z Arkadaşa Özel Hediye Notları | En iyi Hediye Fikirleri

Arkadaşa Özel Hediye Notları

Sadece özel günlerde değil her zaman sevdiklerinize hediye verebilir, onların yüzlerine yansıyan mutluluğu seyrederek bunun keyfini çıkarabilirsiniz. Hediyenin önemini artıran ve güzelliğini ortaya çıkaran yollardan birisi olan hediye notları, duygularınızı da çok daha etkili bir şekilde yansıtmanıza yardımcı olur. Küçük bir ayrıntı gibi görünen hediye notları aslında arkadaşlarınıza ve tüm sevdiklerinize duyduğunuz sevginin büyük birer yansımasıdır. Vereceğiniz hediyelerin içerisine koyabileceğiniz hediye notları ile arkadaşınızın sevincini artırabilirsiniz. Özellikle doğum gününde arkadaşınıza vereceğiniz hediyeye ekleyebileceğiniz hediye notları ile, sevginizin yanında iyi dileklerinizi de arkadaşınıza iletebilirsiniz. Arkadaşa hediye notu listesinden yararlanarak hem sizi hem de arkadaşlığınızı anlatan notları tercih ederek arkadaşınızı mutlu edebilirsiniz.

Birlikte vakit geçirmeyi sevdiğiniz ve pek çok güzel anılar biriktirdiğiniz arkadaşınıza vereceğiniz hediyenin içerisine bir not eklemek, aranızdaki samimiyetin ve arkadaşlığın güçlenmesi üzerinde de etkili olur. Arkadaşa hediye notu, verilen hediyenin yanında, çok daha naif ve düşünülmüş bir hediye sunar. Arkadaşa hediye notu hazırlamak, tek başına da güzel bir hediye seçeneğidir. Arkadaşlığınıza işaret eden bir kartın ya da ortak bir anınızı yansıtan detayın üzerine yazabileceğiniz bir not, arkadaşınız için unutulmaz bir hediye olabilir. İçerisinde barındırdığı anlam açısından da hediye notu, arkadaşınıza klasik hediyelerden farklı bir hediye vermenizi sağlayabilir. Kelimelerin etkili gücünden yardım alarak hazırlayabileceğiniz hediye notu ile arkadaşınızı önemli ve değerli hissettirebilirsiniz.

# Ben değiştiğimde değişen ya da ben kafa salladığımda kafasını sallayan bir arkadaşa ihtiyacım yok. Gölgem de o kadarını becerebilir. 

# Sen gülerken yanındakiler güler, ama ağlarken yalnız ağlarsın. Onun için öyle bir ağaca yaslan ki kırılmasın, pekguzelsolzer.com öyle bir dost edin ki sen ağlayınca arkasını dönüp gitmesin.

Arkadaşa Özel Hediye Notları

# Arkadaşlık ağaca benzer. Kurudu mu bir daha yeşermez. Nazım Hikmet

# Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

Arkadaşa Özel Hediye Notları

# Mutsuz evliliklerin sebebi aşkın eksikliği değil, arkadaşlığın eksikliğidir.

# Gökyüzünde her dostluk için bir melek yaşarmış, o dostluklar bozulunca melekler ağlarmış, sana söz can dostum bizim meleğimiz hiç ağlamayacak.

Arkadaşa Özel Hediye Notları

# Gerçek bir arkadaş iki gövdede yaşayan bir ruhtur.

# Gerçek şu ki herkes sizi incitecek. Sadece buna değecek insanları bulmanız lazım.

Arkadaşa Özel Hediye Notları

# Bir gün ıslak sokaklar boyu dostluğu ararsan, bir dağ eteğinde bir deniz kenarında, gözlerinden yaşlar akarsa, uzat bana elini, ben senin yanında olacağım.

