z Arkadaşa Kurban Bayramı Mesajları | En iyi Hediye Fikirleri

Kurban Bayramı Mesajları
Bu kurban bayramında kutlama yapmak istediğiniz arkadaşlarınız için en güzel bayram mesajlarını hazırladık. Dost ve Arkadaşa Kurban Bayramı mesajlarını göndermek için ilk gün bir hayli yorulacaksınız gibi duruyor: genellikle sabah namazı sonrasında başlayan bayramlaşmalar kişilerin içlerine ekstra huzur ekler. Yakınlarda olduğunuz kişilerin giderek bayramını kutlayabilirsiniz ama özellikle hemen ulaşamayacağınız kişilerin de bayramını kutlamayı unutmamak lazım. Arkadaşlara, eşe ve dosta kurban bayramı mesajları için de yardımlarınıza biz koşuyoruz. 

Sizler için en güzel arkadaşa gönderilecek kurban bayramı mesajlarını hazırladık. Biraz esprili, biraz duygusal, biraz içten yani kısaca herkesin aradığı mesajları bulmak mümkün. Mesajı göndereceğiniz kişinin yaşı ve aranızda ki samimiyete bağlı olarak dilediğiniz tarzda bir bayram mesajı gönderebilirsiniz. Dilerseniz sadece yazılı olan bir bayram mesajı ya da resimli bir bayram mesajı hoş bir seçim olabilir. Göndereceğiniz herhangi bir mesaj karşı tarafın çok hoşuna gidecek ve hatırlandığı için oldukça mutlu olacaktır.

Arkadaşlara Kurban Mesajları yaş itibari ile biraz daha samimi mesajlar içerebilir. Özellikle uzakta bulunuyorsanız hem onu özlediğinizden bahsedebilir hem de kurban bayramını kutlayabilirsiniz. Biz sizler için arkadaşa gönderilebilecek kurban bayramı mesajları bir sayfada derledik. Siz içinizden geleni seçerek ona bayramın ilk günü gönderebilirsiniz. Mutlaka karşılığını alacak ve onun tarafından da bayramınızın kutlandığını görebileceksiniz. Artık herkesin elinde var olan cep telefonlarından kutlama yapmak çok kolay. Dolayısı ile de arkadaş kurban bayramı mesajları da tam bu isteğe hizmet edecektir.

En yakın arkadaşınızın özellikle Kurban Bayramını kutlamayı unutmayın deriz. Hatta her gün yan yana olduğunuz arkadaşlarınızın bile özellikle bayramlarını kutlamaya özen gösteriniz. Çünkü bu günler özel günlerdir ve mutlaka kutlanmaya değer günlerdir. Her an yanında olduğunuz birinin de pekala kurban bayramı kutlaması yapılır. İster sözlü olarak isterseniz de ona mesaj olarak gönderebileceğiniz en güzel kurban bayramı mesajlarını sizler için derledik. Bazıları resimli, bazıları özlü sözlü bazıları şiir gibi. Siz kurban bayramı için en uygun olacak mesajı bularak kopyala yapıştır yapabilir ve sevdiklerinize gönderebilirsiniz. Bu mesajınız onlara çok güzel bir kutlama olacak ve hatırlandıklarını hissederek mutlu olacaklardır.

Arkadaşa Güzel Kurban Bayramı Mesajları

Arkadaşa Kurban Bayramı Mesajları

Bütün İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlar, bu mübarek ayın tüm insanlığa barış, huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ederim.

Bu bayramda tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun. Her daim birlik ve beraberlik içinde, huzur ve sevgi dolu bayramlar geçirmek ümidiyle.

Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyor; yurt içinde ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız ile tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum...

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, daha nice bayramlar diliyor, bayramınızı tebrik ediyorum. 

Hayırlı ve güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Bayramınız mübarek olsun.

Kurban Bayramı Mesajları

Bayram günleri, maddi ve manevi dayanışmanın; sevgi, saygı, hoşgörü ve barışın da doruğa ulaştığı günler olsun. Bayram’ınız mübarek olsun.

Ya Rabbi! Sen bu mübarek Kurban Bayramı’nın Arafatta Müzdelifede, Mekke ve Medine’de yapılan tüm duaların hürmetine bizleri ve tüm İslâm alemini affı mağfiret eyle (Amin) Hayırlı nurlu ve bereketli Bayramlar. Şu anda Arafat dağında bulunan Milyonlarca müslümanın duası ile bütün müslüman aleminin bayramı mübarek olsun.

Bugün bayram, bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Bayram coşkusunu doyasıya yaşayalım. Hayırlı bayramlar. 

