z En İyi 14 Sevgililer Günü Hediyesi | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgililer Günü Hediyesi
Kış mevsiminin son günlerinin yaşandığı soğuk şubat aylarının en önemli özelliği 14 Şubat gibi aşk dolu bir güne sahiplik etmesidir. Sevgili, eş ve nişanlılar olmak üzere ilişkilerini tüm dünyada ortak bir günde kutlamaktadır. 14 şubat ayında senenin en sıcak en sevgi dolu en samimi aylarından biri haline getirmektedir. Sadece sevgililer gününe özel olarak tasarlanan romantik gül sepetlerine eşlik edecek olan hediyelik butiklerinin 14 Şubat hediyeleri Sevgililer Günü mutluluğunun paylaşılmasına yanı sıra karşılıklı duygularını daha sıcak bir halde ifade edilmesine imkan sağlamaktadır. Hediye seçimi hususunda tamamen kararsız kalan kişiler Sevgiliye hediye fikirleri için kısa bir araştırma yapabilir. Son dönemlerin favori ürün gruplarından olan erkek hediye setleri içerisinde birden fazla ürünü barındırması ve üzerine isim yazılabiliyor olması sebebiyle en beğenilen erkek hediyelerin ilk sıralamalarında yer almaktadır.


Kişiye Özel Led Işıklı Kalp Pano

Sevgililer Günü Hediyesi
Erkekler için parfüm, tavla, kravat, kol düğmesi, anahtarlık, isim seti gibi ünlü markaların farklı kombinasyonlarında ki alternatifleri sevgililer günü hediyesi için güzel bir alternatif olabilmektedir. Teknolojik bir hediye ile mutlu olamayacak erkek yoktur. Duygulardan ziyade mantık ve analitik zekayı kullanma üzerine evrimleşmiş olan erkekler için teknolojik ürünler her zaman daha ilgi çekici olmuştur. Yeni model bir cep telefonu, oyun konsolu, akıllı saat ya da dizüstü bilgisayar gibi hediyeler içerisinde 2 tanesine dahi sahip olsa bile 3 hayır diyemeyen erkekler bu duruma oldukça mutlu olacaktır. Bu durumda kişiyi kısıtlayan tek sorun ise bütçe olmaktadır. 

Karakalem Portre Resim Çizdirin

Sevgililer Günü Hediyesi
Çift kupaları çift saatleri ya da aksesuarları birbirlerini tamamlayan birbirinin ikizi olan aşıklar için romantik bir alternatif olduğunu herkes bilmektedir. Özellikle sevgililer günü hediyesi seçiminde kararsız kalan çiftler ne hediye alabilirim çıkmazından bu sayede kurtulabilir. Kalbinizin gerçek sahibinin unutamayacağı bir şey sevgililer günü hediyesi göndererek aşkınızı ilan etmek isterseniz kısa zaman içerisinde bu hayalinize kavuşabilirsiniz. Benzer çeşitteki kitapları hediye etmekten bıkan ya da evcil hayvan onu mutlu eder mi kararsızlığında olanlar için seçilen binlerce romantik ve her bütçeye uygun sevgililer günü hediyeleri ile sevdiğinizi sandığınızdan daha çok mutlu edebilirsiniz. 

Nostaljik Oyuncaklar Hediye Sepeti

Sevgililer Günü Hediyesi
Nostaljik oyuncaklar, dekoratif biblolar, süsler her zaman kadınların ilgisini oldukça fazla çeker. Sevgili olmak üzere nişanlılar, evliler ve sözlülerin yer aldığı ve salladıkça içinde kar tanelerinin savrulduğu bir kar küresi ise çocukluk senelerinden kalan en eğlenceli ve karşısına oturup tatlı hayallere dalınan fantastik anları anımsatmaktadır. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde kız arkadaşa süper romantik Sevgililer Günü hediyesi sunabilirsiniz. Büyük boy bir kar küresi ve altında yer alan kurma düğmesi çevirdiğinizde müzik çalıyor şık ve kaliteli bir malzemeden hazırlanmış kar küresi 14 şubat'ta sevgililer gününe yakışır bir biçimde hazırlanmaktadır. 

