısa bir göz atmakta yarar bulunmaktadır. Sizin için seçtiğimiz sade uzun ve birbirinden anlamlı doğum günü mesajları arasından seçimler yapılarak en özel olanını sevdiklerinize gönderebilirsiniz. Arkadaşlık diye bir kavram olmasaydı hayat tekdüze ve anlamsız olurdu. Arkadaşlıkları daimi kılan ve aradaki güçlü dostluk bağlarını güçlendiren zamanlar mutluluğun, hüznün, sevincin, acının en yakın arkadaşlarla paylaşılan zamanları olmaktadır. Arkadaşınıza doğum günü mesajı göndermek istediğinizde gereksiniminiz olan tek şey her zaman ki içtenliğinize uygun bir şekilde birkaç güzel sözü dile dökmek olmaktadır. Herkesle dost olunsa da en yakın arkadaşınıza özel doğum günü sözlerine ihtiyaç duyduğunuzda sitemiz içerisinde en iyi arkadaşa doğum günü mesajlarını bulabilirsiniz. 

Doğum Günü Mesajları Arkadaşa Özel


Bir umut serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk doğsun günlerine, bin bir hayalin gelecekle buluşsun, her şey kendin gibi güzel olsun. Nice mutlu yıllara.

doğum günü kutlama mesajları arkadaşa

Birlikte kalmak, hiç ayrılmamak, en kötü günlerde değil sadece her anında yanında olmak istediğim nadir dostlarımdansın. Çünkü sen benim en kıymetli arkadaşımsın. 

Dünyada yüz tane arkadaşın vardır, doksan dokuz tanesi kötüdür. Bir tane arkadaş seç kendine hem arkadaş hem karındaş olsun sana. İyi ki doğdun kardeşim.

Arkadaş yeri gelir ufkunu açar yeri gelir gönlünü açar, sırdaşın olur. İyi ki doğdun arkadaşım. Dedim, diyorum ve sonsuza dek diyeceğim; iyi ki doğmuşsun canım arkadaşım.

arkadaşa doğum günü mesajları

Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun. İyi ki benim en yakın arkadaşımsın.

Dostluk ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcacık bir kucaksa ve dostun için ateşe atılmaksa dünya durana dek dostumsun. Doğum günün kutlu olsun dostum, iyi ki doğdun. Yeni yaşında hep mutlu olman dileğiyle...

arkadaşa doğum günü mesajı

Dedim, diyorum ve sonsuza dek diyeceğim; iyi ki doğmuşsun canım arkadaşım.

Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata, hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara!

arkadaşa hediye

Doğum gününde en yakın arkadaşınıza, üzerinde fotoğraflarınızın yer alacağı ve Ona olan sevginizi simgeleyecek kalp tasarımı ile ışıklı kalp pano yaptırabilirsiniz. Kişiye özel olarak hazırlanan Kalp pano üzerine de hediye notu olarak buradaki doğum günü mesajları içerisinden dilediğinizi yerleştirerek sevginizi çok daha güzel bir biçimde yansıtabilirsiniz. 

Dostluk, mantar yemeği gibidir. Zehirli veya zehirsiz olup olmadığı ancak yendikten sonra belli olur. Sen benim için harika bir dost olduğunu belli ettin her zaman. İyi ki doğdun dostum.

arkadaşa doğum günü sözleri

Arkadaşlık ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcacık bir kucaksa ve arkadaşın için ateşe atılmaksa dünya durana dek arkadaşımsın. Doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım.

Seninle birlikte yaşamak boş bir defteri en güzel şiirler ile doldurmak gibi her görüldüğü zaman mutlu gülümsemenin nedenisin. İyi ki doğdun aşkım, seni çok seviyorum.

Doğum günün kutlu olsun cancağımız. Gökyüzündeki tüm güzel renkler yeni yaşında hayatını aydınlatsın, her zaman güzel günlerin olması dileğiyle, nice mutlu yıllara.

Sen hayatım boyunca tanıdığım en ilham verici insansın. En zor günlerimde yanımda oldun. Seni tanımak, en harika şeylerden biri. İyi ki doğdun.

arkadaşa doğum günü mesajı

Her mum hayatının ışığıdır, pastanda ki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni yaşında tüm güzellikler seninle olsun yeni yaşın kutlu olsun.