Bizi bu mübarek bayrama ulaştıran Allah'a ne kadar hamd etsek azdır. Bayramlardaki sevinç ve bereketin daim olması ümidiyle bayramınızı tebrik ederim. 

Kurban Bayramı Mesajları

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj mesafeleri kapatır, gönülleri birleştirir. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Kurban Bayramınız bereketli olsun!

Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin...

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği; mutluluk içinde , sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle…

Bayramlar; dargınlıkların unutulduğu, incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır. Kurban Bayramı’nız kutlu olsun.

Kurban Bayramı Mesajları

Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, hayırlı günlere haberci olmasını temenni ederim. Kurban Bayramınızı kutlar, bu mübarek günlerin Allah’a ve Efendimize biraz daha yaklaşmak için vesile olmasını Rabbimizden niyaz ederim. Allah bayramınızı hayırlı mübarek etsin, inayetiyle gönlünüzü dolaşsın ve sizleri ağır bir sorumluluk altında tutmasın. Kurban Bayramınız Kutlu Olsun…

Merhameti sonsuz yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan bayramınız mübarek olsun. 

Anlamlı Kurban Bayramı Mesajları


Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin. Kurban Bayramınız hayırlara vesile olsun. İyi Bayramlar… Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!

Kurban Bayramı Mesajları

Ya Rabbi! Bu kurban bayramı tüm islam alemine kurtuluş vesilesi kıl. Bizi bize sevdir, bizi kardeş kıldığin gibi, emretigin gibi hakiki kardeşler kıl. Kini, nefreti, adaveti, haset etmekten bizleri biribirimize emin kişiler kıl (amin) Kurban bayramınız mübarek olsun.

Bayramlar umuttur, bahardır, berekettir, özlemdir. Kestiğiniz kurban ve ettiğiniz dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep yanınızda olsun. Bayramınız mübarek olsun.

Mübarek bayramını sevdiklerinizle beraber, sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz.

Bir lahza dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri; bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun. Bayramınız kutlu olsun.

Heyecan ve özlemle beklenen Kurban Bayramı geldi, hoş geldi. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...

Kurban Bayramı Mesajları

Kestiğiniz kurbanın kabul olacağı, evinizin kurban bayramının bereketi ile dolacağı nice daha nice bayramlara. Bayramınız mübarek olsun.

Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Hep bir arada, sevgi ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!

Mübarek Kurban Bayramınızı kutluyor, sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir bayram geçirmenizi diliyorum.

Kurban Bayramı Mesajları

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Bayramınız mübarek olsun... 

Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramının, yaşadığınız tüm dertleri alıp götürmesi dileğiyle, bayramınız mübarek olsun.

Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir bayramlar. Bu mutlu gününü kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. 

Kurban Bayramı Mesajları

Rahmet kapılarının açık olduğu bu günü sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket içinde geçirmeniz temennisi ile bayramınızı tebrik ederim.

Kısa Kurban Bayramı Tebrik Mesajları


En ışıltılı bakışların gözlerinde, en tatlı sözlerin kulaklarında, dilediğin mutlulukların anında ve en gerçek ve samimi sevgilerin gönlünce yaşayacağı nice mutlu bayramlara. 

Mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularla tebrik eder, Bayramın, ülkemize, milletimize, tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ederim. Kurban bayramımız hayırlı olsun.

Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramınızın yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle.. Kurban Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun! 

Kurban Bayramı Mesajları

Şu beş gecede yapılan dua geri çevrilmez. Regaib gecesi, Berat gecesi, Cuma gecesi, Ramazan ve Kurban bayramı gecesi. 

Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...

Yalnızlık ne uçsuz bucaksız okyanuslarda tek başına yol almak ne de bir çöl ortasında tek başına olmaktır. Yalnızlık sevdiklerinden uzak bayramlarda yalnız kalmaktır. Bayramınız kutlu olsun.

Bolluk ve bereketine eriştiğimiz bayramın tüm insanlık için hayırlara vesile olması dileği ile selam ve saygılarımı sunarım. 

Kurban Bayramı Mesajları

Bayram dostluğu, sevgiyi ve geleceği paylaşmaktır. Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı paylaşmaktır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Kurban Bayramı dilerim.

Küslerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Bir damla ümit serpilsin yüreğine, bir damla mutluluk dolsun günlerine , binbir duan kabül ve Bayramın Kutlu Olsun...

Yüce dinimizin bizlere en güzel hediyelerinden biri olan Kurban Bayramına ulaşmanın emsalsiz huzur ve sevincini yaşıyoruz. Kurban Bayramı'mız mübarek olsun…

Kurban Bayramı Mesajları

Sevgi ve dostluk çiçeklerinin boy gösterdiği bayramınızı tebrik eder, huzur ve saadetinizin daim olmasını dilerim. 

