z İlk Anneler Günü Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

ilk anneler günü hediyesi
Anneler günü hiç kuşkusuz koskoca bir senenin en önemli tarihlerinden bir tanesi. Hepimizin bu yaşa gelmesinde herkesten çok katkısı olan annelerimize teşekkür etme fırsatı sunulan bir gün. Annelerimize olan sevgimizi ve saygımızı her gün göstermeye çalışsak da bu önemli günde annelerimize alacağımız küçük bir hediye onları çok mutlu edebilir. Onları mutlu etme fırsatını kaçırmak da yapacağımız en büyük hatalardan bir tanesi olacaktır. 
ilk anneler günü hediyesi
Anneler günün gelirken kendi annemizin bu özel gününü kutlamamız ve onla güzel bir gün geçirmemiz oldukça önemli. Bunun yanı sıra annelik duygusunu tadan diğer yakınlarımızı da unutmamamız gerekiyor. Özellikle eşimiz ve kız kardeşlerimiz bu aşamada özen göstermemiz gereken kişiler. Muhteşem bir anne olan yakınlarımıza alacağımız hediyeler onların annelik duygusunu en içten şekilde yaşamasını sağlayabilir. 
Kız kardeşimiz ya da eşimiz bu anneler günü öncesinde annelik duygusunu tatmışsa ve bu önemli tarih onun ilk anneler günüyse kesinlikle özel bir hediye almamız gerekir. Alınacak olan ilk anneler günü hediyeleri her zaman akılda kalan ve yıllarca unutulmayan hediyeler olmaktadır. Sizler de eşinize ya da kız kardeşinize ilk anneler günü hediyesi almak isterseniz sitemizdeki muhteşem seçenekleri değerlendirebilirsiniz. İlk anneler günü hediyesi olarak sunulabilecek olan ürünlerin listesi ise sizlere fikir vermek amacıyla çok öncesinden hazırlandı.

İlk Anneler Günü Hediyeleri


İsimli Kolye ve Bileklik Seti

ilk anneler günü hediyesi
İlk defa anne olmuş kadınlara alınacak harika bir hediye düşünüyorsanız bu isimli kolye bileklik setleri tam size göre. Kolye ve bilekliklerin üzerine iki adet isim ve tarih belirtebiliyorsunuz. Bu yazılarda annelerin ve bebeklerinin isimleri yer alabilirken doğumun gerçekleştiği tarih de belirtilebilir. Bu sayede eşlerimize ya da kız kardeşlerimize her zaman muhteşem bir anne olacağını hatırlatabiliriz. 

4 Fotoğraflı Fener Mumluk

anneler günü hediyesi
Geçmiş yıllarda kullanılan el fenerleri son derece şık tasarımlara sahip. Evlerimizde her zaman muhteşem bir nostalji yaratacak olan bu el fenerli genel olarak aksesuar amaçlı kullanılıyor. Farklı sebeplerden dolayı yakacağımız mumlarda kullanabileceğimiz bir el fenerinin olması son derece anlamlı bir hediye olabilir. Sitemizde satışa sunulan 4 fotoğraflı fener mumluk tamamen kişiye özel halde üretilmektedir. El fenerinin dört bir yanında fotoğraf koyma yerleri bulunurken buraya hediye edeceğiniz kişinin fotoğraflarını koyabilirsiniz. İlk defa anne olacak kişiler için bu 4 fotoğraf hamilelik testinin fotoğrafı, hamileliğin ilerleyen aylarından bir fotoğraf, ultrason fotoğrafı ve bebeklerini ilk kucaklarına aldıkları an olabilmektedir. Böylece el fenerleri annelik sürecini muhteşem bir şekilde anlatan hediyelere dönecektir. 

İsme Özel Bebeğimin El ve Ayak İzi Kolye

ilk anneler günü hediyesi
Kolyeler her zaman kadınlara sunulabilecek en güzel hediyelerden bir tanesi. Özellikle farklı anlamlar içeren bir kolye ise hediyenin önemi de artış gösteriyor. Sitemizden satışa sunulan isme özel bebeğimin el ve ayak izi kolye ile birlikte ilk defa anne olan kişilere muhteşem bir hediye sunabilirsiniz. Yuvarlak bir şekilde sahip olan bu kolye modelinin etrafı taşlarla çevrilmiştir. İç kısmında ise temsili bir el ve ayak fotoğrafı yer alır. Altında ise bebeklerin isimleri bulunacaktır. Böylece son derece anlamlı bir hediye verilmiş olur.

İsme Özel Ayak İzi Bayan Kolye

ilk anneler günü hediyesi
Bebek sahibi olan kadınların masumiyet dolu yapısına uygun bir kolye modeli olan isme özel ayak izi bayan kolye de anneler gününde en iyi tercihlerden bir tanesi olacaktır. İlk anneler günü hediyeleri arasında önemli bir yere sahip olan bu kolye dikdörtgen bir şekle sahiptir. İlk olarak bebeklerin isimlerinin yazılı olduğu kolyede temsili olarak bir çift bebek ayak izi yer almaktadır. 