# Yanında çocuk gibi mutlu olduğun kişi, sahip olduğun en değerli şeydir.

Arkadaşa Özel Hediye Notları

# Dostluk, bir yerlerde yedek kalbiniz olması gibidir. Sizdeki arızalanınca o devreye girer.

# En nihayetinde, düşmanlarımızın sözlerini değil, arkadaşlarımızın sessizliğini hatırlayacağız.

Arkadaşa Özel Hediye Notları

# Paylaşmaksa çıkarsız sevgiyi, hissetmekse içtenliği, aramaksa dertlere çözüm, güvenebilmekse nedensiz. Sonsuza kadar dostumsun.

# Gerçek dostlar yıldızlara benzerler. Karanlık çökünce ilk onlar gözükürler.

Arkadaşa Özel Hediye Notları

# Gülkurusu akşamlarda, dost hasretlikleri yaşadık, belki yeri geldi ayrılıklara ağladık, ama kalbimize koyduğumuz dostlarımızı asla unutmadık inadına yaşadık.

Arkadaşa Özel Hediye Notları

# Dost dediğin çay gibi olmalı. Şekeri ne eksik ne fazla, içine bir tat bırakmalı bazen acı, bazen tatlı, ama hep ihtiyaç duymalı.

# Ürkek başladığımız şeyler gün olup vazgeçilmez olunca, bir bakışta sevgiyi yakalıyorsak, kendimizi güçlü, coşkulu, tutkulu hissediyorsak desene arkadaşım biz dostuz.

arkadaşa hediye

Sevgili arkadaşınıza doğum gününde veya özel gününde alacağınız güzel bir armağanı, bu sayfamızda yer alan anlam dolu hediye notu yazıları ile daha da ayrıcalıklı kılabilirsiniz. Arkadaşlık temalı ve üzerinde arkadaşınıza duyduğunuz sevginizi en güzel şekilde yansıtacak olan hediyeler ile güzel bir hediye notu birleştiğinde etkisi inanılmaz güzel bir jest ortaya konulmuş oluyor. Arkadaşa özel hediye notları yazımıza devam ediyoruz;

# Dünyada açıklanması en zor şey arkadaşlıktır. Okulda öğrendiğiniz bir şey değil. Fakat arkadaşlığın anlamını öğrenmediyseniz, hiçbir şey öğrenmemişsinizdir. 

Arkadaşa Özel Hediye Notları

# Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin.

# Deniz derindir ama bizim dostluğumuz kadar değil.

# Paylaşmanın asaletini hiçbir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme ve öyle bir arkadaş seç ki sen onun için ölümü düşünürken, o senin için çoktan ölmüş olsun.

Arkadaşa Özel Hediye Notları

# Gerçek arkadaşlık iki insan arasındaki sessizlik huzur verici olduğunda başlar.

# Bir arkadaştan daha güzel bir şey yoktur, çikolatası olan bir arkadaş değilse.  Linda Grayson

# Dostluk dallarda goncadır, dostluk sırattan incedir, dostluk her şeyden öncedir. Sönmesin muhabbetin közü, merhabadır dostun sözü. Ey dost yürektesin.

Arkadaşa Özel Hediye Notları

# Kimi rahiplere gider, kimi şiire, bense arkadaşlarıma.

# Dostlar arasına hasret uçurumu girdiğinde, yıldızlarla vuslat köprüsü kurduk yürekten yüreğe. Gönlümüzün hasret günlüğüne unutmayı ve unutulmayı hiç yazmadık.

