z Motosiklet Tutkunlarına Hediye Fikirleri | En iyi Hediye Fikirleri

Motosiklet Tutkunlarına Hediye Fikirleri
Tüm insanlar hobilere sahiptir. Kimisi kitap okumaktan hoşlanır, kimi müzik dinlemeden yapamaz. Kimisi tiyatro severken kimisinin tercihi sinema olur. Kimi insan seyahat etmeyi sever kimisi arabayla seyahat etmeyi severken kimisi de motosiklet ile gezmeyi sever.
Motosiklet Tutkunlarına Hediye Fikirleri
Motosiklet tutkunu olan tanıdıklarınızdan bilirsiniz ki onların tutkusu taaa çocukluk yıllarına dayanmaktadır. Yürüyüp, koşan daha sonrasında bisiklete binen çocuklara sorduğunuzda bisiklete binmekten hoşlanmayanı bulamazsınız. Motosiklet tutkunlarının çoğununda sevgisi işte bu yıllara dayanmaktadır. Uzun yıllar boyunca maddi ya da aile desteği olmadığı için motosiklete binemeseler bile hayatlarının bir bölümünde bu tutkularını başarmanın bir yolunu bulmuşlardır. İşte bu yüzden motosiklet tutkunlarının hayatında motosiklet önemli bir yere sahiptir. 

Motosiklet İçin Hediyelik Eşyalar 

Motosiklet Tutkunlarına Hediye Fikirleri
Eğer tanıdığınız bir motosiklet tutkununun özel bir gününü kutlayacaksanız; doğum günü, işte gösterdiği terfi sonucu bir kutlama, sevgililer günü, babalar günü gibi hediye seçmek için bu motosiklet tutkularından yardım alabilirsiniz. Hediye seçiminde ilk akla gelenlerden biri motosiklet figürlü hediye olabilir. Bunlar motosiklet figürlü masa üstü saati ya da duvar saatine ihtiyacı varsa büyük boy motosiklet figürlü duvar saati olabilir. Bir daha ufak çaplı uygun fiyatlı bir hediye arıyorsanız motosiklet figürlü anahtar beğenilecektir. Günümüzde üretim ve tüketim çılgınlığına aracılık eden hediye sektörü oldukça gelişmiştir. Artık hemen hemen her şeyi örneğin bir masa üstü isimliği bile motosiklet figürüyle beraber görmek mümkündür. 
Motosiklet Tutkunlarına Hediye Fikirleri
Motorsiklet kullanan kişilere halk arasında motorcu da denilmektedir. Motorcuya hediye almak için motorcu tanıdığınızın bu tutkusunu başka bir ihtiyacıyla birleştirerek hediye seçiminde bulunabilirsiniz. Mesela kupa ihtiyacını motosikletiyle çekildiği bir fotoğrafı üstüne basarak hediye vermek hem mevcut hediyenizi kişiselleştirmenizi sağlayacaktır. Hem de motor tutkusuna da saygı duyup; ışık tuttuğunuzu düşündürecektir. 

Motorcu İçin Hediyeler

Motosiklet Tutkunlarına Hediye Fikirleri
Motorcuya ne alınır? Sıklıkla sorulan sorulardan biridir. Özellikle bu alanda birbirini tanıyan veya yeni tanıştığı ama hakkında sadece motor tutkusunun olduğunu bilen bir kişi hediye seçiminde zorluk yaşıyor olabilir. Bu aşamada herkesin hoşuna gidebilecek bir seçim yapmak risksiz olacaktır. Örneğin motosiklet baskılı bir t shirt alınabilir. Günümüzde her renk ve çeşitten kumaşa baskı yapan atölyeler mevcuttur. Şayet hali hazırda hazır giyim satan mağazalarda aradığınız tarzda motosiklet vurgusu olan bir giysi bulamazsanız bu baskı atölyelerine başvurabilirsiniz. 
Motosiklet Tutkunlarına Hediye Fikirleri
Bundan önceki yıllarda yani eski zamanlarda motosiklet akımının ön planda olduğu dönemlerde giyilen giysiler motosiklet tutkunlarıyla özleşmiş haldedir. Deri ceketler, deri pantolonlar, deri çizmeler belli başlı ayakkabı firmalarının botları, deri bileklikler, güneş gözlükleriyle bir dönemin modasına yön vermişlerdir. Günümüzde de hala motosikletçilerin adıyla anılan bu ürünler mevcuttur. Bu tarz seçimlerde motorcular için ayrı bir anlam taşımaktadır. 
Motosiklet Tutkunlarına Hediye Fikirleri
Bazı kişiler hobilerini yaşam alanlarına da dahil ederler. Yaşadıkları mekanlarda evde veya iş yerlerinde bu tutkularını anımsatacak objeler görmekten hoşlanırlar. Motosiklet tutkunu kişi için de bu kadar anlamlı ise alacağınız motosiklet tablo büyük beğeniyle karşılanacaktır. İster iş yerinde ister evde duvara asılacak olan tablo beğenilecek ve anımsanmanızı sağlayacak hediyelerden biridir.
Motosiklet Tutkunlarına Hediye Fikirleri
Motosiklet tutkunları gezmekten sık seyahat etmekten ve gidecekleri yere de elbette motosikletleri aracılığıyla gitmekten keyif alırlar. Sosyalleştikleri bir grupları, motosiklet tutkunu diğer tanıdıklarıyla yaptıkları kamp ve seyahatler onlar için unutulmaz bir anı olarak hafıza da yerini almıştır. Bu tarz seyahatlerde sıklıkla o günü anımsatacak fotoğraflar çekilir. Bu fotoğraflardan oluşan bir motosiklet anı tablosu da güzel hediyelerden biri olacaktır. 
Motosiklet Tutkunlarına Hediye Fikirleri
Bir diğer motosiklet tutkununa alınabilecek hediye de motosiklet biblo olabilir. . Gayet risksiz bir seçimdir. Uygun fiyatları olduğu gibi çok yüksek fiyatlara da sahip olunabilir. Boyutları da çeşit çeşit olduğu için dilediğiniz boyda seçim yapabilirsiniz hemen hemen her hediyelik dükkan da bulabileceğiniz motosiklet figüründen biblolar mevcuttur. Eğer motosiklet tutkunu olan tanıdığınız nostalji sever biri ise eski dönemin klasik motosikletlerinin biblosunu bulmanızda fayda var. Bu sayede çok daha ilgi çekebilir ve mutlu edebilirsiniz.
Motosiklet Tutkunlarına Hediye Fikirleri
Oscar ödülü tüm dünyada bilinen ve yankı uyandıran bir organizasyondur. İşte bu ödülü kullanılarak yapılan yeni nesil hediyeliklerde sizlerde motosiklet tutkunu olan tanıdığınıza en iyi motorcu ödülünü verebilirsiniz. Baskı yapan yazı yazan atölyelerde kısa süren işlem sonucu verilecek bir Oscar ödülü edinebilirsiniz.