Kişiye Özel Fotoğraflı Sihirli Yastık

Sevgililer Günü Hediyesi
Bu özel gün neden sevgililer için ya da 14 Şubat neden aşk ve sevgi bayramı olarak kutlanıyor gibi soru işaretleri de kafanızda olabilir. Aslında bunun çok da fazla önemi olmazken bir insanı sevmekle her şey başlar. Önemli olan sevgililer gününün ruhunu ve önemini kavrayabilmektir. Çünkü hayatın merkezinde sevgi ve aşk vardır. Sevgiyi hayatın içinden çıkarttığınız da geriye sadece karanlık ve asla içinde yaşamak istemeyeceğiniz çırılçıplak bir dünya kalmaktadır. Böyle bir yerde insanlıktan ve insan olmaktan artık bahsetmek mümkün değildir. 14 Şubat sevgililer gününde sevginizi en çok hak eden o özel kişiyi asla sevgisiz bırakmayın ve ona sahip çıkın. 

İpli ve Mandallı Anı Çerçevesi

Sevgililer Günü Hediyesi
Tüm etkileyici görüntüsü ve şirinliği ile plakasında isimlerinizin yazılı olacağı kişiye özel vosvos oyuncak arabalar erkek arkadaşınıza verdiğiniz değeri en güzel şekilde yansıtacak armağanlardan biridir. Kadınlar için pembe erkekler için lacivert renkteki ikili hediyelik Vosvos sipariş halinde ikili biçimde isimleri özel olarak hazırlanmaktadır. 14 Şubat sevgililer günü için erkeğe ne hediye alınır diye düşünenler ikili Vosvos oyuncak temin ederek harika bir seçeneği tercih edebilir. Koyu kahverengi tonlarda şık bir sevgili sepeti düşünüldüğünde içerisinde kadın sevgiliye onu sevdiğini en güzel şekilde ispatlayacak dolu Romantik hediyeler temin edebilirsiniz. Kadın sevgili için kalp kutu yer alan ve kutunun içinde de kalpli kartlarla hazırlanan 100 adet Seni seviyorum çünkü sözüyle başlayan sözler olduğunda dahası sonsuzluk simgeli gümüş kolye yer almaktadır. 

Ahşap Kutulu 12 Renkli Mini Polaroid Çerçeve

Sevgililer Günü Hediyesi
Tüm bunlar göze oldukça hoş gelen hediye sepeti formunda sonsuz aşkınıza hediye edebileceğiniz alternatifler yer almaktadır. Sevdiğiniz kadın bu hediyeyi aldığında oldukça fazla mutlu olacaktır. 14 Şubat sevgililer gününde özel olarak hazırlanmış olan 14 Şubat hatırası ürünler ile gelecekte bu özel günü daha mutlu ve anlamlı bir şekilde alabilmek mümkündür. Kişiye özel olarak düzenlenen 14 Şubat hatırası ürünleri arasında mousepad, masa saati, kupa bardak, magnet ve puzzle gibi ürünlerde yer almaktadır. Aşkın rengi kırmızının yoğun olarak kullanıldığı 14 Şubat hatırası ürünleri sevgilinize hediye edebileceğiniz en güzel sevgililer günü hediyeleri arasında yer almaktadır. Bu şahane ürünler kişiye özel hale getirilmek için kendi isminiz ile beraber sevgilinizin ismini ve sevgililer günü kutlama mesajınızı yazmayı unutmayın. Sevgilinize kahkaha ve neşe içerisinde unutulmayacak bir 14 Şubat günü yaşatmak isterseniz hem eğlenceli hem de ilginç bir sevgililer günü hediyesi olabilir. 

