z Hayvan Severlere Hediye Önerileri | En iyi Hediye Fikirleri

Hayvan Severlere Hediye Önerileri
Hayvan severlere hediye önerileri denildiğinde akla hemen hayvanlarla ilgili hediye almak gelir. Bu doğru bir düşüncedir. Çünkü hayvan severler hayvanlarıyla ilgili olan hediyeleri çok severler. Hayvan severlere hediye alma düşünceniz varsa yazımızın devamının tam size göre olduğunu belirtelim. Hayvan severlere hediye olarak alabileceğiniz 6 adet ürünü sizin için sıraladık.

1.Hayvan Figürlü Telefon Kılıfı

Hayvan Severlere Hediye Önerileri
Hayvan severlere hediye listesi hazırlarken listenin en başında böyle bir ürünün olması son derece doğaldır. Hayvan severler genel olarak kullanıkları her üründe bir hayvan figürü olsun isterler. Dekorasyondan giyime kadar her alanda bir hayvan figürü olması onları motive eder. Siz de hayvan severlere hediye önerileri listemize bakarken bize hak vereceksiniz. Hayvan figürlü ürünlerden bir tanesi olan bu kılıf her marka ve model telefona göre sipariş edilebilmektedir. Üzerinde bulunan hayvanları siz seçebilirsiniz. Böylece hediye alacağınız kişinin zevkine uygun bir hediye seçimi yapmış olursunuz. Üzerindeki figürler o kadar tatlı duruyor ki bu telefon kılıflarından bir tane de kendinize sipariş vereceğinizden eminiz.

2. Hayvan Figürlü Çorap

Hayvan Severlere Hediye Önerileri
Hayvan sever insanlar genel olarak hayvan resimli giyim tarzını sevmektedirler. Bu bakımdan onlara eğer var ise evcil hayvanı ile birlikte resimlerinin olduğu resimli çoraplardan bir çift hediye edin. Bu onun gerçekten çok hoşuna giden bir hediye olur. Hayvan severlere hediye önerileri listemizde resimli çorap ikinci sırada yer alır. Oldukça güzel bir hediye olan bu çorabın üzerine istediğiniz gibi bir resim bastırtmanız mümkün. Böylece ister evcil hayvanıyla olan bir resmini, isterseniz en sevdiği hayvanın resmini çorap üzerine baskı yaptırabilirsiniz. Kaliteli kumaştan üretilmiş bu çorabın pek çok renk seçeneğinin bulunması sayesinde hayvan sever dostunuzun, sevgilinizin veya eşinizin zevkine göre düzenlenebilir. Ayrıca görselde göründüğü gibi kendinden hayvan figürlü bir çorap hediye edebilirsiniz.

3. Minnoş Kedicikler Resim Baskılı Yastık

Hayvan Severlere Hediye Önerileri
Hayvan severler için öneri listemize resimli yastık ile devam ediyoruz. Resimli yastık üzerine istediğiniz resmin baskı yapılmasını sağlayabileceğiniz bir hediyedir. İsterseniz evcil hayvanının isterseniz sevdiği bir hayvanın resmini bu hediyenin üzerine basabilmektedirler. Böylece dekoratif olarak kullanabileceği güzel bir hediye vermiş olursunuz. Farklı boyut ve renk seçeneği ile hediye alacağınız kişinin zevkine ve alacağınız yere göre bir hediye hazırlamanız mümkün olacaktır. Hayvan severlere hediye önerileri listemizin en eğlenceli ve kullanışlı hediyesi bu olabilir. Çünkü hediye alacağınız kişi kaliteli kumaş yapısına sahip bu yastığı istediği alanda rahatlıkla kullanabilir.

4.Karikatür Kanvas Tablo

Hayvan Severlere Hediye Önerileri
Kanvas tablolar son zamanlarda sıklıkla tercih edilen bir ürün haline gelmiştir. Bu bakımdan biz de hayvan severlere hediye önerileri listemizin 4. hediye önerisi olarak bu ürünü sunmaktayız. Kanvas tablolar genellikle karakalem şeklinde yapılmaktadır. Ancak bizim size önerdiğimiz kanvas tablo istediğiniz resmin karikatürize edilmiş haliyle basılmış olanlarındandır. Bu sayede hem esprili hem de anısı olan bir hediye vermiş olursunuz. Kanvas tablonun üzerine hediye vermek istediğiniz hayvan severin evcil hayvanıyla veya en sevdiği hayvanın resmini karikatür şeklinde basabilmektedirler. Kanvas tabloların boyutları ve renkleri sipariş üzerine değiştirilebilmektedir. Sipariş verirken her detayı sizin belirlemeniz mümkün. Bu sayede hediye vereceğiniz hayvan severin zevkine uygun bir hediye seçebilirsiniz

5. Hayvan Severlere İsimli Künye

Hayvan Severlere Hediye Önerileri
Hayvan sevenlerin ve besleyenlerin en korktukları durum hayvanlarının kaybolmasıdır. Hayvanlar özellikle belli dönemlerde kaçmaya meyillidirler. Bu bakımdan kaçtıkları zaman onları bulmak zor olmaktadır. Özellikle tasması olmayan hayvanların sahipsiz sanılıp barınaklara verilmesi veya bulan kişi tarafından sahiplenilmeleri durumu çok yaşanan üzücü bir olaydır. Bunların yaşanmaması için evcil hayvanların muhakkak tasmalı olması gerekir. Siz de hayvan sever eşinize, dostunuza veya sevgilinize beni bul kolye hediye alabilirsiniz. Bu kolyenin en önemli özelliği üzerine sahibinin telefonunun yazılabilmesidir. Bu sayede kaçan ve başkaları tarafındın bulunan hayvanın sahibine ulaştırılması kolaylaşacaktır. Siz de hediye aldığınız kişiye oldukça kullanışlı ve güzel bir hediye almış olursunuz.

6.Nostaljik Kutu

Hayvan Severlere Hediye Önerileri
Hayvan severler evcil hayvanlarının veya sevdikleri hayvanların resimlerini saklamayı çok severler. Bu bakımdan hayvan severlere hediye önerileri listemizin 6.önerisi tüm resimlerin saklanabileceği nostalji kutusudur. Bu kutunun içerisine istenilen tüm fotoğraflar konulabilir. Ayrıca bu fotoğrafların arkasına istenilen yazı yazılabilmektedir. Bu sayede hediye almak istediğiniz hayvan severin istediğinde bakabileceği bir anı kutusu hediye etmiş olursunuz. Bu kutu içerisine istenen hayvan peluş oyuncakları da konmaktadır. Bu hayvan severlerin oldukça hoşuna gider. Ayrıca kullanılan fotoğraf ve peluşların sayısını siz belirleyebilirsiniz. 

Yorum Gönder

 
Top