z Minimal Tarz Hediye Fikirleri | En iyi Hediye Fikirleri

sade hediyeler
Minimal tasarımlar, sadelikten yana minimalizm akımı göz önünde tutularak ortaya çıkarılan nesneler olarak tanımlanabilir. Hediye alacağınız kişi eğer sadelikten hoşlanıyorsa bu hediye türleri tam da size göre!

1. Takılardan Başlamaya Ne Dersiniz? 

minimal hediye fikirleri
Minimal takı tasarımları arasında en çok küpeler tercih edilir. Siz de sevdiğiniz kişiye hoş ve minik küpeler hediye edip onu mutlu edebilirsiniz.  Seçtiğiniz minimal hediyeyi onun gibi minik bir kutuya koyarak hediye etmeyi unutmayın! Tabi bu kutu da sade bir seçim olmalı… Bunun için küçük beyaz takı kutularından yararlanabilirsiniz. Çok da şirin gözüküyorlar değil mi? 

2. Takılardan Bahsetmişken Yüzükleri De Unutmamak Lazım! 

minimal hediye fikirleri
Minimal yüzük seçimi, kadın erkek fark etmeksizin herkesin hoşuna gidecek bir hediye önerisi! Bunun için en sade ve anlamlı olan modeli seçmeniz gerekiyor. Zaten adı üstünde, minimal yüzük…  Hatta eğer sevgilinize alıyorsanız, kendinize de aynı model yüzüğü alabilir, çift olduğunuzu her yerde belli edebilirsiniz… Tabi ki bu seçim bir nişan yüzüğü olmuyor! Gümüş ya da altın olabilir ya da bujiteriden bir yüzük de seçebilirsiniz. Son dönemlerde çelik yüzükler de oldukça popüler… 

3. Kolyeye Ne Dersiniz? 

minimal hediye fikirleri
Minimal kolye de, minimalizm akımından etkilenen sevdiklerinize hediye edebileceğiniz öneriler arasında yer alıyor… Modeller arasında seçim yaparken isminin baş harfi, minik bir çiçek, bulut ya da ağaç gibi nesnelliği yüksek kolye uçlarını da seçebilirsiniz. Zinciri uzun olabilir ama kolye ucu kesinlikle sade seçilmiş olmalı! Bunun dışında küçük taşlı ve ince zincirli kolyeleri de tercih edebilirsiniz. Hediyeyi aldığınız kişi bu minimal seçiminize bayılacak! 

4. Biraz Da Ev Dekorasyonu! 

minimal hediye fikirleri
Sadece takı olarak değil, ev dekorasyonunda da minimalist çizgileri seven kişiler vardır. Sizin de hediye alacağınız kişi evini ya da odasını minimal tarzda dekore ettiyse siz de ona uygun seçimler yaparak bu dekorun bir parçası olabilirsiniz. Nasıl mı?  Mesela sade bir saksı ile skulent ya da kaktüs hediyesi… Minimal dekorasyon önerileri arasında popüler olan beyaz saksı ve yeşil skulentler her türlü dekorasyona yakışıyor doğrusu… Beyaz ve yeşilin sade uyumu minimalistleri adeta mest ediyor! Büyük bir seçim yapmamaya dikkat edin. Çünkü minimalist kişiler büyük objeleri hiç sevmiyorlar… 

5. Ev Dekoru Tablosuz Olur Mu? 

minimal hediye fikirleri
Bizce olmaz! Sade kalan duvara en az duvar kadar sade ama bir o kadar da anlamlı bir tablo hediye etmeye ne dersiniz? Hediye edeceğiniz kişinin evini gözünüzün önüne getirin. Hangi renkleri kullanmış ya da hangi tarzda tablolar seviyor onu düşünün. Bu düşünceler çerçevesinde bir hediye seçimi yaparsanız, çok da beğenilecek ve kullanılacak bir tercih yapmış olursunuz. Unutmayın! En sade ve anlamlı olan seçmeniz gerekiyor… Kanvas tablolardan da seçim yapabilirsiniz. 

6. Biraz Da Uzak Doğu Kültürüne Uzanalım! 

minimal hediye fikirleri
Minimal hediye önerileri arasında tütsüler de yer almaktadır. Özellikle sade bir şıklığı yakalamış olan tütsü platformu ile minimalizm akımını benimsemiş herkesi mutlu edebilmeniz mümkün! Beyaz ya da ahşap görünümlü sade bir tasarım tercih edebilirsiniz. Ortam mis gibi kokarken siz de orada olmalısınız! Bu hediyeyi ev hediyesi olarak da tercih edebilirsiniz. Tabi hediyeyi alacağınız kişinin minimalist hediyelerden hoşlanması gerekiyor… E biraz da Uzak Doğu kültürüne meraklıysa bu hediyeye bayılacak! 