Sevgililere Özel Fotoğraflı Sevgili Defteri

Sevgililer Günü Hediyesi
Kişiye özel bir aşkpirin sektöründe herkesin bildiği üzere ağrı kesici olarak satılan bu ilaç kutusu aşkınıza da ilaç gibi gelebilir. Aşkpirin içerisindeki prospektüsünü de kendiniz hazırlayabilirsiniz. Sevgimizin prospektüsünü okurken yüzünde gülücükler hiç eksik kalmayacak kişiye özel aşk biriyle ona heyecan dolu komik anlar yaşatabilirsiniz. Sevgiliniz yeryüzünde eşi ve başka benzeri olmayacak derecede özel biri ise hediye fikirleriniz içerisinde yer alan kolye de hak ettiği değeri en güzel şekilde gösterebilecek romantik sevgililer günü hediyesi olabilir. Romantik bir sevgililer günü hediyesi göz alıcı, şık ve özel hediye kutusu içerisinde istiridyede çıkan gerçek incili gümüş kolye kadın sevgiliniz için en güzel Sevgililer Günü hediyelerinden biri olacaktır. Parlak ve son derecede şık doğal inci tanesi ile vücut bulmuş olan istiridye içinden çıkan gerçek incili gümüş kolye ile kız arkadaşınızı bulutların üzerinde taşıyabilirsiniz. 

Kişiye Özel Melek Kanadı Kolye

Sevgililer Günü Hediyesi
Kalbinizin en korunaklı ve sıcacık yerinde sevgilinize yer açtınız. Bu yer öyle güzel ve öyle yüce ki sonsuza kadar kimsenin hiçbir şekilde erişemeyeceği bir nokta. Sevgilinize sıcacık kalbinizden aynı sıcaklıkta bir hediye vermek isterseniz kişiye özel sıcak kalp kupa bardaktan başka hiçbir şey olamaz. Güneşin ilk ışıkları ile beraber güne kahve ya da çay içmeden asla başlamayan erkek arkadaşınıza kupanın üzerinde isminin yazılı olduğu ve son derece romantik çizgiler taşıyan kişiye özel sıcak kalp kupa bardak armağan edebilirsiniz. Her yudumda sizi hatırlayacağı ve kalbindekini sağlamlaştıracağı bu özel kupa sevgililer günü için ucuz olduğu kadar romantik bir hediye arayışında olanlar için en ideal seçim olmaktadır. Sevgiyi anlatmanın birçok yolu vardır mesela sevgilinize güzel bir şiir yazarak ona kalbinizi çok şık bir şekilde açabilirsiniz. 

Sevgiliye Hediye Mesajlı Çubuk Kolye

Sevgililer Günü Hediyesi
Kollarınızı her iki yana açıp işte seni bu kadar çok seviyorum diyebilirsiniz. Onun ve sevginiz için güzel bir aşk şarkısı seçerek avazınız çıktığı kadar haykırıp seni seviyorum diyebilirsiniz. Bir de kalplerimiz bir olsun diye hediye sepeti ile hediyelerinizi sunabilirsiniz. Sevgililer gününün anlamına çok güzel uyabilecek romantik hediye sepeti ile sevginizin gerçek anlamını ifade edebileceksiniz. Kalplerimiz bir olsun hediye sepeti içerisinde kalp şeklinde kırmızı kağıtları 100 farklı dilde yazılmış seni seviyorum mesajları bulunmaktadır. 2 adet kalp şeklinde kırmızı mum 2 adet kalp şeklinde sütlü çikolata ve son olarak 1 adet de kuş tüyü gül bulunmaktadır. Bu hususta gerçek hediye fikirleri istiyorsanız bu romantik kalp hediye sepetine kaçırmamanız daha mantıklı olacaktır. 