Birlik, beraberlik ve huzura vesile olması dileği ile bayramınızı kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim. 

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir Kurban bayramı dileriz. Hayırlı Bayramlar…

Sevdiklerinizle hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, bayramınız mübarek olsun!

Bütün dostların Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar; sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim.

Kurban Bayramı Mesajları

Bayram demek, barış ve kardeşlik demektir. Bayram demek, hatırlama, hatırlanma, heyecan ve huzur demektir. Kurban Bayramı'nız kutlu olsun.

Küslerin barıştığı, ayrı düşenlerin kavuştuğu, safların sıklaştığı, umutların tazelendiği, yüreklerin heyecanla çarptığı bir bayrama daha ulaştık. Kurban Bayramı'nız mübarek olsun.

Hayat yaşamayı, vefa ve özel günler ise hatırlamayı bilenler için vardır. Bayramınız mübarek olsun. 

Kurban Bayramı’nın bütün evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

Kurban Bayramı'nın başta İslam alemi olmak üzere tüm dünyaya sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik getirmesini diliyorum. İyi bayramlar...

Dargınlıkların unutulduğu, insanların kardeşçe kucaklaştığı gün olan bayramınızı kutlar, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar dilerim.

Kurban Bayramı Mesajları

Sevgi ve saygının daha da güçlendiği, hoşgörü ve dayanışma duygularının pekiştiği, aile ve milletimizin birleştirici özel günlerinden Kurban Bayramı'nız mübarek olsun.

Kazancınız bereketli, sofranız afiyetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, bayramınız kutlu olsun.

Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesini diliyorum... Hayırlı Bayramlar! 

Allah İbrahim (a.s.) gibi itaatkar, İsmail (a.s.) gibi teslimiyet gösterenlerden eylesin. Bayramınız mübarek olsun.

Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, küslerin barıştığı, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Kurban Bayramınız mübarek olsun!

Dualarım sizinle bir daha ki Kurban Bayramında güzel anılara imza atmak dileği ile Kurban Bayramı’nız hayırlı olsun. Bin damla serilsin yüreğine, Bin mutluluk dolsun gönlüne, Bütün hayallerin gerçek olsun, Duaların kabul olsun bu bayramda. Kurban Bayramın mübarek olsun!

Kurban Bayramı Mesajları

Rabbim hayırlara vesile kılsın. Hayırlı Bayramlar. Ya Rabbi Hz İsmail teslimiyetini bizlere nasip eyleyip cehennem ateşinden azad eyle…. “Ey kapıları açan Allah”ım! Bizim için en hayırlı kapıyı aç… Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dilerim. Bayramınız mübarek olsun.

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.

Kurban Bayramı Mesajları

Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Kurban Bayramınızı Kutlarız.

Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun. Bayramınız mübarek olsun! 

Kurban Bayramı Mesajları

Kestiğiniz kurbanlar kabul olsun.. İyi niyetle başladığımız her gün sevdikleriniz hep sizinle olsun... Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Bu güzel ayın mübarek bayramı bizlere mutluluk getirsin. Sevinç ve huzur dolu bir Kurban Bayramı dilerim.

Dua kapılarının ağzına kadar açık, bela ve kötülüklerin arındırıldığı bu güzel günün hayırlara vesile olmasını dilerim. Kurban Bayramınız kutlu olsun.

İnsanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği bayramınızı tebrik eder, huzur ve saadetler dilerim.

Kurban Bayramı Mesajları

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Kurban Bayramın mübarek olsun! Kurban Bayramı tüm İslam Alemine kutlu olsun.

Paylaşmak güzeldir. Bu bayram mutluluğunuzu, sevginizi ve kestiğiniz kurbanı kesemeyenlerle paylaşın. Hayırlı, bereketli, huzurlu bir bayram dilerim.

Evinize gül kokuları essin. Allah kalplerinize iyilik versin. Bu bayramda da ellerimiz her zamanki gibi mutlulukla birleşsin. Bayramımız mübarek olsun.

Kurban Bayramı Mesajları

Özlemleri gideren, her türlü dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan bayramlar, sevgi ve hoşgörü duygularını güçlendirerek, sevinç ve mutluluğu yaşadığımız özel günlerdir. Sizin ve ailenizin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum.

Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde yaşadığımız mübarek bayramınızı tebrik eder, sağlık ve mutluluklar dilerim.

Dostlukların hatırlandığı, huzur ve sevincin dalga dalga yayıldığı bayramınızı kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.

Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin. Bayramınız Kutlu olsun...

Yorum Gönder

 
Top