Hediyelik Motosiklet Aksesuarları

Motosiklet Tutkunlarına Hediye Fikirleri
Motosiklet tutkunu olan sevdiğiniz kişiyi mutlu etmek için alabileceğiniz bir diğer hediye ise motosiklet aksesuarı olabilir. Motosiklet tutkunu kişilerin bu hobisi uzun yıllara dayanıyor demiştik. Diğer vasıtalarda olduğu kadar risk içeren kaza gibi durumları önlemek adına kullanılan giysilere ek koruyucular takılmalıdır. Mutlaka kask kullanmak gerekir. Dizlik ve kolluklarda diğer koruyucular olarak görev alır. Kullanılan kask için motosiklet tutkunu tanıdığınıza uygun baskılar veya stickerlarla hazırlanmış özel yapım kask hediye edebilirsiniz. Motosiklet aksesuarları son yıllarda çeşitliliği ile karşınıza çıkmaktadır. Bu nedenle birçok çeşit içerisinde rahatlıkla hediye edebileceğiniz bir ürün bulabilirsiniz.

Motor Hediye Fikirleri

Motosiklet Tutkunlarına Hediye Fikirleri
Motosiklet tutkunlarına hediye edilebilecek bir diğer hediye ise kameradır. Kaska veya motora sabitlenebilen kamera ile sürüş esnasında kayıt almak; motosiklet tutkunu kişilerin tercih ettiği bir eylemdir. Bu sayede sürüş yaparken veya seyahat ederken sadece sürüşe odaklanan kişinin geçilen yollardaki manzaraları da dönüp seyretmesini veya yaşanılan trafikteki bir duruma kayıt oluşturabilmektedir.
Motosiklet Tutkunlarına Hediye Fikirleri
Motosiklet temalı hediye önerilerinden bir diğeri ise motosiklet temalı hazırlanan bir sürpriz olabilir. Örneğin söz konusu kişinin doğum günü için hazırlanan mekan, pasta seçile müzikler hem o ruhu yaşatabilir. Hem de sürpriz sahibinin unutamayacağı bir anı olarak hafızasına kazınabilir. 
Motosiklet Tutkunlarına Hediye Fikirleri
Motosiklet tutkusuna eşlik eden seyahat etme tutkusuyla hayatı dolu dolu yaşayan sevdiklerinize özel günlerinde ya da özel günlerinizde hediye edebileceğiniz motosiklet hediye önerileri mevcut bütçenize göre değişkenlik göstermektedir. Azdan çoğa her bütçeye uygun motosiklet hediye modelleri mevcuttur. Bunlar bütçe olarak az bir ücrete karşılık alacaksınız anahtarlık, biblo, tablo, giyim sektörü gibi artışlarla daha fazla ücret karşılığı alabileceğiniz yine tablolar, büyük ev bibloları, motosiklet aksesuarları gibi bir yelpazeye uzanmaktadır.

Motosiklet Tutkunları İçin Hediye

Motosiklet Tutkunlarına Hediye Fikirleri
Eğer motosiklet tutkunu kişi takı takmaktan hoşlanan, günlük hayatında aksesuar kullanan birisi ise motosiklet uçlu kolyeler, motosiklet motifli küpeler, motosiklet motifli yüzükler de bir diğer seçenek olarak tercih edilebilir. Sadece erkekler arasında değil kadınlar arasında da yaygın görülebilen bu tutkuya sahip bireylere alabileceğiniz hediyeler saç aksesuarları, bandanalar da olabilir. Bu sayede erkek kadın fark etmeksizin saçı uzun olan kişinin sürüş esnasında görüşünü daha açık tutmasına da aracılık etmiş olursunuz. 
Motosiklet Tutkunlarına Hediye Fikirleri
Motosiklet tutkunu olan kişilerin hala bu tutkusunu hayatına geçirememiş kişiler de etrafında olabilir. Sadece gazetelerden, dergilerden, televizyonda yayınlanan yarışlardan veya sürüşlerden takip eden kişiler için bu tutkularını hayata geçirebilmek adeta tek hayallerdir. Böyle bir yakınınıza veya tanıdığınıza alabileceğiniz motosiklet hediye fikirleri denildiğinde en büyüğü elbette ona motosiklet almak olacaktır. Bu sayede asla unutamayacağı bir başlangıç hediye etmiş olursunuz. Hayatı boyunca aldığınız hediyeyi ve nasıl verildiğini unutmayacaktır.

Yorum Gönder

 
Top