z Unisex Hediye Fikirleri | En iyi Hediye Fikirleri

Unisex Hediye Fikirleri
Unisex hediyeler her iki cinsiyetin de rahatlıkla kullanabileceği hediye türlerindendir. Özellikle aynı evi paylaşan çiftler için böyle ürünler iki tarafında ihtiyacını karşılayabilir. İşlevsel, çok amaçlı ürünler ile sevdiğinizi mutlu edebileceğiniz gibi beraberliğin tadını da çıkaracaksınız. Hediye almak ve vermek isteyen çiftler kadınlara özel hediyeler ile erkeklere özel hediyeler kategorilerine sıkışıp kalmış hissedebilirler. Kadınlara çiçek ve takı, erkeklere ise kol düğmesi, kemer gibi klişeleşmiş hediyeler dışında alternatif unisex hediyeleri tercih edebilirsiniz.

Birlikte Süreceğiniz Bir Bisiklet

Unisex Hediye Fikirleri
İster karşı cins olan kardeşinize, ister sevgilinize bisiklet alarak oldukça farklı bir sürpriz yapmış olacaksınız. Üstelik birlikte bisikletebindiğiniz de oldukça eğleneceksiniz. Kimi zaman işe gidebileceğigibi kimi zaman kır gezilerinde özgürlüğün tadını çıkaracaktır. Çocukluğumuzun vazgeçilmezi olan bu hediyeyle sevdiğiniz kişiye nostaljik bir armağan vermiş olacaksınız. 
Unisex Hediye Fikirleri
Kadın ya da erkek fark etmeksizin hayran kalınacak unisex hediyeler içerisinden bu hediyeyi kullanmak istediğinizde ödünç alabilir, siz de faydalanabilirsiniz. Bisiklet seçerken kullanacak kişiye uygun bir model tercih etmelisiniz. Profesyonel, uzun yol bisikletçisi ile gezinti amaçlı bisikleti sürecek kişiye aynı bisikleti alamazsınız. Karşınızdaki kişinin özelliklerinin neler olduğuna dikkat etmelisiniz.

Sıcacık Tutacak Bereler 

Unisex Hediye Fikirleri
Sevdiğimiz insanın her şeyini düşünmek, her zorluğuna yetişmek isteriz. Soğuk kış günlerinde değer verdiğimiz kişinin üşümesini engellemek amacıyla ona kazak, hırka, eldiven, bere gibi ısınmasını sağlayacak örgüler hazırlarız. Bere dışındaki ürünler beden farkından dolayı birlikte kullanılamayabilir. Ancak unisex hediyeler içindebere ikinizin de kullanabileceği bir hediye olacaktır. 
Unisex Hediye Fikirleri
İsterseniz iki tane aynı modeli örerek çift olarak takabileceğiniz gibi sadece sevdiğinize özel bir bere alarak ara sıra ödünç alabilirsiniz. Uzak kaldığınız, özleminizin arttığı zamanlarda onun kokusuyla hasretinizi biraz olsun dindirebilirsiniz. Yumuşacık halleriyle bu bereler sadece fiziksel olarak değil duygusal olarak da içinin ısınmasını sağlayacaktır.

Sportif Çiftlere Ortak Ayakkabı

Unisex Hediye Fikirleri
Beraber orman, dağ, doğa ya da gayet normal olan akşam yürüyüşlerine çıkmayı seven çiftler için spor ayakkabılar oldukça gerekli ve vazgeçilmezdir. Bu yürüyüşler, çift olarak ruhunuzun dinlenmesini, iletişiminiz güçlenmesini ve doğal bir sonuç olarak sevginizi arttıracaktır. Ancak bu aktivite sırasında ayaklarınızın acıması, rahatsız olması keyif almanızdan ziyade acı çekmenize neden olacaktır.
Unisex Hediye Fikirleri
Hediye olarak seçeceğiniz ayakkabının unisex hediyeler kategorisinde olması için modelinin sade, nötr renkli, basit kalıplı olmasına dikkat etmelisiniz. Böyle bir ayakkabı çiftinden iki tane alarak onunla geçirdiğiniz yürüyüş anlarının sizin için değerli ve kıymetli olduğunu göstermiş olursunuz. Hediye almaya karar verdiniz ve hala ne alacağınızı bulamıyorsanız ayakkabı seçeneğini tercih ederek ihtiyaç doğrultusunda seçim yapmış olursunuz. 

İşlerini Yapabilmeleri İçin Bilgisayar 

Unisex Hediye Fikirleri
Günümüzde artık tüm işler ve projeler dijital ortamlarda yürütülmektedir. Bilgisayar bu çağda bir ihtiyaç haline gelmiştir. Home Office çalışanların sayısı artmaya başladıkça, işleri için ofislerine gidenler de teknoloji ile haşır neşir olmak zorundalar. Gerek uygulamalar üzerinden yüz yüze yapılan görüşmeler, gerek tüm bilgilerin teknolojik cihazlara aktırılmasıyla alınabilecek hediyelerden akla ilk gelen bir bilgisayar olmaktadır. 
Unisex Hediye Fikirleri
Bilgisayarların her iki cins içinde oldukça uygun bir hediye olacaktır. Kadınların ve erkeklerin yazmak, çizmek, araştırmak ve çalışmak için bir bilgisayar edinmeleri gerekmektedir. Bu hediye sadece yetişkinler için değil, öğrenciler için de faydalı olacaktır. Eğitim hayatının üniversite dönemini tamamlamak için bilgisayarlar aracılığıyla bitirilmesi gereken çok fazla ödev, proje ve tezler vardır. 

Çılgın Bir Gece Hediye Edebilirsiniz

Unisex Hediye Fikirleri
Farklı ve sıra dışı bir hediye arayışına girdiyseniz konser bileti jest dolu bir fikir gibi duruyor. Büyük ihtimalle daha önce düşünülmemiş böyle bir hediye özellikle flört dönemindeki çiftlerin ilişkilerini daha ileriye taşımalarını sağlayacak. Hayatınızdaki kişinin en sevdiği sanatçıyı ya da grubu öğrenerek organize edeceğiniz bir konser gecesinin sonunda sevgilinizin size tekrar aşık olacağından hiç şüpheniz olmasın.
Unisex Hediye Fikirleri
Unisex hediyeler çiftlerin daha çok beraber kullanabileceği, paylaşabileceği hediyeler kategorisine girmektedir. Cinsiyet ayrımı bebeklik döneminden itibaren insanların hayatında olduğu için ortak araba kullanmak bile zorlaşmaktadır. Sınırlı bir dünyası olan unisex hediyelerden sizler için birkaç seçenek sunmaya çalıştık. Hediye alacağınız kişiyi ne kadar çok tanırsanız yapacağınız seçim o kadar doğru olacaktır m 

Yorum Gönder

 
Top