Bazen yalnız olduğunu düşünebilirsin. Ancak değilsin, hayatın boyunca yanında olacak biri var. Daha güzel günlerimiz olması dileğiyle, mutlu günler seninle olsun.

Gülmek senin tutkun olsun, eğer bir gün ağlarsan, o da sevinçten olsun, bugünün dünden, yarının da bugünden güzel olsun. Doğum günün kutlu olsun. İyi ki benim en yakın arkadaşımsın. 

Yeni yaşında da, hep olduğun gibi, sevgi dolu, mutlu ve neşeli kal. Her şey gönlünce olsun doğum günün kutlu olsun.

arkadaşa doğum günü mesajları

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir “hayat pastası yapabiliriz sanırım… Nice yaşlara!

Seni ne kadar çok sevdiğimi merak etme çünkü sana bunu kelimelerle açıklayamam. Yalnızca şunu bil, sen hayatımdaki en değerli varlıksın ve her gün o tatlı gülüşünü görmek için herşeyi yaparım. Beraber geçireceğimiz nice güzel doğum günü kutlamalarına...

En kötü anlarımda hep sen vardın yanımda… İyi ki seni tanıdım ve iyi ki varsın canım arkadaşım. Mutlu yıllar. 

arkadaşa kısa doğum günü mesajları

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice seneler.

Sevgili arkadaşım; hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan istediklerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun. Doğum günün kutlu olsun. İyi ki benim en yakın arkadaşımsın.

yakın arkadaşa hediye

Özenle seçtiğimiz doğum günü mesajları, kısa resimli ve anlamlı kutlama sözlerinden oluşuyor. Güzel sözlerinizi bir de anlamlı bir doğum günü hediyesi ile birleştirdiğinizde yakın arkadaşınızı inanılmaz etkileyebilirsiniz. Kupa bardaklar, kitap damgaları, fotoğraflı taş bloklar arkadaşınıza sunabileceğiniz güzel doğum günü hediyelerinden.

Dost düğünde halaya, ölümde tabuta omuz verendir, derler sen benim için candan bir dostsun ve hep öyle kalacaksın. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun arkadaşım.

arkadaşa doğum günü mesajı

Senin ne kadar değerli olduğunu ifade etmek için doğru kelimeyi bulmak belki de dünyadaki en zor şey ama iyi ki varsın ve iyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun nice mutlu güzel yıllara…

Ben arkadaş gözü göremezsem bu gözlerim nemdir benim. Arkadaşımı duymayan kulakları neyleyim. İyi ki varsın arkadaşım nice yaşlara.

Arkadaşa Uzun Doğum Günü Mesajları

Gönüller birdir dünyalar ayrı olsa da. Arkadaşlıklar, sevgiler, aşklar yalan olsa da umurumda değil dünya yansa da biz dostu unutmayız dost uzakta olsa da. Doğum günün kutlu olsun. İyi ki benim en yakın arkadaşımsın.

arkadaşa doğum günü mesajı

Sağlıktan öte güzelliğin olmadığı şu dünyada sana yaşamların en sıhhatlisini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun. İyi ki benim en yakın arkadaşımsın.

Yeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri, beklemediğin sürprizlerle getirsin. Mutlu doğum günleri canım arkadaşım. 

doğum günü mesajları arkadaşa

Yeni yaşında tüm güzellikler seninle olsun yeni yaşın kutlu olsun. Umarım yeni yaşında musmutlu günler seninle olur. Birlikte geçireceğimiz nice güzel yıllara. Her zaman pastanın büyük tarafını sen alabilirsin :)

Arkadaşlık çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneş vurunca kurusun. Bizim arkadaşlığımız deniz misali buharlaşsa da yağmur misali geri döner iyi ki varsın. Doğum günün kutlu olsun benim en samimi ve en candan arkadaşım.

Gülmek gülenin, yıldızlar gecenin, mutluluk sadece senin olsun. O kadar mutlu ol ki gözlerinden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadaka olsun. Doğum günün kutlu olsun Arkadaşım.

arkadaşa doğum günü sözleri

Tonton bir nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun. İyi ki benim en yakın arkadaşımsın.