# Unutma, dünyadaki en iyi terapi, arkadaşlarınla gülüp eğlendiğin zamandır.

Arkadaşa Özel Hediye Notları

# Arkadaş uğrunda ölmek kolay fakat uğrunda ölünecek arkadaşı bulmak zordur.

# Eski arkadaşların en güzel yanlarından biri onlar ile beraber saçmalayabilmenizdir.

# Bazı arkadaşlar bağımlılık yapar. Görmezsen özler, konuşmazsan eksiklik hissedersin.

Arkadaşa Özel Hediye Notları

# Lafla değil, yürekle bağlılıktır dostluk. Yalnız anlarda, yalnız olmadığını bilmektir dostluk.

# Sen umudum, vazgeçilmez tutkum, dünüm, bugünüm, yarınımsın. Ama en önemlisi biricik arkadaşımsın.

# Öyle bir ağaca yaslan ki hiç yıkılmasın Öyle bir arkadaş seç ki seni hiç unutmasın!

Arkadaşa Özel Hediye Notları

# Gün gelir bir gün yalnız kalırsan, akıverirse iki damla gözyaşı gözünden, canlanırsa anıların birden bire beni hatırla arkadaşım, beni hiç unutma.

# Arkadaş edinmenin en iyi yolu bir arkadaş olabilmektir.  Ralph Waldo Emerson

# İyi arkadaşlar, iyi kitaplar ve uykulu bir bilinç, mükemmel hayat bu. 

Arkadaşa Özel Hediye Notları

# Arkadaşlık veya evlilikte ilişkiyi bir arada tutan bağ, iletişimdir. 

# İnsanlar eğlenebildikleriyle arkadaş, anlatabildikleriyle dost, ağlayabildikleriyle kardeş olurlar.

# İşinize, sözünüze ve arkadaşınıza karşı dürüst olun.

Arkadaşa Özel Hediye Notları

# Önemli olan sabahın dördünde arayabildiğiniz arkadaşlardır. Marlene Dietrich

# Her rüzgâr savuracak bir toz bulur, her hayal yaşanacak bir can bulur, her düş gerçekleşecek bir umut bulur. Unutma bulunmayan tek şey senin gibi bir dosttur.

Yakın Dosta Hediye Fotoğraflı Kar Küresi

En yakın dostunuza nostaljik bir hediye seçeneği olan fotoğraflı kar küresi hediye ederek, doğum gününü en yaratıcı biçimde kutlayabilirsiniz. İçerisinde size özel fotoğrafın yer bulacağı kar küresi, sevgili arkadaşınıza mutluluk yaşatırken, bu sayfada yer alan hediye notu yazılarından hazırlayacağınız iyi kurgulanmış bir dostluk mesajı da yine jestinizi harika bir biçimde tamamlayacaktır.

# İyi dostlar yıldızlar gibidir, her zaman göremezsin ama orada olduklarını bilirsin.

Arkadaşa Özel Hediye Notları

# Gerçek arkadaşlık iki bedende bir ruhtur.

# Yıldızlar kadar arkadaşın olacağına, alaca karanlıkta parlayan ay gibi tek dostun olsun hayatta!

# Yüreğine bir gül yolluyorum, gülüşlerimden. Sesi sevdadır suskunluğun, suskunluğuna sevdalandığım dost. Yüreğinin gülüşlerinde sakla beni.

Arkadaşa Özel Hediye Notları

# Zaman gelir yollarına kar yağar, etrafını hüzün bulutları sararsa, ne zaman bir dosta ihtiyaç duyarsan dost olabildiğim kadar buradayım.

# Biz arkadaşlarımızı çiçek gibi cebimizde değil kurşun yarası gibi kalbimizde saklarız.

# Gerçek bir dosta sahipsen dünyanın geri kalanına ihtiyacın yoktur.

Arkadaşa Özel Hediye Notları

# Yeni tanışmış eski arkadaşlar için henüz bir kelime yok.

# Dostluk, güzellik ve sevgi kavramlarının sözlük anlamlarını değiştirmek mümkün olsaydı ben senin isminle değiştirmek isterdim.

# Bir dostum var ki benim, gereği arayan yolda öncüsüdür yüreğimin. Yürütüyor yaşamın sırlarına doğru inançla, sahibidir bütün güzel sözlerin.

doğum günü hediyeleri

Yorum Gönder

 
Top