Taşlı Melek Kanadı İsme Özel Kolye

ilk anneler günü hediyesi
Anneler gününde alınabilecek çok sayıda kolye modeli bulunduğundan arasından en anlamlı olanların seçilmesi gerekmektedir. Hepsi birer melek olan anneler için hazırlanan bu kolye modeli istenildiğinde kalp şeklinde kullanılmaktadır. Yarısı altın renginde, kalan yarısı taşlarla donatılmış haldedir. Kalbin her iki kısmı da yana doğru açılarak melek kanadına dönüşmektedir. Kanatlar açıldığı anda altta kalan kısımda bebeklerin isimleri yazılabilir. Böylece bebeklerinin yanında her zaman koruyucu bir melek olarak kalacak annelere çok anlamlı bir hediye verilmiş olacaktır. 

Kişiye Özel Bakır Çalar Saat

ilk anneler günü hediyesi
Yeni anne olan kadınlar daha ilk günden çok zorlu bir sürecin içerisinde olduklarını anlayacaklardır. Bu günlerde onlara yardımcı olacak çok sayıda ürün yer alırken çalar saatler de bunlardan bir tanesi olarak gösterilebilir. Her gece belirli saat aralıklarına uyanarak bebeklerini beslemek zorunda olan annelere alınabilecek anlamlı bir hediye olacaktır. Saatin iç kısmı istenen bir resimle kaplanabilmektedir. Bunun için anne ve bebeğinin beraber olarak bulundukları bir fotoğraf seçilebilir. Seçilen bu fotoğraf sayesinde anneler uyanıp saate baktıkları her anda bu zorluğu yaşama sebeplerini görerek mutlu olacaklardır.

Işıklı Anı Çerçevesi

ilk anneler günü hediyesi
İlk defa anne olacak olan kadınlar çok büyük bir heyecan içerisinde olurlar. Hayatlarının en farklı ve en mucizevi dönemi olan bu dönemdeki tüm önemli anlar fotoğraflar ile ölümsüzleştirilmektedir. Çok sayıda muhteşem fotoğraf çıkarken bu fotoğrafların bir arada kullanıldığı ışıklı bir çerçeve anneler gününde sunulabilecek en iyi hediyelerden bir tanesidir. Annelerin tüm yaşadıkları güzel anları bir arada göstere bu ışıklı çerçeveler son derece dekoratif bir görüntüye sahiptir. Bu sebeple de evin her noktasında çok kolay bir biçimde kullanılmaktadır. 

Kanvas Tablo

ilk anneler günü hediyesi
En özel anlarımızı ölümsüzleştirdiğimiz fotoğraflar artık birer tablo haline getirilebiliyor. Kanvas tablolar sayesinde en güzel fotoğrafları büyülterek evimizin istediğimiz bir kısmına asabiliriz. İlk defa annelik duygusunu tatmış olan yakınlarımızın bu sürece ait muhteşem fotoğrafları bulunmaktadır. Bu fotoğrafların kanvas tablo haline getirilerek sunulması en güzel hediyelerden bir tanesi olacaktır. Çocukların odası ya da evin diğer bir kısmı için bu kanvas tablolar kullanılabilmektedir. İsterseniz sitemizde yer alan anneler için özel olarak hazırlanmış kanvas tablolardan bir tanesi de seçilebilmektedir. Annelik duygusunu en iyi şekilde anlatan tablolar da doğru bir hediye olacaktır.

Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı

ilk anneler günü hediyesi
Kadınların gün içerisinde büyük bir zamanı telefonda geçiyor. Bebek sahibi olduklarında akıllı telefonlar ile bolca zaman geçirmeye vakit bulmayacak olsalar da her zaman telefonlarını kullanmaya devam edecekler. Bu sebeple de telefonlarında kullanabilecekleri şirin bir aksesuar anneler gününde onlara sunulabilecek güzel bir hediye olacaktır. Bebekler ve annelerinin çekilmiş olan fotoğrafları bizlere gönderilerek kişiye özel bir telefon kılıfı oluşturulabilir. İlk anneler günü hediyeleri arasında en şirin ve en kullanışlı hediyelerden bir tanesi olacaktır. 

Güzel Annem Fotoğraflı Bez Çanta

ilk anneler günü hediyesi
Yeni anne olmuş kadınların nereye giderlerse gitsinler yanlarında taşımaları gereken malzemeler bulunur. Bebeklerin yedek kıyafetleri, gıdaları ya da oyuncakları her zaman taşınmak zorundadır. Bunların taşınması için kişiye özel bez çantalar kullanılabilir. Güzel annem fotoğraflı bez çantalar anne ve bebeğin fotoğrafını içeren muhteşem hediyeler olacaktır. Küçük eşyaların alınabilmesi için muhteşem bir seçenek olur. Son derece dayanıklı ve şık bir tasarıma sahip olan bu bez çantalar en kullanışlı hediyelerden bir tanesi olacaktır. 

Yorum Gönder

 
Top