Hayatın tahminimden daha güzel olabileceğini gösteren kadın. Seni her şeyden çok seviyorum. İyi ki doğdun!

Hayat; yaşamayı, mutluluk; gülümsemeyi, sevgi; hak etmeyi, vefa; hatırlamayı, dostluk; paylaşmayı bilen için vardır. Doğum günün kutlu olsun benim en samimi ve en candan arkadaşım. 

doğum günü kutlama mesajları arkadaşa

Sağlık, başarı, aşk, mutluluk kısacası hak ettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun benim en samimi ve en candan arkadaşım. Allah hep gönlüne göre versin mutlu yıllar. 

Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum. Nice yaşlara. 

arkadaşa doğum günü hediyesi

Arkadaşa gönderilebilecek en güzel doğum günü sözleri yanında sizlere bir kaç tane de güzel doğum günü hediyesi önerelim olmaz mı? Bence harika bir yaklaşım olur. Örneğin yukarıda gördüğünüz bu harika ürün sürprizli bir doğum günü hediyesi. Sevgili arkadaşınızın doğum günü tarihini yazıyorsunuz ve arkadaşınızdın doğduğu güne özel olarak doğum günü kartları hazırlanıyor. Kişiye özel bir hediye olan doğduğun gün neler oldu kartları ile en yakın dostunuza süper bir doğum günü hediyesi hazırlatabilirsiniz.

Seni tanıdığım ilk gün dün gibi aklımda. O günden bu yana hayatıma kattıkların için sana kocaman teşekkür ederim. İyi ki seni tanımışım. Doğum günün kutlu olsun. İyi ki benim en yakın arkadaşımsın.

Geri kalan ömrümde yalnızca sen olsan yeter bana, tek bir gülüşün tüm sıkıntıları unutturmaya yeter. Yeni yaşının ilk günü kutlu olsun bir tanem, iyi ki doğmuşsun, nice mutlu güzel yıllarımıza.

arkadaşa kısa doğum günü mesajları

Sıradan bir arkadaş, sizi asla ağlarken görmez. Gerçek arkadaşın omuzları, sizin gözyaşlarınızdan sırılsıklam olmuştur. Doğum günün kutlu olsun benim en samimi ve en candan arkadaşım.

Hatırlar mısın doğduğun günü. Sen ağlarken herkes gülüyordu. Öyle bir ömür yaşa ki öldüğünde herkes ağlasın, sen mutlulukla gülümse. 

Seni tanıdığım için kendimi dünyanın en şanslı insanı olarak hissediyorum. Seninle birlikte geçirdiğimiz günler benim için her zaman. Bugün ise senin en özel günün. Doğum günün kutlu nice mutlu yıllara…

doğum günü kutlama mesajları arkadaşa

Geçmişinde de hep mutluydun, geleceğinde de hep mutlu olman, bizleri de mutlu etmen ve güldürebilmen dileğiyle. Doğum gününü tüm içtenlikle kutlarım.

Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş. Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız. Doğum günün kutlu olsun can dostum.

Sen gülerken yanındakilerde güler ama ağlarken yalnız ağlarsın onun için öyle bir ağaca yaslan ki asla yıkılmasın öyle bir dost edin ki seni asla bırakmasın. Doğum günün kutlu olsun, dostum. 

Riya ile paranın padişahı değiliz biz. Parçalanmış gönül hırkalarını yamar giyeriz biz. Arkadaşlarla ağlar arkadaşlarla güleriz biz. Canım arkadaşım nice mutlu yıllara.

arkadaşa kısa doğum günü mesajları

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun!

Gökyüzünde yıldızlar gökkuşağındaki renkler gerçek bir dost kadar değerli olamaz, bütün yıldızlar dostum olsa senin gibi bir dost karşısında parlak kalamaz. İyi ki doğdun güzel arkadaşım.

Hayat sizi üzdüğü zaman omzunuza uzanan o sıcacık dost elidir arkadaş. İyi ki doğdun canım arkadaşım.