7. Dekoratif Önerilerden Devam Edelim! 

minimal hediye fikirleri
Minimal hediyelikler arasında saatleri de tercih edebilirsiniz. Minik bir çalar saat kadın ya da erkek herkesin hoşuna gidecektir. Hem belki sizin sayenizde de işe geç kalmamış olur… Ne dersiniz? Sadece çalar saat değil, sade bir tasarımda duvar saati de tercih edebilirsiniz. Minimal demek illa ki küçük nesneler olacak demek değil! Büyük boyutlarda seçim yaparak da minimal tarzı yansıtabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken çok basit, en sade olan modeli seçin… Üzerinde çiçekler böcekler olmasın. Sade ve net olmalı… 

8. Minimal Vazolar 

minimal hediye fikirleri
Minimal hediye tasarımları arasında yer alan belki de en çok sevilen seçenek… Vazolar! Bazen bir demet çiçeği bazen de tek bir dal çiçeği koyarak ortamın enerjik olmasına olanak sağlayan birbirinden farklı tasarımdaki vazolar… Bunun için tercihiniz metalik vazolardan yana olabilir. Aynalı görünümü ile ortamda çık bir görüntü oluşturacaktır. En sade olan modeli seçip, farklı bir tarzda vazo hediye edebilirsiniz… Tabi sade derken dümdüz klişe bir modelden bahsetmiyoruz! Bizce siz, bizim ne demek istediğimizi anladınız… 

9. Ayna Dekoru Olmazsa Olmaz! 

minimal hediye fikirleri
Minimal çizimler ile tasarlanmış bir aynaya kim hayır diyebilir ki? Her evde mutlaka bulunan aynaları, minimal hediye tercihleriniz arasında bulundurabilirsiniz. Üstelik o kadar çok model var ki, mutlaka düşündüğünüz gibi bir hediye seçimi yapabilirsiniz! Masa aynası ya da duvara monte edilebilen modellerden seçilebilir. Sadece ışıltılı, varaklı ya da çok renkli olmamasına dikkat edin. Malum, minimal bir hediye seçeceksiniz avangart değil… 

10. Satranç Oynamayı Bilen Var Mı? 

minimal hediye fikirleri
Bu akıl oyununu pek çok kişi severek oynuyor. Eğer hediye alacağınız minimalist kişi satranç oynamayı seviyorsa tam da bu hediyeyi almanız gerekiyor! Sadece satranç değil, başka oyunları da seviyorsa o oyunların da minik bir tasarımını alabilirsiniz. Sade bir seçim yapacaksınız, tekrar hatırlatalım! 

11. Kahve Severlere Minimal Bir Hediye! 

minimal hediye fikirleri
Fitre kahve sürahisi ya da süzgeçli bitki çayı sürahisi olarak minimal bir hediye seçimi yapmak ister misiniz? O zaman bu hediye önerisi tam da size göre! Ne kadar da kibar duruyor öyle değil mi? Camdan yapılmış bir filtre kahve sürahisi minimal olarak tasarlanmış. Siz de bu şekilde bir hediye alabilir, sade bir kutuya koyarak hediye verebilirsiniz… 

12. Kişisel Bakımı Da Unutmamak Gerek! 

minimal hediye fikirleri
Minimal hediyeler kapsamında diş fırçası ya da tarak gibi kişisel bakım araç – gereçleri de yer alabilir. Yapmanız gereken şey, onu farklı kılan ve sade tasarlanmış bir seçim… Bambu bir diş fırçası seçimi yapabilirsiniz. Tabi ona göre bir kutu da sunmanız daha hoş olacaktır. Fırçanın yanına minik havlular ya da banyo lifi gibi ürünler de koyabilirsiniz. Sizce de harika bir hediye değil mi? 

13. Minimal Dövme Hediyesi 

minimal hediye fikirleri
Dövmenin hediyesi mi olurmuş demeyin! Hediye almak istediğiniz kişi dövme yaptıracak ama bir türlü model bulamıyor diyelim… Aradığı modeli size anlattı ve siz de buldunuz! Bunu hediye olarak sunma fikri sizce de kulağa hoş gelmiyor mu? Minimal dövme için güvenilir bir dövmecide randevu da ayarlayabilirsiniz. Sonuçta küçük ölçekli dövmeleri herkes başarılı bir şekilde yapamıyor öyle değil mi? Hatta bu iki seçeneği de hediye olarak verebilirsiniz. Minimal dövme ve onu yapabilecek bir dövmeci randevusu… Sanki baya güzel bir jest olur! 

14. Son olarak Tatlı Bir Hediye Önerisi Var Elimizde! 

minimal hediye fikirleri
Minimalist bir kutu içerisindeki minik tatlılar… Hepsi de birbirinden güzel duruyor! Minimal boyutlarda kutular tercih ederek daha hoş bir sunum yapabilirsiniz. Paketlenmiş tatlı kutularını el yapımı cup cakelerden de hazırlayabilirsiniz. Hatta minik ekmekler pişirip, küçük sevimli paketler yapmak bile minimal bir hediye olacaktır.

Yorum Gönder

 
Top