Sevgililere Özel İsimli Çorap

Sevgililer Günü Hediyesi
Sevgi dolu kalbine aşık olduğunuz sevgilinize unutamayacağı bir Sevgililer günü sürprizi yapmak istersiniz hem fotoğraflı, hem mesaj, hem de sevgilinizin ismine özel olarak hazırlanacak en iyi sevgili plaketi ya da aşk plaketi hazırlatabilirsiniz. En iyi sevgili plaketi 14 Şubat hediyesi olarak erkeklere ve kızlara da armağan edilebilirsiniz. Yılın en iyi sevgilisi plaketi ile biricik sevgilinizin gururunu okşayabilirsiniz. Aşkımızı tamamlayan ve diğer yarısını sevgililer gününde en anlamlı sürprizlerden birini sevgili tişörtleri ya da sevgili kombinleri ile tamamlayabilirsiniz. 14 Şubat sevgililer gününde farkınızı ve tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. 

Seni Canımdan Çok Seviyorum Aşk Kulesi

Sevgililer Günü Hediyesi
Aşk insana karmakarışık bir duygu seli gibi gelse de bu yastık tasarımında ne bir kargaşa ne de bir karmaşa vardır. Aşkınız için son derece sade ve şık bir şekilde dolayı aşkım seni çok seviyorum kare yastık ile kız arkadaşınıza romantik bir sevgililer günü hediyesi verebilirsiniz. Aşkım seni çok seviyorum kare yastık 14 Şubat Sevgililer Günü'ne hoş bir anı olacaktır. Erkek arkadaşınıza sevgililer günü için söylemek istediğiniz romantik mesajları konuşan kalp duvar saati ile ona söylemeye ne dersiniz. Konuşan kalp duvar saati üzerinde sizin için ayrılmış olan 6 kalp şekli içerisinde istediğiniz mesajları yazdırarak bu duvar saati üzerinde bir de sizin için fotoğraf alanı yer almaktadır.

Sonsuz Aşkımız 3D Led Gece Lambası 

Sevgililer Günü Hediyesi
Sevgililer günü hem de yıldönümü için sevgilinize hediye etmeyi düşünebileceğiniz konuşan kalp duvar saati aşka özel hazırlanmaktadır. Şirinlik de kimsenin yanına gölge bile olamayacağı kız arkadaşınıza ancak böylesine sevimli ve romantik bir hediye sepeti yakışırdı. İçi gül yaprakları ile dolu kalpli süsler ve romantik dolu bir hediyelikten oluşan sevgiliye özel romantik aşıklar hediye sepeti ile bayan sevgilinize dolu bir aşk sepeti hediye edebilirsiniz. Üzeri tül ve kurdela ile sarılı beyaz renk hasır sepet içerisinde seni seviyorum yazılı aşk dolu ürünler sevgililer gününe en güzel hediyeler arasında yer almaktadır. 

Karikatürlü Sevgili Kupa Bardakları

Sevgililer Günü Hediyesi
Sevgiliye özel fotoğraflı taş baskı beyaz renk ve zemin üzerinde kalp ağacı bulunan ve sağındaki alana kalp içerisindeki fotoğraf hemen altında da isimleri yazılacağı sevgiliye özel fotoğraflı Taş baskı sevgilinize kalıcı ve Ömürlük bir sevgililer günü hediyesi olmaktadır. Destek ayakları sayesinde düz olan her yerde sergilenecek olan sevgiliye özel fotoğraf taş baskı taş gibi sağlam aşkınızı gözler önüne serecektir. 

Kişiye Özel Fotoğraflı Müzik Kutusu

Sevgililer Günü Hediyesi
Genel olarak romantizm daha çok bayanların erkeklerden bekledikleri şeylerden olsa da kadınlar zaten doğuştan romantik oldukları için romantik olmaları beklenen erkeğin doğası buna engel olabilir. Sevgililer gününde romantik hediyeler harici klasik bir hediye almayı düşünenler özel deri hediye kutusu içerisinde çok hoş alternatifler yer almaktadır. Kişiye özel gömlek, deri cüzdan, deri kemer bu hediye sepetinin baş aktörleri olmaktadır.

Yorum Gönder

 
Top