İyi ki doğdun. Öyle bir devirdeyiz ki arkadaş gibi gözüküp arkandan gülen samimiyetsiz dostlukların olduğu bir devir… Ben çok şanslıyım ki senin gibi bir dosta sahibim iyi ki varsın ve iyi ki doğdun canım arkadaşım.

arkadaşa kısa doğum günü mesajları

Süslü sözler söyleyemem, göstermelik olsun diye hediye alıp gelemem. Uzaktasın diye unuttum diyemem. Doğum günün kutlu olsun hatırlanmak olsun bu seneki hediyen.

O masum yüzünde acı ve hüzün hiç olmasın, gözlerinde mutluluğun en parlak yıldızı parlasın, arkadaş eli elini hiç bırakmasın ne olur. Doğum günün kutlu olsun benim en samimi ve en candan arkadaşım.

arkadaşa doğum günü kutlama mesajları

Gelemedik ama unutmadık da; doğum günün kutlu olsun, tüm güzellikler seni bulsun! Nice yıllara. Sağlık başarı, mutluluk, aşk seninle olsun, sende hep benimle ol arkadaşım! Doğum günün kutlu olsun.

Dost dediğin yürekten sever, sermayesini dostluğa sarf eder, böyle güzel sevgiler dünyalara değer, dünyalara değecek dostuma yürekten sevgiler. Nice mutlu yıllara.

Güller, laleler, bütün çiçekler solar. Çelik ve demir kırılır ama sağlam arkadaşlık ne solar ne de kırılır. Doğum gün kutlu olsun canım arkadaşım.

resimli doğum günü mesajları

Hep zamana yenik düştük esiri olduk anlamsız koşuşturmaların. Ama bir kez adını yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı hiçbir sozadresi.com zaman unutmadık. Doğum günün kutlu olsun. İyi ki benim en yakın arkadaşımsın.

Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım. Allah hep gönlüne göre versin mutlu yıllar. Canım arkadaşım iyi ki doğdun. 

Yeni yaşının sana sağlık, mutluluk ve huzur vermesi dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun benim en samimi ve en candan arkadaşım.

arkadaşa kısa doğum günü mesajları

Zaman akıp geçse de geçmeyen tek şey samimi dostluklar, çıkarsız arkadaşlıklardır. İyi ki seni tanıdım. Nice mutlu senelere arkadaşım. 

Sensizlik susuz yaşamak kadar imkansız. Sensizlik tedavisi olmayan ölümcül hastalıklar gibi. Yaşamıma anlam katan en değerli varlığımsın. İyi ki doğdun.

Ne dersin bugünü en güzel günlerin başlangıcı yapalım ve bugün en kötü günün olsun! Doğum günün kutlu olsun.

arkadaşa doğum günü mesajı

Bana çok dua etti demek ki annem “karşına iyi insanlar çıksın diye. Hep beni doğruya yönlendirdin çok şanslıyım ki senin gibi bir dosta sahibim. İyi ki doğdun can arkadaşım. 

Fedakâr olan insan, gönülden sevendir. Yürekli olan insan, kendini bilendir. Umutlu olan insan, yaşamı sevendir. Unutmayan bir arkadaş ise uğrunda ölmeye değendir. Doğum günün kutlu olsun arkadaşım.

arkadaşa doğum günü sözleri

Hayata değer bir yaşam, sevmeye değer bir aşk, dostluğa değer bir arkadaşlıktan asla vazgeçme. Ne eksik ne fazlasını ara ve seni üzenle asla uğraşma! Doğum günün kutlu olsun. 

Canım arkadaşım iyi ki doğdun. Sağlık, başarı, aşk, mutluluk kısacası hak ettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun.

arkadaşa güzel doğum günü mesajları

Arkadaş kış ortasında yaz getiren, dost çöl ortasında suyunu paylaşandır. Sen benim canım dostumsun. İyi ki doğdun, nice mutlu yıllara.

Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilek içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun her zaman sürsün. İyi ki doğdun. Nice mutlu yaşlara…

Canım arkadaşım. Yürek umutlara gebe olduğundan beri arkadaşlıklar ayrılıklara yenik düşmedi, yüreğimiz darağacındayken bile ölüme koşup arkadaşımızı sevmeyi bildik. Mutlu nice yaşlara, doğum günün kutlu olsun arkadaşım.

arkadaşa doğum günü mesajı

Yılların sormadığı, yolların yormadığı, dostların unutmadığı bir ömür için bu doğum günün başlangış olsun. Yeni yaşın kutlu olsun canım arkadaşım.

Arkadaşa Kısa Doğum Günü Mesajları

Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsa da dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz. Doğum günün kutlu olsun benim en samimi ve en candan arkadaşım.

Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatinin bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun!

resimli doğum günü mesajları

Arkadaş kızgın olduğunda, ağladığında seni güldürebilendir ve sen beni kahkahalara boğan biricik arkadaşımsın iyi ki varsın. Nice mutlu yaşlara.

Saatlerdir parlak bir fikir arıyorum sana hoş bir mesaj yollayabilmek, pırıl pırıl bir yaşam dileyebilmek için. Doğum günün kutlu olsun! 

Bir yıl daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye. Unutma ki herkes ayni şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle… Nice yaşlara.

anlamlı doğum günü mesajları arkadaşa

Duygular vardır anlatılamayan, sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hiçbir şekilde yıkılmayan, bazı insanlar vardır asla unutulmayan sen de onlardan birisin arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun. İyi ki benim en yakın arkadaşımsın.

Bugün belki de çok kişiden doğum günü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun en farklısı çünkü tümüyle sevgiyle yazılmış bir mesaj. İyi ki varsın.

arkadaşa doğum günü sürprizi

Teknoloji ile doğum günü sürprizinizi birleştirmek ister misiniz? En yakın arkadaşınıza Ses dalgası kanvas tablo ile inanılmaz etkileyici bir doğum günü sürprizi yapabilirsiniz. Hem sürpriziniz, hem de hediyeniz üzerinde yer alacak doğum günü mesajınız Onu çok etkileyecektir. Akıllı cep telefonu ile kanvas üzerindeki QR kodu okuttuğunda Onun için hazırladığınız Youtube linki otomatikman açılacak ve sürpriziniz eminiz ki arkadaşınızı büyüleyecektir.

Koca bir çölde kum tanesi olmak ya da okyanusta su damlası, ama en güzeli milyonlarca insan arasında senin arkadaşın olmak. Nice uzn ve nice güzel yaşlara arkadaşım.

resimli doğum günü mesajları

İyi ki varsın arkadaşım, iyi ki doğdun, nice yaşlara.

Dost deniz kenarındaki taşlara benzer. Önce tek, tek toplarsın sonra birer, birer denize atarsın ancak bazılarına kıyamazsın. İşte sen o kıyamadıklarımdansın. Mutlu yıllara, nice güzel yaşlara…

Gerçek arkadaşı olmamak, yalnızlığın en kötüsüdür. İyi ki varsın arkadaşım, iyi ki doğdun nice yaşlara.

arkadaşa doğum günü mesajı

İçinde öyle bir umut taşı ki onu senden kimse almasın. Gözlerin hep gülsün, mutluluğu sende arasınlar, ama onu öyle bir yere sakla ki gerçekten isteyen bulsun. Doğum günün kutlu olsun benim en samimi ve en candan arkadaşım.

Acı ve hüzün yıldızlar kadar uzak, mutluluk göz bebeğin kadar yakın, umutların gerçek, mutlulukların sonsuz, doğum günün kutlu olsun…

Arkadaş vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş. Biz arkadaşlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız. Mutlu yaşaman dileğiyle doğum günün kutlu olsun arkadaşım.

arkadaşa doğum günü mesajı

Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir yaşam dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun benim en samimi ve en candan arkadaşım.

Yaşadığın anılarını ileride gülerek hatırlayacağın, hayatında acıdan çok neşenin olacağı güzel bir yıl olması dileğiyle. İyi ki doğdun, güzel yaşlara ve günlere…

Doğum günleri, insanların hayatındaki en özel gün olurmuş. Benim için en özel günün senin doğum günün. Nice mutlu, güzel yıllara. Umarım sonsuza kadar her gün beraber oluruz.

Arkadaşa doğum günü hediyeleri

Yorum Gönder

 
Top